12
jun
Seneste opdatering: 13/6-19 kl. 2256
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvad er det lige i de Radikales principprogram, der tiltaler muslimer sådan? Klima eller homoseksuelle? Stigende cigaretpriser? Ytringsfrihed? Østergaard og Skippers hykleri er tordnende. Indvandrere og efterkommere sidder endnu kun på fem procent (210.000) af mulige stemmer, og kan derfor kun afgøre meget tætte valg, men valget 2019 er en advarsel om, hvordan danskerne ad åre kan miste den politiske magt i deres eget land.

Tildelingen af statsborgerskaber må stoppe nu. Det har været en fatal fejltagelse at uddele statsborgerskaber som bolscher. Det skader  Danmark, og det har intet at gøre med ‘integrationen.,’ som alle taler om, men få har set.  Hele klippet i DR Deadline

På Danmarks bekostning

Af: Hans Rustad

Alliancen ghettoerne-Radikale Venstre indvarsler en ny tid

Valget i 2019 kommer til at blive husket som valget hvor to danske partier åbenlyst friede til muslimerne og lovede at indfri deres ønsker mod at de stemte på dem. Radikale Venstre og Enhedslisten har helt bevidst gået ind og stillet sig på muslimernes side i kampen mod ghettopakken og paradigmeskiftet.

Lars Løkke Rasmussen og Inger Støjberg begrundede ghettopakken med behovet for at hindre udviklingen af parallellsamfund. De ville modarbejde udbredelsen af hvide pletter på Danmarks-kortet. Radikale Venstre og Enhedslisten så det som en åbning: De kunde vinde nye stemmer.

Ikke fra danskernes synsvinkel

At det sker på Danmarks bekostning er det ingen medier som rigtig tør at indrømme, selv om det er helt åbenbart.

Det at medierne er ambivalente til, at muslimerne viser deres styrke, siger meget om i hvilken grad de ikke længere ser sagen fra Danmarks synsvinkel. Den politiske korrekthed dikterer, at det er en tilvækst til demokratiet at muslimerne stemmer. Berlingske opsøger eksperter der fremmer en sådan tolkning.

Postdoc Niels Valdemar Vinding, der forsker i trossamfund og muslimske miljøer ved Københavns Universitet, forklarer ligeledes Radikale Venstres, men også Enhedslistens gode valg med blandt andet ghettopakken.

»De to partier er de eneste, der eksplicit har talt imod ghetto-pakken, men også imampakken. Den åbenlyse forklaring er jo, at man ikke stemmer på partier, der vil rive ens bolig ned,« siger Niels Valdemar Vinding.

Vinding glemmer at ghettoene er et stykke anti-Danmark. Han repræsenterer den akademiske klasse, der stiller sig på muslimernes side.

»Muslimer har ikke tidligere stemt som et segment, men nu er vi begyndt at se nogle tendenser til, at folk fra de udsatte boligområder stemmer på en særlig måde, og det er interessant, fordi det indikerer, at der er sket politisk forandring i det muslimske miljø. Det er en naturlig udvikling med den fremmedgørelse, som muslimer har oplevet,« siger han og fortsætter:

»Man kan ikke vedtage et paradigmeskifte uden at forudse en reaktion som den, vi har set ved dette valg. Men det paradoksale er jo, at der er en del borgerlige vælgere med muslimsk baggrund, men som ikke kan få sig selv til at stemme borgerligt på grund af de stramninger, vi har set.

Forsøg på at forsinke islamiseringen af Danmark

De “stemninger vi har set” er de spæde forsøg på at i det mindste forsinke islamiseringen af Danmark. Man ser hvor hurtig det går. Bare siden 2015 er der kommet til 50.000 flere muslimske stemmeberettigede.

Radikale Venstre modarbejder Socialdemokratiet, som ikke længere er populære blandt muslimer.

Det medierne gør, er at forlene Radikale Venstre og Enhedslisten med et moralsk skær, når de saboterer Socialdemokratiets nye politik. Den nye kurs er hårdt tilkæmpet. Alt for mange journalister ser det som moralsk at modarbejde Socialdemokratiet.

Radikale Venstre og Enhedslisten graver grøfterne

Det er dem som graver den dybe kløft mellem muslimer og dansker og indbyrdes mellem danskerne.

Rasmus Paludan er en mobiliseringsfaktor, sier professoren og det er medierne enig i. Men ikke ham alene. Også Venstre og Socialdemokratiet er “ude” i ghettoerne.

Ved at gøre sig til talerør for muslimerne, er Radikale Venstre med at give ord som ligeværd og ligebehandling et nyt indhold.

De betyder en ting når de springer ud af dansk demokrati. Det betyder noget helt andet når det retfærdiggør muslimsk ligebehandling.

Den islamske ligebehandling ender med at muslimerne kommer ud på toppen. Gæt hvor danskerne vil havne?

Flere moskeer har også aktivt på Facebook opfordret moskegængerne til at stemme til folketingetsvalget ved at henvise til de stramninger, der er sket under den forrige regering. Den 30. maj sendte Den Islamiske Union i Danmark, en paraplyorganisation for 16 muslimske foreninger, en pressemeddelelse ud, hvor man advarede imod at stemme på de partier, der havde tilsluttet sig lovforslag, »der fratager danske muslimer deres rettigheder som ligeværdige borgere«.

»Vi anbefaler de kandidater, der arbejder for mangfoldighed og samhørighed. Kandidater, der kæmper mod højredrejningen i dansk politik, og som tør at sige fra i en svær tid og kæmper en modig og smuk kamp for et mangfoldigt Danmark,« skrev de muslimske foreninger blandt andet.

Mangfoldighed og samhørighed på islamiske præmisser. Det er den nye tid og Radikale Venstre er afhængig af, at medierne ikke afslører deres spil.

Det er ellers åbenbart for alle, der vil se.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
2 years ago

Valget var svindel, som det altid er. Det burde stå klart for enhver nu, at vi lever i en totalitær, kommunistisk svindelstat. Det burde være klart for alle, at valgresultatet IKKE kan fremkomme, som en konsekvens af hvad der er ført af politik, og hvad der er sket siden sidste valg. Og Rasmus kan ikke tilfældigvis ramme på spærregrænsen

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Cat Girl

Tror jag med.
Same skjedde i Sverige ifht Sverigedemokraterna..noen trixer med det digitale systemet..vanskelig å utrede..men hvem styrer det..
Tenker her i baner som statistikk..hvor det offentlige gir oss de tallene DE synes vi skal få..og ikke sanningen..som skal skjules forenhver pris for innbyggerne.

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  steen

Sten, nu følger jeg ikke de danske medier og alt deres vrøvl og sludder, men det er klart at hvis de har forudsagt ham til 2.2 procent, så er det blot deres forberedende arbejde til at lancere løgnen, som så klart er, at der lige tilfældigvis skulle være en ud af 50 der stemte på Rasmus, som tilfældigvis lige er det tal, som medierne og politikerne vil ønske at befolkningen skal tro stemte på ham. Den er altså for tyk på alle måder, men som sagt, det er hele valget hver eneste gang, og i sluger jo resultatet hver gang,… Read more »

Minucius
Minucius
2 years ago

“…og resten af højrefløjen står for.” – siger muslimen.

Ææhh.. Altså Venstre, Liberal Alliance og de Konservative??

Partierne der ikke har bare en national knogle i kroppen tilsammen?

Ved Profetens skæg det lyder ikke helt rigtigt!

Globalisterne i disse partier kan ikke få masseindvandring nok. Deres såkaldt “stramme” udlændingepolitik er en bundløs spand indført alene for at kunne sidde og lumre den på DFs mandater.

Muslimer der ønsker et islamisk Danmark kan således roligt stemme på højrefløjen!

River
River
2 years ago

Ja hvad er der ved 5. kolonne partierne der tiltaler muslimer her i landet? Ja, det væsentligste er at disse partier vil have flere af deres trosfæller ind. De radikale, enhedslisten mmfl. ønsker stemmekvæg og muslimerne hurtigere sharia.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Nu bliver det “spændende” 😬

Opdateret torsdag d. 13. jun. 2019 – kl. 09:35
Norsk tankskib evakueret: Ramt af torpedo

To tankskibe er evakueret ud for Oman

https://ekstrabladet.dk/112/norsk-tankskib-evakueret-ramt-af-torpedo/7671098

To tankskibe er evakueret ud for Oman. Ifølge branchemediet Tradewinds er en olietanker ramt af en torpedo.

Ifølge norsk nyhedsbureau er skibet norsk.

Ifølge det norske medie NRK står skibet i brand. Den amerikanske flåde er bekendt med en hændelsen i området, men vil ikke give yderligere information.

Ifølge Reuters er mandskabet på skibet i sikkerhed.

Den amerikanske flåde meddeler, at den assisterer de to olietankskibe efter det angivelige angreb.

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Hændelsen…

Brandmand
Brandmand
2 years ago

Nogen presser os mod krig! USrahel? Den dybe stat? De anglo-zionistiske bankstere? Vil Trump kunne forhindre det? Vil den næste præsident være den dybe stats marionette?

knud den store
knud den store
2 years ago

simpelt spørgsmål til RV ” kan der være medlemmer der stiller islam over grundloven” , det er der så mange her er en https://www.youtube.com/watch?v=C8ya_8yFio4. Dette valg blev massivt påvirket af den 4. statsmagt “de radikale” , enhver oplyst ved præcist hvad der foregår blandt specielt de 5500 stats underholdt “journalister” i København . Berlinske “mindre islam” politikkens hus …..HVOR KOMMER PENGENE FRA ! , ud over os , mediestøtte. ( hvem ejer . steen step up) Det er som resten af europa , massiv pro islam medier. i DK , jeg kalder det grooming ” , og det bliver nu… Read more »

knud den store
knud den store
2 years ago

hvorfor slettes mine kommatere , nemlig i er RADIKAL

RP1
RP1
2 years ago

Skrämmande att alltid höra invandare som ska komma hit (Danmark+Sverige)
Och sätta agendan vad vi ska tycka i våra länder!!!!
Om invandrares rättigheter!,…??
Det har gått åt helvetes för långt….
Men än så länge verkar ingen fatta vart vi är på väg…….??????(åt helvete).

Leif Knudsen
Leif Knudsen
2 years ago

Når indvandrere kræver mere indvandring, så overgår de fra at være en berigelse til at være parasitter, som vil erstatte den oprindelige befolkning. De er en trojansk hest som skal overrumple de oprindelige og åbne porten for en invasion og overtagelse. Og naive forrædere er ivrige med at hjælpe.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Pernille er profet og fulgt af Skippers Vidner! ☻

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Danskarna har skapat precis samma problem åt sig själva som Sverige och många andra europeiska länder. Nu säger danskarna att det finns hål i Danmarks karta som inte längre är Danmark. Jag undrar varför danskarna skapade hålen från första början? Nu försöker danskarna reparera hålen och det kommmer inte att vara lätt. Man har identifierat Islam som ett problem och enligt en journalist på dansk TV så är den enda lösningen att försöka göra muslimer mindre muslimska. Kanske det inte alls kommer att lyckas men som man bäddar får man ligga. https://www.youtube.com/watch?v=DbejabxfLe0

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Snowflinga

Mange danskere undrer sig over, at der skal oprettes så mange arabiske frilandsmuseer i Danmark; også kaldet ghettoer. Hvis nogle få danskere får lyst til sightseeing i et arabisk frilandsmuseum, komplet som islamistan så ud som for 1400 år siden, kan de få danskere jo bare tage på ferie dernede. Flertallet af os kan ikke rigtigt se formålet med at oprette 50 kostbare arabiske frilandsmuseer her i Danmark – vi har et udmærket dansk frilandsmuseum i Sorgenfri. Har nogen en logisk sammenhængende forklaring på denne uforståelige import af kameldrivere og dadelplukkere?

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Spekulerer på, om Det Radikale Venstre ikke har omgået påvirkningsloven ved at stille sig til rådighed for en masse udlændinge, hvoraf nogle må formodes at have tilknytning til fremmede landes efterretningstjenester.

Mener, at strafferammen går op til 12 års fængsel…

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Den islamiske Union i Danmark manipulerer skamløst: »Vi anbefaler de kandidater, der arbejder for mangfoldighed og samhørighed. Kandidater, der kæmper mod højredrejningen i dansk politik, og som tør at sige fra i en svær tid og kæmper en modig og smuk kamp for et mangfoldigt Danmark,« Hvad Unionen i virkeligheden siger, er: »Vi anbefaler de kandidater, der arbejder for et monokulturelt islam og samhørighed med Allah. Kandidater, der kæmper mod danskheden i dansk politik, og som bestikkes for at sige fra i en svær tid og kæmper en lusket og beskidt kamp for et muslimsk Danmark,« Sheikh Abu Hanifa Awda… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago

Underligt, at Krarup ikke går direkte efter den bøvede muslim og direkte spørger, om han ønsker sharia indført ved demokratisk afstemning, om det er hans egentlige slutmål?
Og om han derefter senere vil tillade afstemning om afskaffelse af sharia?

Jørgen
Jørgen
2 years ago
Reply to  T. Snorrason

Netop, det er præcis det det drejer sig om. Vil han have sharialov? Skal kvinder stenes i det Danmark muslimerne elsker? Skal de kunne have sex med niårige piger helt lovligt? Skal koranen være grundlov i Danmark? Skal jøder dræbes, som Muhammed har beordret? Osv, osv i en uendelig række af det vulgære muslimske svineri.
Her behøver vi en Paludan til at stille alle de ubehagelige spørgsmål, så de røber hvad de mener.

Brandmand
Brandmand
2 years ago

Den bøvede muslim var fuld af selvtillid i debatten. Det kører for dem!

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Det finns femtekolonnare och radikala muslimer i Danmark och även i hela Europa som ropar ut sitt hat mot väst. De använder de europeiska länderna som baser som de återvänder till när de varit och krigat i mellanöstern. De kommer att bygga upp sitt kalifat i Europa och det visar sig redan alla ghetton som växer fram i de europeiska länderna. De europeiska politikerna har lyckats fragmentera och islamisera Europa inom några decennier. https://www.youtube.com/watch?v=XzNBEgzJUkk

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x