3
jul
Seneste opdatering: 3/7-19 kl. 2023
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Islam er det mest effektive, sociale opløsningsmiddel

En stat kan man vel efterhånden kalde EU, efter at nu endnu flere føderalister nu er valgt under danske journalisters jubel, fordi flere af de nye herrer er kvinder, men et demokrati er det ikke, og det bliver det aldrig. Jeg deler ikke danske journalisters begejstring over et nyt hold millionaflønnede ridefogeder. De er en trussel imod Danmark.

Den danske befolkning, der er overvejende pro EU, er enten blottet for viden, hjernevasket af DR eller også er de komplet ligeglade med at kaste 150 års folkestyre i skraldebøtten. De vil også opleve at se Danmark, verdens fjerde ældste nation, forsvinde, og dens befolkning udskiftet med ædle vilde fra hele verden.

Islam har vist sig at være det mest effektive, sociale opløsningsmiddel. (Penge) magten elsker derfor islam, og naturligvis ønsker EU at udskifte de besværlige, europæiske folk: EU startede “flygtningekrisen” i februar 2012.

Ejendommeligt  at fejre nationaldag i en nation, der begår selvmord

For det er nemlig meningen med EU: At dele og herske. At udskifte et folk folk med egen vilje med en anonym masse, der ikke har andet end tomme symboler tilbage, at være fælles om. Se på det svenske folk, der er en tredjedel udskiftet, og forestil dig, hvordan det er at fejre nationaldag i det døende Sverige. Det er ejendommeligt, kan jeg godt betro jer. At være schizofren for en dag.

Mængder af fremmede folkeslag, der render rundt og leger svenskere, og fortabte svenskere der foregiver, at de ikke er ved at blive afskaffet på historiens lodseplads. De forstår næppe sammenhængen, kun at de udsættes for stadig mere grov vold af de nye kolonister. Stadig flere emigrerer til endnu fungerende lande, men mange agerer som tyske jøder i trediverne: “Det vi oplever, kan ikke være sandt, og SVT siger, vi ikke oplever, hvad vi oplever.” De ryger som tyske jøder i den sorte gryde, fordi de ikke stolede på deres egne øjne.

Fupnummeret ‘multikulturen’ er den største katastrofe i Sverige  tusindårige historie, og man skal tilhøre medie- eller globalistklassen for at være uberørt af dens tragiske effekter: Almindelige mennesker, der får hele deres dagligdag terroriseret.

Vi har lavet en uoprettelig katastrofe

Havde eliten ikke været ideologiske fanatikere, havde de stoppet de dødelige eksperiment for femten år siden, men nej, deres egen røv er på spil, og enhver er sig selv nærmest. Ingen svensk politiker vil sige sandheden om dette: “Vi har lavet en uoprettelig katastrofe. Vi må stoppe øjeblikkeligt.”

Deres stadig mere virkelighedsfjerne beskrivelse af situationen, røber dem imidlertid. “Samhället är starkare än dessa gäng och står enigt för att knäcka dem” sagde Löfven efter de seneste skuddrab. Alle ved, udtalelsen er grotesk, og at det kun vil blive værre. Han tror ikke engang på, hvad han selv siger, men han ved måske, at han står og holder på en mur, der er ved at vælte ned over ham.

Når den svenske nation er forsvundet, vil man stadig fejre nationaldag. Man vil have en konge, en grundlov og et nationalflag. Brød og skuespil, krummer fra globalisternes bord, der skal kompensere, at en ældgammel nation er blevet til intet andet end ‘et beboet område’ underlagt anonyme pengemænd. Og dertil hypervoldeligt.

Når det er årtier for sent, vil det fhv. svenske folk indse, det har stemt på forbrydere i 40 år. De værste landsforræddere i svensk historie. Dette gælder i øvrigt også de danske EU kollaboratører. De skal prise sig vældig lykkelige over ikke at herske over et vågent, intelligent folk.

A nation is a stable community of people, formed on the basis of a common language, territory, history, ethnicity, or psychological make-up manifested in a common culture. A nation is more overtly political than an ethnic group, it has been described as “a fully mobilized or institutionalized ethnic group”. Nation af lation ‘natio’ fødsel.

Peter Kofoed skriver

Her får I et billede af den ekstreme venstrefløj i Europa Parlamentet. De vil bekæmpe stærkere grænser og så har de taget sympatibannere med, hvor der står “Free Carola”. Og hvem er så Carola, spørger du måske? Carola er pirat(?), ekstrem tysk autonom og så er hun i øvrigt sat i husarrest i Italien for påsejling af en politibåd i forbindelse med at hun smuglede 40 migranter i land på den italienske ø, Lampedusa.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den nervøse
Den nervøse
2 years ago

Det kan siges meget enkelt! EU er ikke en stat, men bureaukraterne ville forfærdeligt gerne at det var.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  steen

Mener ellers, at Schlüter i sin tid sagde “unionen er stendød”…

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  steen

Får de først godkjent som egen stat blir vel det første de gjør..danne egen hær..da er løpet kjørt for Europa.

ino
ino
2 years ago
Reply to  steen

Mig – Jeg er vågen.
Men jeg er bare én vågen dansker – endnu én.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

De islamkritiske partier og organisationer burde kopiere Nigel Farage. På én og samme dag, burde alle islam- og migrationskritiske mennesker møde op foran deres respektive parlamentsbygninger. Her kunne de så demonstrere deres uvilje og modstand mod magthavernes islamiske migrationspolitik, som kun fører til flere dysfunktionelle muslimers invasion af de europæiske kristne lande. De fremmødte vender simpelthen ryggen til parlamentsbygningerne i en fælles tavs protest. Præcis ligesom Nigel Farage og Brexit-party i EU parlamentet.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Det er parlamentarikerne præcis ligeså ligeglade med som de er med blanke stemmesedler…

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Torsten K

Det kommer sågu’ an på, hvor mange der gider møde op for at vise magthaverne ryggen. Når tilstrækkelig mange plebs forener sig, stemmer blankt, øver civil ulydighed, generalstrejker, besætter offentlige bygninger, blokerer for trafik og kommunikation, forbrugerstrejker, ignorerer magthavernes befalinger; bliver magthaverne altid bange.
Under 2’den verdenskrig vendte mange danske plebs ryggen til ‘værnemagtens’ soldater, ligesom enhver i dag frit kan vende ryggen til det nye herrefolks individer.
Effektens omfang er alene bestemt af de protesterendes antal og ihærdighed!

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Folk med “ejerboliger” giver sig ikke i kast med civil ulydighed og lign.

De vil hellere brække en arm på langs end at risikere noget.

Brandmand
Brandmand
2 years ago
Reply to  Torsten K

Gældsslaver har de lige der, hvor de vil have dem. I afhængighed. Altid bagud med terminerne. Levende i skyld og skam. Trælbundne til karierre og chef. Altid ængstelige og stressede!

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Nigel Farage er ikke islamkritisk. Han er pro islam og pro masseindvandring og hans mission her i livet er at forhindre Brexit.

Torsten K
Torsten K
2 years ago

”man skal tilhøre medie- eller globalistklassen for at være uberørt af dens tragiske effekter”

Vær vis på, at medie- og globalistklassen bruger masser af tid på at regne ud, om de selv klarer skærene.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Torsten K

..globalistklassen…
I Expressen skrives det nå om alt hotet overfor politikere/globalistene..flere topp..ca 902 stk som nå får tilbakemelding ifra folk hva de synes om de..”hot”..altså ingent positivt som de ju fortjener å få.
Mange synes det er helt forferdelig..vi har ju barn..
Å måtte smake sin egen medisin har aldrig vært godt..så jeg håper det øker.
Folkets eneste måte nå å gi uttrykk for hva de mener..ytringsfriheten og demokrati var engang..og enda lenge til neste valg.
Folk er lutalei og da tyr man til det man har.

Norsk
Norsk
2 years ago

Opptøyer i Israel i dag, etiopiske svarte jøder opponerer mot rasisme i den øvrige jødiske befolkning, utløst av drapet på en av deres egne av en politimann utenfor arbeidstid. 83 skadde. Mer opprør forventes. Multi-kulti fører til konsekvenser i Israel.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x