25
jun
Seneste opdatering: 29/6-19 kl. 0746
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“We will se muslims repatriate themselves out of our lands”

Gavin Boby er værd at hæfte sig ved af flere grunde. Han elaborerer på en video, han udgav for en uge siden – Repatriation is Unavoidable – med meget logiske pointer. Boby er jurist, men med samvittighed for sit folk og sit land, og så er hans navn iøvrigt et pseudonym, så han ikke skal leve i alt for stor livsfare. Jeg traf ham første gang i Bryssel: Gavin Boby: Mosquebusters in Brussels.

Ikke mindst denne pointe: Alt for mange europæere synes at tro, at masseindvandringen gennem de sidste 40 år har været en brøler begået af uvidende og småt begavede politikere. Der er rigtignok nogle af dem, med toppolitikere er ikke dumme, de vidste udmærket, hvad de gjorde: Split folket og regér sikrere. Del og hersk. Enhver politiker er sig selv og sin egen karriere nærmest, især de der lyder mest idealistiske. Deraf den velfortjente foragt, de nyder. Den er ikke udbredt nok endnu, men det bliver den.

Masseindvandringen til Vesteuropa er ikke noget hovsa-foretagende

De lyver selvfølgelig om motiverne, – bare tænk på, hvor mange tåbelige grunde, vi har fået til indvandringen – svenskerne kunne man i 40 år bilde ind, at den var økonomisk lønsom, men de er udmærket klar over deres egne motiver. Masseindvandringen til Vesteuropa har været erklæret og forsætlig politik, ganske vist globalister, pengemænds, EU og FN’s politik, men det er ikke noget hovsa-foretagende.

Ikke før de skyldige her på det allerseneste ser, at de kommer til at præsidere over shitholes, og at borgere – jvf. Walter Lübcke og Jo Cox sagen – nu begynder at gå fysisk til angreb på dem. Er danske rød-grønne politikere ikke fysisk truede idag, er det stensikkert, at de vil blive det. Der vil ikke gå ti år. Sverige oplever det, man i en menneskrop ville kalde “multipelt organsvigt.” Alt holder op med at fungere nogenlunde i samme takt. Først bliver landet Brasilien, så bliver det Libyen/Irak/og Bumfuckistan.

At redde egen politikerrøv: »Lad det fortsætte, til borgerkrigen kommer«

Det kommer til at ændre både retorik og politik, for politikerne er på vej ind i den fase, der  hedder ‘redde egen røv inden de ligefrem bliver draget til ansvar.’ Så må vi se, hvilke stumper af landet, der på dette sene tidspunkt kan bjærges for efterkommerne. Enoch Powell forklarede i 1977 præcis, hvordan politikerkollegerne tænker: »Lad det fortsætte, til borgerkrigen kommer. Jeg er død eller pensioneret, når det sker.«

I tilfældet Sverige må man nære alvorlig tvivl om, hvad der kan genoprettes. Selv ville jeg forføje mig, hvis jeg var ung og veluddannet nok, men nu er jeg ikke svensk, og jeg er heller ikke ung nok. Jeg forlod landet i 2004, jeg venter og triller tommelfingre, og har den temmelig fattige tilfredsstillelse, at jeg havde ret i år 2000, da alle svinede mig og mine til.

 Store og katastrofale begivenheder

Sverige åbnede mine øjne, hvad vil åbne danskernes? Antagelig kun store og katastrofale begivenheder. Det er den eneste grund til, at jeg ønsker den svenske velfærdsstat vil bryde sammen hurtigt i stedet for langsomt, for jeg føler allerede med ofrene. Kommunerne bryder sammen ‘as we speak.’ Tusinder er allerede døde af det svenske samfundseksperiment. Vi i Danmark har brug for et effektivt skræmmebillede. Fornuft og kendsgerninger var ikke nok.

Gavin Boby (25 min) / Marie Krarup (21 min) / Rasmus Paludan (14 min) / Jan Høeg (20 min) / Aurelija Aniulyte Beattie (16 min) / Laurits Møllegaard Bjerre pva. Martin Sellner (7 min)

Marie Krarup

Rasmus Paludan

Aurelija Aniulyte Beattie

Jan Høegh

Laurits Møllegaard Bjerre læser hilsen fra Martin Sellner

og fotos

Svend Andersen, Jan Fagerlund, Jan Høegh, Morten Storm, Søren Krarup, Fjordman, Gavin Boby, Dan Park og Uwe Max Jensen. Dertil Asger Gottliebs maleri af Lars Hedegaard som rigtigt foto. © Snaphanen, klik for helskærm

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
4 years ago

På det område er Morten Uhrskov naiv, hvis jeg har forstået ham ret. Han tror ikke på at “onde kræfter” er på spil, men slet og ret på dumhed fra den politiske klasse. Jeg er enig i, at blandt de politiske græsrødder er der mange naive tåber, som vitterligt tror på værdien af de ædelæggelser, de arbejder så hårdt for. Men deres dukkeførere har andre indsigter og motiver. Men magtsygen er samtidig parret med rablende vanvid. Tror Skipper, Østergaard, Frederiksen, Løkke – og hende med scooterhåret fra SF, jeg aldrig kan huske hvad hedder – selv på, at tyrkiske, somaliske,… Read more »

Morten/Realisten
Morten/Realisten
4 years ago
Reply to  Margrethe

Personligt tror jeg faktisk på at det er en form for “dumhed” der er med til at videreføre den store udskiftning: Dumhed hos venstrefløjen, i form af deres store kærlighed til lighed, og deres deraf følgende berøringsangst overfor alt der har med forskelsbehandling og diskriminering at gøre (som jo ellers er nødvendigt hvis vi virkelig skal løse dette problem). Og dumhed på højrefløjen, fordi de ser Danmark som en økonomi, snarere end det folkelige fællesskab som det er. Folket kommer først – og dernæst kommer økonomien. Og så er der måske en vis portion dovenskab, kujoneri og karrieremageri involveret, eftersom… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Har man læst Hans Scherfig’s bog “Frydenholm”, forstår man bedre danskernes måbende provinsielle reaktion på en fremmed magts besættelse. I “Frydenholm”s tilfælde den tyske militære besættelse 1940-45. I dag besættes Danmark af en fremmed religiøs magt. Besættelsesstyrkerne er mestendels ‘almue’ fra Bumfuckingstan, som nu står overfor den danske ‘almue’. Begge hold ‘almue’ er yderst enfoldige og snæversynede i deres tilgang til omverdenen – de forstår mao. ikke en hujende fis af hvad der foregår omkring dem. Er derfor nemme at kontrollere – bare man trykker på de rigtige knapper. Georg Soros, Bilderberg, Merkel, pave Franciscus og hele EU-kleresiet har det… Read more »

Torsten K
Torsten K
4 years ago

Hvorfor vente så længe på det fredelige stormløb? Hvorfor ikke iværksætte det her og nu, hvor vi alligevel har fået et “systemskifte”?

Kom dog i omdrejninger!!

Morten/Realisten
Morten/Realisten
4 years ago
Reply to  Torsten K

Primært fordi min egen situation i livet ikke passer til det lige nu – ellers havde jeg gjort det, tro mig. Men om et par år begynder jeg selv at samle de mennesker rundt omkring mig der er friske, og så ser vi hvor mange vi bliver. Jeg skal nok finde en måde at kommunikere vores mission på sådan så andre interesserede også kan joine. Jeg er blevet træt af at blive holdt for nar af vores politikere.

Torsten K
Torsten K
4 years ago

Der er altså masser af tid, kan jeg forstå.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
4 years ago
Reply to  Torsten K

Den danske hær er stadig 90%+ etnisk dansk. Officersklassen er måske 99% etnisk dansk. Så ja, der er stadig “god tid” i forhold til en teoretisk handling som ovenstående.

Lemur
Lemur
4 years ago
Reply to  Margrethe

Margrethe, hende SF’eren med ’scooterfrisure’. Haha. Hun hedder Pia Olsen Dyhr.
Ja, man skal ikke dømme folk på deres frisurer, men hele mit fysiske instinktsystem har det altså ikke godt med scooterfrisurer og heller ikke med Margrete Vestagers ”kække” spejderdrengefrisure.
Begge kvinder vil indgå i dumhedens ikonografi for 2010’erne. – Og så taler vi ikke engang politik!

Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago

Uanset hvor meget jeg vil ønske, at Gavin Boby har ret i sine betragtninger, tror jeg desværre ikke på, at han vil få ret i sine forudsigelser. Man har jo aldrig nogen sinde set, at de sataner frivilligt har trukket sig i afgørende omfang. De skal altid nedkæmpes til sidste individ. Vi kunne måske have gjort os mindre attraktive at invadere, hvis vi ikke havde haft så generøse vilkår at tilbyde disse ækle igler. Ellers var det et dejligt arrangement, som Svend lagde ejendom til og som Hustru og jeg med glæde deltog i igen igen. Bliver Rasmus Paludan nu… Read more »

Margrethe
Margrethe
4 years ago

Nu oplevede jeg for 117. gang en situation, hvor håbet pibler ud, som vandet pibler ind i en synkende båd. Det var en sygeplejerske, der glædestrålende fortalte, hvor lettet hun var over at der endelig var kommet en regering, der vil “hjælpe de stakkels børn” på Sjælsmark… Hold nu kæft, jeg har taget den diskusssion med hende mindst tre gange før, lige meget hjælper det. “Du jubler over, dine børnebørns fremtid bliver smadret fordi DU bekymrer dig mere over børnene på Sjælsmark!” Jeg forstår godt hun med hænderne gjorde en bevægelse, som holdt hun et skjold over hovedet, da min… Read more »

Birgitte Nielsen
Birgitte Nielsen
4 years ago

Dejlig tale af Aurelia.

Den Nervøse
Den Nervøse
4 years ago

Enoch Powell var den bedste premierminister Storbritanien aldrig fik. Han så demografien som den skæbne den er. Han forudså borgerkrigen og den kommer. Når man skriver sådan bliver man beskyldt for at være alarmists, men hvornår er et land nogensinde fredeligt blevet muslimsk, mig bekendt aldrig og når selv hærdede multikulturister må erkende at befolkningsudskiftningen finder sted, anderkender de på sin vis også den kommende borgerkrig. Hvornår den kommer ved ingen, men vi ved at når muslimerne udgør mellem 10 og 20% af befolkningen vil de begynde for alvor at tilkæmpe sig magten, enten ved vold eller også vil de… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Surprise, surprise 🙄

Onsdag d. 26. jun. 2019 – kl. 16:15

Medie: Svensk bandeleder dræbt i Danmark

Nyhedsmedie oplyser, at der er en svensk bandeleder blandt de to dræbte fra skyderiet i Herlev

https://www.bt.dk/krimi/skudofre-er-svenske-gangstere

Af: Camilla Marie Nielsen
Et førende medlem af den svenske, kriminelle gruppering Shottaz er blandt de to dræbte fra tirsdagens skyderi i Herlev.

Det skriver det svenske medie Expressen.

Ifølge mediet er der tale om en 23-årig mand fra grupperingens afdeling i Rinkeby ved Stockholm. Derudover skal en 20-årig svensk mand fra nabobyen Tensta være sagens anden dræbte.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Kæmpe eksplosion i Sverige: Stripklub sprængt i luften

Onsdag d. 26. jun. 2019 – kl. 15:38

https://ekstrabladet.dk/112/kaempe-eksplosion-i-sverige-stripklub-spraengt-i-luften/7688470

Af: Kim Kastrup

En gigantisk eksplosion rystede den nordlige del af den svenske by natten til onsdag. Enorme flammer slikkede mod himlen umiddelbart efter eksplosionen, der fandt sted i nogle klublokaler i Örebro, hvor der ifølge politiet ligger en stripklub. Politiet i Örebro mistænker, at det er kriminelle bander, der står bag eksplosionen. Der har allerede været bombe-eksperter på stedet.

Torsten K
Torsten K
4 years ago

Umiddelbart skulle man jo tro, at verden er blevet et bedre sted at leve…

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Så overgav den bitte Mette sig til husmandspartiets topdog. Hendes paradigmeskift var kun mundsvejr og til strandhugst hos de nationalkonservative. Hun solgte Danmark til islam; for retten til at kunne plante sin bagdel i en ministertaburet. Men taburetter er notorisk vakkelvorne, især når et af taburettens støtteben er i hænderne på danskerfjendtlige, globaliserede og faktaresistente EU-freaks. Den regering spås kort levetid, da Østergårds magtbrynde er ustyrlig og hans natur går over optugtelsen. Om alt går som forventeligt, får vi udskrevet nyvalg inden året er omme. De radikales natur er kærligheden og dens form er modstand.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Meet the new boss – same as the old boss.

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  Torsten K

New socks, same shoes.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
4 years ago

Off topic, men Trump kan virkelig være sjov!! Se denne video fra Mark Dice – Trump threatens to be President forever! https://youtu.be/imaVCj_gZVI. I øvrigt er det nogle fine billeder af den sommerfest 👍

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x