28
jun
Seneste opdatering: 30/6-19 kl. 0103
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvad er det egentlig, man ikke må? Er postnummer 2730 Herlev for slemt?

Gad vidst, om politiet nu raider mig i morgen kl. 07 og lægger mig i håndjern igen for disse fotografier? Så vil jeg i al fald fotograferes i håndjern, så folk ikke tror, det er løgn, for det gjorde de sidste gang 8 maj.

Eller er det kun, når ofrene er danske og norske, man bliver terrorraidet? Eller når man peger hen på levende billeder, eller når det foregår i Marokko? Er Herlev for slemt? Hvilke postnumre er omfattet af paragraf 264 d og frem for alt, hvilke personer er ikke?

JP/Politiken og DR må gerne, men  medier der ikke er humanistiske og rød-grønne, må ikke gøre opmærksom på død og ulykke. Især ikke den død politikerne har masseimporteret i fire årtier.

Det danske retsvæsen er blevet en politisk aktør, så snart noget tangerer det ‘politisk kontroversielle’, er det his masters voice: Politikernes, som min respekt for, har været i frit fald siden jeg blev voksen nok. Jeg bliver selvfølgelig dømt, når det engang får tid til mig for rigtige kriminelle, men jeg vil fortsat betragte mig selv som ukriminel og ustraffet.

Censur og politisk straf i entreprise

Visse af dette retsvæsens straffe rokker i tiltagende grad ikke ved de dømtes selvagtelse. Tænk på Jesper Langballe, der for ni år siden anså sig dømt på forhånd, og ikke engang gad at møde op i retten. Gider jeg?

Ligegyldigt, der vil komme uhyre mængder af denne vold fra Sverige. Det bliver en politisk hed kartoffel, og nedenstående fotos vil blive mere og mere ulovlige. Europæiske politikere må lægge mere og mere censur i entreprise hos Big Tech, for Grundlovens paragraf 77 forhindrer dem i at gøre det, deres fingre klør for, nemlig at lukke munden på oppositionelle stemmer.

Men ophæv i det mindste pasunionen nu, og lad os for en sjælden gangs skyld foretage os noget præventivt og forudseende. Skriften på væggen turde være tydelig nok. Norge og Danmark behøver ikke gå ned med Sverige, og Sverige vil gå ned.

Militære Kalashnikovs brugt til at henrette ‘svenskere’  i et dansk boligkvarter

Pressen har ikke billederne, men jeg har. Er det kriminelt at publicere dette,  eller er det i offentlighedens interesse? Ekstra Bladet er stendødt, det har ikke vovet pelsen siden Victor Andreasen og Sven Ove Gade, og det er plus tyve år siden. De kører de sidste meter på renomméet og de penge, de kan klemme ud af  pressestøtten.  I dag er ti-tusinder døde af multikulturen i Europa, og de skyldige i det, er knapt draget til ansvar for der er ingen guddommelig retfærdighed, der drager politikere og ulykkesfugle til ansvar. Der er kun vælgere, og deres retfærdighed er forsinket eller fraværende.

Multikultur dræber og fremtiden er mord

Vi bliver ikke klogere, før hundredetusinder er døde. I 2005 var 500 svenskere direkte omkommet af indvandringen, herunder ikke medregnet trafikulykker. Det er mindst det firedobbelte i dag, de dør i stilhed, for deres død er politisk ubekvem, derfor har ‘eliten’ ikke appetit på dødens detaljer.

Overklassen møder den aldrig…..

Mangfoldigheden’ er dødelig. I dag er ti-tusinder af europæere døde af multikulturideologien. Endnu flere europæiske kvinder er myrdede eller voldtagne, og europæiske  politikere er skyldige i det. Det er  et spørgsmål om tid, inden europæerne går fysisk løs på dem, som det netop skete i Kassel, Tyskland. Den ene ekstremist myrdede den anden. Fremtiden er, som Leonard Cohen sang, mord. Nutiden er det allerede.

Lad os betragte den ‘multikulturelle’ død  billedligt. Overklassen møder den aldrig, underklassen møder døden hele tiden. Se også Ängslig svensk medelklass offrar hellre sina barns liv än sin egen självbild.


Urias. Ingen brændt bil, blot et dobbeltdrab: Afdøde bandekriminelle muslimer var i krig med ‘Dødspatruljen’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
42 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
John Sorensen
John Sorensen
2 years ago

Tænk hvor lille afstanden mellem disse kriminelle bander og organiserede muslimske terrorgrupper som Isis er.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  John Sorensen

Det er efterhånden velkendt at terrorgrupperne rekruterer medlemmer blandt de kriminelle indvandrebander. Det er bekvemt. De kriminelle er rodløse unge mænd, som er let at radikaliserer, de er våbentrænede og voldsparate, de føler sig i opposition til det omgivende samfund, de har ofte været på kant med ordensmagten. Det er the perfect match.

Vlomer
Vlomer
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

I Islam er gud et væsen, man først og fremmest frygter. Man kan ikke være sikker på om man havner i himlen eller i helvede. Forbrydere har en stor risiko for at havne i helvede, men de kan komme i himlen, hvis de lider martyrdøden. Fra islamstudio.dk: “De, der forlader deres hjem for Guds sag og bliver dræbt eller dør for sagen, vil blive rigeligt underholdt af Gud. Han er den ypperligste forsørger. Han vil føre dem til et sted, der opfylder alle deres forhåbninger. For Gud er alvidende og kærligt overbærende(22:58-59).” Samme sted taler de for, at man ikke… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Jeg kan virkelig ikke se, at der er noget forkert i at beskrive virkeligheden, som den er og forefindes.
Men vi lever i fuldstændig skrupskøre tider, hvor der er vendt op og ned på, hvad der er forkert og hvad der er rigtigt. Når det handler om perkere og negre, er alt åbenbart tilladt, og når det handler om hvide skatteydere, er stort set intet tilladt, ud over at de hvide skal betale gildet.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Ulovligheden var vel deling af videoen med halshugningen af Maren og Louisa?

Både af hensyn til de døde, de pårørende, rædselseffekten og bestemt da også egen sundhed, må det være helt på sin plads, at en sådan henrettelse i mindst muligt omfang florerer blandt skoleelever og i det hele taget.

Ada Lovelace
Ada Lovelace
2 years ago
Reply to  Filuren

Det er meningsløst at tale om hensyn til de døde, eftersom de er døde. Og rædselseffekten er en positiv effekt. Befolkningen er nødt til at se virkeligheden i øjnene.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Ada Lovelace

Har du overvejet, at det kunne have den modsatte effekt jævnfør eksemplet med offentlig hængning? Folket bliver bange og handlingslammede.

Der kan efterhånden ikke være megen tvivl om, at der klart er brug for en testosteronbåren forråelsesproces, hvis europæerne skal kunne tilbageerobre bare en brøkdel af den ærefrygt man tidligere blev mødt med rundtom i verden. Få har respekt for en Elbæk i strik der taler om empatikrise, eksempelvis.

Men vejen dertil er sgu da ikke at lade sig terrorisere, dvæle ved landsmænd der får skåret hoveder og lemmer af. Det er en taberstrategi.

Hansen
Hansen
2 years ago
Reply to  Filuren

Når volden og terror tager til og bliver endnu mere omfattende, så vil det også gøre folk bange og handlingslammede. Det er præcis det som den algierske forfatter Boualem Sansal prøver at fortælle franske journalister i en tale for et par år siden: https://www.youtube.com/watch?v=l-Yhp5hXBDU&t=45s. Så hvorfor ikke få det standset, før det når til det samme niveau som i Algeriet ved at oplyse om de helt horrible drab i Marrokko, som har fundet sted.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Hansen

Jeg anerkender fuldstændig, og kan godt se, det kan være med til at berettige spredningen af sådanne videoer, at massemedierne mindst ligeså kynisk og politisk bruger lignende billeder af døde flygtningebørn i floder og ved strandkanter. Og når selvsamme medier aktivt forsøger at dække over og glatte ud ift. Maren og Louisa, bestyrker det selvfølgelig bare begrundelsen. Men forestil dig 1000-tallet; fjenden har lige kastet afskårne hoveder af tilfangetagne kvinder og børn ind bag ringborgens afskærmende mure. Se, I kan ikke engang passe på jeres egne døtre og mødre! Skulle stolte Svend Tveskæg da i vanære pæle hovederne af de… Read more »

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Filuren

Nei, du har så feil. Ale skoleelever ..ialfall på gymnasnivå burde få vite om denne henrettelse av 2 godtroende jenter o hvorfor.
Hvordan skal vi ellers få ungdommer/unge til å se virkeligheten som den er..og ikke som kulturmarxistene vil vi skal..som jo er skyld i denne tragedien egentlig.

tavsen
tavsen
2 years ago
Reply to  sussebassa

Det er tydeligt, hvor lidt mennesker ved om islam.
At campere i Atlasbjergene med et regnbuetelt er skinghamrende sindsygt, tænk hvis de var blevet lidt oplyst om islam!

tavsen
tavsen
2 years ago
Reply to  tavsen

Der er noget galt med tiden. 2 hours ago påhæftes med det samme.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  tavsen

Ja selvsagt er det..det det dreier seg om..kunnskaper om koranens innhold/konsekvens for Europerne.
Rasmus Paludan sa i et foredrag..”Når man tar opp om noen av de andre politikerne er klar over innholdet..ser de på en som man snakker kinesisk og sier vi har et klimaproblem”..altså de vet ingenting og våger heller ikke lese koranen..og om litt ikke våge snakke om det.
Det gjør de til forrædere for penger o makten.

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago
Reply to  sussebassa

Præcis. Det er da også meget ubekvemt og ubehageligt at erkende virkelighedens grumme tilstand.
Står man midt i en ulykke, vil man jo helst tro på, at det blot er en ond drøm. Det er ikke let at erkende ulykken er virkelighed.

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  tavsen

De blev skam oplyst om fredens religion og den fæle hvide mand hjemmefra.

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago
Reply to  sussebassa

HELT enig, Sussebassa. Det er meget vigtigt, at de mange dybt naive skolebørn ser, hvad de udsætter sig for, ved at omgås disse blodtørstige vilddyr. Jo mere de tror på godtroende tossers beskrivelser af muhamedanerne, jo større fare svæver de i. Især er det farligt, fordi pigebørn åbenbart koger over med hormoner, når de ser på disse “ædle” vilde.

P Hfuck jer
P Hfuck jer
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

dukke madsen, er det kun hvide der betaler skat? jeg vil vædde på at du er bleg og overvægtig(sikkert super fed, det skal vi så betale for i skat din fede syge nar), og uden nogen form for uddannelse! Måske har du arbejde. Men jeg tvivler stærkt på det. En ting er sikkert, du tjener ikke over 25000 kr om måneden. hvad synes du selv om at blive ramt af en sådan racisme? Racisme betyder ikke noget med farve. Men du er så dum at du kun kan bruge ordret, som du har set det i BT og Ekstra Bladet.

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
2 years ago

Lad nu for fanden være med at betegne de to pigers død som halshugning!
Der var ikke tale om halshugning, men langsom hoved afskæring med en sløv kniv.
De blev dræbt som araberne slagter et får, bestialske som de er, uden nogen form for empati.

Filuren
Filuren
2 years ago

Brutalitet, ja. Det handler om at indgyde frygt. Lortet virker.

“…Høvdinger i Natal får mindemønt ved Edward VII’s kroning 1902, mens en ægypter, som har overfaldet en engelsk officer, hænges til skræk og advarsel.”

Anders
Anders
2 years ago

Mange disney-danskere og dikkende lammehaler, tror fejlagtigt, at dekapitation er noget der involverer empati.
Svigermor elsker jo simpelthen bare empatiske skarprettere!

Charles
Charles
2 years ago

Ja Ren Hallalh

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Jo mere vanvid muselmændene lader gå ud over hinanden des bedre for resten af menneskeheden.

(Med lidt held, udraderer de hinanden fra Jordens overflade)

Fremtiden ser lys ud!

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Torsten K

Det sa min moster også, døde for flere tiår siden men de bare øker i antall..så fremtiden ser ikke lys ut..så ikke rett metode..de må ha hjelp av oss hjemsendelser i tusentall hver dag til de ikke fins lengre i Europa.

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago
Reply to  Torsten K

Jeg glæder mig også hver gang muhamedanerne slagter hinanden. Og det er de jo ret gode til!!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Gæt en etnicitet 🙄 Unge kastede flasker mod studentervogne: ‘Det er ret alvorligt’ https://www.bt.dk/samfund/unge-kastede-flasker-mod-studentervogne-det-er-ret-alvorligt En flok store børn og helt unge kastede fredag aften flasker og andre ting mod de studentervogne, der kørte forbi dem. De unge var samlet til fest i et grønt strandområde på Langebro i Ålsgårde i Nordsjælland, da Natteravnene på stedet slog alarm til politiet. … »Forældrene melder til os, at en lille gruppe er begyndt at kaste ting efter de studentervogne, der kører forbi,« fortæller vagtchefen. … Da politiet ankom til stedet, fik det temperaturen hos de iltre gemytter til at stige yderligere. De første… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Det, der skræmmer mig allermest ved det hele, er min egen frydefulde reaktion over at se billeder af døde muslimske “krigere”.

Nielsen
Nielsen
2 years ago

>Erland Sæterdal
Nedbrændingerne af Nimis såvel som Notre Dame er absolut falsa,så ja. Du har helt ret: Alt hvad der er blevet skrevet på snaphanen punktum dé kå,kan du ikke tage for gode varer,thi de er usande.
Lame-street-“media” har besluttet,at sådan skal det være.

Charles
Charles
2 years ago

Jeg ser på det øverste billede:
Top moderne bukser.
Noget brunt.
Noget Hvidt og rødt.
Sarkasme kan forekomme, Jeg har ingen medlidenhed.

https://24nyt.dk/franske-islamkritikere-retsforfoelges-i-en-grad-saa-nogle-vaelger-at-forlade-landet/
4. maj 2018
Franske islamkritikere retsforfølges i en grad, så nogle vælger at forlade landet
Hver uge tager 24NYT temperaturen på ytringsfriheden både i og udenfor Danmark. Medlemmer af Trykkefrihedsselskabets ledelse skriver på skift om aktuelle emner, hvor det frie ord er sat på prøve.
Antallet af stævninger mod islamkritikere er steget i Frankrig i de senere år – især siden 2012.

Brandmand
Brandmand
2 years ago

Er Danmark nu et lorteland? Kan man sige lorteland, når kloarkeringen fungerer endnu.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Brandmand

Prøv med “SHITHOLE”?

P Hfuck jer
P Hfuck jer
2 years ago

Jeg hader al religion! Hvad vil terrorister have med terror? Ja som ordret i sig selv antyder – Frygt! Så læser jeg alle de her kommentare, og hvad står der, mellem linjerne på dem alle? Frygt! Alle i små bange racistiske mennesker, det er jer der, der hånd i hånd med religion, giver mulighed for at terrorisme kan leve. Her er der et eksempel på bande krig, Og næsten alle i ignorante idioter trækker med det samme en tråd til alle terrorgrupper!! I er da snot dumme! Det er lige præcis det, terroristerne i frygter vil have! Og der er… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Kanske det ännu finns hopp att rädda delar av Skandinavien från politikernas vanvettiga sociala experiment att förändra Skandinavien med massinvandring och byta ut befolkningen. Rysslands president Vladimir Putin sade nyligen på ett G20 möte i Japan att liberalismen är en gammalmodig ideologi som majoriteten av världens folk motsätter sig. Putin hade rätt eftersom världens befolkning vill inte ha öppna gränser och vill inte heller bli en minoritet i sina egna länder. Men globalisterna och federalisterna inom EU kommer inte att frivilligt ge upp sina privilegier utan de kommer att fortsätta och försöka leva som kung Ludvig XVI och drottning Marie… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  Snowflinga

Quilette skriver:the explosion has ripped through 2 apartmentbuildings. Det er ikke rigtigt. Hvis bygningerne er de på fotoet i deres artikel,har eksplossionen gennembrudt to mure i to lejlighedsbygninger.
Sådanne fordrejelser gavner ikke sandheden. Hvis de ikke har lært engelsk til et brugbart niveau,skulle de holde sig til deres modersmål. Jeg tænker det er svensk.

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Nielsen

Aeeh, nu fandt jeg endelig ud af, hvem der gemmer sig bag kælenavnet “Arroganzzzi” ude på nettet…

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago
Reply to  Nielsen

Det är svårt ibland att få en saklig information när media är ofta i symbios med politikerna och de försöker skyla över det som inte passar deras världsbild. Det är viktigare för dem att avfärda människor som rasister om de opponerar sig mot massivandringen och multikulturalismen än att bemöta dem i en saklig diskussion. Men multikulturalismen är ett misslyckat socialt experiment. Bilderna från Linköping berättar mycket och har även publicerats i internationell media där de beskriver skadorna på helt korrekt engelska som “apartment buildings” dvs. som två ord och inte som ett ord.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

En mulig udløber af sagen om dobbeltdrabet på de “svenske” / somaliske bandemedlemmer i Herlev forleden? -igen med en somalier involveret – surprise, surprise 🙄 Lørdag d. 29. jun. 2019 – kl. 13:32 Opdateret lørdag d. 29. jun. 2019 – kl. 13:38 Efter vild aktion: Kampklædt politi i retten En mand er blevet ledsaget af kampklædt politi til sit grundlovsforhør efter dramatisk anholdelse i 2. sals højde – se optagelserne her https://ekstrabladet.dk/112/efter-vild-aktion-kampklaedt-politi-i-retten/7693048 Af: Ulrik Bachmann , Andreas F. R. Wentoft Efter en spektakulær anholdelse i Aarhus er en mand blevet fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Glostrup. Ifølge Ekstra Bladets… Read more »

Erlend Saeterdal
Erlend Saeterdal
2 years ago

Folk skriver billederne er fake. Faktisk at alt fra Snaphanen er fake. Er der nogle indsigelser mod den påstand?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Og hvorfor siger de mon så det? – og HVOR? Virkelighedsfornægtelse, ren ønsketænkning og årtiers PK-propaganda fra diverse medier? Ekstrabladet bragte dog nogle billeder (+ video? ), men det var i deres PLUS-sektion, så jeg kan desværre ikke se det. Man kan dog se på link-billedet, at det er fra samme sted og samme bil ( billede nr. 2 – manden med en AK-47 ). De har dog næppe bragt billedet af det døde “svenske” / somaliske bandemedlem ( billede nr. 1 ), der desperat har forsøgt (?) at kravle i dækning for kuglerne under bilen ( sådan ser det… Read more »

Martin Sørensen
Martin Sørensen
2 years ago

Jeg bor her og ved det fandt sted den dag. tager du pis på os med det shiit?

42
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x