1
jul
Seneste opdatering: 1/7-19 kl. 1719
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

berlin neukölln 2015 550

Af: Hanne Tolg (foto © Snaphanen)

«White flight» opstod først i områderne som tidligst blev multikulturelle. I Storbritannien viste det sig hurtigt at briterne ikke var komfortable med nye og anmassende kulturer med andre værdinormer. Kriminaliteten steg, volden blev råere, drabene flere og indvandrerbanderne voksede i styrke.

De som protesterede først på denne udvikling var ikke de rigeste eller de bedst uddannede. De var lette at affeje som racister og fladpandede idioter som ikke forstod hvor fint det var at få billig vaskehjælp, børnepasning og alt det andet som de mere bemidlede i de rigere områder nød godt af.

«The deplorables»

«The deplorables» samlede sig omkring organisationer som BNP og EDL. Der var ingen andre som ville høre på dem. Enhver ny protestgruppe tiltrak sig snart nogen som ville tage skridtet endnu længere. Og sådan fik dagligdags briter, med døtre som blev udsat for sex-grooming i omgivelser, som de ikke længere genkendte sig i, raciststempelet i panden. Det var deres egen fejl, eftersom de ikke kunne lide indvandrere. Men så sker det noget. Når de mindre fashionable områder endelig er tømt for briter så forflytter kriminaliteten sig.

Banderne rejser til de rige områder og går løs på dem, som hele tiden har arbejdet for mere indvandring og som altid har belært andre om hvor fantastisk det er at leve i en globaliseret by.

Kriminaliteten kan nu ramme hvem som helst i London. Selv komikeren Michael McIntyre fik i fjor bilvinduet knust med en hammer før to mænd på knallert tog hans ur og stak af.

Briterne forlader London i hobetal

Sådanne angreb er blevet dagligdags og briterne forlader London i hobetal. 340.000 forlod London i 2018. London er nu det eneste område i Storbritannien, hvor flere flytter fra end til.

Dette har stået på længe. Allerede i 2013 spekulerede BBC på hvad der foregik. De havde taget udgangspunkt i den folketælling, som laves hvert 10. år i Storbritannien, den sidste var i 2011. Om få år vil mange blive overrasket over de store ændringer som er sket siden 2011. Demografien er i så hurtig ændring, så det at gøre status hvert 10. år gør at politikerne og de offentlige systemer konstant befinder sig langt bag udviklingen.

På flyet hjem fra Oslo i forrige uge sad jeg ved siden af en voksen, britisk dame som skulle flytte til Bamble i Telemark, Norge. Hun orkede ikke længere at bo i St. Helens i Nordengland. St Helens ligger mellem Liverpool og Manchester. Det er farligt der, sagde hun. Fuldt af indvandrerbander og knivstikkerier. Samme historie som i så mange andre britiske byer.

Udflytningen kan ‘have skyldtes kulturændring i form af mad’

BBC klarede kunststykket at skrive at den store udflytning fra London kan have skyldtes kulturændring i form af mad:

Some white British may have moved because their neighbourhood has been culturally transformed, the tea rooms and restaurants replaced by takeaway chicken shops and halal supermarkets serving the new arrivals.

Rigtignok er briterne kendt for understatement – men der må da være grænser!

Hvem erstatter så disse briter som flytter ud af London? Jo, det gør indvandrere fra hele verden. Og kriminaliteten forværres år efter år med rekordmange knivdrab. Selv kendisserne siger at noget må gøres i London. Oasis’ Liam Gallagher gav borgmester Sadiq Khan skylden for udviklingen:

‘Every time you wake up in the morning, there’s some 16-year-old kid been knifed to death.

‘I’d have a word with that mayor – he seems to not be doing a good job, all them kids getting knifed and all that.’

Når middelklassen møder de mindre attraktive sider af multikulturen, så flytter de også, akkurat som de mindre bemidlede ”racister” som oplevede det først.

Når de mindre rige områder er tomme for ofre, så udvider de kriminelle deres territorium. Vi ser det ske i Oslo lige nu. Man bliver slået ned og røvet på Oslo Vest.  Af bander som kommer med S-banen eller af nye indvandrere som er flyttet ind i en af de lukrative lejligheder, som Oslo kommune opkøbte for at sprede «glæden» ud over byen. Dagligt finder vi meldinger fra politiet og hos NTB (les; Ritzau) om sådanne sager.

På tide at eliten får lov at smage sin egen medicin

I vore kommentarfelter ser vi læsere fra Groruddalen som synes at det er på tide at eliten får lov at smage sin egen medicin. Problemerne der, som er blevet tiet ihjel i årevis for at indvandrere ikke skal føle sig krænket eller stigmatiseret, er endelig kommet frem i lyset når tilfældige personer bliver slået ned og røvet på Majorstua.

En ven fortalte forleden at hans søn på 16 år og hans venner helst opholdt sig i områder midt imellem to S-banestationer. Det var de tryggeste steder.

I Sverige er også de kriminelle indvandrerbander begyndte at komme ud af de indvandrertætte områder og jagter nye svenske ofre blandt dem, der hidtil så vidt kun har hørt om udviklingen i deres eget land.

Den svenske avis Expressen skriver om det chokerende møde med multikulturen som middelklassen har fået i Sverige i år.

I år har flere voldsomme gerninger i middelklasseområder chokeret indbyggere som tidligere kun mærkede kriminaliteten på afstand.

Expressen skriver:

“För ett år sedan levde akademikern Rickard, far till tre småbarn, ett annorlunda liv än i dag. Han älskade att gå kvällspromenader när barnen somnat. Han var inte rädd för att röra sig någonstans. Han trodde gott om alla. Nu ser han på sin omgivning med andra ögon. Friheten har beskurits. Han har slutat cykla till närmaste affären, slutat gå kvällspromenader, slutat ta tåget. Allt för att slippa gänget som börjat hänga vid torget…

Sedan marts har området där Rickard bor drabbats av minst fyra rån. Två mot barn som går i hans egna barns grundskola när de var på väg hem. Fyra fall av misshandel. Ett knivrån 200 meter från villan…Han försöker tala om det med kolleger. Nämner något i fikarummet men det blir genast laddad stämning. Till och med hans fru reagerar starkt när han pratar om sin oro över brottslighet och segregation…

Fremdeles benægtes virkeligheden af utroligt mange:

”Mine venner siger at det altid har været sådan her. Men nej, ingen blev røvet på vej hjem fra skolen da jeg voksede op”, siger akademikeren og småbørnsfaren Rickard.

Psykologien kan sikkert forklare meget af dette. Vi opfører os som den svage part i et brutalt forhold hvor vi bliver slået og manipuleret til vi vender os til det og tror at det skal være sådan.

Men det skal det ikke.

Taking a break from the city: London exodus hits record high as new figures reveal more than 300,000 people moved out of the capital last year og

Missnöjet sjuder i medelklassen när brottsligheten blir märkbar även i villaområdena

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torsten K
Torsten K
2 years ago

Jo før middelklassen vågner af tågedøsen des bedre. Det er trods alt dem, der er flest af og derfor også dem, som skal mobiliseres ved kommende parlamentsvalg.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  steen

Nej, de er ikke vågnet i Danmark, hvilket skyldes, at lyden fra ”vækkeuret” er mere søvndyssende end forstyrrende for den fortsatte søvn.

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago
Reply to  steen

Sociale tilfælde og folk, der kommer måske FOR let til deres penge, er på overfladen fint tilfredse med perkerne.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Den mest bemærkelsesværdige multikulti berigelse som jeg er kommet ud for, ligesom som så mange andre dhimmier, er gentagne tilbud fra unge mandlige herrefolkstyper (nej-ikke Morten Mellemøstergård) om, at de gerne vil “kneppe din mor, søster, cykel, hund,…etc.” Tilbuddet fremkom antageligvis, fordi jeg måske ikke respekterede herrefolkstypernes utvivlsomme ret til at invadere og plyndre dette uislamiske Dhimmimark.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

En person anhållen efter dödsskjutning JÄRFÄLLA Publicerad 1 jul 2019 kl 06.46 Uppdaterad 1 jul 2019 kl 12.04 https://www.expressen.se/nyheter/polisen-jagar-mordarna-efter-kaoset-i-natt/ En 17-årig pojke har mördats – och hans 23-årige släkting skadats – i en skjutning i Sollentuna. Polisen kopplar nu dådet till en konflikt mellan två kriminella gäng i Stockholmsområdet, skriver Svenska dagbladet. Samtidigt har ytterligare en man skjutits ihjäl – i ett helt annat våldsdåd. … Elva personer har hittills i år skjutits ihjäl i Stockholm, visar en kartläggning från Sveriges radio. Det är lika många som under hela förra året. Svenska Dagbladet skriver nu att polisen kopplar dödsskjutningen i… Read more »

Marit
2 years ago

Nordiske land må begynne å ta statsborgerskapet fra innvandrede yrkeskriminelle.
Send dem hjem til sitt opprinnelsesland !
Denne naiviteten og dhimmiadferden går ikke lenger !

MKM
MKM
2 years ago

“Sådan er det jo” lød det fra præstedatteren. Den salgs småtterier og begyndervanskeligheder må sandelig ikke stå i vejen for den gloriøse drøm om det ideelle verdenssamfund med fælles værdier, fælles deling af goderne og opblandingen af menneskeracerne, så al fremtidig racisme umuliggøres.

Husk nu, at vi radikale er bedre begavede, ved alting bedre, har bedre jobs, bor bedre, har en højere moral og tilmed ser vi også bedre ud end den gemene hob af racister og socialgruppe 5 klienter.

Vi belærer gerne plebs om, at vi bør være de udvalgte til at lede Danmark mod en lysere fremtid!

MKM
MKM
2 years ago
Reply to  MKM

En fortalelse fra min side – UNDSKYLD jeg mener selvfølgelig en “brunere” fremtid for det fremtidige Danmark, som heldigvis efterhånden forsvinder/indgår i et EU, som vil strække sig fra Nordkap til Timbuktu. Og fra Sct. Helena til Kabul.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  MKM

De radikale spilder aldrig tid på plebs, sålænge plebs holder kæft og betaler for de radikales følepornografiske perversiteter. Mennesket begynder ved baronen, direktøren eller DJØF’eren. Sådan er det jo – kald det hvad du vil – Ennui?

Morten/Realisten
Morten/Realisten
2 years ago

Tsk-tsk.. Det her vanvid fortsætter indtil folk diskuterer om det er 20m til højre eller venstre at “området er værst”. Og så er det ikke engang løgn: Herinde på Nørrebro går snakken vitterligt om hvilket afgrænset område, hvilke *boligblokke* der er værst. For 40 år siden handlede det om hvilket LAND man boede i. I dag handler det om hvilket specifikt afgrænset område man bor i. Om tyve år handler det vel om hvorvidt man bor 3 m til højre eller venstre fra hvor kuglerne normalt rammer.. Og på intet tidspunkt – INTET TIDSPUNKT – er der en journalist, kommentator… Read more »

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
2 years ago

Det är min fasta övertygelse att kriminella ur stam- och klankulturer inte kan behandlas som västerländska individer av rättssamhället. Utvisade inte vid ett hedersmord en hel släkt av en dansk domstol? Förmodligen måste man ta till sådana åtgärder här i väst. En tonårsson – född i vårt land – som bär vapen, borde landsförvisas med sina invandrade föräldrar och syskon. Varje gång.

mjolly
mjolly
2 years ago

Afrikanerne stormer nå også inn i USA: “Holton said government sources on both sides of the gap estimated that 35,000 were in the pipeline. The majority appear to be Cameroonians, Congolese and Ghanaians, the largest numbers of those migrants he has ever seen and who now appear to outnumber the traditional fare of Haitians and Cubans. Every migrant he interviewed said they’d flown into visa-free Ecuador and caught buses or rides to the Colombia-Panama frontier, where they’ll hook up with Darien Gap smugglers. He met and saw many from India and spoke to Pakistanis and Bangladeshis, which U.S. homeland security… Read more »

Morningstar
Morningstar
2 years ago

Det är väl ingen vid sina sinnens fulla bruk som kan tänka sig turista i London längre? Så vida man inte arrangerar en typ av Mad Max-resor. Äventyrs-resor av nåt slag. Se om du överlever hela dagen.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Muhammedanere skaber kaos i swimmingpools i Tyskland!! Ikke engang ABER opfører sig så ækelt! Der er video, og der er billeder af disse udyrs lort i swimming pools. Men heldigvis kan tyskerne finde ud af at forbyde dette neanderthal-afskum i svømmehaller nu! https://barenakedislam.com/2019/07/02/germany-pool-closed-after-hundreds-of-north-african-migrants-harass-german-family-at-pool/

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

För socialisterna är det ett rent matematiskt statistiskt dilemma. Ju kortare tid en varelse lever som pensionär ju mer gagnar det deras egen VÄLFÄRD. Ungdomarna betalar ju till deras löner och pensioner. Inte ett dugg komplicerat.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Fra “Kristne under muslimsk herredømme” (i Andalusien). Speciale fra Aalborg Universitet 2010. ” A Muslim must not clear their rubbish nor clean their latrines. In fact, the Jew and the Christian are more suited for such work, which are degrading tasks.” “ No tax-officer or policeman, Jew or Christian may be allowed to wear the dress of an aristocrat, nor of a jurist, nor of a wealthy individual (…) it is forbidden to accost them with the greeting “Peace upon you”. “A distinctive sign must be imposed upon them in order that they may be recognized and this will be… Read more »

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x