3
jul
Seneste opdatering: 4/7-19 kl. 0316
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En tysk venligbo mister enhver illusion om ‘flygtningene’

Christiane Soler is a former volunteer refugee-helper in Germany. When she volunteered to work with the migrants, she whole-heartedly embraced the “Welcoming Culture”. But the reality of the ungrateful, misogynous, violent “refugees” changed her mind. And unlike most Germans, she was willing to violate the consensus and publicly describe what she experienced. Transskription.

Ex-Flüchtlingshelferin: Meine Landsleute werden ausgeplündert – von Leuten die darauf überhaupt kein Recht haben

Morten Uhrskov Jensen: Identitetspolitik og befolkningsudskiftning

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Sådan opdager du om dit familiemedlem er ved at blive identitær 😂 https://identitaer.dk/2019/saadan-opdager-du-om-dit-familiemedlem-er-ved-at-blive-identitaer … Vi vil gerne hjælpe Scharf og andre, der er bekymrede for unge, der føler sig tiltrukket af Generation Identitær. Derfor har vi skrevet en liste med advarselstegn, som man skal være opmærksom på, hvis man er nervøs for at en ung man kender er ved at blive identitær: En kraftig interesse i sin egen historie og kultur – det er typisk for identitære at have et overdrevent kendskab til dansk historie og kultur. Det kan fx være, at vedkommende pludselig begynder at kaste sig ud i… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Dagens bedste grin 😂

Sharia-patrulje forhindrer haram-svømning i Lyngby

https://identitaer.dk/2019/sharia-patrulje-forhindrer-haram-svoemning-i-lyngby

Torsdag aften rykkede en sharia-patrulje og deres kamel ud til Lyngby Svømmehal, for at sikre sig at de islamiske love blev overholdt, og at de svømmende blev holdt strengt kønsopdelt. En del brugere af hallen havde ikke helt forstået, at det var haram at bade sammen begge køn, og måtte gentagne gange have forklaret, at svømmehallen denne aften var forbeholdt mænd. Desværre respekterede ikke alle patruljens påbud.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Hvordan blev denne tåbenaive og uvidende mand nogensinde leder af PET? På grund af de “rigtige” meninger og vennetjenester? Det er godt nok skræmmende 😬 Tidl. PET-chef Jakob Scharf sværter Generation Identitær i Radio24syv – og bliver sat til vægs af værten pga. sine udokumenterede anklager Et sjældent godt radiointerview. Stor ros til værten, Ida Herskind. https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE11481882/Tidl.-PET-chef-Jakob-Scharf-sv%C3%A6rter-Generation-Identit%C3%A6r-i-Radio24syv-%E2%80%93-og-bliver-sat-til-v%C3%A6gs-af-v%C3%A6rten-pga.-sine-udokumenterede-anklager/ MORTEN UHRSKOV JENSEN Blogger, historiker, landsformand for Dansk Samling Kan man mon huske den i høj grad forhenværende chef for Politiets Efterretningstjeneste Jakob Scharf? Han måtte forlade sin høje stilling i PET med udgangen af 2013 af en række forskellige grunde. Ud over… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago

Hele den vestlige verdens befolkning er fucked up i hjernen. De skal rejse sig og gøre oprør nu, og jeg venter gerne en dag mere, og satser på at det sker i morgen. Nu har jeg ventet over 50 år, så kan jeg også vente en dag længere

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Cat Girl

Du går vel først som et godt eksempel, så vi andre kan se, hvordan det skal gøres!

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago
Reply to  Torsten K

Ja, jeg vil vældig gerne gå i spidsen

Jeg kan huske to gange, jeg har demonstreret alene på Christiansborg Slotsplads – En gang da jeg fik mit amerikanske flag fra Infowars og en gang, da muslimerne holdt bedeparade foran slottet, hvor jeg cyklede op og skreg min mening af mine lungers fulde kraft forbi politiafspærringen, fik en motorcykelbetjent på nakken og to betjente første gang på pladsen, da jeg råbte min mening til dem inde på pladsen

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Cat Girl

Råbe og skrige som en vanvittig! Oh yes!

Andre, som har konstruktive idéer til, hvordan alle os kujoner også kan være med, uden at vi får ørerne i maskinen..?

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago
Reply to  Torsten K

Det starter jo med at organisere sig. Vi er da nødt til at demonstrere for overhovedet at mødes. Når der så står et par millioner på Christiansborg Slotsplads, så kommer der nok en lille smule skred i tingene

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Cat Girl

Jeg husker en demonstration på slotspladsen engang i begyndelsen af 1970erne, som præsterede i omegnen af 200.000 deltagere. Det var altså en stor demonstration! Der er langt op til 2 mio…

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
3 years ago
Reply to  Cat Girl

Det kan ikke lade sig gøre, så længe befolkningen konstant bliver hjernevasket af de rødradigale mainstream medier(DR, TV2, BT, EB, Berlingske etc.) Hvis kun 2 % af befolkningen opsøger de alternative medier for at få de sandfærdige og objektive informationer om Vesteuropas undergang kan dødskursen ikke ændres. Befolkningerne må vågne op og stemme på partier, der vil have et fædrelandenes Europa fri for muslimsk masseindvandring, men derimod repatriering af de muslimer som ved en fejltagelse er blevet lukket ind i Europa. En ny nationalsindet TV-kanal uden rødradigal propaganda er løsningen.

Den Nervøse
Den Nervøse
3 years ago

Chokerende video, men når det så er sagt har vi oplevet og oplever noget lignende i Danmark! Det er bare, som i Tyskland og stort set over hele Europa, voldsomt tabubelagt, at udtale dig som den tyske dame, men historierne kommer frem gennem gulvbrædderne og siver langsomt ud, det er derfor vi har en venstrefløj, som kæmper med næb og kløer, for at holde sandheden inddæmmet. Deres metoder er velkendte, dæmonisering og hvis det ikke hjælper smider de nazikortet. Nazikortet smides som regel når de ikke kan modargumenterer. Efter at have arbejdet i sundhedssektoren i årevis ville jeg kunne diske… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago

Christiane Soler videoen bør vises for alle folketingsmedlemmer – tvangsmæssigt. Efter visningen bør der holdes en afstemning i folketinget om, hvorvidt folket skal høres i en folkeafstemning angående nedlukning af den muslimske masseinvasion med påfølgende repatriering.
Det danske folk er aldrig blevet spurgt om de kunne tænke sig at blive udplyndret og skubbet ud af sin rede af ‘gøgeungerne’ fra Bumfuckingstan.
Det er ved at være sidste udkald, inden folket griber til fortvivlelsens selvhjælp imod Allah og hans forbryderiske horder.

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  AlFredsModer

Måske kan begrebet “fortvivlelsens selvhjælp” defineres.

Til en afveksling kunne det være interessant at høre, hvad det indebærer, i stedet for de sædvanlige diffuse hentydninger.

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago
Reply to  Torsten K

Fra Danmarkshistorien.dk: “Den 18. marts 1848 besluttede de deputerede fra de slesvigske og holstenske stænderforsamlinger på et møde i Rendsborg at sende en deputation fra hertugdømmerne til København for over for den danske konge at rejse ultimative krav om en fælles slesvig-holstensk forfatning og om Slesvigs optagelse i Det Tyske Forbund. Da rygtet herom nåede København, tog begivenhederne for alvor fart. Den københavnske borgerrepræsentation vedtog en af den karismatiske nationalliberale leder, Orla Lehmann (1810-1870), forfattet adresse (henvendelse til kongen) med krav om et ministerium, der havde folkets tillid. Samtidig advaredes kongen mod “at drive befolkningen til fortvivlelsens selvhjælp” – dvs.… Read more »

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  AlFredsModer

Det vil altså sige, at fortvivlelsens selvhjælp er = væbnet oprør.

Jeg synes det er en skidt idé, og sikkert heller ikke særlig realistisk. Der må bestemt kunne findes en politisk løsning.

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago
Reply to  Torsten K

Fortæl dette til det “islamiske Vogternes Råd i Danmark”, når de styrer og kontrollerer det danske folketing, efter at muslimerne er blevet demografisk majoritet.
Ligesom i Iran skal alt godkendes af islams “Vogternes Råd” i fremtiden. Formelt får vi nok lov til at beholde en form for “demokrati”, selv om det reelt bliver et teokrati.
Kommer vi først så langt ud, er den danske minoritet forfremmet til ‘dhimmier’, men det er hovedparten af politikerne jo allerede nu – så va’ fa’en.

peerpede
peerpede
3 years ago
Reply to  Torsten K

En kommission med deltagere af alle fra Statsministeren, partiledere, Imamer og andet løst folk i folketingsalen, alt under den alvidende Torsten. K’s myndige oversyn.

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  peerpede

@ peerpede:

Det er præcis kommentarer som din, der får i øvrigt ellers fornuftige mennesker til at tage fuldstændig afstand fra “modstandskampen”.

Folk vil simpelthen ikke risikere, at diverse skvadderhoveder får noget som helst at skulle have sagt.

Prøv evt., som visse muslimer, at lægge gode miner til slet spil. Et stykke tide endnu…

peerpede
peerpede
3 years ago
Reply to  Torsten K

Tja T.K. De der tænker og måske har både mål og middel at holde sig på fødder, sidder jo ikke her, eller lignende steder og snakker.

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Den tyske venligbo har en ting til fælles med folk som Hamed Abdel-Samad, Ayaaan Hirsi-Ali. Jespersen/Pittelkow, blot for at nævne nogle få i flæng. De har været en del af en hård gruppeidentitet, men har alligevel haft even til at “se sig selv ude fra”, se bristerne ved den gruppeidentiteet, der gør folk mere følgagtige og dumme end får, og endda formået at trække sig selv væk ved håret fra den ellers betontunge klods omm benene, som et rigid tillhørsforhold normalt er. Det er umuligt at bryde for det store flertal. Eller de gør det ikke fordi, de aldrig opnår… Read more »

Søren Ferling
Søren Ferling
3 years ago
Reply to  Margrethe

Et bud kunne være at andre ændringer i livsomstændigheder har gjort at en del er blevet gennemtænkt igen. Der er en stærk ‘hynotisk’ kraft i den ene dag, der tager den anden.

Margrethe
Margrethe
3 years ago
Reply to  Søren Ferling

Kunne være, ja…

Brandmand
Brandmand
3 years ago

Måske kan man se forbudene i USA? Deres liberalisme har forvandlet mange amerikanere til fuldbyrdede åndsløse konsumzombier, der fortabte i deres æventyrlige prinse- og prinsessedrømme bygger en plastik facade om deres tilværelse, skaber deres eget lille Disneyland, alt på kredit og fuld af familiedramaer. De lever i deres tomme idealers vold, er altid i reaktionen på påvirkninger som børn, aldrig fremskuende og i proaktionen og næppe åndsrige nok til et forenet oprør.

Filuren
Filuren
3 years ago

Spørger: Det er en hellig pligt for muslimer at udvandre. Uhrskov: Ah, tror nu det er fordi, de vil have fat i vores velstand. Spørger: Det må du godt mene, men det er ikke det, der står i koranen. Et lille eksempel, måske ikke det bedste, på to konservative(?) der desværre stadig står og hamrer løs på et søm, der allerede er banket mere end fuldstændig ned i brættet. Penge og perler. Kæmpe respekt for Morten Uhrskov, beundrer det stædige fokus på tal og statistikker. Men hvis vi tager som præmis, at det danske valgsystem ikke er komplet korrumperet, så… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago
Reply to  Filuren

Hvis det er en hellig pligt for muslimer at udvandre – hvad fa’en laver de så her i Danmark?

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago
Reply to  steen

I konkurrence med svinefarmenes gyllestank?

Filuren
Filuren
3 years ago
Reply to  Filuren

Eksempel: Hvordan kan sådan noget som abortmodstand ikke være en stensikker konservativ vindersag? At ufødte børn (helt op til seks måneder gamle) selvfølgelig ikke skal udskrabes, fjernes, dræbes. Hvis ikke af etiske årsager, så fordi det danske folk skrumper, og har gjort det i mere end halvtreds strenge år.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago
Reply to  Filuren

Fordi der er flere ting der blander sig. En konservativ kunne mene genindførsel af dødsstraf ud over på abortområdet er fornuftigt. En anden ser given overlevelse til liv, uanset omstændigheder i øvrigt, som mere fornuftigt.
Kommentaren er ikke skrevet af Niels Henriksen, men jeg bruger hvad der står i forsøget på at påvirke blogejeren til oprydning…
-Peter Buch

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x