20
jun
Seneste opdatering: 21/6-19 kl. 1301
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘You Tube støtter islamisternes mediejihad’

Bravo, YouTube! Islamister ønsker at dræbe mig for at gøre mig tavs, og youtube opfylder deres ønske! Min YouTube-kanal Hamed-TV blev i går slettet af YouTube uden varsel. På denne kanal henvendte jeg mig primært til muslimer i den arabiske verden. Jeg diskuterede  problemerne i den islamiske verden med troende muslimer, med sekulære stemmer og med ateister. På denne kanal offentliggjorde jeg sidste år en appel til unge muslimer og advarede mod ISIS’ terrorist propaganda. Min kanal havde over 120.000 abonnenter og over 25 millioner klik. Men det interesserer ikke YouTube. Det sociale netværk lader alle islamistiske kanaler i fred, der opfordrer til had og vold, men undertrykker konstant kritiske stemmer og støtter dermed den mediejihad, som islamister verden over bedriver! Hvor skal dette føre hen? Skal vi bare acceptere det? Til alle mine venner, PLEASE, del denne kommentar, indtil YouTube også hører om det, og vis YouTube, at vi tager ytringsfriheden alvorligt! YouTube sperrt meinen Kanal!(Snaphanens oversættelse, foto Snaphanen)

Se også Michael Pihl: Techgiganterne er blevet et uhyre – stop det!

“Uønskede situationer” i Malmø

Politi og kommune i Malmø bedyrer jævnligt, at byen skam er tryg, og sandt nok bliver ikke særlig mange uskyldige ramt af vildfarne kugler og granater. Nerverne er dog tyndslidte, igår troede de at tordenvejret var en bombe.

Men samtidigt får kommunens personale mails som denne. Hvem stoler på svenske myndigheder? Multikulturens reklamebureauer skal længere og længere ud på landet. Jeg har undgået Malmø i femten år, for jeg stoler mere mine egne øjne og ører. Jeg har det ligesom svensk og dansk overklasse, de skal nemlig ikke nyde noget som helst af ‘multikultur.’ Se f.eks. hvor Fredrik – ‘åbn jeres hjerter’ – Reinfeldt,  har købt en lille knaldhytte til 5.8 millioner kroner.

”Innan du lämnar ett trapphus, titta först ut och gör en bedömning”

”Planera din färdväg – känn ditt område. Alternativa färdvägar/ingångar/utgångar”

”Försök att minimera tiden från det att du parkerar din cykel/bil tills det att du går in till brukaren”.

”Innan du lämnar ett trapphus, titta först ut och gör en bedömning av omgivningen för att undvika att hamna i en oönskad situation”.

”Håll avstånd till personer som bedöms som potentiellt hotfulla eller farliga och öka avståndet om det inte finns andra personer i närheten”.

I medier går kommunen ut och säger att allt är bra, trots att det inte är det. Sen skickar de den här typen av mail till sina anställda, säger en av de som mottagit de senaste direktiven om hur Malmö stads personal ska röra sig ute inom kommunen, säger en anställd.

Expressen: Så undviker du att hamna i oönskade situationer, Chang Frick: Malmö stad tipsar sin personal: Så undviker du att drabbas av våldet.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Jeg talte i går med min gamle ven Steen i Borås. Det var en bedrøvelig samtale, hvor den gamle mand nærmest var grædefærdig over situationen i Sverigstan. Han har tidligere veget tilbage for at drøfte de grufulde forhold, der hersker i Sverigstan, men nu er det åbenbart blevet så vanvittigt derovre, så han kunne ikke nære sig for at udtrykke sin sorg og misnøje. Han måtte også advare imod at bevæge sig ind i Malmöområdet. Fandeme godt, at man ikke fik købt nogen ejendom i Sverigstan, eller endnu værre bor der ovre. Men det skal mohammed mellemøstengaard nok få rådet… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Det tal, som er mest interessant er “antal år til fordobling af muslimer” for ethvert land. I Danmark er ‘fordoblingsperioden’ i øjeblikket ca. 20 år. Det betyder at i 2040 vil der være 650.000 muslimer i Danmark. I 2060 vil der være 1.300.000 muslimer i Danmark. I 2080 vil der være 2.600.000 muslimer i Danmark. Hvad er fordoblingsperioden for Sverige? 10 år?

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago
Reply to  steen

Jeg var i 1997-99 på udkig efter “ødegaard” i Sydsverige, og kun ved et tilfælde blev det ikke til noget!! Pyha!
Fin dag vi havde på Mosbjerg i går, hvor du havde ganske travlt! 🙂

jørgen
jørgen
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Den muslimske mængde fordobles hvert tiende år (rentesregning på diasporaen i landet og dækker pårørende og fødsler) De var 25.000 1980 og i 2017 275.000. En cirka tidobling på 38 år. Og altså en fordobling cirka hvert tiende – ellevte år. Dette passer nogenlunde med PEWs beregninger. Man kan selv regne på det. For øjeblikket har vi en lidt lavere indvandring, men de sidste 4 år har trods alt næsten 100.000 kommet ind. Med en anden regering må vi regne med at indvandringen øger. Sidst der var en socialdemokratisk regering med en EU-loyal statsminister gik indvandringen stærkt op. Man kan… Read more »

Bjarne
Bjarne
2 years ago

I tager helt fejl herinde. Sverige er en humanistisk stormagt! Sverige er ledet af verdens første feministiske regering. Det siger de selv …

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Det vigtigste råd for at overleve Malmö: Gem mange Euro-sedler i én bestemt lomme, når du går rundt i Malmö. Hvis du bliver antastet af en “potentiell hotfull eller farlig” skynder du at give ham alle dine Euro-sedler, hvorefter du kan gå hjem i fred og ro. Den “potentiellt hotfulla” er sandsynligvis dum som et bræt – derfor han kan ikke regne ud, om du giver ham fotokopier af Euro-sedler.

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  steen

Du er hakket Steen, jeg fik en ‘Knud Madsen fra Gmail op som svarende.
Forøvrigt er det dybt kriminelt at forfalske penge, i DK kan man få +10 år i brummen, i Sverige får de måske bidrag til scanner, blæk og papir 🙂
Hilsen fra PP

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

For Danmark gælder at muslimer fordobles i antal ca. hvert 20’ende år. Hvis Danmark skal genvindes for det danske folk, skal fordoblingsperioden på 20 år for muslimerne erstattes med en halveringsperiode på 10 år. For nuværende befinder der sig omkring 320.000 muslimer i Danmark. Det betyder at i de næste 10 år skal repatrieres 160.000 muslimer; eller gennemsnitligt 16.000 om året. I 2030 vil der så restere 160.000 muslimer i Danmark. De skal også halveres i antal fra år 2030 til år 2040, hvilket år antallet af muslimer i Danmark så vil være nede på omkring 80.000. Hvis vi kan… Read more »

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Bara lugn, når den sista murar, elektriker eller maskinist på kraftverket, har gått i pension, då är där ingen el i huset/lägenheten, inget vatten i kranen och icke minst; inga bidrag!
Då vill de tärande lämna habitaten i al hast.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  peerpede

Og hvor kommer pensionspengene fra til mureren, elektrikeren og maskinisten, når der ikke længere findes skattebetalere?

barfbag
barfbag
2 years ago

5,85 millioner SEK=4,1 millioner DKK.

Santor
Santor
2 years ago

Som taget ud af en spionroman.

Sjovt nok så er det politiets råd til især kvinder der blive stalket. Det er også den slags man får at vide hvis man arbejder for en efterretningstjeneste og skal bevæge sig rundt ubemærket!

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x