6
jun
Seneste opdatering: 7/6-19 kl. 1349
48 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Danmark bliver nu mere som Sverige

Skriver Fjordman. “Det skal svært intensiv hjernevask til for å overbevise en nasjon om at CO2 er viktigere enn deres overlevelse som folk.”

Det blev årets første tyvegraders nat. Selv de, der ikke var overvægtige, svedte på Borgen. Aldrig havde jeg forestillet mig at alle de ens, ligegyldige medier havde så mange journalister ansat. Det var i sig selv en oplevelse at opleve det opgejlede Christiansborg-show. Fantasien fejlede ikke noget, når det kom til at prøve at snige sig ind på Stram Kurs’ værelse, men det nyttede ikke noget.

Danskerne ville endnu engang, – for sjette gang siden 2001 – ikke løse indvandrings- og islamproblemet via stemmesedlen. Med ‘løse’ mener jeg fratræde konventioner og repatriere massivt af mennesker, der ingen grund har til at befinde sig i Danmark. Først og fremmest muslimer. “Så langt øjet rækker, vil vi have 800.000 borgere på støtten og bruge 36 milliarder kroner om året på klienter fra eksotiske lande, der ikke kan forsørge sig selv. Den dybe stat beskytter afviste migranter, som bliver i landet til evig tid,” skriver Asger Aamund.

Danskerne har det for godt. Det skal blive værre – og det vil det blive

Men europæerne bruger muslimer som boldtræ i den politiske kamp mod hinanden. De må i ramme alvor tro, at islam vil opfører sig anderledes i det 21 århundrede, end da det erobrede små 50 lande gennem århundrederne. De ser ikke det åbenlyse i det daglige, at vældig mange muslimer er kommet hertil for at erobre deres land. Erobring er islams standardindstilling, skulle enkeltmuslimer have glemt det, banker moskeerne det ind i hovederne på dem.

Danskerne vil, som svenskerne, vente til deres selvpåførte ulykke er uløselig i al evighed. Man tager sig til panden. “Det skal blive værre – og det vil det blive,” skrev historikeren Michael Pihl. Danskerne har det endnu for godt, og endnu er alt for få døde af muslimsk terror. Svenskerne er meget nærmere ved at ramme den multikulturelle smertetærskel. I denne tid den økonomiske del af den.

Gatestone skriver i dag Sweden’s Self-Inflicted Mess. Oversæt selv til dansk og se analysen Valgets resultat kan betyde, at der kommer en fatal stilstand i udlændingepolitikken.  © Snaphanen.dk, klik for helskærm.0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
48 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
3 years ago

Paludan er et meget stort menneske. Langt ud over hvad det ulideligt, middelmådige danske folk fortjener. Jeg håber ikke, du spilder mere af dit liv på dem, Paludan.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
3 years ago
Reply to  Margrethe

Sørgeligt, men sandt . . Jeg håber, nogen inviterer ham gratis med til uriaspostens sommerfest, så han kan blive opmuntret.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Margrethe

Heldigvis kommer han ikke å følge dine råd..sier han selv..vil fortsette.
Manglet bare 8000 stemmer.
Som politisk parti får han ca 2 millioner hvert år, så helt blakk er Stram Kurs ikke.
Så stå på Rasmus Paludan..du vet du har rett.
Mette & Co’s politikk i kanskje 4 år vil overbevise mange flere..sammen med NB Pernille vil kunne bli et sterkt og nødvendig radarpar..kanskje med DF…

Anders
Anders
3 years ago
Reply to  Margrethe

Paludan elsker Danmark og danskerne.
Gør du?

Margrethe
Margrethe
3 years ago
Reply to  Anders

Anders: Om jeg elsker det store flertal af danskere, der ødelægger livet for mine efterkommere med de VALG, de foretager sig? Nej, Ærlig talt. Hvorfor skulle jeg? Jeg mener faktisk, man har valgmuligheder her i livet. Og dermed ansvar. Ingen, absolut ingen, tvinger dig eller nogen anden til spilde din fritid – vi har aldrig haft så meget af slagsen – til at glo på lort. Ingen tvinger dig til at undlade at opsøge viden om islam. Hvor svært at det lige at indtaste sætninger som “sandheden om islam” eller andet lige så simpelt så selv alle de funktionelle analfabeter,… Read more »

Anders
Anders
3 years ago
Reply to  Margrethe

OK…
Men Paludan elsker altså danskerne.
Alt godt til dig og din danske familie.

Margrethe
Margrethe
3 years ago
Reply to  Anders

Ord er taknemlige, og bliver derfor hurtigt tømt for indhold. Paludan siger han “elsker” danskerne. Sikkert. Lige som du nok er en af dem, der har 700 “venner” på Facebook. Jeg kan af gode grunde ikke vide, hvad der driver Paludan. Mit gæt er, et særligt veludviklet urinstinkt for overlevelse. For uden et land og en kultur, eller klan/stamme om man vil, overlever ingen. Deraf den bitre nødvendighed for samme. Og derfor en uendelig kampgejst hos de, der har forstået det.

Anders
Anders
3 years ago
Reply to  Margrethe

Jeg har aldrig været på facebook. Det var lige godt en grov beskyldning.
Men ord er taknemmelige.
Du kan af gode grunde ikke vide hvad der driver Paludan, siger du. Men du betvivler gerne hans udsagn om at elske danskerne?
– lige som du nok er en af dem der bager brød med gær fra din skede.

Lotte Aagesen
Lotte Aagesen
3 years ago

Tror, multi-kulti’en er ved at slå igennem i valget,
Og så lykkedes det klimatosserne at flytte focus fra den største trussel imod os.
Siden hvornår har man kunnet ændre et lands katastrofekurs parlamentarisk?
Jeg tror ikke længere på det. Tiden er forpasset.
Havde DF været drevne og stålsatte forhandlere nok til at vride armen om på LLR, havde de måske formået det i de forløbne 4 år.
Men Thulesen Dahl har ikke været opgaven voksen. Han er ikke skarp og dreven nok.
Ny formand udbedes – gerne en Martin Henriksen eller Morten Messerschmidt.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Lotte Aagesen

Man begraver bevisst innvandringsproblemene som er påvist av Rasmus Paludans mange vidoer/bevis under klimathysteriet..i Sverige klimatGreta..16 år..nå verdensberømt

Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago
Reply to  sussebassa

Det er den rene og skære galskab, der bliver udfoldet for øjnene af os.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Knud Madsen

Ja, en galskap satt verk av dyktige PK mediaselskap..vanskelig for folk flest å fatte at de blir rundtlurt.

John Sorensen
John Sorensen
3 years ago

Sidste valg – indvandrerkritisk parti: 21,1%. Efter 4 års tiltagende demografisk udskiftning, øget kriminalitet og flere terrorangreb i Europa får de 3 indvandrerkritiske partier: 12,9%!
Latterligt. Så ser man alle disse unge kvinder fra venstrefløjen der fejrer deres sejr. Jamen kære børn – ser i ikke faren?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Dagens lyspunkt på en mørk dag ?

Lystløgneren, skabstossen og multikulti-fantasten David Trads er ikke kommet ind i Folketinget for S – netop meddelt på DR1.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
3 years ago

Når samtlige medier beskriver den igangværende befolkningsudskiftning som en “stram udlændingepolitik” så vil hovedparten af befolkningen aldrig rigtig forstå hvad der er ved at foregå..

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Og så er der noget “mit vand” siger mig, er lidt mærkværdigt. Stram Kurs formåede, med et fingerknips at indsamle tilstrækkelige med vælgererklæringer. Er det nogensinde set før i sådan et tempo? De, der mener, det er hans “tone” som gav tilbageslaget- ja men sådan har han jo hele tiden lydt. Da han så blev interviewet, senere i valgprocessen, kom hans sande, velartikulerede og meget vidende jeg frem. Hvordan kan det omsættes i et tilbageslag? Når den meget mere tonedøve Asperger handikappede Glistrup kunne lave et jordskred, oven i købet på et tidspunkt, hvor indvandringen var minimal, hvorfor kunne den… Read more »

Filuren
Filuren
3 years ago

Er det muslimene som har mobilisert og kuppet valget ?

Brandulph Christophersen
Brandulph Christophersen
3 years ago
Reply to  Filuren

😀 Nei, muslimene er kun redskap for den zionist/jødiske ‘skjulte’ makt som har den fulle kontroll over Danmark, slik den har makten i Sverige og Norge…. og selvsagt i Brussel… full kontroll over EU. http://www.westernspring.co.uk/the-coudenhove-kalergi-plan-the-genocide-of-the-peoples-of-europe/

Brandmand
Brandmand
3 years ago

Og folk flest tror, hvad de ser i løgnmedierne

Filuren
Filuren
3 years ago

Danmark går fra asken til ilden.

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Ja, like ille som svenske valget..og økende kaos.
Jeg henger meg opp i 1.8%..litt opp og ned men så tilbake.desverre..så feil..men ble rettet opp..satt opp hele natten.
Så jeg tenker som ble bevist i Sverige..Valgfusk..flere hundre anmeldelser som selvsagt ikke førte frem selvsagt, men bevisene var der.
1.8%..som “lett” kunne rettes opp til 2.00%.
Min mistenkelighet er sterk.
Ikke er vel dansk vensterslødder annerledes enn det svenske.

Brandmand
Brandmand
3 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg var valgtilforordnet i Ålborg Øst i 2007 og var med til at tælle stemmerne op og jeg så ingen uregelmæssigheder. Alle partierne har representanter på de store valgsteder, så jeg tror, at det er svært at svindle med valg i Danmark (brevstemmerne ved jeg ikke noget om..

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Brandmand

..2007..verden har gått “fremover” siden..
Telle stemmer innebærer ikke at Alle er der..som de skulle.
Viser til siste valg i Sverige hvor over 100 anmeldeler på valfusk forekom med bevis..ble ikke tatt tilfølge med unantag av noe venstreslødder som hadde selv tatt video opptak hvor hun kaste en bunke SD velgerstemmer..fersken.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
3 years ago

Godt sagt af Søren Espersen! Løkke er og bliver en Usling! https://www.bt.dk/politik/dfer-i-haardt-udfald-mod-lars-loekke-rasmussen-usselt

Lemur
Lemur
3 years ago

Medierne styrer. De par timer, jeg har ofret på valgkampen har været ulidelig mediestyring. Klima, klima, klima, rød, grøn, rød, grøn. Det samme i endnu højere grad i Sveriges valg, som jeg af familiære grunde fulgte med i. Sverige er verdens mest selvgode samfund. Til skræk og advarsel. Al psykologi siger, at selvgodhed er den direkte vej til helvede. Selvgodheden kan sagtens analyseres i detaljer, men hvem har tid til det? Man bør ikke spilde tid på det åbenlyse. Det åbenlyse er desværre skjult for mange, indtil videre. Men der kommer en dag …! Eller også bliver det en langsom… Read more »

Thomas
Thomas
3 years ago

Valgsvindel? Ja, men ikke på den primitive facon som man ser i bananrepublikker og østeuropæiske oligarkier. Nej, i Danmark består svindlen i en samlet etableret og kraftigt statsstøttet medieverden, som er fuldstændig fedtet ind i en kulturradikal mangfoldighedsideologi – og som med alle midler bekæmper og udskammer deres politiske modstandere. Bare nogle få eksempler: Fædrelandskærlighed benævnes konsekvent “nationalisme” og hvis det ikke det er nok, så bringes “mindelser om 30’rne” på banen, hvis ikke man slet og ret trækker nazi-kortet. Enhver berettiget religionskritik rettet mod Islam og denne ekstremt voldsparate religiøse ideologis rettroende følgere, hedder naturligvis “islamofobi” og “racisme” –… Read more »

River
River
3 years ago

Jeg plejer at sig at 99 % af befolkningen er totalt programmeret. Jeg vil moderere det til 98,2%. Så jeg har næsten fordoblet min optimisme.
Har nævnt det før, men sikkerheden her er helt til rotterne. Nu har jeg igen fået udfyldt navn og e-mail og denne gang var udfyldningen fra filuren med navnet Poul Henning xxx.com.
Med venlig hilsen River

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago

Eet stort svindelnummer hele lortet, de er ikke andet end gemene svindlere og tyveknægte, de stjæler også hvert eneste valg, at folk stemmer viser blot hvor hjernedøde hele flokken er. Hver eneste stemme er et falsum, hver eneste talt stemme er et falsum

Filuren
Filuren
3 years ago
Reply to  Cat Girl

Stærkt tilbøjelig til at give dig ret. Ifølge Gallup ville 54 procent af danskerne i 2015 have færre muslimske indvandrere. I 2017 var det steget til 64 procent. Udlændingeområdet har, ifølge analyseinstitutterne, de sidste to årtier toppet listen over hvad vælgerne finder allervigtigst. Så altså det højest prioriterede område og med to ud af tre vælgere der vil have begrænset antallet af indvandrere. Og alligevel har DF-fløjen siden 2001 (med undtagelse af valget i 2015) kun opnået en vælgeropbakning på mellem 10-14 procent. Enten lyver målingerne eller også lyver valgene. Alternativet er selvfølgelig, at folk oprigtigt tror på, at S… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago

Man kunne få mistanke om, at de godtænkende EU-kålhoveder med den ukontrollerede import af muslimer har forestillet sig Europa som en slags afislameringsmaskine. Man suger muslimer ind i den ene ende, masserer det indsugede råstof cerebralt med dydigt kristent tankestof – og vupti sprøjter der civiliserede islamofober ud af den anden ende. Output-materialet kan så pakkes og sendes tilbage til taberlandende, hvor det opblandes med de lokale tabere; med henblik på lokal produktforbedring. Er det sådan, at de stupide EU-Elitefjolser vil omdanne verden i deres billede, er de mere naive og inkompetente end det burde være lovligt.

Morningstar
Morningstar
3 years ago

Detta bevisar att dansken precis som svensken hatar sitt eget land och folk. Samt att ni har lika bråttom som oss att omvandla er till en latte-färgad kalergi-människa. Vita människor är i full färd med att bli utfasade i samtliga vita länder.

Brandmand
Brandmand
3 years ago

Ligegyldighed har også en pris.

Snowflinga
Snowflinga
3 years ago

Det är skrämmande att majoriteten av danskarna röstade på partier som förstört Danmark och stöder den globalistiska agendan. Det betyder slutet så småningom på Danmark och Västeuropa. https://voiceofeurope.com/2019/06/open-borders-are-the-source-of-europes-strength-says-the-un-secretary-general/

Torsten K
Torsten K
3 years ago

Lad blot vælgerne få det de så gerne vil have, og det går nu engang hurtigst med det etablerede system.

Selv gider jeg ikke deltage. Ciao.

mjolly
mjolly
3 years ago

Man må innføre epistokrati i en overgangsperiode, slik at man får muslimene ut, som er jobb nummer 1,2 og 3.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Ikke helt rigtigt, Steen…

Vi var faktisk mere end hver 5. vælger, der stemte for dette i 2015, og hvordan vi mener, at DF misbrugte vores tillid, blev vist klarlagt i går!

Vi – Nye Borgerlige – fik 4 mandater i går, og nu skal patrioterne iblandt de 97,6% resterende vælgere så lærer os at kende.

Den nye folketingssamling holder ikke 4 år, med mindre altså det bliver en S&V-regering…

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Gratulerer Nye Borgerlige..dere var den store trøsten i alt elendet/valgspillet..en fantastisk og ærlig leder. Sterk Kurs kom desverre ikke inn denne gang..manglet 8000 stemmer, men gir ikke opp.
Med ca 2 millioner i partistøtte pr. år gir det håp, og ikke vil Rasmus heller gi seg..så det lover godt..gir håp for danskenes framtid når klima massehysteriet har dempet seg.
Et samarbeide med Stram Kurs i framtid synes klokt
Så ingen tvil, etter 4 år med Mette & co vil dere øke enormti neste valg som også Stram Kurs vil.

britta due andersen
britta due andersen
3 years ago

Var hos damefrisør et par dage før valget. her erklærede hun: De – udlændingene / de fremmede de har ødelagt landet. Hun klipper dem ikke, selv om hun ligge lige ved en ghetto. Hun har travlt siger hun til dem, selvom salonen er gabende tom. Men hun stemme, som hun plejer, ikke på socialdemokratiet, så jeg gætter på venstre.
Hvor diprimerende at hun ikke kunne stemme DF, når hun føler så stærkt. Hun tror nok, at Støjberg / Marcus Knudt klarer ærterne. Men det gør de kun hvis DF er stærkt.

River
River
3 years ago

Mvh River

Filuren
Filuren
3 years ago

Jeg plejer at sig at 99 % af befolkningen er totalt programmeret. Jeg vil moderere det til 98,2%. Så jeg har næsten fordoblet min optimisme.
Har nævnt det før, men sikkerheden her er helt til rotterne. Nu har jeg igen fået udfyldt navn og e-mail og denne gang var udfyldningen fra filuren med navnet Poul Henning xxx.com.
Med venlig hilsen River.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
3 years ago
Reply to  Filuren

River, det er pære nemt: skriv en fiktiv mail adresse ??

Filuren
Filuren
3 years ago

HA HA HA HA HA LOL hvor fik I bare lammetæv, bliver skyggerne levende nu eller skal I soyboys og betamales bare samles ved Mossø, drikke sorgerne ud og brænde en negerdukke af i nederlagets skygge ?

Bjarne
Bjarne
3 years ago
Reply to  Filuren

Nej vi skal begræde den fælles fremtid vi alle går i møde. En fremtid du bestemt ikke vil synes om.

Vi begræder det eksplosive jødehad der igen har bredt sig i Europa.
Vi begræder alle de voldtagne unge piger.
Vi begræder alle dem der har måttet lade livet i terrorangreb.
Vi begræder demokratiets erosion.

Hvad skal du lave sådan en torsdag din uduelige landsforræder?

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  Bjarne

Hvorfor skal vi det?

Danskerne stemte Mette Forrædriksen til magten, og en nationalsocialist er…

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  Filuren

Du har så hverken børn eller anden familie i Danmark?

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
3 years ago
Reply to  Filuren

Bare vent, Soy-boy! Du skal nok få deres kærlighed at føle, for sådan nogle som dig, og resten af Alternativet, klynger de (jeres gode legekammerater) nemlig først op! I kraner! ?

48
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x