26
jun
Seneste opdatering: 28/6-19 kl. 1148
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ami Horowitz interviews Muslim Brotherhood operatives in the United States and elsewhere, and they are surprisingly candid with him, exploding the narrative of the establishment media and Islamic advocacy groups in the U.S., who claim that the Brotherhood has no presence here and is benign anyway. Be sure to watch the whole thing. Robert Spencer.

Ami Horowitz er journalisten der lavede det berømte indslag, Donald Trump reagerede på med “Last night in Sweden.” I Sverige har navnlig Johan Westerholm afdækket Broderskabets undergravende virksomhed.  For de fleste svenske politikere kunne han lige så godt tale græsk.

I Danmark har Helle Merete Brix: Mod Mørket: Det Muslimske Broderskab i Europa.Vesterlændinge importerer og financierer en hær, der gør klar til at bekrige deres børn, og i den arabiske verden står over 200 millioner parat til at erobre Europa, hvis vi fortsat giver dem lov:

More than half of young Arabs want to emigrate

More than half the young people in much of the Arab world would like to leave their home countries, a survey conducted by BBC Arabic has found.

That number has jumped by more than 10 percent for those aged 18-29 since 2016, according to the Big BBC News Arabic Survey 2018/19, conducted with the Arab Barometer research group. The survey received responses from more than 25,000 people aged 18 and over in Morocco, Algeria, Tunisia, Libya, Egypt, Palestine, Yemen, Jordan, Iraq, Sudan, and Lebanon.

One of the survey’s most striking figures showed that 70 percent of young Moroccans were thinking about leaving their country.

Almost half of those surveyed in Sudan, Jordan and Morocco — and a third of those in Iraq — are considering emigrating. Although Europe is the overwhelming choice for North Africans, the number of people in other countries in the region who want to go to Europe has fallen since previous surveys. More than half of young Arabs want to emigrate.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Et land nær dig i total opløsning – tidligere kendt som Sverige 😢

Folkhemmet – Den förlorade drömmen?

https://ibb.co/WDF3d8s

Du kan finde begge dele af Kalle Anka ( Anders And ) – satireserien her:

http://kalletarknark.com/serie.php?id=2293
http://kalletarknark.com/serie.php?id=2294

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

It is significant that very few normal Europeans have any desire of seeing more arabs in Europe. Arabs and muslims are generally despised and rejected in Europe, thanks to their absurd stone-age religion. If the arab countries dumped their religion and converted to civilian secular democratic government, they didn’t have to run off from their primitive shitholes. Away with gods and in with common sense, just to try something new.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Læser man den refererede (2oo millioner) “List of Arab countries by population” igennem, kan man udregne et gennemsnit for “Estimated doubling time in years” for 19 muslimske lande. Dette gennemsnit ligger lige omkring 30 år. Det vil sige, at muslimske lande i gennemsnit får deres indbyggerantal fordoblet på 30 år. Som et yderst interessant sammenfald, kan man i Danmark konstatere, at også her i landet fordobles antallet af muslimer i 30 års intervaller. I andre EU lande er fordoblingsperioden for muslimer langt kortere. En nærliggende konklusion kunne da være, at mange andre (ikke-muslimske) lande er ufrivillige aftagere af de muslimske… Read more »

Jørgen
Jørgen
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

AlfredsModer.

Muslimer i Danmark 1980 Pers. 25.000.
Muslimer i Danmark 2017. Pers. 275.000

Fordoblingshastigheden i Danmark er let at regne ud. Det bliver lidt over 10-11 år. Som i alle populære Europæiske lande.
Prøv engang med 30 års fordoblinger, som dem
du opgiver. 1980 Pers. 25.000. 2010 Pers 50.000, som i dag burde være ikke mere end cirka 65.000, 68.000 pers. Det stemmer ganske enkelt ikke.
Det er fødsler og pårørendeindvandring, vi taler om i et indvandringsland. Det går meget hurtigt.
i de arabiske lande er der kun fødsler. Derfor er fordoblingshastigheden 30 år i stedet.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Jørgen

Det er ekstremt vanskeligt at angive rimelig nøjagtig statistik. De forskellige statistikker inddeler ikke efter religion, men efter dansk/udenlandsk/vestlig/ikke-vestlig osv. Der udfoldes virkelig store anstrengelser for at skjule den muslimske masseinvasion. Det optimale ville være at have en statistik kun efter religion (børn regnes tilhørende forældres religion) og intet andet. Det ved magthaverne udmærket, så derfor gemmes den brutale sandhed med stor iver. Som Jørgen selv siger, kan man også fininddele efter fødsel her eller indvandring. Det mest interessante er efter min mening, hvor mange muslimer er bosat fast i Danmark uden skelen til hvorfra og hvornår de kom –… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

— In a memorandum, written in 1991 by Mohamed Akram Adlouni, a member of the Egyptian Muslim Brotherhood, Adlouni outlined a strategic plan in the United States that involved “eliminating and destroying the Western civilization from within.” — Dette kan vistnok kaldes en ‘konspiration’, men tro endelig ikke på det, for Broderskabet siger at Broderskabets svinestreger absolut ikke har noget med islam at gøre. Alt, som trofast gengiver koranens chokerende indhold af småpervers næstehad, har naturligvis intet med islam at gøre. De moderate muslimer kunne udgive deres egen rensede udgave af koranen, hvor de 67% af de værste sjofelheder mod… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Når jeg ser en overskrift, der indeholder ord som “sandheden om” eller “the truth about”, er jeg klar over, at nogen formentlig er i sving med at køre om hjørner med mig.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x