15
jun
Seneste opdatering: 16/6-19 kl. 2112
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Du mußt dein Leben ändern

Someone has picked up on comments I recently made on ‘Meaning and Western civilisation’ and turned them into this rather elegant video.

Murray har læst om Sveriges accelererende opløsning hos Paulina Neuding: The Reality of Sweden’s Migration Problem. Mikael Jalving skriver også om den søndag: Vesteuropa betaler allerede prisen for radikal indvandringspolitik. Rilke: Archaïscher Torso Apollos

The Ballad Of Black Pigeon vs Witless Fanatics

Black Pigeon lader ikke You Tune dø i synden, men dø vil de, hvis de fortsætter ud af censurtangenten.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
tilfældig
tilfældig
2 years ago

Hvis nu bare Douglas Murrays stemme ikke lød så bøsset, og hvis nu han også bare ville tænke sine tanker til bunds, så var der måske noget at hente. Men hans påstand, at den europæiske kultur kan tilegnes af alle, der vil, er hul. Det er en flad etnoliberalisme. For ikke alle kan tilegne sig Europa, og det kan de ikke, netop fordi Europa er en kultur. Kultur er ikke kun det, vi gør, en adfærd, men også det, vi er, en identitet. Identitet arves. Derfor kan ikke alle blive europæere. Kun europæere kan blive europæere. Desuden, meget vigtigt, er… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  tilfældig

Jeg har heller aldrig været så begejstret for Douglas Murray, som det åbenbart er comme il faut. Han røg især ned ad min skala, da han direkte tog afstand fra Tommy Robinson, for så senere, nølende, at acceptere Tommy på tålt ophold. Murray er et engelsk overklasseløg. Det er nu engang ikke disse løse håndled, der har taget tævene på gaden og været tæt på at blive langsomt, men sikker likvideret i et fængsel, som Tommy har. Men hvad. I de blindes rige er den enøjede konge.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Steen

Det gør han da? Få ledige lejligheder bliver ikke brugt på at bedyre homoseksualiteten. Det bliver sågar brugt som et kerneargument for modstanden mod mellemøstlig indvandring.

“Jeg [med stærk patos] ville blive smidt ud fra et højt hus, hvis…”

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  tilfældig

Prestissimo! Europa er ikke, og har aldrig været, en særlig idé. Et fundament af (liberale) frihedsrettigheder, som Inger Støjberg ynder at formulere det.

Europa er victorianisme. Absolutisme. Demokratisme. Munkemarxisme. Churchill, Hitler og Paven. Først og fremmest er Europa et stykke land beboet af en række folkestammer.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Vesteuropa betaler allerede prisen for radikal indvandringspolitik Vi kan lukke øjnene, men står i et valg mellem nationalisme eller imperialisme. 16.06.2019 https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE11444659/vesteuropa-betaler-allerede-prisen-for-radikal-indvandringspolitik/ MIKAEL JALVING Blogger og historiker Det kan godt være, De Radikale render rundt og smiler ad alting på Christiansborg, i Gellerup, Vollsmose og Tingbjerg, men konsekvensen af partiets ligesindedes indvandringspolitik er allerede mærkbar over det meste af Vesteuropa. I Sverige har den radikale forkærlighed for indvandring og hastig import af islam og dertil knyttede normer og bander ført til regelmæssige eksplosioner, skudepisoder, voldtægter, overfald og almindelig utryghed i ellers maleriske byer som Uppsala, Göteborg, Malmø og Stockholm, især… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Her er lidt fra den anden ende af kulturskalaen. Morten Korch havde fanget pointen. Globalisten er klovnen, den nationale er alle pigers våde drøm. Klogt nok, er de to fremstillet som de bedste venner, der selvfølgelig tåler hinandens, danske, drillerier. Klog fremstilling fordi ingen danskere har familie, som ikke er emigreret eller har sejlet verden tynd. Har man været ude forstår man, hvad der virkelig har værdi. Det gør cafelatteglobalister ikke. Har de nogensinde skulle arbejde for føden under fremmedartet betingelser, og uden at høre én eneste dansktalende omkring sig? Til min rædsel minder Peter Malberg i øvrigt om min… Read more »

River
River
2 years ago

Vores vestlige kultur er kommet dertil at pædofili er en del af det flydende køn. Dette til trods for at homoseksuelle i partnerskab dør 24 år før andre i Norge og Danmark.
Personligt har jeg ikke været på bibliotek i snart ti år. Jeg gad ikke gå spidsrod mellem indvandrere der sad ved pc’er tvangsfinanceret af mig. Det var heller ikke mere at hente der. Biblioteker er udtørrede vandhuller i en ørken. Historien er totalt forfalsket, ikke engang gårsdagens historie kan beskrives sandfærdigt.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  River

Hvor ser du koblingen mellem pædofili og homoseksualitet..?

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Torsten K

Inde på National Center for Biotechnology Information findes der rent faktisk noget forskning, der i hvert fald peger på en noget forøget tilbøjelighed til pædofile excesser blandt homoseksuelle. Lige så vel som ‘autisme’ og det at være venstrehåndet kan kobles (overrepræsentation) til afvigende seksualitet.

Mænd er også mere pædofile end kvinder – eksempelvis.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Filuren

Ja, der findes meget pseudovidenskab. Tænk blot på kreationister, som kan bevise, at Jorden blev skabt for 6000 år siden…

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x