3
jun
Seneste opdatering: 3/6-19 kl. 2047
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man ser her borgere og politikere, der intet ved om det klima, de snakker om hele tiden. De ved ikke, at vandstanden i Sverige er sunket de sidste hundrede år. I Stockholm med 30 cm, i Norrland med 75 cm. De ved ikke, at Sveriges udledning af Co2 er to promille af hele verdens, svarende til Kinas Co2- øgning på en måned. Og de bliver fornærmede, når de får det at vide, hvilket er det sikreste tegn på, at vi har med en erstatningsreligion at gøre.

Ulrik Høy: Dumheden

Den største dumhed i folkestyrets historie

Masseindvandringen fra den muslimske verden er som bekendt den største dumhed i folkestyrets historie. En dumhed, der har sikret Danmark et storslået proletariat af mellemøstlige indvandrere, af storkriminelle bander, fanatiske syrienkrigere og et aggressivt korps af islamister, der optræder som rene besættere.

Den del af islam kommer som erobrere til Danmark. De bruger Rådhuspladsen i København som bedetæppe, så det er en fest at være islamist i Danmark og føre sig frem på narcissistisk vis.

Det kræver faktisk stor selvbeherskelse som menig dansker at være vidne til det, men for det store flertal af muslimer må det være ganske inspirerende. Se, hvad vi kan tillade os, uden at der sker noget! Var det i Cairo eller Damaskus, ville vi blive arresteret, massakreret, tortureret på blodigste vis. Men ikke i København. Her er der nemlig tolerance og Grundlov og frit slag til misbrug af begge dele.

Det bliver spændende at se, om bedetæppet vokser med årene, og lad det så være sagt, at ordentlige danskere betragter det med foragt og afsky. Afmægtig foragt og afsky. Alt imens erobrerne griner og boltrer sig i det grundlovssikrede misbrug. For Danmark er tolerant. Dum og tolerant, så det er en spas at være islamist i Danmark og en ligeså behagelig snylterspøg at lade sig forsørge af danske skatteydere, og så iøvrigt inhalere tilværelsen gennem arabiske TV-kanaler.

Her taler man ikke ret meget dansk, slet ikke med jysk accent, og sådan kan man holde Danmark på afstand, fastholde såkaldt hjemlig kultur og tale dansk som en brækket arm.

Var der så bare 3.000 muslimer i Danmark, hvad der som bekendt ikke er. Der er 300.000, og det er 297.000 for mange. I modsætning til dem står de flygtende ungarere fra 1956. Der kom tusind til Danmark, efter at det sovjetiske forbryderregime slog opstanden ned, og de ungarske flygtninge har været en pryd for nationen.

Ligesom de knap 2.000 polske jøder, der blev gjort til syndebukke af det forbryderiske polske regime efter israelernes vidunderlige sejr i 67-krigen. Også disse flygtninge blev en pryd for Danmark, adskillige blev vores venner og estimerede forfattere, der skrev bedre dansk end vi andre.

Tusind ungarere, to tusind polske jøder, det er overkommeligt, det kan et lille land absorbere, men da ikke tre hundrede tusind muslimer fra Middelalderen. Det er ikke bare uoverkommeligt, det er dumt og uoverkommeligt – og hovedløst og hensynsløst – overfor nutidens danskere og eftertidens danskere, de kommende generationer. I den forstand er det danske folkestyre dum som en dør og i tilgift en fatalistisk slyngel, der blæser alle hensyn et stykke.

På den baggrund kunne man tro, at udlændingepolitik blev valgets hovedemne, hvad det som bekendt ikke er. Tværtimod. Det dølges, ignoreres, fortrænges, skubbes til side, alt imens kriminaliteten florerer og dårlig opførsel er en selvfølge blandt indvandrere og deres efterkommere.

Terrorister? De bor som bekendt i cykelafstand fra synagoger og krudttønder, så det bliver spændende at se, hvad de har at byde på op til valget. Hvad der selvfølgelig også gælder Danmarks farligste terrorist, Basil Hassan – manden, der søgte at myrde Lars Hedegaard – og som angiveligt har mange venner i Gazastriben, altså Nørrebrogade & omegn

Hvad det velsignelsesrige segment af syrienkrigere angår, kan man jo spørge socialrådgivere, integrationseksperter og folk i diverse A-kasser om, og gider man ikke det, kan man ringe til Hans Jørgen Bonnichsen. Han plejer at være godt underrettet.

Fortsat god valgkamp!

Dagbog 18

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
2 years ago

Der er 1.2 mio perkere i Danmark, cirka

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago
Reply to  steen

…og dansk politi!

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  steen

Det kan du sige, du kan også betragte det således: Du kender nogenlunde den danske kvindes fertilitet gennem hundredeårige statistikker, du kender befolkningens størrelse og sammensætning 1965, du kender dermed det danske folketal dd, bortset fra ind- og udvandring, Den eneste indvandring, som gerne vil blive i Danmark og ødelægge Danmark er den indvandring, som kommer fra lortelande, dvs perkerlande og det er de 1.2 mio, som Danmarks befolkning er forøget med brutto. Til den totale indvandring/efterkommere af indvandrere skal også tilføjes faldet i det danske folketal siden de 4.6 mio jeg regner med i denne tekst (det er altsammen… Read more »

Jens Sørensen
Jens Sørensen
2 years ago

Tror desværre ikke engang det dobbelte antal er nok. Danmark risikerer at ende som et islamisk skodland indenfor n generations tid. Der er nok omkring en million af dem allerede, og som bekendt yngler de ret kraftigt…

Arne
Arne
2 years ago

Tallet 300.000 er vildt underdrevet. Hvor mange indvandrere og efterkommere af indvandrere findes der i Danmark? 770.397, hvis man tager det seneste officielle tal fra Danmarks Statistik. Men spørgsmålet er, om det tal er dækkende? Det mener Dansk Folkeparti ikke. Danmarks Statistik tæller nemlig kun de sidste to generationer med i statistikken, og det er for lidt, mener DF. Står det til Dansk Folkeparti, skal tredje generations-indvandrere også tælles med. Gør man det, stiger antallet med ca. 160.000 til 929.666 personer med ”migrations-baggrund”. Det viser en særkørsel, som Danmarks Statistik har lavet for Udlændinge- og integrationsministeriet, på forespørgsel fra Dansk… Read more »

Bitten-K Nielsen
Bitten-K Nielsen
2 years ago

En tagsten i hovedet? Ærlig talt så ville jeg ikke have begrædt det uheld. Så langt er det såmænd kommet.

Lemur
Lemur
2 years ago

Tagstenen. Det var et tegn fra oven. En alvorlig advarsel midt i en snak om udlændinge.
Vorherre i Danmark er langmodig, men før eller siden får han nok.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago
Reply to  Lemur

Sjovt, at du siger det, for jeg sagde til et familiemedlem tidligere i dag, at den sten måske var et tegn fra Gud, fordi Løkke har forrådt Dansken og foræret landet væk til ‘Tyrken’ qua Marrakech aftalen. Hvis vi får en rød regering, så har vi nok borgerkrig inden 5 år. Med Venstre ved roret vil undergangen blot blive forhalet lidt længere. Islam skal ud af Danmark, men de ægte flygtninge, de kristne, dem skal vi lade blive. (Muhammedanerne er ikke flygtninge, men voldelige og onde okkupanter!) Det er jeg glad for, at Pernille vermund også mener. I kan selv… Read more »

Casper
Casper
2 years ago
Reply to  Lemur

Eller et tegn fra en utilfreds, rundbarberet medarbejder på nationalmuseet.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Tusind tak, Irak!! De gør det eneste rigtige og henretter isis-djævle!! https://www.friatider.se/irak-b-rjar-avr-tta-terrorister-fr-n-europa Skandinaviske politikere er såmænd hjernedøde nok til at ville redde dem og lade dem komme tilbage.

Bjarne
Bjarne
2 years ago

“… og gider man ikke det, kan man ringe til Hans Jørgen Bonnichsen. Han plejer at være godt underrettet.”

Du er meget morsom Steen.

Hvordan kan man være ekspert når man gang på gang har løjet? Og hvor meget magt har politikerne egentligt over PET? Jeg er ihvertfald ikke tryg når de har haft sådan en idiot ansat.

Casper
Casper
2 years ago

Når vandstanden er sunket i Nordsverige, så er det udelukkende fordi landet hæver sig. Landhævningen er et fænomen i Nordskandinavien, som skyldes at landet stadig løfter sig efter at være tynget ned under istiden.

Det er ikke et argument mod klimaforandringer.

Landhævningen løfter også den nordlige del af Danmark, men ikke ret mange mm årligt. I Nordsverige og Nordfinland er det op til 1 cm årligt, altså 1 meter på 100 år.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

Den utsändning måste väl vara “FAKE NEWS”, eller? Är det svårt att indoktrinera en demonstrant?
En fråga som är mycket relevant med hänsyn till att SR/SVT har fler än 5.900 skattefinansierade anställda.

Morten - - -
2 years ago

Der vil være 1.000.000 ikke-vestlige i Danmark om syv år – mange flere, hvis der kommer en ny indvandringsbølge. Størstedelen af dem vil være fra MENA-landene. Det er de bedste tal, der fås for tiden. Og det er korrekt, at vi er groft underinformeret. Man skal nemlig også forstå, at “andele af befolkningen”, som er de tal, vi får af politikerne, ikke er relevante. Det er andelene af de fertile og førfertile årgange, vi behøver oplysning om. Så det får vi ikke. Men vi har dog mulighed for at prøve at regne dem ud selv, endskønt mange af tallene er… Read more »

steen spore
steen spore
2 years ago

Når muslimer bruger den danske grundlovs bestemmelse om at der er religionsfrihed i Danmark som retfærdiggørelse af deres virksomhed må man spørge hvorfor religionsfrihed i Danmark ikke også gælder for tilhængere af kristendom og jødedom, som kun tolereres mod betaling i muslimske lande eller ret til i egne samfund og familier frit at have en anden evtl. ingen religiøs tilknytning og oven i købet medfører dødsstraf iflg. koranen

Eyvind Dekaa
Eyvind Dekaa
2 years ago

“erstatningsreligion”
Et godt udtryk 😉

MagnusH
MagnusH
2 years ago

Beträffande Sveriges utsläpp av CO2 så är väl att märka att av alla utsläpp står naturen för 97 %. Människans utsläpp är alltså 3 %. Sverige släpper alltså ut 2 promille av 3 procent av alla CO2-utsläpp.

knud den store
knud den store
2 years ago

Steen 2 links eu-infothek og sofrepradio dot , søg og find

knud den store
knud den store
2 years ago

Steen et par links , som veteran ….det er hårdt .næste post
https://sofrepradio.com/
http://www.2normal.com/redirect.php?id=eu-infothek.com

John Sorensen
John Sorensen
2 years ago

Sker der løjer i Tyskland. En CDU politiker er lige blevet – hvad umiddelbart ligner – likvideret. I 2015 sagde han: “Wer diese Werte nicht vertritt, kann dieses Land jederzeit verlassen, wenn er nicht einverstanden ist. Das ist die Freiheit eines jeden Deutschen.“
https://de.wikipedia.org/wiki/Walter_Lübcke
Vi må afvente.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

The U.S. Declaration of Independence states that “when a long train of abuses and usurpations, pursuing invariably the same Object evinces a design to reduce them (the people) under absolute Despotism, it is their right, it is their duty, to throw off such Government”. Apropos: Alle danske regeringers hensigter synes at være en fortsat uendelig import af danskfjendtlige befolkningsgrupper – grupper hvis endemål offentligt er tilkendegivet at være absolut despoti med et religiøst grundlag. Regeringerne har dermed de facto accepteret det nævnte endemål. Hvis Danmark havde inkorporeret ovenstående fra Den Amerikanske Uafhængigshedserklæring i grundloven, havde det danske folk været berettiget… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Danmark behøver ikke at have inkorporeret noget som helst i grundloven for at smide en forræderisk regering ud og stoppe en fjendtlig invasion, det er faktisk en pligt for vort forsvar i henhold til Den kongelige forholdsordre!

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  T. Snorrason

Hvordan kan Dansk militær have en ‘kongelig’ forholdsordre i et demokrati? Hvordan lyder den, bogstaveligt?

Jørn Boye
Jørn Boye
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Du har åbenbart aldrig været soldat,- men forholdsordren lyder , hvis jeg husker ret, at ved overfald på dansk territorium, skal man straks optage kampen, uden at vente på ordre, og uanset styrkeforholdet. Man skal ikke standse kampen, uden at være sikker på at ordren kommer fra kompetente personer i frihed.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Jørn Boye

Gælder det også hvis ‘overfaldet’ iværksættes af en forræderisk dansk regering på islamistiske magthaveres ordre, rettet mod danskere?

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  Jørn Boye

note 24 https://www.krigsvidenskab.dk/grundlaget-for-militaer-magtanvendelse-ifoelge-dansk-statsforfatningsret
Ved kongelig anordning af 6 marts 1952 om forholdsordre for det militære forsvar
ved et angreb på landet og under krig, ændret ved kongelig anordning af 26.april
1961. Første afsnit:: ”/ tilfælde af angreb på dansk territorium eller dansk militær
enhed uden for dansk territorium skal de angrebne styrker ufortøvet optage
kampen, uden at ordre afventes eller søges indhentet, selv om krigserklæring eller
krigstilstand ikke er de pågældende chefer bekendt

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Peter Buch

Det totale danske territorium har været under islamisk angreb i årevis. Som minimum bør militæret overtage bevogtningen af de danske grænser og territorialfarvande, således at den islamiske invasion kan afvises der – og ikke på Rådhuspladsen samt Christiansborg slotsplads.
Så’ det lissom lidt for sent, ikk’?

Morten - - -
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Politikerne går sådan set ikke ind for multikulti, som man også kan se af “stramningerne”. Grunden til, at de ikke vil løse problemet ved roden er derfor ikke, at de synes et multikulturelt Danmark er lykken. De drømmer bare om noget helt andet, som de mener er Danmarks eneste realistiske fremtid: Det Europæiske Projekt. Som det ses, bondefanges vi, afstemning for afstemning, ind i en europæisk regnbuerepublik, uden at det virkelige mål drøftes med os. Vi kan se, at EUROen ikke er til vores fordel, men vi ville alligevel få den i morgen, hvis politikerne kunne tvinge den igennem. EU… Read more »

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago
Reply to  steen

Hahaha! Den var sjov! Det er nok ikke kun den svære balancegang ml fedten for Mullah Merkel og løgnehistorier serveret for danskerne, men man kan også se, at han de sidste 3-4 år har fået godt m fadbamser og højt belagt smørrebrød.

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x