1
jul
Seneste opdatering: 2/7-19 kl. 0624
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Whittle er leder af New Culture Forum, og det er efterhånden ti år siden, han fulgtes med Melanie Phillips til København.

Selv hunden blev skudt

Af Hans Rustad

Tre opgør på fem timer. To dræbt, tre såret. En mistænkt er pågrebet. Men alle som oplevede henrettelserne i Stockholm, glemmer ikke. De får ikke sovet.

De der så, og de der hørte. Lyden. Bam-bam-bam. Staccato. Tyve skud. De skyder målrettet og uden nåde. Sådan lyder en henrettelse.

Medierne kalder det “skydning.” Skydning er når folk fægter og skyder vildt. Dette var ikke sådan. Det var på klos hold for at være sikker på ikke at bomme. Da offeret sank sammen, fortsatte de med at skyde. For at være sikker på, at jobbet var gjort. Modus er alt.

Folk som blev øjenvidner, blev præget. Ingen tør stå frem. Dette er Sverige. Myndighederne kan ikke beskytte sig. I det ene tilfælde blev politiet selv angrebet og måtte forsvare sig mod mennesker, der gik bersærk. I dette reaktionsmønster ligger noget af forklaringen på volden: Ikke sorg, men udadreagerende, skrig, sanseløs opførsel for at få afløb for følelser. Og fællesnævneren: Hæmningsløshed. Vi lægger bånd på os selv. Rammes vi af sorg, går det indad. Her rettes det udaf. I flok.

Det begyndte i et område som hedder Blackeberg i det vestlige Stockholm. Dagens Nyheter beskriver det som “lugnt,” men hvad, men hvad vil det sige? At der ikke har vært henrettelser på åben gade før nu?

Området i Blackeberg i västra Stockholm, där en 23-årig man sköts till döds under söndagskvällen, beskrivs som lugnt. Här bor många barnfamiljer och äldre. Intill ligger en skog med joggingspår.

Folk sad på balkoner eller havde døre og vinduer åbne. De styrtede ud, for at se hvad der skete.

Bam, bam, bam, bam. Jag hann se hur en man stod och sköt de två sista skotten. Han stod helt stilla och siktade med rak arm mot offret.

Samtidigt hörde jag skrik från killen som blev skjuten. Sen tystnade skriken och mördaren försvann i väg. Jag såg honom i tio sekunder ungefär. Jag vet inte om han såg mig.

Selv hunden

Hit-manden gjorde «jobbet» og tog hunden med. Svenske aviser er selv en del av problemet fordi de serverer læserne halvkvædede viser. Mange ved hvem offeret er ud fra beskrivelsen. Så hvorfor ikke navngive ham så folk forstår lidt mere, hvem som rammes?

Strax utanför sin bostad låg en 23-årig man skjuten. Även hans hund hade skjutits. En person sprang upp med hunden och i trapphuset syns flera blodspår. Offret, som tidigare blivit dömd för en rad brott, hade börjat bli känd för sin musik.

At se nogen blive skudt på nært hold, gør noget ved  dig. Scenene går på autopilot inde i hovedet. De er vanskelig at blive kvit. Man bliver støjoverfølsom bagefter.

Jag har inte kunnat sova någonting. I huvudet upprepas hela tiden den här bilden på hur han blir skjuten och de högljudda skotten. Det lät fruktansvärt. Det var en pistol och jag hörde mellan sju och nio skott, säger vittnet.

Sollentuna

Men likvideringen i Blackeberg var bare begyndelsen. Kl. 18.13 får politiet en melding om at to mænd er skudt på Malmvägen i Sollentuna. Området har tidligere vært belastet, men er nå blitt bedre, skriver DN. Det billede blev raseret på nogen sekunder.

På platsen hittade polisen två män i 20-årsåldern, skjutna med automatvapen. En av dem dog av sina skador. Den andre vårdas för allvarliga, men inte livshotande skador.

Den hårdt sårede bliver kørt til Karolinska  i Solna. Her møder oprørte pårørende og venner op og politiet må spærre  indgangen af.

Tredje

Klokken 20 kommer melding om tredje skyderi, på et sted som heter Kallhäll i Järfälla. En mand med alvorlige skudskader i benet bliver ført til sygehus. Politiet rubricerer det som grov mishandling. Men det var skud. Man kan bløde ihjel af at blive skudt i benet.

Findes der nogen sammenhæng mellem de tre hændelser? Politiet er optaget af at  tilbagevise en sådan antagelse. Men det er ikke det som er saken. Det er at Stockholm oplever tre skyderier med skarpt på åben gade i løbet av fem timer. To av dem var henrettelser.

De kriminelle er ligeglade. At henrette nogen på åben gade er bussiness for dem.

Prat og mer prat

Innenriksminister Mikael Damberg (S) siger at «vi ska prässa tilbaka voldet». Helt programmatisk. Den sædvanlige bullshit. Ingen bryder sig. Kun mediene, som blir helt schizofrene:

Första halvåret i år har elva personer skjutits till döds i Stockholmsområdet, vilket kan jämföras med sex under samma period förra året. Samtidigt är siffran lika hög som hela förra året.

DN klarer selvsagt at støve en akademiker op,  Sven Granath, som relativiserer og bagatelliserer.

Sedan 2015 och 2016 har det skett en upptrappning av det dödliga skjutvåldet. Men Sven Granath tycker inte att man ska vara mer orolig efter de senaste skjutningarna.

Det är klart att det är en olustig utveckling. Men man behöver nog inte vara mer orolig nu än för ett år sedan – men kanske mer än för tio år sedan. Det är en jätteliten risk att man ska hamna i skottlinjen.

Det utrolige er, at svenske opinionsdannere tør at sige den slags bullshit mens Sverige segner under volden.

Hvis svenske myndigheder havde vist sig like stålsatte og halsstarrige overfor volden, som når det gjaldt at benægte den, kunne Sverige have haft en chance.

Men tyvärr. Sådan ser det ikke ud.

Vittne: Jag ser mördaren skjuta de två sista skotten Politikernes bortforklaringer er ubetalelige: Extra trygghetspersonal sätts in i Sollentuna efter skjutningarna.

Hvis man har appetit på mere politikerlingo, anbefaler jeg denne af to absolutte topsosser. Jeg mener dog, at den kan være skrevet af en lærenem computer. Et sådan koncentrat af lamme floskler, bør en menneskehjerne ikke kunne forfatte: Det är dags att bygga det nya folkhemmet.

Gadedøren i Blackeberg. Ingen har tørret blodet op.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
Mette
2 years ago

Ligesom relativering af terror: lev trygt videre, for der er kun en lillebitte risiko for at blive dræbt af terror, du kan lettere blive dræbt i trafikken. Sådanne udtalelser gør mig arrig, fordi de er så dumme.

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Mette

Ja den indstilling hviner af dumhed. Isoleret set er det rigtignok ikke den enkelte terrorsag, der er vores største trussel. Men det er den kultur, der er dukkefører for gangsterne og deres tavse bagland. Ringene i vandet rammer os alle.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Al det skyderi og bandekrig i Sverige skal ses som kamptræning og forstadiet til den islamiske opstand, der forventes i de store byområder. De unge hanner ved intet om demokrati og strukturerede samfund. Hvor skulle de vide det fra ? I de kaotiske taberlande, de kommer fra, gælder alene den junglelov, som er affødt af deres dødsreligion. Da de unge hanner opfostres i Sverige under dødsreligionens love, er det disse junglelove de adlyder. Derfor er mange svenskere nu begyndt at bevæbne sig – den svenske regering har overgivet sig til islam. Læg koranklodser, der kan løftes og sænkes fra dansk… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Den, der tager de mest modbydelige metoder i brug, vinder altid et slagsmål.

Og den, som tænker, at nej, det kan man da ikke gøre, har på forhånd tabt selvom han måske er størt og stærkest.

Den nervøse
Den nervøse
2 years ago
Reply to  Torsten K

Ja desværre, den med mest voldsparathed vinder.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Torsten K

Derfor Løslad Breivik

Den nervøse
Den nervøse
2 years ago
Reply to  Filuren

Ah det mener du vist ikke!

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Filuren

“Derfor Løslad Breivik”..og hva skulle/kunne han gjøre mener du..

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Filuren

Nej, mener ikke Breivik skal løslades.

Irriterende at tilfældige kan benytte ens brugernavn.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Filuren

Enig..Når jeg svarte deg kom Den “Nervøse opp”..slettet det og skrev mitt..hmm…avklart iallafall ifra din side.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Professor Uffe Østergaard er nu langt om længe vågnet op til virkelighedens verden – desværre “bare lige” 30 – 40 år for sent 🙄 Køen til håndvasken af angrende syndere og forhenværende uansvarlige danskhedsfornægtere / -foragtere er efterhånden ved at blive meget lang i disse år. Hvor mange helt forudsigelige ulykker, alvorlige konflikter, grov kriminalitet & trusler, bindegale religiøse særkrav og respektløs opførsel fra vore uinviterede “gæster” kunne vi have undgået i vort engang så fredelige, sikre og velfungerende homogene land, hvis bare alle disse lallenaive, uvidende, selvgode, groft ansvarsløse og handlingslammede tåber havde erkendt de barske realiteter og handler… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Nei man må begynne utvisning straks av alle muslimer med familjer..om vi skal overleve.
Jattingen og fegheten fører ikke frem,viser fakta..det blir bare verre..men det våger ingen politikere..
Så Rasmus Paludan Stram kurs hadde/har rett” De skal ikke integreres de skal hjem”..

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Snowflinga

Nei, dette ble feil..
Det er sussebassa som skriver dette mens Snowflingas id kom opp..Steen ?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Jungletrommerne talte sandt 🙄 En dejligt “kulturberigende” kurdisk familie i Sverige http://blog.zaramis.se/2019/07/01/tre-skjutningar-och-tva-doda-i-stockholm-pa-en-och-samma-kvall/ Tre skjutningar och två döda i Stockholm på en och samma kväll Publicerat av Anders_S Den första skottlossningen ägde rum på Malmvägen i Tureberg, Sollentuna strax efter 18-tiden på söndagen. Två män sköts och en 17-åring avled efter att ha träffats i huvudet. En 23-årig man, skadades och vårdas på sjukhus. Tonåringen hette enligt uppgifter Vedat Yildiz och den unge mannen ska bära namnet Oliver Wallin. De är enligt uppgifter kusiner. Enligt vittnen hördes ett stort antal skott från automatvapen. Skotten ska ha avlossats från en grön bil… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Det går fremad i Sverige nu 😉

Der har kun været et skyderi i Sverige i nat. 🙄

https://www.document.dk/2019/07/02/natten-til-tirsdag-en-mand-ramt-af-skud-i-vaxjo/

Natten til tirsdag – en mand ramt af skud i Växjö
Af: Addendum 2. juli 2019

sussebassa
sussebassa
2 years ago

..fremad..
Hadde gått raskere om 5 var blitt drept hver natt…ved at de utrydder hverandre disse bandene.
Morgan mener at skytingene ar avtatt det siste året..sier han i Expressen..og da sover svenskene rolig videre..inntill neste og neste..

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  sussebassa

2 down, XXXXXXX to go? 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  sussebassa

Ja, 11 skuddræbt i Stockholm på et halvt år mod 6 hele sidste år – det er altså næsten en firedobling i min bog 🙄

Gad vide, hvornår man begynder at kunne spille på den slags resultater hos betting-firmaerne? 😬

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Går den rette vegen men altfor sakte..
Bettingen ville tape de fleste vet sanningen..dårlig forretning for alle.
I morgen nye sjanser.

Anders
Anders
2 years ago

…hvor på kroppen sidder mon Växjö?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  Anders

Haha, ikke dårlig 😂

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Selv hunden blev skudt.
“Strax utanför sin bostad låg en 23-årig man skjuten. Även hans hund hade skjutits.”

Svensk MSM har modbevist historien med hunden, der blev skudt. Reporterne fik fortalt af et upålideligt vidne, som tilfældigvis var ædru, at hunden havde grebet pistolen på gaden og skudt sig selv i hovedet ved en fatal fejltagelse. Hunden var psykisk syg, men havde alligevel kun lidt kendskab til jihad og koranen; altså ikke terror. Godt vi har MSM.

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Roger Scruton beskriver skönheten, arkitekturen och konsten som någonting “we are at home with it” men det är någonting som kulturmarxisterna och de nuvarande politiska eliten vill förstöra. De vill förändra Europa fullständigt och de har kommit långt i sitt kulturkrig och massinvandringen från mellanöstern och nordafrika och en oreformerad medeltida religion är det bästa sättet att försvaga och förändra Europa fullständigt. De kulturmarxistiska värderingarna har infiltrerat alla de västerländska institutionerna och kulturmarxisterna vill med sitt princip program innehållande 11 rekommendationer bryta ner den västerländska civilisationen inklusivt nationen och familjen som är samhällets fundament. http://www.nationmultimedia.com/your_say/30316005 Kulturmarxisterna har kommit långt i… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago

“…Udadreagerende, skrig, sanseløs opførsel for at få afløb for følelser. Og fællesnævneren: Hæmningsløshed. Vi lægger bånd på os selv. Rammes vi af sorg, går det indad. Her rettes det udad. I flok.” Lige præcis. En gammel kæphest. It’s the genetics, stupid! Lone Frank i en nøddeskal. Muslimen henretter vantro, araberen en rival. Tænk hvor let gun’en kunne have været rettet mod alle mulige andre end en fellow arab. Kæphest nummer to: Svenne vil gerne volden. Som en næsten evolutionær nødvendighed tiltrækker hun sine antipoder. Ulven og lammet, hyænen og antilopen. Det blev for kedeligt og pænt, der manglede en mission.… Read more »

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  Filuren

Hævn, vold og jammer.
En adfærd som den islamiske galesekt, har til fælles med de røde.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Steen

Der ser aldeles ingenting. Regimet holder skaffedyrene til ilden, netop for at de ikke skal tage stilling til noget eller se.

Nogle har imidlertid set. Og de er flygtet. Horder at svenske pensionister befinder sig store dele af året i Sydeuropa.

Brandmand
Brandmand
2 years ago
Reply to  Torsten K

Men vil solkysten være et refugie i et europæisk kollaps? Er den storby ikke sårbar over for finanskriser og klimaet i Spanien, som bliver stadig tørre? (PS ikke global opvarmning, men ørkenspredning pga overudnyttelse af landet)

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Steen

Sjakalen, der lever i Mazandevans ørken, kan kun fanges af hundene fra Mazandevan. …som hestehandler Mahbub Ali sagde det til oberst Creighton. Hvem gavner det, at sole stolt kan lue og måner fjolle-smile, stjerner stå som tegn? List nu dig frem – husk, ingen må dig skue, thi der er også kiv i himmel-egn! Arving er du til skræk og grådig krig – (lænket du er ved Adams faders brøde); tyd da på himlens hvælv dit tegn og sig: I kampens tegn må jeg min lykke møde! …som Sir John Christie sagde det til sønnen George og Löfven til lille… Read more »

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Steen

Steen..Igår ville jeg svare på dette innlegget..prøvde flere ganger..3 timer siden siste gang..da kom opp : Du kommenterer for raskt..ro deg ned..hmmm…

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  Filuren

IKKE genetisk direkte, men derimod en uheldig blanding af aggressiv og højtråbende mentalitet, tilbagestående endogam klankultur med indavl generation efter generation kombineret med en intolerant, hadefuld og kvindeundertrykkende balladereligion. Det skal jo næsten gå galt, især når enhver, der bare vover at kritisere eller diskutere tingenes sørgelige tilstand i disse personer hjemlande, tænke selvstændigt, skrive sin mening eller fremkomme med nye ideer eller spændende alternative tanker om samfundets indretning, lynhurtigt bliver socialt udstødt, fængslet eller endog et hoved kortere – og dermed udelukket fra at producere afkom med sådanne kulturelt og religiøst uønskede egenskaber, som ellers potentielt kunne have ført… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago

Sørgelig og sørgelig… Synes nu, at der er en hel del ganske forrygende byer og mennesker i Mellemøsten. Mystikken, hvis vi skal kalde det det, finder du da i hvert fald ikke heroppe nordpå. Tværtimod. Målet kan ikke være (slet ikke for en national-KONSERVATIV), at skulle berige Arabien med tolerance, kærlighed og ligestilling. Globohomo agenda, nej tak. De er helt store og stygge nok i Teheran og Damaskus til selv at finde ud af den slags. Der kan måske være en pointe ift. den omvendte Darwin. Men hov, er det ikke lige siden 70’ernes ‘fri abort til alle’, at danskerne… Read more »

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x