21
jun
Seneste opdatering: 24/6-19 kl. 1958
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi der “spreder had til homoseksuelle og handikappede”

En lille smagsprøve på den meget velbesøgte Mosbjerg Folkefest ved Skanderborg, der fandt sted i strålende vejr lørdag. Plus 350 mennesker unge og gamle fra adskillige lande. Rigtige videoer og fotos kommer engang mandag-tirsdag, men jeg har lavet en lille foreløbig mobilvideo af overrækkelsen af Hedegaard-portrættet. Lars Hedegaard var forhindret i at komme, men man kan da høre hans tale fra sidste år. De andre taler i 2018 er her.Den Danske Forening arrangerer, og jeg anbefaler at man melder sig ind her.

Asger Gottlieb tale appellerer særlig til en, der nu også er  blevet medlem af de rigtige islam- og indvandringskritikeres klub. Den tidligere eksklusive, men stærkt ekspanderende forsamling, der øger i takt med statsmagtens hele tiden øgende panik og trang til at camouflere islams sande væsen:

De der er blevet politisk chikaneret af stat og dets politiserende retsvæsen, for at sige sandheder om den voldsideologi, som politikerne har masseimporteret i 36 år under dække af religion. Islam er  80 procent  politik, allerede her gik vi galt i byen første gang. Gjaldt religionsfriheden Stalinismen og Hitlerismen? Naturligvis ikke.

Om en uge, skal Tommy Robinson møde i retten, og i den forgangne uge blev Martin Sellner raidet af politi for tredje gang. Al hans IT blev beslaglagt. Brøde: Ikke voldelig, legitim, politisk, antiislamisk virksomhed.

Sølle ‘argumenter’

Det er en fremtidssikret klub, der vil få stadig nye medlemmer. Mosbjergdeltagerne blev omtalt i DR Deadline som ‘højreekstreme’. og kanalens aktivisme og politiseren er bare, som den altid har været.

Deadline sørger altid for at have en anstændig kattelem fra sine løgne, der som regel tager form af antydninger og udeladelser. Mindre rutineret propagandistisk er sandelig Lokalbladet Skanderborg, der talte om “Et had til andre racer, til LGBT, til handicappede.”DR ville aldrig dumme sig på den måde, dertil har de fire milliarder offentlige kroner for kær.

Jeg talte mindst to i kørestol på Mosbjerg, og i al fald fire, om hvem jeg ved, de er homoseksuelle, statistisk har der været mindst ti til stede. Desuden asiater af forskellige afstamninger. Her var virkelig ingen had til ‘racer.’

Vore modstandere må ty til løgne, der går på krykker, for at imødegå os akkurat ligesom anklageskriftet i sin tid, der ikke kunne citere Lars Hedegaard korrekt, men tyede til Ole Birk Olesens udlægning af, hvad han havde sagt.

Fumlestaten

Staten fumlede uhjælpeligt i den nøje planlagte sag, de havde parat til Lars Hedegaard, ligesom den fumlede i sit hit på journalist Jeppe Juhl. Rænkernes kunst er for kolde professionelle, ikke for borgerskabets bedste UG-børn, der tilfældigvis er havnet i et ministerium. Jeg er spændt på fumlegøjene i min og Tavakolis kommende sag. Måske er det bedre borgerskabs handikap, at det trods alt er hæmmet af en vis samvittighed modsat de rigtige slyngler.

Det er sølle argumenter, vi møder. Det eneste, der ikke fejler noget, er modviljen mod at se virkeligheden i øjnene. I Tyskland er der nu dukket en ekstremist op, der har myrdet en multikulturpolitiker. Hvilken etiket, der ikke er slidt ihjel, har main stream pressen nu til overs til ham? (foto tv. Hovedgaden i Alken, 233 sjæle og forstadsidealister. Det var det hidtil mest vellykkede Mosbjerg møde, det var fantastisk, og jeg spår, det bliver rigtig stort i de kommende år.

Se også 350 deltog i,Mosbjerg Folkefest 2019, eksklusiv truende drukpunker, nysgerrige Redox-fotografer… og Morten Uhrskov: Om Mosbjerg Folkefest, en udfordret journalist og Deadline, der ufrivilligt bekræfter, at den store udskiftning finder sted. Trykkefrihedsselskabets formand Aia Fogh taler. Foto ©  Snaphanen. Klik for helskærm.

Hitler og nazismen var venstredrejede revolutionære
Af Torben Snarup Hansen, historiker

Efter mordet på Walter Lübcke anvendes ordet “højre-ekstremist” om den nynazistiske terrorist

I tiden mellem de to verdenskrige fandtes også en tysk “højreorienteret” – konservativ – bevægelse. Efter Hitlers magtovertagelse i 1933 blev den på hans befaling svækket og derefter udslettet. Eksempelvis blev Kurt von Schleicher – en markant konservativ officer – myrdet af nazisterne i 1934.

“Venstre” terroriserede “højre”, men knuste også de venstreorienterede rivaler: kommunister og socialdemokrater! Ledelsen af Reichswehr – militæret – var domineret af konservativt indstillede, som efter 1933 forsøgte at kontrollere Hitler. Hans nedslagtning i 1934 af det brune tæskehold “Sturmabteilung” og den massive genoprustning af hæren, flåden og luftvåbnet blev mødt med tilfredshed blandt generalerne. Forskellen mellem de to parter var Hitlers ønske om krig.

Horkheimer og Adorno fik nazismen betegnet som “højreorienteret”

Men i verdenskrigens begyndelse fra 1939 til 1942 havde han heldet med sig, hvilket svækkede oppositionen. Først da nederlaget – d.v.s. de allierede hære fra vest og øst – nærmede sig i 1944 handlede en gruppe militære ledere imod deres “fører”, og Stauffenberg forsøgte forgæves at sprænge ham i luften.

Da krigen sluttede i 1945 vendte den kommunistiske Frankfurterskole tilbage fra USA til Tyskland. Som noget af det første fik Horkheimer og Adorno fordrejet det tyske sprog, så nazismen blev betegnet som “højreorienteret”.

Danske journalister vil stadig ikke forstå, hvad der er op og ned på højre og venstre

Her spillede det naturligvis ind, at Sovjetunionen – altså kommunismen og Stalin – havde deltaget i nedkæmpelsen af Hitler. Den dag i dag kan og vil danske journalister og i det hele taget venstrefløjen stadig ikke finde ud af, hvad der er op og ned på højre og venstre.

Røde revolutionære, som kalder sig “antifascister”, forsøger med typiske nazimetoder at terrorisere immigrationsmodstandere. Efter mordet på den tyske politiker Walter Lübcke anvendes ordet “højre-ekstremist” om den nynazistiske terrorist. Dermed stemples endnu engang enhver ikke-socialistisk tilkendegivelse eller bevægelse som affald fra Hitler-tiden.

Jyllands Posten fredag: »Ærede Fru Reker, ærede Hr. Hollstein. Fasen med forestående udrensning blev indledt med Walther Lübcke. Mange vil følge ham. Blandt andre Dem. Deres liv vil slutte i år 2020.«

Spiegel fredag: Mordverdächtiger nannte Regierungspräsidenten “Volksverräter”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
3 years ago

Nationalsocialisterne var mørkerøde socialister.
Dengang, som idag, måtte man vælge om man ville tilhøre “forfølgerne” eller de “forfulgte”.
Ville man stå på sin ret – eller krænke andres? For de røde har valget altid været let.
De fleste vælger at tilhøre forfølgerne, for så har man jo “ret”…

De danske social-kammerater, marcherede længe og velvilligt i takt med nazismen. Idag marcherer de med det radikale venstre og den islamiske bærme, som de røde har handlet til landet, bag om ryggen på demokratiet og befolkningen.
Det kaldes landsforrædderi.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Anders

Akkurat som i Sverige, sossenes samarbeidet med naziene under WW2..som bare fortsetter med venstreslødderet idag..hvor jødene blir forfulgt truet/trakkasert på livet med muslimer bak som hjelper Løfvenregjeringen.
De har samme interesser idag..landsforæderne.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
3 years ago

Det er ufatteligt, at danskerne kunne stemme på det røde slæng. Danmark er blevet en nation af velfærdsjunkier uden realitetssans!

X&Y
X&Y
3 years ago

Skatt är en ständig katten på råttan lek.

Det infördes oms. på 1% som skulle vara tillfällig.

Sedan omformades oms till moms. Och som senare blev 25%

När det gäller uppfinningsrikedom att höja skatteuttaget på Sveriges “åsnor” finns ingen begränsing.

Hör och häpna! Nu blir plastpåsen pålagd skatt om tre kronor!

Vad kan mera tänka ut när det redan finns trängselskatt, fastighetsskatt, hundskatt, alkohols skatt, …

P.S: 100% beskattning är slaveri. Vad är då 75% beskattning?

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Antifa er nazister!

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Alle migranter i Danmark tror at alle rige danske mænd hedder “Sten”. Hvorfor nu dette? Jo fordi migranterne er blevet fortalt, at når de kommer til byen Bistandbul i Danmark kan de altid leve på en sten.

Den nervøse
Den nervøse
3 years ago

På en måde har socialisterne vundet, de har gennem, diverse meningsdannere og journalister, tiltaget sig definitionsretten og har døbt National socialisme ekstremt højreorienteret. Det til trods for at enhver ædruelig historiker med respekt for sig selv, godt ved at hvis man skal forstå hvad der foregik i tredivernes Tyskland, må man accepterer at Nazismen havde en socialistisk dimension. Først senere da Hitler havde brug for våbenindustrien tålte han kapitalisterne.

MKM
MKM
3 years ago

Den oprindelige (før 1933) bevægelse anså vel sig selv som nærmest revolutionær, men også i modsætning til både kommunisterne og de højreorienterede. Hør blot “Horst Wessel Lied” (skrevet af det unge NSDAP medlem, dræbt af kommunistiske voldsforbrydere i 1930. Første vers lyder således: Die Fahne hoch! Die reihen fest geschlossen SA marchiert mit ruhigen festen Schritt Kamraden, die Rotfront und Reaktion erschossen Marchier im Geist in unseren Reihen mit. “Horst Wessel Lied” var ikke en hvilken som helst sang. Efter nazisternes magtovertagelse i 1933 blev sangen Tysklands anden nationalsang og ligeberettiget med Deutschlandlied. Hitler og andre førende nationalsocialister har hørt… Read more »

Filuren
Filuren
3 years ago

Det er at skyde forbi målet at tale højre-venstre ift. nazismen. Man skal i Mein Kampf primært hæfte sig ved to modsatrettede nøgleord: nation og jøde. Husk på, den udskældte internationalisme af i dag var ikke væsensforskellig fra den man kendte i første halvdel af 1900-tallet. Det moderne gennembrud havde netop gjort sit indtog, revolutionære kommunister piblede frem fra Spanien til Rusland og afsatte kejsere og konger. Overstatslige idéer skulle realiseres, arbejderne forene sig på tværs af grænser. Tre lande strittede indædt imod: det imperiale Japan, det nazistiske Tyskland og det fascistiske Italien. Man krævede orden og manér. Traditionelle maskuline,… Read more »

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
3 years ago
Reply to  Filuren

Känner du igen dagens vänsterretorik i din beskrivning över hur nazisterna har återetablerats i Europa? Sovjet gav dessutom nazismen en utomordentlig möjlighet att övervintra genom att organisera DDR:s kommunistparti. Det fanns ju redan ett organiserat kommunistparti i vad som blev DDR, lite underjordisk doc p g a Tyskland förlorat kriget. Hela nazistpartiet återuppstod således, men nu under täckmantel av “kommunistparti”. Givetvis utnyttjade nazisterna sedan Tysklands ekonomiska framgångar genom att när chansen kom genom de olika processdelarna på vägen mot dagens EU placera nazistiska infiltratörer på lämpliga positioner i de nya administrationerna. Att EU-kansliet idag är styrd av nazister är helt… Read more »

Filuren
Filuren
3 years ago

Hvor ser du lighederne mellem marxisme og hitlerisme? Tænker snarere de er hinandens modsætninger. Verdenskommunisme over for raceren nationalstat.

Det forekommer mig også svært utænkeligt, at et EU ledet af nazister ville føre en så hasarderet indvandringspolitik. Bare for at starte et sted.

Geir Rune
Geir Rune
3 years ago
Reply to  Filuren

Det er liten forskjell mellom nasisme, kommunisme og islamisme, alle hevder de herrefolksideologier , alle krever verdensherredømme elitisme er i alle ideologier selvsagt og ingen av dem tåler opposisjon.

kommunisme: herrefolket er i denne ideologien arbeidsfolket, de som skal utryddes/konverteres er kapitalistene.
Nasisisme: herrefolket er ariene, tjenerfolket er alle andre, de som skal utryddes er jøder og sigøynere og seksuelle minoriteter
Islamisme: herrefolket er muslimer, dimmier er kristne og jøder (undermennekser) de som skal utryddes/konverteres er alle andre.

Alle disse ideologier befinner seg langt ute på venstresiden

Filuren
Filuren
3 years ago
Reply to  Geir Rune

Her først de indledende sætninger i Mein Kampf og dernæst Det Kommunistiske Manifest. Det kan hjælpe med at illustrere forskellene. Hvor Hitlers kamp går på at få samlet nationen, det tyske blod, til et såkaldt Stortyskland, er Marx optaget af klasser, de undertrykkende og de undertrykte, den globale pøbel må rejse sig til kamp. Racekamp over for klassekamp. Overlegenhedsideologi mod lighedsmageri. Mein Kampf: TODAY it seems to me providential that Fate should have chosen Braunau on the Inn as my birthplace. For this little town lies on the boundary between two German states which we of the younger generation at… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
3 years ago

Meget fin, korrekt, kort og præcis forklaring.
Måske bør også tilføjes, at nazismen også er den første “grønne” bevægelse i moderne tid.

Kristian Rasmussen
Kristian Rasmussen
3 years ago

Mussolini var top socialist længer tid end han var Facist. Partiet Hitler meldte sig ind i havde et manifest der hed “En fortælling fra en tysk socialistisk arbejder”. Nationalsocialismen er også den eneste politiske idiologi som overhovedet ikke passe ind .

Og det er nemlig fordi de rødebanditter har smidt deres ideologisk tvilling over på deres værste fjende,de frie demokratiske vestlige nationalstater og deres kapitalisme og ikke mindst, succes!

Det har de endnu ikke opnået, ikke et eneste sted siden 1917.

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago

Præcis, det er rent sproglig manipulation og lodret løgn. Nazismen var en arbejderbevægelse, som konkurrede med de marxistiske ideologier om at være mest socialistisk

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Til kamp mod de “der spreder had til homoseksuelle” – råber de islamofile…

Har der altid eksisteret en så markant andel af befolkningen, som er så gennemført debile og åndsvage, at de med næb og kløer bekæmper egeninteresser, hver gang chancen byder sig? Eller opstod problemet, da de store statsinstitutioner for psykisk syge og mentalt handicappede lukkede ned, så de rigtig kunne komme ud og være liiiiige med alle andre? Undskyld, hvis jeg krænker nogen med den tanke. Men den åbenlyse idioti og selvdestruktion, der foregår, er ubærlig at være vidne til.

Nissen
Nissen
3 years ago

Var det ikke den socialdemokratiske nationalskjald, Harald Bergsted der sagde:
“Hitlers socialisme er også en form for socialisme.”?

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago

Hvis 300 mennesker er samlet, så vil maksimalt 1.5% være homoseksuelle, som er omkring 5 mennesker i alt. Tæller vi antal lgbt’ere, så er der nok flere, det viser blot lidt om graden af retarderethed på lgbtq+++erne

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago

Hitler meldte sig ind i DAP (Deutche Arbeiterpartei) den 19. oktober 1919, som forfægtede fremmedfjendtlige, antisemitiske og pseudo-socialistiske ideer, det hele blandet med stortysk nationalisme. I begyndelsen af 1920 var han med til at udvikle DAPs 25-punktsprogram, og det var ham der sørgede for at partiet tilføjede “nationalsocialistisk” til sit navn. I juli 1921 udmanøvrerede han den gamle partiledelse og med et ultimatum gennemtvang han, at han selv blev formand for partiet. Morten Østergård meldte sig ind i DRV som gymnasiast, som forfægtede danskerfjendtlige, antisocialistiske og pseudo-kapitalistiske ideer, det hele blandet med bedrevidende storhedsvanvid. I løbet af 0’erne var han… Read more »

Lene haastrup
Lene haastrup
3 years ago

Der var da også amina sadar og jaleh. Det var en skøn fest.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x