8
jun
Seneste opdatering: 9/6-19 kl. 1650
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Førte forsvaret for nationen  til politikermord?

(Transkription af Lübckes 2015 tale.) For en uge siden blev CDU politikeren, den 65-årige Walter Lübcke fundet død på sin terrasse af et pistolskud i hovedet. Alle omstændigheder lugter indtil videre fælt af et politisk mord, så jeg ser tyske medier dagligt for at komme sandheden nærmere. Der har været forbavsende tyst i nordiske medier om det, mest i svenske, naturligvis. Det skulle nødigt forlyde i det fhv. folkehjem, at forsvaret for nationen kan være så indædt, at det fører til politikermord.

Man kommer ikke udenom, at masseindvandringen har kostet uforholdmæssigt mange tyske dræbte og voldtagne, rundt om i befolkningen er der derfor sået et dybt had til politikere, der som i Lübcke i 2015 tillod sig at sige, at det stod enhver frit for at forlade landet, hvis de ikke delte hans ‘værdier’ på migrantområdet.

Dér kan Lübcke have underskrevet sin dødsdom. Det er ilde, at Europa nu skal have politiske mord (hvis det er tilfældet), men eliten kan have presset visse af ofrene for 2015- invasionen ud over smertegrænsen.

For lidt over ti år siden advarede Lars Hedegaard politikerne mod følgerne af deres gerninger. Mere detaljeret findes advarslen i 2007 talen fra Bruxelles The Resilience Of The Commoners. – Walter Lübcke: „Abgelegt unter Volksverräter“, – The Puzzling Murder of a German Politician.

Uretfærdigt
Af: Bent Jensen 

Det skuffende valgresultat for Dansk Folkeparti yder ikke DF retfærdighed. Kritikken af partiet skyder langt over målet. Det er takket være DF, der i mange år blev svinet til af uvidende og letsindige politikere og journalister, at vi i Danmark fik så realistisk og ærlig en offentlig debat om islam og denne ideologis ødelæggende følger for det danske samfund.

Tilsviningen er i øvrigt ikke et overstået fænomen. Forleden bragte Politiken, der altid har været foregangsavis på dette felt, en modbydelig tegning af Pia Kærsgaard og Kristian Thulesen Dahl, begge tilsølet af snavs. Avisens ledelse er helt blind for, at snavset på de to politikere er kastet af avisen og ingen andre.

DF´s fortjeneste, at menigmand har ranket ryggen

Niels Lillelund, som ikke bryder sig om DF, skrev for nylig, at det var DF´s fortjeneste, at menigmand havde ranket ryggen og ikke ladet sig kyse af eliten i udlændingespørgsmålet. Det er rigtigt, og det krævede et langt sejt træk. Det var takket være DF, at Socialdemokratiet slog ind på en mere realistisk kurs efter Aukens, Nyrup Rasmussens og Thornings uansvarlige laden stå til i flere årtier. Nu er så en del gamle socialdemokratiske vælgere vendt tilbage til Socialdemokratiet.

Hvis ikke DF havde været der, ville Venstre og de konservative heller ikke være blevet mere ansvarlige på indvandringsområdet. Der er stærke kræfter i begge disse partier, der heller vil være ”anstændige” i forhold til EU og medierne end ansvarlige over for den danske nation.

Jordens undergang

Jeg er enig i den del af kritikken, der går på, at DF har været alt for lidt synlig i valgkampen og i den senere tid har manglet kant. Men ville ultimative krav til regeringen have bragt noget godt i en situation, hvor medierne har opgejlet et hysteri om Jordens undergang, hvis vi ikke holder op med at spise kød, køre i bil, rejse med fly? Dvs. hvis vi ikke hælder endnu flere milliarder ud til ingen verdens nytte – blot for, at nogle folk uden indsigt og ansvar kan føle sig gode og bedre and andre?

Rasmus Paludan og hans enkeltmandscirkus har desuden bidraget til at svække DF (og indirekte styrke den røde lejr), som imidlertid kan lære af Paludan at tale direkte og klart i stedet for at finde på håbløse og uforståelige udtryk som ”paradigmeskifte”. At tale om DF´s ”kollaps”, dvs. sammenbrud, er helt hen i vejret. Liberal Alliance er brudt sammen og er formentlig færdig som politisk parti. Det er DF ikke. De store og stigende problemer med Muhammeds tilhængere vil være en garanti for DF´s fremtid som en nødvendig politisk kraft. Forhåbentlig kan Nye Borgerlige og DF finde ud af at samarbejde for at bremse islams ødelæggelse af landet.

Islams vækst i Danmark er problemet over alle problemer

Mit forslag til DF´s ledelse skal være at skærpe profilen og igen og igen understrege, at ISLAMS VÆKST i Danmark og i andre vesteuropæiske lande er problemet over alle problemer. Helt konkret bør DF konsekvent sammenkæde de samlede udgifter til forsørgelse og inddæmning af islams utilpassede tilhængere med andre offentlige udgifter. De enorme udgifter til de ikke-integrerbare tilhængere af Muhammeds lære (i form af direkte overførselsindkomster, til skole- og uddannelsessystemet, til politi, domstole og fængselsvæsen samt meget mere) skal sammenholdes med andre udgifter på finansloven. En forudsætning for nye udgifter på disse andre områder bør være krav om nedsættelse af udgifterne til islam – udgifter, der aldrig har været omfattet af sparekrav, men blot automatisk betales, som om der var tale om et område uden for politisk kontrol.

PS. Jeg er ikke medlem af DF, men har stor respekt for partiets mangeårige indsats og for dets vælgere.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bastardo
Bastardo
2 years ago

Morten Østergård har som den eneste indset, at der lå en halv million stemmer i ghettoerne, der var lige til at samle op, hvis blot man kælede med imamerne og bydelsmødrene. Dygtig stemmemaksimering.
– Og det bliver kun værre.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Bastardo

KoldeMorten stod ikke i Stampe, men Rohder sammen med KlammeCarsten og VegeMorten i ghettoernes skimlede kældre efter fortidige stammers stemmer.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Bastardo

Tror slet ikke, der er så mange af dem, der har stemmeret. Og da stemmeprocenten for gruppen typisk ligger på omkring 50-60 procent, er det åbenlyst ikke (endnu) en voldsom vælgermasse.

Er der da slet ikke nogen, der skænker valgsvindel en tanke? Hvem kigger valgbestyrelserne over skulderen? Hvilke instanser tjekker at Indenrigs- og Sundhedsministeriet ikke snyder på vægten?

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Filuren

Jamen naturligvis er det da valgsvindel. Hvad ellers!? Det er jo noget vi har stor tradition for her i landet.

Det Radikale Venstre er uden tvivl blevet tildelt mindst 100 procent flere stemmer end partiet reelt fik.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Torsten K

Der må være nogen, der kan grave i det… Fair nok at Dansk Folkeparti gik rekordmeget tilbage (jeg gad heller ikke stemme på dem), men at andre indvandrerkritiske partier kun skulle have formået at samle sølle 4 af de 12 tabte procent op, virker besynderligt.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Filuren

Når man tager i betragtning, hvor folk almindeligvis får deres nyhedsdækning, er der såmænd intet besynderligt i det.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Filuren

En del gik tilbage til fuseren S.

Ole Funch Andersen
Ole Funch Andersen
2 years ago

Rasmus Paludan har ikke bidraget til DF’s svaekkelse, vaelgerne har talt, resultatet har de ansvaret for.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Steen

.flotte Venstre-resultat..
Leste at flere somaliske foreninger gikk ut og ba sine landsmenn stemme venstre..de skulle tenke på alle de som ville komme til Danmark i fremtiden..og det hadde tydeligen effekt.

Torsten K
Torsten K
2 years ago

DF aner ikke, hvad der ramte dem. De var dog klar over, at noget var i gære og kom med den ene vanvittige og totalt uigennemtænkte udmelding efter den anden under valgkampen, for desperat at undgå det uundgåelige. Thulesen Dahl var så langt ude til sidst, at han nærmest talte sort! Andre ledende politikere i partiet har ihærdigt søgt efter forklaringen på valgnederlaget, og undervejs i valkampen på de dårlige meningsmålinger, i eksempelvis meld og feld; noget som interesserer de færreste vælgere, hvis de da overhovedet er klar over, hvad det drejer sig om. Det virkelige problem for DF er,… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago
Reply to  Torsten K

Enig! Jeg har svært ved at afkode, hvad DF egentlig står for, ud over, at de for enhver pris vil være stuerene. Det kan jeg ikke bruge til noget, og derfor droppede jeg DF.
DF’s mission er at påpege og modarbejde muhamedanerinvasionen.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

DF har haft en betydelig indflydelse på de Radigale galgenfugles opfattelse af den islamiske multi-kulti invasion. Efter 20 års massiv påvirkning fra DF, har de Radigale nu endelig accepteret at “antallet betyder også noget”; dog intet specifikt antal angivet. Med den fart i erkendelse af virkeligheden, vil de Radigale nok om ca. 10 år måske udtrykke bekymring over de mange Sharia-patruljer, som til den tid render rundt i Christiansborgs korridorer.
Den, der ager med stude og Radigalninge, kommer også med til garanteret ragnarok.

Christian
Christian
2 years ago

Til Bent Jensens indlæg: Det er rigtigt at DF gjorde indvandringsdebatten legitim. Men helt ærligt; det opnåede de for 15 år siden. Hvad har de opnået siden? Man kan ikke som anti-indvandringsparti stille sig tilfreds med at “gøre indvandringsdebatten legitim” mens det danske folk til stadighed bliver udskiftet. Som minimum bør man også stoppe indvandringen. Som absolut minimum. DF har på det punkt fejlet totalt.

jørgen
jørgen
2 years ago

DF glemte målet, som er at stoppe indvandring af muslimer, både som asylanter og pårørende ved hele tiden at gøre opmærksom på hvad Islam er og indebærer. Islams grundlov er koranen. Hver eneste sætning i den er de del af en lovtekst som ikke under nogen omstændigheder kan rokkes. Har DF taget dette op. Har DF taget op at en stor del af sharialoven ganske enkelt er kriminel aktivitet i vort land? Har DF overhovedet nogen som kan islam og er kritisk. DF-formanden ville ikke have magt til at gennemføre sin politik. Og det som er sket med indvandringen, stramningen,… Read more »

River
River
2 years ago

DF har desværre været med til at begrænse det rum hvor man kan tale om tingene. Inden for rummet har der været en livlig debat der oftest er jovial og venlig, hvor man klapper hinanden på ryggen med forsikringer om hvor gode kolleger de allesammen er. Hele rummet er dækket af hele spektret af meninger så ALLE meninger kan blive tilgodeset mens det siver ind med fjendtlige tropper der nu ovenikøbet kan mobiliseres kollektivt bare man siger det til fredagsbønnen. Så dukker Paludan op og fortæller hvad der er virkeligheden uden for osteklokken og hvad sker? Hysteriet og hadet vil… Read more »

Anders
Anders
2 years ago

Tøøøøøsedrenge, som den gode Kresten Poulsgaard så korrekt påpegede det.
DF er styret af bovlamme rablehuller.
Man skal smede mens jernet er varmt.

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

Det er takket være DF, der i mange år blev svinet til af uvidende og letsindige politikere og journalister, at vi i Danmark fik så realistisk og ærlig en offentlig debat om islam og denne ideologis ødelæggende følger for det danske samfund. Muligvis, men nu er DF altså gået over til den mørke side. Hvis du havde en babysitter som i mange år havde gjort et førsteklasses arbejde, men så myrdede din søn på hans tiårs fødselsdag, ville du så sige “okay, men hun har gjort et fremragende arbejde i fortiden, så jeg ser ingen grund til at hun ikke… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Interessant problem vedrørende teoretisk islamisk overtagelse af den politiske magt i et vestligt land! Hvordan vil muslimerne rent teknisk styre og kontrollere de samfundsmæssige og industrielle strukturer i et fjendligt indstillet kristent land. Den islamiske kultur er aldeles fremmed for moderne teknik og avancerede ledelsesformer. Giver koranen ikke svar på problemerne, er de magthavende muslimer afhængig af vestlig teknik og management. Alene i denne situation ligger kimen til borgerkrig og væbnet modstand overfor en planlagt islamisk magtovertagelse. Det var lettere i Andalusien og Konstantinopel, der var på samme tekniske niveau som erobrerne. I dag har islam ikke en chance for… Read more »

Lemur
Lemur
2 years ago

Nogen skal jo blive myrdet, så hvorfor ikke ham den velaflagte tysker. Han boede trygt og godt i en stor villa i Kassel. Ingen fare. Nej, der er slet ingen fare på færde. De bliver dræbt en efter en. Ikke mig, så ingen panik. Det er bare omkostningerne ved vores politik. Vi er et så stærkt demokratisk tysk samfund, at intet kan rokke os. Vi har lært af fortiden, så vi kan tåle alt det, almindelige tyskere tålte før 1933-39. Den krig holder aldrig op. Den gør folk kloge eller til komplette idioter. I hele vores indvandring-udvandring-kønsforvirrede-amerikanske campusvrøvl osv. Her… Read more »

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Dette ser vi ikke på news, uha nej! Der viser man kun ligegyldigheder, debatpjat og klimahysteri . . https://youtu.be/3neu-fG9xgY

Minucius
Minucius
2 years ago

DF har forvaltet deres politiske kapital med største udygtighed! De har været et kæmpe parti og har fået minimal indflydelse for deres mange mandater. De kunne velsagtens have regeret landet, ihvertfald bag regeringskulissen, men istedet blev de Venstres dørmåtter. Og meget få vælgere gider i længden en samling professionelle dørmåtter. DF fik et langt bedre valg end de fortjener!

barfbag
barfbag
2 years ago

Læser ikke papiraviser mere. Forsøger at undgå også internetudgaverne. Efter https://da.wikipedia.org/wiki/Bjarne_Corydon også slut med Børsen. (Dette er et testindlæg, for at se, om det “kasseres”).

barfbag
barfbag
2 years ago
Reply to  barfbag

Off topic. https://www.amazon.co.uk/Judgment-Moscow-Soviet-Western-Complicity/dp/0998041610/ Vladimir Bukovsky har (gen)udgivet, med nyskrevet, dette over 700 sider (paperback), 1 kilogram tunge værk. Han huskes for at kalde EU for EUSSR, og har berettet om EF/EUs henvendelse til USSR om nyttige tips. 14,99 pund sterling i paperback, 21.99 pund indbundet.

barfbag
barfbag
2 years ago
Reply to  barfbag

Internetmedier, herunder weblogs/blogs, er fremtiden:http://rundtombornholm.net/index219.htm

Morten - - -
2 years ago

Det er fint at nedlægge kranse for DFs resultater og for partiets pionerer, men hvordan komme videre uden kritik? DFs evne til at analysere egen politiske situation har altid været umådeligt ringe. Det sås tydeligt af partiets totalt kiksede kampagner, som snarere rev ned end byggede op. Partiet er aldrig blevet mainstream, selvom snu opinionsdannere har indbildt partiet, at de mange stemmer var udtryk for netop dét. Det er de ikke! DF er fortsat et “klamt” parti. De fleste af partiets vælgere kviede sig altid ved at stemme på et parti, der rummede en Martin Henriksen, som taler hjerteløst. Det… Read more »

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago
Reply to  Morten - - -

Martin Henriksen var da een af deres allerbedste! Også oratorisk. Den unge Kofoed var også god. Jeg mener, det er Thulesen, der har fejlet, og ærligt talt kan jeg ikke give min stemme til et parti, der ikke kan stille med en statsministerkandidat, og ikke engang tør gå i regering. Faktisk aner jeg ikke, hvad de har fået udrettet de sidste 4 år. Jo! De gjorde ikke indsigelser mod Marrakech aftalen! Det var nok dråben for mange.

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Jeg oppfatter Thulesen som en prater..men hva han egentig mener er vanskelig å fatte. Tror nok mange følte seg lurt av de som stemte på DF før..at de skulle ta ansvar ved å bli med i regjering. Et taktisk dum avgjørelse som de betaler for nå. Synd fordi jeg hadde også tro på de..før..nå virker de totalt forvirret. Thulesen prater for mye og våget ikke ta ansvar. Tror deres første valgbrak sejer gikk han til hodet..glemte at noe skulle leveres også til de som stemte på DF..så ikke smart nok.

Morten - - -
2 years ago
Reply to  Morten - - -

Martin Henriksen repræsenterede nogle stemmer, som partiet i forvejen tiltrak, men han frastødte de fleste andre. Jeg ved godt at mange trofaste DFere synes, Martin Henriksen gjorde det fremragende (han blev vitterligt bedre med tiden) men det syntes befolkningen som helhed ikke. Og DFs ambition burde være mere end at være et niche-parti, når de på det nærmeste var ene om at forfægte det andet af to standpunkter i debatten. DF kan ikke nøjes med at tale til og for de sprutrasende. Hvis de vil være fortalere for danskerne som folk og nation, skal de vide, at danskerne er Hjertefolket.… Read more »

britta due andersen
britta due andersen
2 years ago

Manglende kant? Martin Henriksen og Kenneth Kristensen Berth er røget ud, begge var de skarpe i kanten.Tidligere socialdemokrater men også borgerlige vælgere gik tilbage til deres gamle partier. De føler, at de gamle partier har ændret udlændingepolitikken, og vender hjem til det vante og trygge.

John Sorensen
John Sorensen
2 years ago

Ifølge Dante befinder Lübcke sig i helvedes niende cirkel sammen med Judas, Brutus og andre forrædere.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Tyskerne er begyndt at vågne op! Danskerne har valgt en blodrød regering, som vil sætte turbo på befolkningsudskiftningen og islamiseringen. Demokratiet har spillet fallit!

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago

Den danske kyllingehønskekællingeflok har fået det hele galt i halsen og den store samling taberklienter har i deres store enfoldighed tyet til “deres” medier, da de skulle overveje krydset. Det er enten det, eller de står ATTER ENGANG MODEL TIL AT BLIVE FUPPET PÅ DET SKAMMELIGSTE, hvilket fremmer samme konklusion: at de er en samling ulidelige taberklientkommunister hele banden, hvis de da ikke selv er de medvirkende nazister, konklusionen er klar: danskerne har ikke fortjent at overleve ind i fremtiden

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  Cat Girl

Vil lige tilføje, at en stor del af svindlen er den superhjernedøde propaganda, som flyder fra alle kommunistmedierne: Den er ikke der for at overbevise et par gakkede islamistiske psykopatiske kommunister eller nazister, den er der for at stille undskyldende dummepropaganda til rådighed for den forestilling, at der skulle eksistere et publikum rent teoretisk, som interesserer sig for hvad psykopatmedierne skriver, siger, tænker, gør og er og er altså kun der for at oppebære forestillingen om, at der er nogen der er dumme nok til at tro på propagandaen, til at det kan lade sig gøre, at der opstår et… Read more »

Tonny K.
Tonny K.
2 years ago

Rigtig fint indlæg fra Bent Jensen. Jeg savner ligesom ham, at 1) DF skærper dets politik markant og skaber bedre koblinger mellem pressens ensidige historier og den faktiske realitet som man oplever den i hverdagen. 2) at DF søger samling og afklaret samarbejde med alle nationalkonservative kræfter og partier politik, valgforbund, mv.) og 3): at DF i højere grad fokuserer på kernen i en klar kulturpolitik i bred forstand, der viser visionen og vejen frem til et Danmark med fortsat dansk sprog, kultur og egenart – i en ellers vildsomt globaliseret verden. Det er sidste udkald for at sikre dette!

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x