25
jun
Seneste opdatering: 26/6-19 kl. 0238
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Da indvandringen kom til Kil, Värmland. “De har taget krigen med sig og de ødelægger Sverige”

Dagen byder på endnu en grim herrefolksvideo. Hvor skulle svenskere have lært at slås henne? De er prisgivet mellemøstlig kultur, de kan ikke engang beskrive den. Den er på en anden planet. Når de ankommer til den uundgåelige konklusion, at deres politikere er forbrydere, vil jeg virkelig nødig være svensk politiker. En god veninde bemærker: “Det här är så smärtsamt att titta på. Jag blir omväxlande förtvivlad och rasande. Hur i helvete kan polisen och resten av samhället tillåta detta?”

Här är hela reportaget från Kil. Se och hör de boendes berättelser om vad som hände när invandringen kom till byn för tre år sedan och vad rektor och kommun säger när vi ställer frågor. När invandringen kom till Kil. Se også den forrige film: Chockerande berättelser från massinvandringens offer.

Livereportage om våldet i Kil

(VARNING FÖR STARKA BILDER. Jag publicerar filmen med anledning av nyhetsvärdet och varken offer eller gärningsmannens ansikte går att identifiera i filmen.)

Nu har jag tagit del av ännu en film där en ungdom misshandlas svårt i värmländska Kil för ett par veckor sedan. Förra gången blev en kille i EPA-traktor förnedrad och misshandlad. Den här gången blir en kille slagen medvetslös och kastad i marken.

Jag vill veta vad som händer i Kil. Därför kommer jag åka dit nu på torsdag för att prata med invånarna. Möt mig 19:00 nu på torsdag 27 juni vid järnvägsstationen. Ju fler som kommer desto bättre. Ta chansen att säga din åsikt och berätta om dina upplevelser.

Dessutom vill jag ha in tips angående de brott som syns på videon i det här inlägget. Kontakta mig om du har information.

Dela så att det når ut till så många som möjligt och tagga in personer du tycker borde närvara vid livereportaget. Det är dags att vi tillsammans står upp mot våldet. Vi ses på torsdag. Alla är välkomna!  Joakim Lamotte(højreklik > slå lyden til)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
MKM
MKM
2 years ago

Tak for indlæg af Filuren. Nyt for mig, at det andet kejserdømme var blevet bekræftet i dets eksistens ved en folkeafstemning 4 måneder før den (for Frankrig) ulyksalige krig med Preussen 1870-71. Kejser Napoleon den 3. er iøvrigt blevet meget dårligt bedømt af hans radikale/ venstreorienterede efterfølgere. Men enhver Paris farer bør være taknemmelig for hans og byplanlæggeren Baron Haussmann vidtrækkende indsats for at skabe de store nye gadegennembrud, bygninger, parker og pladser, som er imdbegrebet af Paris. Det er bare fortvivlende, at byen er ligeså forrykt ødelagt af indvandring fra dysfunktionelle “kulturer” (fra de tiligere franske kolonier) som Sverige.… Read more »

En mø kan også gø
En mø kan også gø
2 years ago

Det kunne efterhånden blive:
Hvergang man ser unge Perkere, har man en usigelig trang til at pløkke Skadedyrene omgående. Og det velvidende om, at lige dem der er taget afsted, laver ikke flere kulturberigelser, samt derved spares landet for flere udgifter i den retning.

Hvis de har en Rasmus Paludan der. vinder han valget.

trackback

[…] øvrigt oplyser Snaphanen, at Sveriges modigste mand i morgen vil tage til Kil for at snakke med de lokale – jeg […]

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Når man klikker på videolinket: Herrefolksvideo,kan man læse at “This video may be sensitive to some people. Den kan ikke ses. Jeg bruger tor browser på min komputer, så det er muligvis derfor at Mark Sukkerbjerg ikke vil lade mig se den. Jeg tænkte det var den korte version af Joakim Lamottes reportage,da jeg så at hans klip er ni og fuyrre minutter. Den er for lang til mig. Well det er ikke hundrede gang jeg har oplevet googles censur. Det nærmer sin den tusinde gang. Jeg siger bare: Søg væk fra Google og hvis i kan Microsoft. De promoverer… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Nielsen

Når vi taler om solen… Sukkerbjerget.

Her Lord Sugar, tidligere ejer af Tottenham og god for flere milliarder kroner, i fuld gang med et cirkusnummer fra sit mansion lidt nord for London.

https://www.youtube.com/watch?v=0M04Cqc7MTc

Charles
Charles
2 years ago

Det kunne efterhånden blive:
Hvergang man ser unge Perkere, har man en usigelig trang til at pløkke Skadedyr omgående. Og det velvidende om, at lige dem der er taget afsted, laver ikke flere kulturberigelser, samt derved spares landet for flere udgifter i den retning.

Hvis de har en Rasmus Paludan der. vinder han valget.

hartvig Jensen
hartvig Jensen
2 years ago
Reply to  Charles

Du bruger mine termer forkert. Jeg kaldte muslimer skadedyr. Perkere kan i omkring en til to procent af tilfældende være i den katerogi man kan kalde danskere. Jeg kender personlig en.

Filuren
Filuren
2 years ago

Vort Dramatiske Århundrede af Jan Olof Olsson, København 1964. Apropos demokrati, militærkup, betydningen af undervisningssystemet og ikke mindst voldens magt. “…Fra slutningen af 1700-tallet havde Frankrig vænnet sig til, at nationen styredes fra Paris af forskellige regimer – skiftevis kejserlige, republikanske og monarkistiske. Alle ændringer i statsformen gennemførtes af militæret eller en lille gruppe radikale. 1870 var det andet kejserdømme blevet styrtet, fire måneder efter at det franske folk i en folkeafstemning med stor majoritet havde erklæret sig for netop dette kejserdømme. Det gik hurtigt med entusiasmen og loyaliteten. I den republik, som begyndte at fungere 1871, var der strid… Read more »

Anders
Anders
2 years ago

Du hämndens Gud, o HERRE, du hämndens Gud, träd fram i glans.
Res dig, du jordens domare, vedergäll de högmodiga vad de hava gjort.
Huru länge skola de ogudaktiga, o HERRE, huru länge skola de ogudaktiga triumfera?

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x