13
jun
Seneste opdatering: 14/6-19 kl. 0239
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Black Pigeon oppe igen torsdag nat

Nu må jeg sove på, om jeg skal slette posten, skrive den om, eller ikke gøre noget. Hvad synes I?

Politisk censur ad bagvejen. Big Tech kompromitterer sig selv.

YouTube banned a vegan dude who rescued pigeons and produced carefully worded content specifically designed not to violate their TOS. No reason given. Ludicrous and proof of flagrant partisan censorship of conservatives. P.J.Watson

Men husk, at det er på grund af politiske trusler om bøder, de gør det. Politikerne selv har jo grundlove, de skal lade som om de overholder, der forbyder dem at indføre censur. Folk her kender selvfølgelig canadieren, der bor i Japan og laver sofistiskerede, konservative videoer med 500.000 abonnenter. IT censuren kører mod katastrofe, forhåbentlig også for de censurerende big tech firmaer.

‘Mangfoldigheden pris’

Black Pigeon har en Bit Chute kanal, hvor han forhåbentlig fortsætter. Det bliver de næste fem års store tema: EU’s knægtelse af den digitale ytringsfrihed i Europa. Information er magt, det tog dem tyve år at opdage, men nu trillede poletten så ned.

De kan ikke lave kontinentet til en superstat, uden at lukke munden på folk. En sådan politik risikerer at føre til vold.

Mark Steyn bemærkede engang, at “aldrig har der været flere muligheder for at høre musik i god kvalitet, og aldrig har det folk hører, været mere ens.”

Kør en tur henover FM båndet. Hjernedød, maskinproduceret pop-musik har fortrængt al anden musik. Selv P 2 om natten, har mere eller mindre forladt den klassiske europæiske musik gennem 1000 år, som hele verden har beundret. Blød pop, er højden af de unge på 40’s klassiske dannelse.

Mangfoldigheden er menneskets næste totalitarisme

Det samme gælder den moderne ‘mangfoldighed’. Aldrig har vores muligheder for at udtrykke os været flere eller bedre, og aldrig har så mange mennesker ytret så lidt forskelligt – nu også tvunget af øvrigheden.

Jo mere ‘mangfoldige’, vi bliver, desto mindre kan vi tillades at sige. Mangfoldigheden er den næste totalitarisme i menneskets historie.

Hør indehaveren af Bit Chute i et interview om censuren af Black Pigeon.

Then, They Came For Black Pigeon Speaks

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
2 years ago

Viden er magt.
Derfor kæmper magthaverne desperat for at afskære borgerne fra viden. Den stigende censur på de sociale medier er et klart kendetegn på det kommende Orwellske samfund.

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Er der nogen væsentlig forskel på, hvordan folk ytrer sig online nu, og så på, hvordan de gjorde det for eksempelvis et halvt år siden..?

Peter Zichau
Peter Zichau
2 years ago

Mainstream medierne er i dyb krise. Ingen gider læse eller se deres fake news længere. Annoncører forsvinder og såkaldte “journalister” bliver fyret på stribe. Den eneste mulighed der står tilbage for dem er, at bortcensurere deres meningsmodstandere.
Sådan ser virkelige tabere ud..!

Santor
Santor
2 years ago

Lad enligst posten stå. Der er masser af information i den og du har jo gjort opmærksom på at BPS er genindsat på YouTube. Hele diskussionen om ytringsfrihed er så vigtig at alle argumenter skal frem. Vi er i en periode hvor vi ikke ved om vi kan tale frit i morgen, næsten uge eller måned. Heldigvis ser det ud til at Jordan Petersons “Thinkspot” allerede er en realitet så den giver jeg en chance. Der er selvfølgelig om andre “disidenter” rundt omkring på nettet med de er knap så udbredte at alle kender dem og det er der vi… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Lad det stå til minde/dokumentation.

John Sorensen
John Sorensen
2 years ago

Jeg kan glæde Mark Steyn at nogle af os svælger i den mangfoldighed af klassisk musik man kan finde online. Må jeg f.eks. anbefalde
Pau Casals: Bach Cello Solo No. 1 eller
Arthur Grumiaux: Mozart Violin Concerto No. 3

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Da jeg trykkede på “Join the discussion…” dukkede brugernavn og mail-adresse op for Maren i Kjæret!!! Så kan min vel også dukke op, hvis andre trykker på “Join osv.” …

Noget bør ordnes!

Mvh
Hr. Snusk

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Haha! Ja, sådan er det jo. Jeg har da set mange mail adresser på kommentatorer her. Jeg kan dårligt kommentere her længere, for der kommer en lyserød besked op til mig om, at jeg kommenterer for hurtigt. . Måske er det, når jeg linker til nogle videoer fra youtube. Deep State vil ikke ha’ det!! Nu kan I gå ind og se Paul Joseph watsons seneste video; han rykker til anden platform, for ham vil de også lukke. Disse danske sider gætter jeg på vil blive lukket inden ret længe også. Der er onde ting i gang. I øvrigt: den… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago

… Og hvem har en interesse i en krig mod Iran? Israel. … Hvem havde en interesse i en krig mod Irak? Israel. … Hvem havde en interesse i en krig mod Syrien? Israel. … Hvem ejer alle de store masse- og sociale medier? Jøder. “We’ll be seeing to it that the government of Canada will be monitoring every individual and organisation…” Tidligere skotsk parlamentariker i det britiske parlament, George Galloway, bliver her truet af direktøren for Jewish Defence League Canada, Meir Weinstein: https://www.youtube.com/watch?v=fAm7rfHKSyY Rasmus Paludans beskrivelse ‘nazijøde’ er spot on. De magtfulde såkaldte jøder der lever i Vesten er… Read more »

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Alle youtubere, jeg følger, er i fare for at blive lukket ned, så flere er allerede på andre kanaler nu. De vil bruge geoengineering til at dræbe folk af sygdomme og til at gøre dem til dumme zombier ( hver 3 i USA dør nu med alzheimers!), som de kan kontrollere, og det er et faktum, at folk bliver dummere og dummere. Derudover skal den lige ha et ekstra nøk opad, så vi nu skal ristes med 5G. Men 5G skal bruges til global masseovervågning, og ingen mobiler kan køre på 5G! Hvorfor tror I, at de stiller smartmeters op… Read more »

Den nervøse
Den nervøse
2 years ago

MSM lyver sjældent, men de sorterer hvilke nyheder vi skal have og de vinkler dem næsten altid set fra venstre. Venstrefløjen har på mange måder vundet, de har erobret medierne og vundet definitionsretten. De holder stædigt fast i venstre/højre skalaen og placerer DF langt ude til højre, det til trods for at f.eks DF’s socioøkonomiske politik ligger tættere på SF end socialdemokraterne. Når MSM viser filmklip fra flygtningestrømme viser de som regel en familie, ofte med en lille pige, det er jo ikke forkert for den pågældende familie har givet været en del af flygtningestrømmen, men det er ikke repræsentativt.… Read more »

X&Y
X&Y
2 years ago

Wer soll das bezahlen? – Jupp Schmitz (1949)

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x