16
jun
Seneste opdatering: 17/6-19 kl. 1130
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Min sidste øjebliks-stemme. Tyve-tredive års modstand bliver ‘no bullshit’ Paludan

Det er ikke så tosset, det her. Han er nede på jorden og ræsonnabel. Denne udgave af Paludan kan man rynke på næsen af, men  kun fordi ens spindoktor har instrueret én til det.

Jeg blev opmærksom på Rasmus Paludan for to år siden, og jeg var ikke begejstret. Han gjorde intet for at gøre sin uomtvistelige viden om islam spiselig, noget utallige kronikører og forfattere har forsøgt at gøre siden Krarup og Hedegaard.

Men måske drager Paludan nytte af nogle frø, der er plantet for 25 år siden. Af de nævnte. af mig, af Fjordman, Ibn Warraq, Robert Spencer, Bat Ye Or, Lars Hedegaard, Hans Rustad, Hege Storhaug, Jan Milld, Gunnar Sandelin, Thilo Sarrazin, Douglas Murray, Mikael Jalving, Morten Uhrskov, Kasper Støvring, Kai Sørlander, Katrine Winkel-Holm, Marie Kraup, Lene Kattrup, Lone Nørgaard, Torben Hansen, Jan Sjunnesson, Gates of Vienna og andre, der lagde halsen ud til halshugning, og var ligeglade med de sociale følger.

Paludan er nu én af dem. Plantede frø spirer. Der er uenighed om detaljer, men ikke om det væsentlige. Tyve-tredive års modstand er i færd med at blive main-stream. Alt for langsomt. Såkaldt demokratisk politik er 25 år parallelforskudt i forhold til den mest vågne erkendelse. Skaden er sket, dagens politik handler om reparation. Hvem kan gå op i det, hvis det ikke lige var for deres børns skæbne?

 En totalitær, fascistoid ideologi

Han er den første danske politiker, der har demonstreret nogen detaljeret viden om islam overhovedet. Han har læst koranen og haditherne, og han har set konsekvensen af deres masseimport til Danmark. Hvilken anden dansk politiker har det? Der kan være andre, der vidste noget, men de vidste, det var socialt selvmord at røbe det. En Jørgen Bæk Simonsen, bange personer, der havde for meget at miste på sandheden.

De er blanke på islam, en totalitær, fascistoid ideologi de uden at blinke, har masseimporteret. Vi må insistere på, at selvom de måske ikke var født i 1983, sidder de alligevel med aben. De er ansvarlige for hver eneste dødsoffer, der kommer ud af det.

Learning by murder

Eliten af min egen generation – og jeg kender den – var blanke på islam. De anede ikke, hvad de gjorde, og nu bagefter prøver de at camouflere deres fadæse. Islamimporten er en historisk sikkerhedsrisiko, og hvis man ikke vil se det i øjnene nu, så bliver man tvunget når de næste 10.000 europæere er døde af den.

100.000 dødsofre inden Europa vågner?

Daniels Pipes sagde til en ven af mig, at der skulle 100.000 flere dødsofre til, inden europæerne ville vågne. Måske. Learning by murder. Flere tusinde svenskere har mistet livet af deres politikeres samfundeksperiment. Da jeg begyndte at skrive om dette, var det allerede 500 svenskere, der havde mistet livet af multikulturideologien. Og det er tyve år siden.

Det danske valg viste, at poletten ikke er trillet ned. Hverken for vælgere, journalister eller politikere. Ingen af dem læser åbenbart bøger, der kan rekapitulere 1400 års historie for dem. Danmarks kurs er mod Sveriges, omend demografisk langt bagud.

Vi lader til at ville vågne, når katastrofen er et demografisk fait accompli. Kopternes situation, armeniernes, jødernes. Pressen og Ramus Paludans tåbelige bror, som pressen har skamdyrket ud over hans 15 minutter, har ikke fattet en dyt.

At ligne eddike

Ulrik Høy skrev på valgdagen, at han ville stemme på Paludan. Jeg ville have forsvoret, at jeg ville stemme  på ham, men to døgn inden bestemte jeg mig for at gøre det. Det havde intet at gøre med, at han var så venlig at akkreditere mig som fotograf på Christiansborg.

Min grund var løbende diskussioner med mine nærmeste, men først og fremmest den effekt, jeg så Paludan havde på medierne og main stream politikerne. Politikernes spindoktorer må have fortalt dem, at det var selvmord at gå i åben debat med Paludan, så deres taktik på TV var at ligne eddikke og ikke sige noget videre ud over at spille moralsk forargede. Jeg er forarget over dem.

At ligge under for Bryssel

Det er ikke troværdigt, når man ser et Vesteuropa, der er i færd med at begå selvmord – mest vellykket i Sverige. Vi har lov at forlange mere af dem,  men danske vælger forlangte ikke mere, og kommer næppe til det. Det hele vil være overstået, når den danske vælger vågner.

Demokratiet kan ikke afværge denne katastrofe, hvis ikke politikerene gør det. Og det gør de ikke. Hidtil. De har nørklet rundt med en mindre katastrofe end den svenske, det er det hele. De er feje og ubeslutsomme, og de ligger under for Bryssel.

Folket er lort, og måske har de endda ret

Som man så med 1983 frem til Marrakesh, man kan ikke tage demokratiet særlig alvorligt længere. Det er skåltaler ved valg, og resten af tiden er det ikke-eksisterende. Kun betalte journalister tager det alvorligt. Folket er lort, og måske har de endda ret.

Jeg har respekt for Helmuth Nyborg, Ulrik Høy og Iben Thranholm, der satte hele deres renommé over styr, da de åbent meldte ud, at de ville stemme Stram Kurs. Mine egne cerebrale processer var langsommere.

Vi kommer naturligvis ud i konflikt, men Paludans konflikt er en, vi endnu kan vinde. Langsomhedens konflikt vil vi tabe. Det sker allerede på gaden i dag, hvor indvandrede barbarer vinder over unge danske hele tiden.

Min stemme kom bag på mig selv

Jeg vidste det næppe, da jeg begav mig til valglokalet, og jeg havde næppe gjort det, hvis jeg ikke havde haft nogen at bearbejde ideen med. Den var et par år undervejs, for jeg mødte ham første gang for to år siden gennem en fælles ven.

Min stemme kom noget bag på mig selv, men hvis man ikke kan overraske sig selv, er man måske ikke ret meget i live.

Vi har ikke god tid, Paludan har opdaget det. Min stemme var også en såkaldt ‘fuckfinger’ til et land, der tror den hellige grav er evigt vel  forvaret, og er i dyb politisk søvn.

Det vi ikke vil kæmpe for, og vove pelsen for, kommer vi til at miste. Sådan er det gennem hele historien. Se Sverige. Der er meget at tabe endnu, men det vil blive tabt.

Sverige kan snakke op og ned ad stolper, og der gør de nu langt om længe efter at debat var forhindret i 3o år, men løbet er allerede kørt. Det Sverige vi kendte, kommer aldrig tilbage. Det kan ikke retableres.

Mobilfoto © Snaphanen.dk

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
2 years ago

Rasmus Paludan er kun kontroversiel i den forstand, at der har været løjet så længe så sandheden er blevet kontroversiel. Han er heller ikke nødvendigvis et intellektuelt unikum, men dumhed i medierne og blandt befolkningen er efterhånden blevet dagens orden. Til gengæld er han modig, for ærlighed og sund fornuft bliver, i dagens Danmark, honoreret med hån, spot, latterliggørelse og vold. Det véd enhver vist efterhånden.

River
River
2 years ago

Han er ikke født af nogen intellektuelle, overhovedet. Han er født af en stærk ånd der fortæller ham hvad der er op og ned i tilværelsen. Han er bevæget af noget indre som ikke mange forstår eller måske rettere ikke vil lytte til. Skulle han have lyttet til intellektuelle ville han være i et parti sammen med de andre opportunister.

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Västeuropa håller på att förändras till ett nytt DDR2 där kulturmarxisterna och globalisterna har som mål att demolera de europeiska länderna fullständigt med hjälp av multikulturalismen, identitetspolitik och ersätta kristendomen med Islam. Ryssland lämnade Tyskland efter Berlimurens fall när Tyskland återförenades men inte USA som fortfarande kontrollerar Tyskland och Europa. USA och dess militärindustriella komplex har inte hjälpt Europa eftersom USA:s krig i mellanöstern och nordafrika har bidragit till stora folkförflyttningar och demografiska förändringar i västeuropa. Massinvandringen och de ständiga hotet och sanktionerna mot Ryssland har också försvagat och splittrat västeuropa. De enda som kan rädda Europa nu är de… Read more »

mjolly
mjolly
2 years ago

1,8% stemmer for å unngå krig, det er antagelig det største design-problemet ved mennesket at det gjentar sine feil og ender i krig eller kollaps hvert 50ende år.

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  mjolly

Krigen kan undgås hvis vi får et FT-valg i utide, og at Stram Kurs får 50 Mandater

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Problemet er at magthaverne i Vesten gør tingene i omvendt orden. Før de lukkede de primitive horder fra de islamiske lande ind i vesten, skulle magthaverne i vesten have sikret sig at horderne som minimum har tilegnet sig den vestlige kulturs vaner og strukturer. Altså demokrati, sekulære organisering, ytringsfrihed og meget andet. Denne tilegnelse og opdragelse burde være foretaget i de islamiske taberlande – før taberne kom væltende herop! I stedet suser de tåbelige tabere direkte fra stenalderen ind i den moderne verden. Så skal det naturligvis gå galt, når de først skal lære at gå i jakkesæt, få hygiejniske… Read more »

Henrik W.Jensen
Henrik W.Jensen
2 years ago

Koranen skal ikke brændes, men læses og udstilles som det, den er: Et totalitært fascistoidt makværk. Og hvad Paludans stalking-eskapader angår, så er de ikke et msm-påfund, men rigeligt dokumenteret så vel som hans hjerneskade, der jo er dokumenteret af ham selv. Med sin bizarre optræden er Paludan en gave til venstreekstremisterne og deres muhammedanske allierede og derfor ikke blot ubrugelig, men direkte skadelig.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Paludan har blot gennemskuet godhedstossernes agenda. Lad blot som ingenting, medens frådende sjakalerne flænser i Danmark. Kig den anden vej, medens de overfyldte muslimske barnevogne kommer forrest i racet om Danmarks demografi om 20 år. Nogen skal pille skællene fra folks øjne og Paludan er ham den lille, der fortæller os, at de tossegode ‘kejserinder’ i Danmark er fuldstændig nøgne. Som Mao engang sagde: “jeg er ligeglad med om katte er sorte eller grå, bare de er gode til at fange rotter”. Tak til Paludan – ligegyldigt hvad MSM-lakajerne brækker op.

Danskeren
Danskeren
2 years ago

Du glemte hædersmanden Daniel Carlsen. Han levede yderst spartansk og knoklede nærmest i døgndrift, fordi danernes sag betød/betyder alt for ham. Han er blevet uberretiget fyret fra mindst 2 job ( blev tilkendt erstatning i retten) og formåede at sætte dagsordenen på folkemødet første gang Danskernes Parti deltog.

Den nervøse
Den nervøse
2 years ago

Det havde været smartere at stemme på Nye Borgerlige. De kom ind! Og er ikke i samme grad blevet udskammet. Men de kom ikke ind med den vægt de kunne hvis Paludan ikke var blevet opstillingsberettiget. Pernille Vermund forklarede da også at det var blevet betydeligt sværere at diskuterer indvandring efter Paludans optræden landet over.
Du får intet forandret i Danmark hvis hr og fru Danmark syntes du opfører dig vulgært. Så Steen det kan godt være det føltes godt at give f*** fingeren, men du skader den sag!

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Den nervøse

Vi er derude nu, at enten stemmer du “ekstremt” eller også kan du lige så godt lade være. Min fantasi var desværre løbet af med mig på valgaftenen. Jeg så allerede i ånden, Paludan stå på talerstolen i FT og lange alle de faktamættede, verbale tæsk ud til højre og venstre, som de afstumpede, ondskabsfulde snotaber har fortjent så længe, så længe, så længe. Nej hvor jeg glædede mig over denne morgensol i horisonten. Nå. Men så meget større blev skuffelsen. Jeg fortryder dog ikke et splitsekund, at jeg stemte, som jeg gjorde. Ikke et splitsekund. Jeg havde følt et… Read more »

Den nervøse
Den nervøse
2 years ago
Reply to  steen

Ja langt hen af vejen enig, danskerne er aldrig blevet spurgt, men det er briter, franskmænd, hollændere, svenskere, tyskere osv. heller ikke. Problemet er konventionerne. Som Niccolo Machiavelli skrev: Et problem erkendes først når det ikke længere kan løses! Skal vi virkelig som Enoch Powell sagde, blot vente på at borgerkrigen kommer? Jeg er frygtelig bange for at sådan kommer det til at gå. Det kommer pludseligt og overraskende og vores politikere vil nægte at kalde det for borgerkrig, men blot benævne det uroligheder. Det kommer først i Frankrig, Belgien og Sverige, i Frankrig er det faktisk allerede så småt… Read more »

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  Den nervøse

Det er derfor de eurofile drømmer om en EU-hær, som kan sættes ind imod uregerlige medlemslande.
EU-hæren vil så banke de respektive befolkninger på plads, når ikke folket råber hurra for multikulti, så det kan høres i Bruxelles.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
2 years ago
Reply to  Den nervøse

Personligt stemte jeg også Stram Kurs og hælder til Steens argument ovenfor: Nye Borgerliges politik er ikke nok til at standse befolkningsudskiftningen. Udvisninger er det eneste der kan løse situationen, og det står Stram Kurs for. Vil hellere stemme på et parti der mener det rigtige i stedet for at stemme på et parti hvis politik ikke vil løse paradigmet alligevel.

trackback

[…] på den samme forskel mellem danskere og muslimer, se evt. en video fra hans optræden på Bornholm her. Han bruger udtrykket ”selvbeherskelse” om det, der præger danskere. En sådan egenskab […]

Henrik W.Jensen
Henrik W.Jensen
2 years ago

Hvis vi skal mobilisere mod islamister og venstre-ekstremister, er det nødvendigt at mobilisere FOLKET. Og folket kan IKKE mobiliseres med et freakshow, hvis frontfigur er en stalkingdømt hjerneskadet kælderadvokat med overdreven interesse for drenge i pubertetsalderen. Se dog for helvede i øjnene, at Paludan er en parlamentarisk katastrofe og slut i stedet op om nogen, der i det mindste har en mulighed for at mobilisere det FOLK uden hvilket, intet er muligt.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Der findes 2 slags mennesker og så muslimerne. Den ene slags er dem, som kun interesser sig for ‘tonen’ – det er de drømmende virkelighedsflygtninge. Så er der dem, som mener at ‘substansen’ er vigtigere end ‘tonen’ – det er realisterne. Hvis noget er brunt, blødt, ser ud som og lugter som en lort, så er det en lort! Henrik W. bør sætte sig ind i hvad der realiterne og hvad der røvrending. Danskere er svage drømmende plysbamser, muslimer er stenhårde realister som uden nåde tramper enhver modstand mod islam ned. DF’s tab i valget, hvor plysbamserne vandt, viser at… Read more »

Henrik W.Jensen
Henrik W.Jensen
2 years ago

Hvis man stiller op til et folketingsvalg, skal man kunne mobilisere Hr. og Fru Danmark, og det kan Paludan IKKE. Tværtimod. Hans monotone bogafbrændinger bringer ubehagelige minder om inkvisitionen, Goebbels og IS. Hans stalking-sager og hjemmesiden smukmand.dk viser i retning af lumre homobarer. Og det samt hans inkassering af lukrative advokathonorarer for at forsvare flygtninge(!) gør ham uspiselig for alle andre end frustrerede intellektuelle og ølvommene på Kafé Jernstangen. Så det eneste, der kom ud af Paludans parlamentariske freakshow, var, at NB mistede tre mandater, og at venstreekstremisterne fik mobiliseret en del muhammedanske stemmer. Et sølle resultat!

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

I følge Henrik W. er det ikke i orden at afbrænde bøger, som er fulde af had og ordrer om drab på ikke-muslimer. ‘Stalking-sager’ og såkaldt ‘lumre homobarer’ bevidner mest MSM luderjournalisters beskidte håndværk. Det er MSM, som stalker Paludan via personer som Henrik W.. Han burde debatere substansen i Paludans projekt, i stedet for at deltage i den almindelige tilsvining af Danmarks nye ‘Holger Danske’. Så hvad er Argumenterne for IKKE at afbrænde hade- og fordomsfuldt religiøst muslimsk agitprop? Koranen er bevisligt langt mere nazistisk politik end religion.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Hvis de “forbrydelser” du mener Paludan er skyldig i, er et argument mod at stemme på ham – sat op mod de faktiske forbrydelser mod eget folk, de andre partier og politikere har et stadig mere blodtilsølet ansvar for, ja men så fortjener Hr og Fru Danmark ikke andet end at blive skrevet ud af verdenshistorien. Og dét kan de være helt sikre på, de bliver med de valg, de foretager sig. Hvis man er så elendig til at skelne snot fra skæg i politik, er man jo ganske simpelt ikke levedygtig. Ingen stamme/kultur/klan har krav på at være på… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

I øvrigt: Hvis nogen skulle være i tvivl om, at danere er en særlig genoetnisk gruppe, så tag et grundigt kig på danske mænd. De har ét dominerende fællestræk: Runde æblekinder. Det har jeg bidt mærke i hele mit liv, så jeg er overbevist om, at videnskaben ville kunne bekræfte min observation. I øvrigt ret nuttet…

Den nervøse
Den nervøse
2 years ago

Din sag- Sorry

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x