7
jun
Seneste opdatering: 7/6-19 kl. 2043
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De Radikales telt i Folketingets gård lignede og lød som et provinsdiskotek før lukketid, der var næppe tyve personer over 30 år. Imamerne havde fortalt ghettoerne, at de skulle stemme Radikalt, hvis de ønskede mere dansk kapitulation. I Kassel blev en af Merkels højtstående multikultipolitikere myrdet, det blev fejret på Facebook. Det er provinsdiskotekets alvorlige resonansbund. © Snaphanen.dk, klik for helskærm

Af Lone Nørgaard

Dannelsestabet er massivt

Det var ikke ‘rød’ blok, der vandt, eller ‘blå blok’, der tabte. De to ‘blokke’ har udviklet sig til mere eller mindre at være én stor grumset masse i et skin-demokrati. Kun fordelingspolitikken, med et par procent fra eller til på de forskellige udgiftsposter, skiller som hovedtendens vandene.

Hovedmodsætningen går i dag mellem globalister / multikulturalister / migrationsvenlige på den ene side, tilhængere af suveræne nationalstater på den anden side.

Kun Nye Borgerlige står rent på den sidste position med deres EU-modstand og et stort tillykke med valget. I parentes bemærket er Folkebevægelsen mod EU ideologisk (socialistisk / kommunistisk) og kan derfor ikke regnes med i de EU-modstands-rækker, der har afsæt i en levet og handlet tro på den personlige frihed og det personlige ansvar frem for en egalitaristisk kollektivisme.

Gid tabte DF-vælgere var gået den vej frem for til en Mette Frederiksen, når de nu valgte ikke at sætte deres kryds ved DF.

Og måtte Dansk Folkeparti besinde sig i forlængelse af valgnederlaget og gøre fælles sag med Nye Borgerliges fire nye nationalsindede på tinge med klare meldinger om, HVOR galt det står til med det danske folks fremtid, HVORFOR EU skal ses som en trussel, og HVORFOR vi befinder os i 11’te time, ja 12’te.

Hvem vandt?

Hvem var det så, der vandt? Det gjorde først og fremmest de store mainstreammedier og deres økonomiske bagmænd. Med DR og TV2 i spidsen for den orkestrerede selektion af valgtemaer.

De landsdækkende tv-stationer havde held med at tæppebombe med en klimadagsorden, der bekvemt lagde tåger ud over den ultimative, igangværende katastrofe: Den danske befolkning er ved at blive udskiftet. Så mørklægningen lykkedes. Ikke fuldt ud på grund af Nye Borgerlige og Rasmus Paludan / Stram kurs, men næsten.

Pia Kjærsgaard har helt ret: Der ER tale om klimatosser – men uha-uha, sandheden er ilde hørt, og det er – indtil videre – mere lystfyldt at bade sig i livsløgne. I illusionen om evig velfærdstryghed. I abstrakte visioner om nye retninger. Og i eventyr om det stærke og sunde demokrati. Floskel på floskel på floskel, alt imens fundamentet skrider.

Så det var i virkeligheden løgnen, der vandt. Løgnen om, at vi kan fortsætte som hidtil, og at det hele går nok. Men nej, det gør det ikke, og nu kommer alle til at lære det på den hårde måde, fordi magthaverne i de forskellige eliter (den politiske, den økonomiske og den kulturelle) ikke har det moralske kompas, der er forudsætningen for at udøve rettidig omhu og værne om det Danmark, som vores forfædre har bygget op igennem århundreder.

Børn, unge og yngre mennesker vildledes

Børn, unge og yngre mennesker, der dagligt bliver påvirket af en multi-kulti-dagsorden, ikke mindst i uddannelsessystemet, har som hovedtendens ikke beredskab til at modstå den daglige en-fremmed-er-en-ven-du-endnu-ikke-har-mødt-dosis. Som er ren multikulturel ideologi, der bl.a. har kostet to unge skandinaviske piger livet i Marokko.

At de unge mennesker – og en stor del af resten af befolkningen – ER blevet påvirket (og vildledt!) af klima- og miljøhysteriet, er fremgået af mainstreammedierne i ugerne op til valget. Fx i DR-P1-morgen, der lige som Politiken er en fremragende seismograf for, hvordan Journalistisk Venstreparti arbejder som politisk aktør. Alt imens medlemmerne af professionen bilder sig ind at være den neutrale, afbalancerede / afbalancerende ’fjerde statsmagt’, der sidder i haserne på magthaverne.

Uvidenhed eller bevidst manipulation? Nyttige idioter eller kyniske strateger? Det er det store spørgsmål, jeg dagligt bakser med, og i skrivende stund ikke kender det korrekte svar på.

Løgnen vandt valget

Løgnen vandt valget. Med Lars Løkke Rasmussen i spidsen: En mand, der er blottet for ære, for ærlighed og for integritet. Et magtmenneske. Det eneste, han kan hygge sig med – mens han spændt afventer, om EU vil belønne ham for hans virke som Angela Merkels dikkende skødehund og hans underskrift på Marrakesh-aftalen – er, at han er i klub med det store flertal af politikere. Power corrupts, and total power corrupts totally – frit citeret efter Edward Brooke.

Men her er ingen tid til jammer og klage. Vi (alias jer, der deler min analyse) skal op på hesten igen og kæmpe for alt, hvad vi har kært.

Vi er i krig med vores egen åndløshed og mangel på dannelse

Vi tabte slaget i Danmark om EU, vi tabte ved Folketingsvalget, men måtte det være slag, vi tabte, og ikke selve (borger)krigen.

Og her kommer så en vigtig krølle, for denne politiske kommentar lider af slagside: Al dårligdom kommer IKKE fra indvandringen, selv om den koster langt mere end de 33 officielle milliarder kroner – nok snarere det tredobbelte. Hvilket må siges at være en slat.

At landet stander i våde skal først og fremmest forklares med den igangværende erodering af vores tidligere så hæderkronede institutioner (familien (skilsmisserne), folkeskolen, Akademia inden for humaniora og samfundsvidenskab, embedsværket, skattevæsenet, kirken, retssystemet mv.) og en stadig mere totalitær stats indgriben i vores liv. Statskontrol og u-frihed som prisen for velfærd og tryghed fra vugge-til-krukke.

Så vi er ikke kun i krig med islam og en indvandring, der skaber kaoskraft. Vi er i krig med vores egen åndløshed, med vores mangel på dannelse og ikke-forståelse af, hvad vores (danske) kultur er rundet af. Dannelsestabet er massivt.

Her har Iben Thranholm i min optik lavet en ret så præcis analyse, og hun får derfor lov til at få det sidste ord i denne ombæring.

Se også Rasmus Paludan fik flere personlige stemmer end Zenia Stampe og Søren Espersen og Flere imamer anbefaler ‘De Radikale og Enhedslisten’, “… to partier, der kan støtte op om os muslimer”.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago

Hvor abnormt det end kan lyde, er det i danskernes interesse, hvis Danmark kører fuldstændig i afgrunden de næste 10 år. Begrundelse: Hvis danskerne alligevel er udset til at blive udskiftet, er det torskedumt at overlade et velfungerende rigt samfund til ringere folkeslag. Især parasitter og lykkeriddere fra mellemøsten samt deres afkom, som åbenbart af det mafiøse EU er udset til at overtage Danmark; når de sidste danskere bliver slagtet som vantro djævle af det nye herrefolk. Lad os derfor fyre den af i et orgie af vellevned og gældsættelse, således at vi kan være sikre på den muslimske overtagelse… Read more »

Ole Madsen
Ole Madsen
3 years ago
Reply to  AlFredsModer

Min bror sagde det på en lidt anden måde: “Hvis der er én krone tilbage, når jeg dør, har jeg regnet forkert”.

John Sorensen
John Sorensen
3 years ago

Rad. V: “Stem på os og vi lukker flere af jeres landsmænd ind i landet.” Det er muligt det ikke juridisk er landsforræderi men det er det ihvertfald i ånden.

Charles
Charles
3 years ago
Reply to  steen

Ja, som vi alle kan se, strammer det jo til. Breivik skinder i baggrunden, da hans Strategi var rigtig, uanset om man synes om strategien eller ej. Løsningen på Breivik’s strategi medførte noget jeg ikke bryder mig om, men det kunne jo være løsningen på Islamproblemet. Landsforrædere bør og SKAL fjernes, enten fredelig eller ved vold. Folket vil jo ikke indse problemet, det ses tydelig ved FV19 For de der støtte Islamiseringen er landsforrædere, som du hentyder til. Hermed giver jeg dig ret. ( B ). Og hvad så.?? Spørgsmålet kan nok ikke besvares inden for ytringsfrihedens ramme her. Men… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago
Reply to  Charles

Hans MÅL var de rigtige, hans strategi var kontraproduktiv.

Der skal ikke bombes børn, men kommunistungerne skal kaldes ‘røde svin’ i skolen, folk skal spytte efter politikere og journalister på gaden.

Charles
Charles
3 years ago
Reply to  steen

Hvad så, når de vil føre den uansvarlige indvandringspolitik videre, som medfører at landet bliver ødelagt. ???

Her SKAL der siges: ungdomspolitikere eller Danmark. Så Herre gud. Danmark SKAL ikke syltes på denne måde, det bliver ungdomspolitikerne.
Den ubetingede onde skal fjernes på een eller anden måde.
Lader vi stå til forlænge, er der KUN Breivik metoder tilbage, denne gang bliver det sat i system. Det uanset, om vi kan lide det eller ej.

Det er visse ting man skal se i øjnene, og handle derefter.

John Sorensen
John Sorensen
3 years ago
Reply to  Charles

Hvis man er i en demografisk kamp giver det ikke nogen mening at skyde unge vesterlændinge. Iøvrigt en ganske modbydelig strategi at slå unge uvindende mennesker ihjel. Er du idiot eller agent provocateur?

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago
Reply to  John Sorensen

Er du idiot eller agent provocateur?

Jan Guillou skrev om sin tid i Clarté, at det var rimeligt nemt at spotte politiagenter, det var dem, der altid agiterede for at bruge vold.

Charles
Charles
3 years ago
Reply to  Felix Krull

Nej Jeg er ikke provokatør, Jeg agiterer heller ikke for vold.
Jeg fortælle bare sandheden om HVAD DER KAN SKE.

Alt det der med Pædagogiske vendinger og floskler er jeg kommet over. Pakker man tingene ind er sandsynligheden for at realiteten overses.

Stem Stram Kurs. Dette er den eneste vej til en fredelig løsning. Løkkes det ikke går ballonen op.!

Charles
Charles
3 years ago
Reply to  John Sorensen

Så hellere lade ungdomspolitikere føre den uansvarlige indvandringspolitik videre, som medfører at landet bliver ødelagt. Ikke ??? Hvilken idioti.! Her SKAL der siges: ungdomspolitikere eller Danmark. Danmark SKAL ikke syltes på grund af ungdomspolitikerne. Den ubetingede onde skal fjernes på een eller anden måde. Lader vi stå til forlænge, er der KUN Breivik metoder tilbage, denne gang bliver det sat i system. Det uanset, om vi kan lide det eller ej. Det er visse ting man skal se i øjnene, og handle derefter. Og det mangler DU. Alt det der med Pædagogiske vendinger og floskler er jeg kommet over. Pakker… Read more »

Jan Nielsen
Jan Nielsen
3 years ago
Reply to  steen

Ja, søde mennesker kan også ødelægge et land.

Charles
Charles
3 years ago
Reply to  Jan Nielsen

Enig. Ungdomspolitikere lytter formeget til de gamle afdankede politikere, og det bliver deres endeligt.

Ungdomspolitikere er søde og rare mennesker, men landet kan de godt ødelægge, hvis de ikke lærer at TÆNKE selv og ikke lade sig indoktrinere, af enten Lærere, Pædagoger og gamle afdankede politikere.

Charles
Charles
3 years ago
Reply to  John Sorensen

Løsningen på dette Radikaliseringsproblem kunne jo være: Borgekrigen kunne vel starte Nu. Mere snak og pludren i krogene, løser ikke problemet. ———————————————————————————————————————————————————————- Et besøg i en Netto forretning i lørdags endte katastrofalt for en 17-årig mand. Lørdag den 4. maj klokken 21.00 havde den 17-årige og nogle af hans venner været inde og handle i Netto på Jens Otto Krags Plads i Randers. Da han var på vej ud af butikken, blev han kontaktet af en gruppe mænd, der sagde, de ville tale med ham. Den 17-årige kendte ikke mændene, han følte sig truet og stillede sig ind i vindfanget,… Read more »

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
3 years ago
Reply to  Charles

Enig! I USA ville de være blevet skudt! Danske drenge og piger må lære kampsport. Hvor var drengens kammerater? Kunne de ikke have taget våben, fx brosten, og smadret aberne i hovedet? Beskidte, feje perkersvin! Såååå stærke i flok. . Sjakaler!

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago
Reply to  John Sorensen

Det Radirædderlige Venstre er det største ramadanske parti og Moe Mellemøstergård er partiets profet.

Charles
Charles
3 years ago
Reply to  AlFredsModer

Landsforrædere er der Radigale Venstre. Stemmekvæget hentes her til Danmark fra Mellem Østen.
Men der er 3 Stolper der venter i Ryvangen.

Torsten K
Torsten K
3 years ago

Hr. og fru Tumpe i de store parcelhus- og ejerlejlighedskvareter tabte i alle tilfælde valget. De har blot ikke mental kapacitet til at indse eller forstå det.

Men en skønne dag går det skam op for dem! Allerenest når de begynder at begribe, at deres skattekroner ikke går til velfærd som hidtil troet, men til at mætte indvandrermaver.

Familien Tumpe vil se sig reduceret til intet andet end skaffedyr!

T. Snorrason
T. Snorrason
3 years ago

Nu rolig. Der var vel ingen, der troede, at Paludan eller Nye Borgerlige kom i Folketinget med 20-30%? Paludan er rablende gal og optræder som klodshans (jeg stemte med fornøjelse på ham! Jeg havde gene set Nyborg i Folketinget.), men han presser diverse politikere på udmærket vis. At Radikale og Enhedslisten (reelt Kommunisterne) altid gennem historien har været landsforræderpartier, er der intet nyt i. Muslimerne har valgt de helt rette at stemme på. Heller intet nyt der. Socialdemokraterne (Anker Jørgensen – Berlingske Aftenavis), som jo netop startede importen af muslimer som arbejdskraft, i håbet om at skabe en ny underklasse… Read more »

Charles
Charles
3 years ago
Reply to  T. Snorrason

De ny borgelige bruger socialdemokratiste metoder til at skade en anden.
Kort sagt: Pernille Vermund Lyver for at skore nogle billige points.

Se video: https://youtu.be/EnIH-OadKXQ

Plus den video der er angivet i Txt´en hvor For frihed ingår. Her holder Paludan en tale hvor løgnen bevises.

River
River
3 years ago

Sandhed. Det eneste folk ikke er interesseret i er sandhed.

Filuren
Filuren
3 years ago

Sandhed. Det eneste folk ikke er interesseret i er sandhed.
Og jeg er fandeme træt af at mine defaultfelter er udfyldt som filuren eller andre.

Charles
Charles
3 years ago

Det Radikale Venstre er opbygget af Importerede Perkere. Så blodet vil flyde i gaderne. Ikke bare deres men også vores. Det er jo ikke Muslimernes blod, som Pernille Vermund skorede nogle billige point på en dag før valget. Denne løgn lossede hende på tinge, på Paludan’s bekostning. Man må sige: Det er de Socialdemokratiske metoder. Takket være Rødgardisterne på DR og TV2 Og synes vi så at lortet er for rød, og brun, er der KUN EEN mulighed tilbage. Sarbortér skidtet. DR SKAL være neutral, ellers går det galt for DR. Rødgardisterne (Journalister) Skal fyres + de ansatte på de… Read more »

Charles
Charles
3 years ago

Selv her på Snaphanen lukkes øjnene.
Det jeg skriver er ikke helt ved siden af, i mangler bare forståelsen af det.

Jan Nielsen
Jan Nielsen
3 years ago

Jeg er helt enig med din analyse, at de store mainstreammedier er den store vinder. Vi fra den konservative og højre fløj skal betragte løgnpressen som vores fjende nr. 1. De er i sammensværgelse med venstrefløjen og fodrer os med deres fake news. Derfor vil jeg rose dig, Lone Nørgaard, for dit indlæg og din videoblog på https://newspeek.info/. Du har en vigtig rolle, når du introducerer os til vigtige værker og store tænkere. Det ville være fantastisk, hvis de forskellige uafhængige nyhedskilder som Den Korte Avis, 24Nyt, Newspeek m.m kunne finde sammen og lave en station, der producerer taleradio, så… Read more »

Ole Funch Andersen
Ole Funch Andersen
3 years ago

Jeg håber det bedste for Danmark og tror på vaedien af enhver god indsats. Men for Europa isaer er løbet jo kørt. Dyret i Aab. 13 symboliserer forklaret i Daniels Bog et rige som kommer til herske over hele jorden. Endnu mangler muslimerne og dem som underkastes/underkaster sig, det store geni til at samle dem og lede sig, han er Antikrist. Som jeg laeser det kommer der ikke borgerkrig, men udefra kommende militaer magt vil skabe denne underkastelse. Det er Rusland, vel ogsaa anderledes demografisk sammensat end i dag, som militaert gennemtvinger denne underkastelse naar tiden er moden til det.… Read more »

Ole Funch Andersen
Ole Funch Andersen
3 years ago

“Uvidenhed eller bevidst manipulation? Nyttige idioter eller kyniske strateger? Det er det store spørgsmål, jeg dagligt bakser med, og i skrivende stund ikke kender det korrekte svar på.”
Det er begge dele tror jeg, baade ideal typer, og utallige blandingsforhold af disse i den enkelte.

Filuren
Filuren
3 years ago

Procedure ved optælling af stemmer til folketingsvalg: – Kommunalbestyrelsen i landets kommuner udvælger valgstyrere samt valgbestyrelse – Valgstyrerne står for optællingen på de enkelte afstemningssteder – Valgstyrerne må godt selv være kandidater til valget eller sidde i valgbestyrelsen – Valgbestyrelsen består af kommunalbestyrelsesmedlemmer og som hovedregel af borgmesteren – Valgbestyrelsen samler resultaterne fra kommunens afstemningssteder samt forestår finoptælling – Indenrigs- og Sundhedsministeriet modtager resultaterne fra samtlige kommuner Herefter offentliggøres tallene så til de tillidsfulde vælgere, der naturligvis ingen jordisk grund har til at betvivle resultatets troværdighed. I øvrigt udnævnes både valgstyrere og valgbestyrelse efter forholdstalsvalg, hvorfor langt hovedparten kommer fra… Read more »

Minucius
Minucius
3 years ago

Jeg er uenig med dig Lone! “egalitaristisk kollektivisme” er ikke problemet her. Tværtimod! Globalismen er resultatet af individualistisk profit-jagt og dermed private interessers sejr over de fælles nationale. Hverken Radikale Venstre eller de Konservative eller Venstre (alle rygende globalister) er egalitaristiske kollektivister. Tværtimod! DFs loyale borgerlige forankring og stærke liberale tilbøjeligheder har ikke været nogen heldig platform. Og Nye Borgerlige har ingen bred appel udenfor NatKon-Liberal Alliance segmentet. De sørgelige rester af DF bør gennemtænke deres tidligere position meget nøje og fremover holde en god sund afstand til den borgerlige fløj.

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago
Reply to  Minucius

DFs loyale borgerlige forankring. Hvor ser du den?
For mig at se kunne en sådan give sig udtryk i forslag i retning af- borgernes penge har det bedst i borgernes lommer. således at det mindst kunne være et ønske, et mål, respektivt en vision om at betydeligt mindre end det nuværende niveau var dækket af offentlige udgifter.
!0 % nedskæring af skattebetalte udgifter på områderne uddannelse, sundhed og det sociale system kunne være et mindstemål for rettelig at betegnes som borgerlig. Det er mig bekendt ikke sket.

Minucius
Minucius
3 years ago
Reply to  Peter Buch

DF har været syltet eller måske rettere støbt ind i de borgerliges globale krige, deres skattelettelser, deres masseindvandring og deres tragikomiske integrationspolitik.

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x