20
jun
Seneste opdatering: 21/6-19 kl. 1301
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘You Tube stĂžtter islamisternes mediejihad’

Bravo, YouTube! Islamister Ăžnsker at drĂŠbe mig for at gĂžre mig tavs, og youtube opfylder deres Ăžnske! Min YouTube-kanal Hamed-TV blev i gĂ„r slettet af YouTube uden varsel. PĂ„ denne kanal henvendte jeg mig primĂŠrt til muslimer i den arabiske verden. Jeg diskuterede  problemerne i den islamiske verden med troende muslimer, med sekulĂŠre stemmer og med ateister. PĂ„ denne kanal offentliggjorde jeg sidste Ă„r en appel til unge muslimer og advarede mod ISIS’ terrorist propaganda. Min kanal havde over 120.000 abonnenter og over 25 millioner klik. Men det interesserer ikke YouTube. Det sociale netvĂŠrk lader alle islamistiske kanaler i fred, der opfordrer til had og vold, men undertrykker konstant kritiske stemmer og stĂžtter dermed den mediejihad, som islamister verden over bedriver! Hvor skal dette fĂžre hen? Skal vi bare acceptere det? Til alle mine venner, PLEASE, del denne kommentar, indtil YouTube ogsĂ„ hĂžrer om det, og vis YouTube, at vi tager ytringsfriheden alvorligt! YouTube sperrt meinen Kanal!(Snaphanens oversĂŠttelse, foto Snaphanen)

Se ogsĂ„ Michael Pihl: Techgiganterne er blevet et uhyre – stop det!

“UĂžnskede situationer” i MalmĂž

Politi og kommune i MalmÞ bedyrer jÊvnligt, at byen skam er tryg, og sandt nok bliver ikke sÊrlig mange uskyldige ramt af vildfarne kugler og granater. Nerverne er dog tyndslidte, igÄr troede de at tordenvejret var en bombe.

Men samtidigt fĂ„r kommunens personale mails som denne. Hvem stoler pĂ„ svenske myndigheder? Multikulturens reklamebureauer skal lĂŠngere og lĂŠngere ud pĂ„ landet. Jeg har undgĂ„et MalmĂž i femten Ă„r, for jeg stoler mere mine egne Ăžjne og Ăžrer. Jeg har det ligesom svensk og dansk overklasse, de skal nemlig ikke nyde noget som helst af ‘multikultur.’ Se f.eks. hvor Fredrik – ‘Ă„bn jeres hjerter’ – Reinfeldt,  har kĂžbt en lille knaldhytte til 5.8 millioner kroner.

”Innan du lĂ€mnar ett trapphus, titta först ut och gör en bedömning”

”Planera din fĂ€rdvĂ€g – kĂ€nn ditt omrĂ„de. Alternativa fĂ€rdvĂ€gar/ingĂ„ngar/utgĂ„ngar”

”Försök att minimera tiden frĂ„n det att du parkerar din cykel/bil tills det att du gĂ„r in till brukaren”.

”Innan du lĂ€mnar ett trapphus, titta först ut och gör en bedömning av omgivningen för att undvika att hamna i en oönskad situation”.

”HĂ„ll avstĂ„nd till personer som bedöms som potentiellt hotfulla eller farliga och öka avstĂ„ndet om det inte finns andra personer i nĂ€rheten”.

I medier gÄr kommunen ut och sÀger att allt Àr bra, trots att det inte Àr det. Sen skickar de den hÀr typen av mail till sina anstÀllda, sÀger en av de som mottagit de senaste direktiven om hur Malmö stads personal ska röra sig ute inom kommunen, sÀger en anstÀlld.

Expressen: SÄ undviker du att hamna i oönskade situationer, Chang Frick: Malmö stad tipsar sin personal: SÄ undviker du att drabbas av vÄldet.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago

Jeg talte i gĂ„r med min gamle ven Steen i BorĂ„s. Det var en bedrĂžvelig samtale, hvor den gamle mand nĂŠrmest var grĂŠdefĂŠrdig over situationen i Sverigstan. Han har tidligere veget tilbage for at drĂžfte de grufulde forhold, der hersker i Sverigstan, men nu er det Ă„benbart blevet sĂ„ vanvittigt derovre, sĂ„ han kunne ikke nĂŠre sig for at udtrykke sin sorg og misnĂžje. Han mĂ„tte ogsĂ„ advare imod at bevĂŠge sig ind i MalmöomrĂ„det. Fandeme godt, at man ikke fik kĂžbt nogen ejendom i Sverigstan, eller endnu vĂŠrre bor der ovre. Men det skal mohammed mellemĂžstengaard nok fĂ„ rĂ„det… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Knud Madsen

Det tal, som er mest interessant er “antal Ă„r til fordobling af muslimer” for ethvert land. I Danmark er ‘fordoblingsperioden’ i Ăžjeblikket ca. 20 Ă„r. Det betyder at i 2040 vil der vĂŠre 650.000 muslimer i Danmark. I 2060 vil der vĂŠre 1.300.000 muslimer i Danmark. I 2080 vil der vĂŠre 2.600.000 muslimer i Danmark. Hvad er fordoblingsperioden for Sverige? 10 Ă„r?

Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago
Reply to  steen

Jeg var i 1997-99 pĂ„ udkig efter “Ăždegaard” i Sydsverige, og kun ved et tilfĂŠlde blev det ikke til noget!! Pyha!
Fin dag vi havde pĂ„ Mosbjerg i gĂ„r, hvor du havde ganske travlt! 🙂

jĂžrgen
jĂžrgen
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Den muslimske mĂŠngde fordobles hvert tiende Ă„r (rentesregning pĂ„ diasporaen i landet og dĂŠkker pĂ„rĂžrende og fĂždsler) De var 25.000 1980 og i 2017 275.000. En cirka tidobling pĂ„ 38 Ă„r. Og altsĂ„ en fordobling cirka hvert tiende – ellevte Ă„r. Dette passer nogenlunde med PEWs beregninger. Man kan selv regne pĂ„ det. For Ăžjeblikket har vi en lidt lavere indvandring, men de sidste 4 Ă„r har trods alt nĂŠsten 100.000 kommet ind. Med en anden regering mĂ„ vi regne med at indvandringen Ăžger. Sidst der var en socialdemokratisk regering med en EU-loyal statsminister gik indvandringen stĂŠrkt op. Man kan… Read more »

Bjarne
Bjarne
4 years ago

I tager helt fejl herinde. Sverige er en humanistisk stormagt! Sverige er ledet af verdens fĂžrste feministiske regering. Det siger de selv …

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Det vigtigste rĂ„d for at overleve Malmö: Gem mange Euro-sedler i Ă©n bestemt lomme, nĂ„r du gĂ„r rundt i Malmö. Hvis du bliver antastet af en “potentiell hotfull eller farlig” skynder du at give ham alle dine Euro-sedler, hvorefter du kan gĂ„ hjem i fred og ro. Den “potentiellt hotfulla” er sandsynligvis dum som et brĂŠt – derfor han kan ikke regne ud, om du giver ham fotokopier af Euro-sedler.

peerpede
peerpede
4 years ago
Reply to  steen

Du er hakket Steen, jeg fik en ‘Knud Madsen fra Gmail op som svarende.
ForĂžvrigt er det dybt kriminelt at forfalske penge, i DK kan man fĂ„ +10 Ă„r i brummen, i Sverige fĂ„r de mĂ„ske bidrag til scanner, blĂŠk og papir 🙂
Hilsen fra PP

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

For Danmark gĂŠlder at muslimer fordobles i antal ca. hvert 20’ende Ă„r. Hvis Danmark skal genvindes for det danske folk, skal fordoblingsperioden pĂ„ 20 Ă„r for muslimerne erstattes med en halveringsperiode pĂ„ 10 Ă„r. For nuvĂŠrende befinder der sig omkring 320.000 muslimer i Danmark. Det betyder at i de nĂŠste 10 Ă„r skal repatrieres 160.000 muslimer; eller gennemsnitligt 16.000 om Ă„ret. I 2030 vil der sĂ„ restere 160.000 muslimer i Danmark. De skal ogsĂ„ halveres i antal fra Ă„r 2030 til Ă„r 2040, hvilket Ă„r antallet af muslimer i Danmark sĂ„ vil vĂŠre nede pĂ„ omkring 80.000. Hvis vi kan… Read more »

peerpede
peerpede
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Bara lugn, nÄr den sista murar, elektriker eller maskinist pÄ kraftverket, har gÄtt i pension, dÄ Àr dÀr ingen el i huset/lÀgenheten, inget vatten i kranen och icke minst; inga bidrag!
DÄ vill de tÀrande lÀmna habitaten i al hast.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  peerpede

Og hvor kommer pensionspengene fra til mureren, elektrikeren og maskinisten, nÄr der ikke lÊngere findes skattebetalere?

barfbag
barfbag
4 years ago

5,85 millioner SEK=4,1 millioner DKK.

Santor
Santor
4 years ago

Som taget ud af en spionroman.

Sjovt nok sÄ er det politiets rÄd til isÊr kvinder der blive stalket. Det er ogsÄ den slags man fÄr at vide hvis man arbejder for en efterretningstjeneste og skal bevÊge sig rundt ubemÊrket!

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x