17
jun
Seneste opdatering: 19/6-19 kl. 1641
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

H√łr Gavin Boby p√• Mosbjerg Folkefest p√• l√łrdag

Gavin Boby beskriver velf√¶rdsstatens sammenbrud, han beskriver ikke et scenarie, han √łnsker eller advokerer, men et han ser som uundg√•eligt takket v√¶re vesteurop√¶iske politikeres uansvarlighed. Deres ansvar bliver tungere for hver dag, der g√•r.

Man t√¶nker uvilk√•rligt p√• Sverige, der mangler mindst 90 milliarder blot for at opretholde det nuv√¶rende, ikke alt for imponerende velf√¶rdsniveau. Det kan v√¶re f√łrste sted, vi kommer til at se dette, og det bliver grimt. Gavin Boby – Planning Permission Lawyer. Se ogs√• Preserving Law And Freedom After The State Collapses. Apropos Sverige se Rapport fr√•n ett f√∂r√§ndrat land: F√• svenska orter √§r numera f√∂rskonade fr√•n sociala skavs√•r.

“Sverige √§r s√• sjukt eftersom det f√∂rst√∂r sig sj√§lv”

Sverige vender i dag tilbage til reglerne for betingelsesl√łse familiesammenf√łringer for personer med midlertidig opholdstilladelse. Efter fem √•r skal de f√• evigt ophold, if√łlge FN. ¬†For at p√•skynde bankerotten, skulle man tro. En l√¶ser skriver til professor Arnstberg. Et par pluk:

Jag är en 37-årig norrlänning som flyttat till Tumba, eftersom jag varit arbetslös länge i norr. När jag kom hit fick jag en chock. Uppfostrad som jag är så sa jag till en ensamkommande på pendeltåget att han borde köpa biljett nästa gång istället för att planka. Svaret blev en rak höger, när jag väl var på marken fick jag en rejäl spark.

Jag skulle vilja påstå att de värsta galenskaperna börjar ebba ut. De talas om problem i de mest oväntade sammanhang. Känner två kvinnor som nu har en mycket pessimistisk syn på Sveriges utveckling. De har barn som stiftat bekantskap med mångkulturen. Verkligheten har hunnit ikapp.

På mitt extrajobb har en nyligen lämnat Sverige för andra länder och den andra är i planeringsfasen. Den ena är från Jemen och den andra från Azerbadjan. Han sa helt ärligt att Sverige är så sjukt eftersom det förstör sig själv. Han berättade att i sitt hemland såg han aldrig människor i slöja, framförallt inte barn. Han håller på att etablera ett nytt liv i ett annat land, och det kommer vara klart inom cirka tre år. Han sade att det var tråkigt för han trivdes i Sverige men det här kommer helt enkelt inte att sluta bra. Svensken förstår inte vilken destruktiv kraft som islam för med sig.

Svenskarna kommer att göra uppror och den utlösande faktorn kanske blir när den första svenska kommunen hamnar på obestånd, och därefter börjar följas av andra. Allt enligt de välgrundade förutsägelser som gjorts av Hans Jensevik med flera.

Jag, som inte bor i Sverige längre, delar inte deras vardag och har således ingen rätt att fråga och ifrågasätta, för deras känsla av panik är förlamande, och ingen vågar prata öppet om brännande frågor. Passiv aggressivitet kan man kalla det. Bloggläsare juni 2019

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
4 years ago

Gavin Boby forklare det vi har i vente med n√¶sten millimeter n√łjagtighed. Dog er jeg uenig med ham n√•r han siger at de kan presses, rent politisk, til at forlade vores lande. islam er en langvarig process og islam har v√¶ret igennem den hver gang de har erobret land ved “indvandring” og “outbreeding”, s√• jeg ser det ikke som et sandsynligt scenarie. islam vil f√łje enhver politisk beslutning og vente til de har fordelen af deres avlsvaner. Det lyder slemt men det er den virkelighed vi er oppe imod. Der er ingen vej uden om tvangsrepatriering. Selvf√łlgelig begyndende med de… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
4 years ago

Svenskana borde deklamera LANDSSORG fram till nästa val eller tills vi lyckats sparka Löfven/Lööf!

Jsch
Jsch
4 years ago

M√¶rkeligt – flyves ind. Jeg har h√łrt det f√łr, godt nok ikke her i landet. Det skulle foreg√• fra Tyrkiet til lille lufthavn i Tyskland. Og efter sigende en flyvemaskine fuld, hver nat.

latmask
latmask
4 years ago
Reply to  Jsch

Vi kan glömma Schengen. Från Tyskland och mot Sverige måste man visa pass både i Danmark och i Sverige. De som inte har pass passerar tullen på 10000 meters höjd in i landet.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
4 years ago

Det kan alle godt glemme, det med repatriering – det kommer jo aldrig til at ske. Jeg vil v√¶dde p√•, at Merkel flyver hundredetusinder af nye ‚Äėeurop√¶ere‚Äô ind fra fx Tyrkiet, for ellers f√•r hun Erdogans k√¶rlighed at f√łle. Vi ser jo intet om det i medierne, ingen g√•r p√• motorvejene l√¶ngere. Der bliver s√• koloenormt kaos, tror jeg, b√•de √łkonomisk, socialt, biologisk osv, at NWO vil g√łre sin entre med l√łgnen om at redde verden. Det helt syge er imidlertid, at det er selvsamme, som har skabt kaosset, de promoverer ogs√• uh√¶mmet indvandring, se bare gr√¶nsen ml USA og… Read more »

Torsten K
Torsten K
4 years ago

Ja, enten er ondskaben ekstrem eller ogs√• har nogen glemt at tage sin medicin…

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  steen

Virkelighedsnært, det er vist særdeles tvivlsomt.
N√•r opg√łret kommer, bliver det snarere alt eller intet.
Ingen af de islamiske lande vil eller kan modtage hele den muslimske diaspora til deres oprindelige lande – af b√•de √łkonomiske og religi√łse √•rsager.
Snarere bliver det et opg√łr mellem islam og resten af verden.
Jo f√łr opg√łret tages, desto mindre blod og omkostninger vil der v√¶re.
Det er gjort flere gange tidligere i historien, blot er våbnene af i dag kraftigere.

River
River
4 years ago

Tak for linket. Hvordan ind i helvede kan nogen dislike hvad du skriver?? Jeg tror det ligger i argumentet om at s√• mange mennesker umiddelbart ikke kan d√¶kke over en konspiration uden at nogen afsl√łrer det. Og svaret ligger i at de fleste selv deltager i bedraget og ikke har en √•nd. De er sandsynligvis ikke i stand til at forst√• det. Bare l√łgnen er stor nok kan man slippe afsted med hvad som helst. Tag helt aktuelt alt omkring Paludan som de fleste ikke ved noget som helst om. Et ubegrundet had til den mand har totalt forblindet mennesker… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago

Det er korrekt, at der i det gedulgte flyves syriske flygtninge ind i Tyskland. Det ben√¶gtes heller ikke fra statslig side. Aftalen er jo, at Tyrkiet hjemtager, hvad der er afvist og kommet uanmeldt til Gr√¶kenland, mod at Tyskland s√• til geng√¶ld tager tilsvarende “vettede” syrere i Tyrkiske lejre. Flyvningerne foreg√•r om natten til sm√• provinslufthavne. Om det er tysk milit√¶r, der flyver, husker jeg ikke, men under alle omst√¶ndigheder er det styret af den tyske stat. Sagen har v√¶ret fremme i tysk presse. Var det ikke fordi, vi reelt har √•ben gr√¶nse til Tyskland og EU-liderlige og inkompetente regeringer… Read more »

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x