11
jun
Seneste opdatering: 12/6-19 kl. 2036
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Siden 2017 er Sverige ramt af 423 bomber – tre eksplosioner i Malmø forløbne døgn

TV-Avisen 18.30 og 21.00 havde Sverige og Malmø som emne, ligesom SVT Rapport, men ikke meget af et bud på den krigslignende tilstand, politikere har bragt landet ud i, og som vælgerne ikke for alvor har villet stemme imod. Eufemismen ‘bander’ var det mest konkrete, vi fik at vide.

Der er heller ikke meget at hente hos politiet i Malmø. Det udtaler: “”Det är vår UPPFATTNING att folk ska känna sig trygga i Malmö.” Svenskerne flygter fra byen, men det har de gjort i 25 år, uden at det har gjort indtryk på de forbryderiske politikere.

40 års import af klan- og mafiakultur

Jeg kan godt hjælpe TVA, SVT og politiet lidt på gled: Det er multikulturen og det klansamfund, Sverige er på vej tilbage til, efter ikke at have haft klansamfund i tusind år. Sverige har i 40 år importeret en fuldt udviklet mafiakultur og den korrumperer alle samfundslag – selv politikken.

Med den demografiske udvikling, vil det kun blive værre. Tro ikke dem, der siger “at de vil reparere Sverige ” Landet er ikke midlertidigt ødelagt, det er for altid. Undtagelsestilstand? Jo, det vil komme, men det er så enorm en indrømmelse af skyld, at det vil komme så sent som overhovedet muligt. Berlingske mener, “at regeringen har tabt kontrollen.” Herregud, det er tyve år siden politi og myndigheder havde kontrol med Malmø.

De skyldige i denne ødelæggelse praktiserer kunsten at ignorere det ubehagelige, og give tungen ud ad vinduet svar, som TV Avisens indslag også gjorde. Det hele skal bare holde, til de har nået pensionen, så må dagens vådøjede ungdomspolitikere, som jeg oplevede på valgaftenen på Borgen, tage den krig, de har plantet, og som de våde øjne endnu er for uvidende til at forstå.

De får al anledning til at lære forskellen på klan og civillisation resten af deres liv. (Opdatering onsdag: Ny explosion vid bostad i Rosengård under natten.)

Bianca Muratagic: “Utlys undantagstillstånd i Sverige nu!”

“Det är en vanlig tisdag. Jag läser vad som skett inatt och kan inte somna om. Jag skriver en text. Ibland känns det lättare då man ventilerar ilskan och ångesten.”

“Det är egentligen värre än vad som framgår. Jag kunde inte ta mig till mitt arbete igår för att någon galning skrek att han hade bomber och blev skjuten mitt på morgonen. 10.00. Under dagen äger ytterligare två skottlossningar rum där en person dör. Under natten så räknar vi explosioner och bomber istället för får som förr i tiden. Nu är det polisbilar runt om i hela Malmö. Hur fan kan inte fler vakna???? Vad sysslar folk med??? Hur kan man inte vilja sätta stopp för en samhällsutveckling som påminner mer om Kabul än ett välfungerande samhälle. Europa måste skyddas!”

Min vän och jag har en del gemensamt. Vi kommer från Bosnien och Herzegovina. Våra familjer flydde från krig. Vi får nu höra samma explosioner igen. I Sverige.
Minns hur fönstren skakade i vårt rum när granater började regna över Sarajevo. Vi borde 6 km från staden, solen sken så starkt, det var en otroligt vacker och varm dag, himlen var overkligt blå. Vänner och familj som bodde i centrum ringde i panik. Samtalen avbröts, de skulle skynda för att ta skydd i källare när vi tittade på tv och hörde detonationer. Distansen på 6 km kändes som vi var i ett helt annat land. Surrealistiskt, bisarrt.

Två detonationer i Malmö, skottlossningar i Kalmar och Gottsunda under måndag och natt mot tisdag. Låt oss inte heller glömma mannen som hotade med sprängmedel på Malmö centralastation också på måndag, en misstänkt terrordåd och den största bombdåden i svensk historia som skadade 250 lägenheter och 19 personer fördes till sjukhus i Linköping för några dagar sedan. Avvärjt terrordåd i Kalmar. Otaliga knivhuggningar. Våldtäkter. Torterade djur.

Det ”smäller” lite här och där i vissa områden men för övrigt är det ju tryggt att röra sig enligt Malmöstaden och våra politiker. Utlys undantagstillstånd nu, säger jag! Bianca Muratagic: “Utlys undantagstillstånd i Sverige nu!”

Dette indtraf i Sverige i samme døgn ifølge Tino Sanadaji:

• Två explosioner i Malmö inom två timmar
• Två Malmöbor beskjutna i ännu en skottlossning
• Hotfull man skjuten av polis på Malmö central
• Ung man sköts till döds i Malmö
• Mordförsök i Helsingborg
• Skottlossning i Tensta
• Skottlossning i Kalmar
• Skottskadad man påträffad i södra Stockholm
• Person hittad knivskadad i Salem
• Person knivskuren i Göteborg
• Flera kvinnor angripna av män i Gävle
• Tågvärd misshandlades av resenärer
• Flera skott har avlossats i stadsdelen Gottsunda i Uppsala
• Ny skottlossning i Uppsala…10-15 personer i bråk

Här har sprängdåden inträffat i Malmö i år

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago

Det er jo den kulturberigelse, som folk angler efter. De stemmer gang på gang på partier og politikere, som har som hovedpunkt at fremstå medmenneskelige og politisk korrekte ved at tillade et utal af blodtørstige muhammedanere og vilde negre vælter ind over grænserne. Ved det just afvigte valg så vi, at dumskerne for 96% vedkommende ønsker disse rædselsfulde tilstande. Det er jo sindssygt. Jeg fatter ikke, at folk i den grad hader deres egne børn og børnebørn i en grad, så de vil udsætte disse for de mest afskyelig ulykker. Hvad vil disse børn ikke tænke om os, når de… Read more »

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Knud Madsen

Egoisme og uvidenhed er det, der styrer vælgerfårene. (Egentlig underligt, at de kan have betroede stillinger, må køre bil og har lov til at formere sig).

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Torsten K

Passer også utmerket på politikerne.

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago
Reply to  Knud Madsen

Knud hør nu her. Den kommunistiske totalitære svindelstat vi lver i. legitimerer sig selv ved at afholde “valg”. Der er intet andet valg i dem end den legitimitet i tillægger de “valgte”

Margrethe
Margrethe
3 years ago
Reply to  Knud Madsen

Jeg har også altid skulle kæmpe med stress over, at folk, som de åbenbart er flest, ikke fanger tiørens falden, lige så hurtigt som jeg selv gør. Så længe det så bare var dagligdagens fortrædeliger, kan man med god ret sige, det var mit eget problem. Det kan man mildest talt ikke kalde det her. De ødelægger alt for alle – ja hvis vi selvfølgelig ser bort fra historiens evige værnemagere, Østergård, Stampe, liste Ø osv, der lever tykt på det, så længe det varer. Men det store flertal lader dem gøre det og støtter endda direkte op om det… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago
Reply to  Margrethe

Margrethe, det naturlig valg for dig er, at vælge ikke at tillægge svindel”repræsentanterne” nogen form for legitimitet, da de sandsynligvis har stjålet sig til deres stemmer eller i hvert fald bevisligt løjet sig til dem

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago
Reply to  Margrethe

Endvidere Margrethe gælder det for alle, at alle de “valgte” ingen form for legitimitet har, da de ikke repræsenterer andet end sig selv. Hvis grundloven foreskriver, at de ikke skal repræsentere andet end sig selv, så repræsenterer “grundloven” således ligeledes ingen legitimitet, men en kvasi-legitimitet, da den foregiver at repræsentere repræsentation af befolkningen, men i virkeligheden kun repræsenterer repræsentanternes repræsentation Endelig er det klart, at hele opsætningen af parlamentariske “partier” blot er en repræsentation af forskellige eller endda ens bagvedliggende lobbyister og interessenter og på ingen måde repræsenterer forskellige synspunkter eller positioner, ideologier, moraler, befolkningsgruppeinteresser eller lignende, men at de… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago
Reply to  Margrethe

Jeg kan sagtens sætte mig ind i hvorfor nogen stemmer på EL, Alternativet eller de Radikale. De er jo enten muslimer eller fuldblods idioter.
Men hvorfor så mange stemmer på Venstre, de Konservative eller Soc. Dem. går over min fatteevne.
Hvad vil de mennesker egentligt..?!!

Torsten K
Torsten K
3 years ago

Sådan ønsker svenske vælgere, at det skal være. Derfor stemte de som de gjorde ved valget i september sidste år.

Der er vel ikke rigtig andre muligheder…

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Torsten K

..pst ..det gjorde danske velgere også..
Fellesnevner at så mange muslimer har fått stemmerett og stemmer selvsagt rødt.

Knud Henrik P.
Knud Henrik P.
3 years ago
Reply to  steen

Ja, netop. Danskerne har ikke krisebevidsthed, og de har heller draget de samme historiske erfaringer af at være underlagt fremmede magter som f.eks. Ungarn og Polen. I disse lande ser man en stærk fædrelandskærlighed og modstand mod undergravende indflydelse fra islam(ister). I Danmark vil reel modstand mod islamiseringen ske alt for svagt og alt for sent. Man har intet lært af hverken Muhammedkrisen eller sågar af Besættelsen.

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago

De invaderende muslimer i Sverige behøver ikke specifikt at gå efter overherredømmet i Sverige. Forstået som en målbevidst anstrengelse for med væbnede oprør at nedkæmpe det svenske militær og politi. Nej – magtovertagelsen bliver civil, da Sverige langsomt vil få udskiftet sine civile strukturer og økonomiske mønstre, således at de afspejler de herskende klassers behov og ønsker. Fremtidens herskende klasser i Sverige er naturligvis bestemt af fødselsrater og hvor adskilte de invaderende ser sig fra de oprindelige svenskere. Muslimer har overalt og altid sørget for at adskille sig fra alle andre ‘medborgere’, som en del af deres programmerede robotkultur. Derfor… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
3 years ago

Borde inte Reinfeldt och BATRA slå upp sina tält ett par nätter i Rosengård, Gårdsjön eller Tensta och försöka lugna invandrarbarnen?

trackback

[…] Raaschou der i mange år har fulgt udviklingen i Sverige på snaphanen.dk skriver om situationen på baggrund af blandt andet en reportage i svensk […]

X&Y
X&Y
3 years ago

Don’t worry be Happy!

Om det sprängs en bomb ibland, don’t worry be happy!

Om nån skjuts ibland, don’t worry be happy!

Om någon politiker bestämmer tvärtemot vad folk vill, don’t worry be happy!

P.S: Sväljes lätt med en skvätt “Bob Marley”: https://www.youtube.com/watch?v=L3HQMbQAWRc

P.S: Inget att se, rösta nu inte på … KD är bättre.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x