10
jun
Seneste opdatering: 10/6-19 kl. 2217
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Radikalt misbrug af folkestyret. I længden vil muslimer stemme sig til en gudsstat

Ved seneste svenske valg så vi meget tydelige eksempler på, at hele ghettoer stemte etnisk, sprængte partilisterne og fik indvalgt helt ukendte indvandrere i Riksdagen udelukkende på nationalitet, etnicitet og religion. Dette vil over tid gøre svensk ‘demokrati’ til lige så meget af en dårlig vittighed, som det er i mange 3 verdens lande.

Man kan selvfølgelig indvende, at sådan måtte det nødvendigvis gå i en ‘multikultur,’ at stemmeafgivningen blot er et konkret billede på pulveriseringen og splittelsen af et folk. Men behøvede R ligefrem at fremskynde opløsningsprocessen?

Det kunne være yderst interessant med en minutiøs afdækning af, hvad der konkret har skaffet de Radikale så mange etniske stemmer, men har vi en presse, der vil og kan afdække det? Når man ved, hvordan danske journalister stemmer, kan man gribe sig i at tvivle.

Der er kun én kur imod det Radikale misbrug: Ikke at give titusinder af udlændinge stemmeret i Danmark, som professor Giovanni Sartori foreslog i 2016. Så kan de Radikale ikke afpresse resten af folkestyret i et kapløb mod dets opløsning.

Indvandrere kan sagtens have et udmærket liv i Danmark uden at stemme. Det er totalt unødvendigt at give dem indflydelse på dansk politik, og i det lange løb vil muslimer stemme sig til en gudsstat, og den vil ikke indbefatte det Radikale Venstre, kan man roligt love partiets skruppelløse naivister. – Rubrikken er en parafrase på den Radikale medstifter af partiet Viggo Hørups “Del jer efter anskuelser.” Se Trossamfund anbefalede tusindvis af muslimer at stemme rødt.

Thilo Sarrazin foreslået som ny SPD leder

Hvem skal overtage lederhvervet i det tyske socialdemokrati (SPD) efter Andrea Nahles, som trak sig efter det dårligt resultat på 16 procent ved EU valget?

Som rapporteret af Bild er parti­medlemmer i Bayern kommet med et over­raskende forslag: Thilo Sarrazin. En forkæmper for strengere asyl­politik kan vinde tabte vælgere tilbage, lyder begrundelsen.

Sarrazin faldt i 2010 i unåde og blev smidt ud af ledelsen for den tyske centralbank efter at have skrevet bogen «Deutschland schafft sich ab» (Tyskland afskaffer sig selv), hvor han tog et general­oppgør med den selv­udslettende innvandrings­politik i landet, og sørgede for den største forlags­succes for en fagbog i Tyskland efter andre verdenskrig.

“Fjendtlig overtagelse. Hvordan islam forhindrer fremskridt og truer samfundet”

Siden har han skrevet bøger om euroen, menings­terroren og islam, den sist­nævnte med den meget­ sigende titel «Feindliche Übernahme. Wie der Islam den Fortschritt behindert und die Gesellschaft bedroht» (Fjendtlig overtagelse. Hvordan islam forhindrer fremskridt og truer samfundet.)

Kun lidt taler for at Sarrazin, som – rigtignok forgæves – blev forsøgt ekskluderet fra SPD, har nogen større chancer i lederkampen, al den tid valget av Sarrazin ville udgøre en spektakulær indrømmelse av tidligere fejltrin, som ville være usædvanlig i politik.

Forslaget er alligevel udryk for en tendens: Stadig flere social­demokrater indser at der er brug for en strengere indvandrings­politik for at vinde valg.

Tidligere SPD-leder Sigmar Gabriel pegede for nylig på danske social­demokrater, som fører det han kalder en mere «robust» udlændings­politikk end de fleste europæiske kolleger, som et forebillede.

Vorbild Dänemark

Det spanske socialist­parti har også gjort gode valg både på nationalt og EU-niveau i 2019, efter at Spaniens regering, som udgår netop fra socialist­partiet, omkring årsskiftet iværksatte tiltag for at reducere migrations­strømmen til landet over Middelhavet.

SPD-medlemmer foreslår Thilo Sarrazin som ny partileder: Af Christian Skaug.  Tysk journalistik billiger ikke forslaget, det gør derimod den alternative presse: Vorbild Dänemark: Deutsche Sozis wollen auch „hyggelig“ werden. (©  Snaphanen.dk, klik f. helskærm)

Se også Thilo Sarrazin i København 2013.

Sarazzin-Document, 06.04.2013, II 008

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Steen, du mener vel “måneafgudsstat”, ikke? Politikerne bør dog betænke, at de meget nemt kan blive de første i rækken, hvis kalifatet bliver til virkelighed. Og ja, de – mohammedanerne – vil stemme i større tal næste gang, for de har lært af Storbritannien og har set, at demokratiet kan få dødsstødet vha demokratiets egne spilleregler. Derfor ser vi i dag uhyggelige personager som Londons borgmester samt Ilhan Omar i USA. Vi burde lave et gruppesøgsmål mod Morten Østergaard – for landsforræderi!

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Derfor holder jeg på Ramus Paludan`s politikk som den sikreste og beste..ellers går det feil vei.. NB har jeg også stor tro på.
Begynn å utvise de som ikke lengre har skyddbehov..da blir dere kvitt ca 250 000..så neste pulje osv.
Ikke mulig under nåværende regjering men med 4 år av Mette & co..er håpet flere våkner til og ser skriften på veggen..muslimer passer best i sine arab hjemland.
Danmark for dansker..og de som er villige til å tilpasse seg..tenker her på alle som ikke er ekstrem muslimer/islamister..og andre fokeslag med andre mindre krigerske relgioner.

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Og nej, i det lange løb vil muslimer IKKE stemme sig til en guldstat. Det dér fnidder med at stemme ligger ikke rigtig til muselmændene, som bekender sig til en “kultur”, hvor man enten har magten eller ikke har magten, og de stemmer kun indtil de er så mange, at de ikke længere behøver at stemme.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Torsten K

Edit: gudsstat.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Jeg husker hetzen mod Thilo i 2010. Det var SVINERI!

I virkelighedens verden får den lille dreng i “Kejserens nye klæder”, SMÆK, og kommer i seng uden aftensmad!

kim larsen
kim larsen
2 years ago

En kommentar om rätten till att stämma, jag flyttade till Sverige 1970 men har icke givet mit danske medborgarskap fra mig, vilket har betydet att jeg ikke må stomme på riksdagsvalet og icke på valg i Danmark, – så det burde altså sagtens kunne lade sig göre att ha samme villkor for andre grupper hissen Kim Larsen Ängelholm Sverige

jørgen
jørgen
2 years ago

Muslimerne har opdaget hvordan de skal gøre det. Muslimens gruppe som han er loyal mod er altid klanen, som er Islam. Imamen og hjælperne i moskeerne vil fremover forklare hvordan muslimske vælgere bør stemme og de vil gøre det. Imamerne har naturligvis et netværk og har hele tiden kontakt med hinanden. Kort sagt hele klanen stemmer ens. Klanen er altid vigtigere end individet. Dermed forsvinder grundlaget for demokrati som vi kender det. Gruppe loyalitet trumfer altid regler og love for muslimerne. Den trumfer altid individualisme og retsstaten. Valget viste et skift i Danmark. Det er begyndelsen til enden for demokratiet… Read more »

Elisabeth M. Andersen
Elisabeth M. Andersen
2 years ago
Reply to  jørgen

De skal IKKE få lov mere at stemme i vort land. Denne gang her var SIDSTE gang, det må vi satse på !!!!!!!!!!!!!!!

John Sorensen
John Sorensen
2 years ago

Folk der ikke er imod et multietnisk samfund ved tilsyneladende ikke er blod er tykkere end vand.

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Ja, R behøvede at fremskynde opløsningsprocessen. Det ligger indlejret i partiets dna!

Der er jo heller ingen, som undrer sig over at blive ædt af en krokodille eller en isbjørn, hvis man kommer for tæt på.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x