24
jun
Seneste opdatering: 26/6-19 kl. 1726
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Google/You Tube har naturligvis ikke villet have den video spredt, men det skal de sandelig leve med. De er meget hidsige med at fjerne den. Nu er den på igen kl. 13 efter at have været forsøgt tiet ihjel af firmaet. Google topdirektør Jen Gennai fortjener, at være mere kendt, end hun er.

Hvis du vil være helt sikker på at unddrage dig Googles politiske censur, skal du downloade denne video. Undgå Google og Chrome, brug den politisk neutrale søgemaskine Duckduckgo og browseren Brave, der også er hurtigere end Chrome, mere privat og sikker. Den kan synkroniseres med alt, hvad du i forvejen har.  Se evt. trailer af denne video.) Hør Tucker Carlsons kommentar.

Demokratiets Potemkinkulisser og magtens bejlere i en postdemokratisk tid

I dag har vi globalister, som vil have politisk magt, vi har EU der bestjæler de nationale demokratier for deres magt, og vi har aktivistiske journalister, som vil påvirke hvad vi har tilbage af demokrati. Og så har vi big tech, der også vil regere verden.

Vi har allerede et ben i den postdemokratiske tidsalder, hvorfor jeg da også længe har kaldt demokratiet ‘et teater,’ – et temmelig dårligt teaterstykke – jeg svært kan tage alvorligt. Rasmus Paludan forbedrede det  betydeligt. Magten er udflyttet fra, hvor folk tror, den befinder sig, og hvor politikere og medier  foregiver, den stadig er.

Pseudo-folkestyret

Da Julius Cæsar udråbte sig selv til kejser, blev han myrdet. Da Augustus  efterpå gjorde det samme, men formelt lod senatet bestå,  regerede han uantastet som kejser i 45 år. Heldigvis var han en god kejser, der efter sin død blev ophøjet til gud, men der skulle komme betydeligt værre.

De samme Potemkinkulisser lader nutidens kejsere stå til ære for os allesammen, så vi kan fejre ‘folkestyrets fest’ og danske journalisters juleaften hvert fjerde år i illusionen, at vi lever i et folkestyre.

Undercover videos recorded by Project Veritas reveals that Google is determined to prevent the re-election of Donald Trump in 2020, and is altering its products with this aim in mind.The report includes undercover footage featuring a top Google executive, Jen Gennai, discussing how Google might prevent an electoral outcome like 2016 from happening again.Project Veritas – Google Exec Decries Trump’s Election: ‘How Do We Prevent It from Happening Again’ – Se også European Union vs Soviet Union.

Malmø: Det råder krig där jag bor

Vi beställde pizza ikväll

Frun tog en Vegetarisk och jag en Capri. Jag hämtade maten några kvarter bort. Ni vet, ett sånt där favoritställe där smaken aldrig slår fel.

På vägen dit passerar jag fem mordplatser. Men snälla Sverige……

På vägen dit passerar jag fem mordplatser. En granatsprängning, flera större garagebränder och ett oräkneligt antal bilbränder. Den senaste bilbranden kan jag betrakta utanför Pizzerian La Mare.

Och än en gång tänker jag. Men snälla Sverige, ser ni inte vad som händer. Det råder krig där jag bor.

Jag får mina pizzor. Tar en annan väg hem och passerar några populära rånställen, en annan mordplats och två sprängningar. Det är Malmö det, vart man än går syns våldets minnesmärken.

Vi äter våra pizzor, blir mätta på hälften och sparar resten till lunch i morgon. Plockar fram datorn och skall kolla av vad som hänt under dagen i Malmö. Två misshandelsfall har jag sett skymta förbi i nyhetsflödet. Jan Malmstens Facebook.0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago

Dagens kursstrammere:
Politisk korrekthed = politisk korruption.
Kram en muslima i dag – kun på den måde kan du finde ud af om hun bærer bombebælte.
Næstekærlighed er en radikal dyd – dog kun så længe andre betaler for den.
Asylindustrien bør privatiseres – det minimerer antallet af muslimer i Danmark.
Hvor der er en vilje, er der en vej. Hvor der er uvilje, er der en udvej til muslimexport.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Der er nu endelig faldet dom i Sverige i sagen mod Patrik Markström, administratoren af Facebook-gruppen Stå Upp för Sverige ( tidligere Stå Upp för Peter Springare), for hetz mot folkgrupp – for hvad andre medlemmer har skrevet!!! – helt ufatteligt! 52-åring döms för hetskommentarer på Facebook I dag kom domen i det uppmärksammade fallet där en 52-årig Eskilstunabo stod åtalad för hetskommentarer som andra har skrivit i Facebook-gruppen ”Stå upp för Sverige”. Mannen dömdes till villkorlig dom och dagsböter. https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/i-dag-kommer-domen-mot-sta-upp-for-sverige-administratoren … Har nekat till brott Tingsrätten anser att samtliga kommentarer ”helt klart har överskridit gränserna för en saklig och… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Rettssystemet i Sverige lider nå av meget sterk venstre/pk/kulturmarxistisk slagside når det gjelder Svensson.
Asylsøkere/illegale/muslimer derimot sipper unna det meste..
Så hipp hurra at ikke Sverige fikk OL.
Mange mener at no go zoon, mord, voldtekter rån terrorhot er den egentlige årsaken, så dermed kan Løfven takka seg selv for det..så nytbart.
Han har en formening om at internett ikke eksisterer i Europa..og dermed kjenner fakta forholdene i hverdagens Sverige.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago
Reply to  sussebassa
Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago
Lotte Aagesen
Lotte Aagesen
3 years ago

Videoen er selvfølgelig forsvundet.
Se her: https://www.youtube.com/watch?v=2UbemuqUulM

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Jeg tror, man er nødt til at lukke øjnene for, hvad man er oppe imod. Ellers kan alle lige så godt lægge våbnene og overgive sig til den langsomme, men sikre kvælningsdød nu, som i morgen. Darkest Hour. Jeg forsøger, selvom det holder hårdt, at tage skyklapper på og fortsætte mit daglige “missionsarbejde”. Nu har jeg da fået overbevist en hjemmeværnsmand, som ellers troede EU var en god ide, om at EU bliver vores og hele Europas “Untergang”. Han har lovet at stemme nej til alt, hvad der fremover kommer fra den kant – ja altså lige bortset fra et… Read more »

Filuren
Filuren
3 years ago
Reply to  Margrethe

Når det første man bliver mødt med inde på duckduck er en af disse ulidelige reklametegninger (alt fra Mastercard til Lays til UEFA excellerer i samme) af tre glade verdensborgere – brun, gul og hvid – der i solskin og blomsterflor sidder og smiler og sender hjerter til hinanden… NEJ TAK.

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago
Reply to  Margrethe

Den er først helt gal, når vi kommer til at ‘statsminister’ titlen konverteres til ‘statskalif’ og talerstolen i Folketingssalen skal vendes mod Mekka. De radikales førerhund “Moe Mellemøstergård” bliver utvivlsomt den første statskalif.

Mårten Gantelius
Mårten Gantelius
3 years ago

Tack Steen! Jag har genast installerat DuckDuckGo och Brave samt avinstallerat Chrome. När jag tillfrågades om orsaken angav jag: “Your political activism and censorship.”.

Filuren
Filuren
3 years ago

Jødiskejede Google fra jødiskstyrede Big Tech bekæmper ikkejødisk hvidhed. Surprise!

Her Gennai-pigen i et tweet fra 15. maj:

»An acute example of human bias in decision making. All 25 votes cast in favor of the bill were from white Republican men.«

Nielsen
Nielsen
3 years ago

Er der ikke to p’er i potempkinkulisser?

Jari Norvanto
Jari Norvanto
3 years ago
Reply to  Nielsen

Inte om man ska stava rätt.

Margrethe
Margrethe
3 years ago
Reply to  Jari Norvanto

:-DDD!

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x