4
jul
Seneste opdatering: 5/7-19 kl. 1131
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Widdecombe adresserer Mickey Mouse parlamentet og EU’s centralkomité i sin første tale

Vi er i det såkaldte ‘parlament’, en en hån mod alt demokrati. Jeg ville hellere end gerne bytte den afskyelige Margrethe Auken med denne bedstemor. Lakejerne i globalistpressen er naturligvis forargede, de får deres penge for stikke ærinder for pengemagten. Hans Hauge skriver i dag “EUs demokratiske underskud gør, at EU end ikke opfylder betingelserne for at blive optaget i EU.” Magtens svenske megafoner skriver det, magten forventer af dem: Brittiska ledamotens inlägg väcker avsky.

Ursula von der Leven: ‘My aim is the United States of Europe.’

Ann Widdecombe’s EU slavery remarks branded as ‘disgusting’ og Brexit Party MEP Ann Widdecombe blasts ‘oppressive’ EU in fiery maiden speech and sparks an immediate race row by comparing Britain voting to Leave to ‘slaves turning against their owners’ Og se den formodede, nye formand Ursula von der Leyen: ‘My aim is the United States of Europe.’

Man må ikke kalde løgnepressen ‘syg’ – ikke engang den svenske

For dette blev jeg smidt af det stadig mere bizarre og venstrepolitiserende arbejdsredskab Facebook i 30 dage. Facebooks primære kvalitet er nu, at man kun længes efter den dag, man kan droppe det. Det er som at være tvunget til at abonnere på Politiken uden bedøvelse.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Velkommen i klubben, Steen – to gange 1 måned på tre måneder – samt 3 dage og 1 uge tidligere 😉

Personligt vælger jeg at se det som hæderstegn ;o)

Mårten Gantelius
Mårten Gantelius
2 years ago
Reply to  steen

Steen, jag tror att det var sisådär 3 år sedan jag förundrades över att du inte redan hade blivit utslängd från Facebook.

Niels Thyge Riisgaard
Niels Thyge Riisgaard
2 years ago

Sociale medier har tydeligvis ikke fremmet danskernes nationale holdninger endsige deres forståelse for truslerne mod deres land. Det sidste valg til Folketinget viser danskernes imponerende tilpasningsevne. Facebook o.a. sociale medier har i årevis nået ud til flere folk end nogensinde, men virkningen heraf er deprimerende. Bjerge og oceaner af snak. Sociale medier er bedøvende snak, ligesom DR. Danskernes ligegyldighed og uvidenhed er skræmmende. DR, Facebook o.a. blokerer jo ligefrem for virkeligheden, ikke se, ikke høre og efterhånden også ikke sige. P.S. Jeg har aldrig været tiltrukket af Facebook o.a. sociale medier. DR har kun tålt ophold i mit hus.

Søren Ferling
Søren Ferling
2 years ago

Jeg ville tro at der er det andet i teksten. Det er rigtigt, men sådan må man ikke udtrykke det. Det skal siges lidt indirekte og diffust.

Jo, man må sige at tech-giganterne er et alvorligt problem for demokratiet.

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago

Vi kunne måske bruge de sociale platforme til at starte oprøret, lave et oprørslogo og så lade alle oprørere iklæde sig det, så vi kan se, hvor mange vi er – og så vil vi vokse og vokse. Det er sådan amerikanerne bruger twitter

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Det behövs Brexitpartier och politiker som opponerar sig mot globalisterna och federalisterna i EU som vill förinta Europas nationer och skapa ett United States of Europa eller EUSSR. I EU sitter fortfarande samma politiker som tillsammans med globalisterna vill skapa en värld utan gränser och okunniga politiker som håller upp plakat där det står “End Fortress Europe” och “Refugees Welcome” när det borde stå “Build Fortress Europe and Protect Europe’s Nations” Européer har redan sett sina länder förändras och städerna överbefolkas och folket blir allt fattigare och välfärden krackelerar samtidigt som yttrandefriheten begränsas för dem som protesterar. London har redan… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Man kan jo anvende de sociale mediers egne metoder og gøre eksempelvis indvandrere til “ikke-personer”, ved fuldstændig at undlade at nævne dem.

Udelukke uønskede fra enhver form for omtale.

En pludselig og total tavshed på modstandssiden, kan også få magthaverne til at tro, at der er noget stort i gære.

Morningstar
Morningstar
2 years ago

Läs det här inlägget från libertarianen Peter Harolds blogg. Har ni tidigare funderat på att lämna Faceberg men aldrig kommit till skott så kan det här inlägget förhoppningsvis sätta eld i baken på er.
https://peterharold.wordpress.com/2019/07/03/fran-cias-lifelog-till-cias-facebook-fran-mark-zuckerberg-dossier/

trackback

[…] Raaschau synes selv at mene, det må være hans påstand om, at svensk presse er “syg”, der overskrider […]

jørgen Fabrin
jørgen Fabrin
2 years ago

Jeg har lige for første gang oplevet at få ophævet karantænen på 30 dage allerede efter 2 dage, fordi den blev anset for en fejl og jeg klager hver gang, og man får ikke længere 6 måneders karantæne, så der sker lidt på området.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x