5
jul
Seneste opdatering: 6/7-19 kl. 0239
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

RetsvĂŠsnet opfandt simpelthen nye anklager til lejligheden

Tommy Robinson kendt skyldig, risikerer to Ärs fÊngsel. StrafudmÄlingen kommer senere. Engelske medier er medsammensvorne i svinestregen, her kan man bruge Russia Today, der er de eneste, der giver et modbillede af det stadig mere totalitÊre England, og en politisk presse, der er blevet en del af magten og nÊgter at granske en korrupt, politisk elite. Den nÊgter endda at leve op til journalistiske principper, nÄr det drejer sig om en figur, samme presse ikke kan lide.

I bunden af det hele ligger selvfÞlgelig Þnsket om at beholde magten og kontrollen trods den demokratisk, deligitimerende multikultur, der burde have fÄet hele magten smidt pÄ porten for lÊngst. For ikke at blive det, vil de afmontere akkurat sÄ meget af demokratiet, som behÞves.

De er gennemsigtige som glas, og Tommy Robinson er  intelligent nok til at forstÄ det store billede. Han kender formentlig deres tanker og bevÊggrunde bedre end de selv gÞr. for de er nÊppe modige og hÊderlige nok til at formulere dem for sig selv. For en mere detaljeret rapportering, se juristen Ezra Levant. Den hÊderlige Gerard Batten tweeter:

Tommy Robinson has been found guilty of contempt of court for doing what the so-called MSM do every day of the week. If it had been a jury trial he might have got justice. The Establishment have got what they want & the MSM will crow about it. A very sad & sinister day.

Avi Yemini jages vĂŠk, kun plads til engelsk fake news media

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
David
David
4 years ago

Jeg ved nÊsten ikke hvad jeg skal sige, det er jo en skÊndsel hvad der foregÄr.
Jeg forstÄr ikke at politikerne kan se igennem, og direkte Þnske det her. Selv de danske politikere burde jo rÄbe op om det her, det er et naboland som handler helt uhÊmmet for at knÊgte ytringsfriheden.

Som de rĂ„ber i videoen – shame on you. Og den gĂŠlder ogsĂ„ for de danske politikere.

FĂžj

SkÄning
SkÄning
4 years ago
Reply to  David

Jag vet inte vad jag ska sĂ€ga. Det Ă€r sĂ„ chockerande att en formell demokrati kan förfalla till en polisstat sĂ„ snabbt. Det hĂ€r Ă€r ju inget annat Ă€n Sovjetiska metoder. I en normal vĂ€rld hade detta varit uppe i FN, EU och USA:s president hade protesterat. Nu försvinner en fruktansvĂ€rt modig man i tystnad, under ropet om “fascism”. Orwell…

SkÄning
SkÄning
4 years ago
Reply to  SkĂ„ning

För tusen Är sedan hade vi daner kunnat samla en flotta under Knud den Store för att sÀtta dessa korrupta lÄgdjur pÄ plats. Icke sÄ i dagens lÀge. Mest för att vi inte Àr bÀttre sjÀlva.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  SkĂ„ning

Ja, vi mĂ„ vist skynde os at plante en masse egetrĂŠer i en fart 😉

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  SkĂ„ning

SkÄning er mere prÊcist Þstdansker. Det er da en national manifestation som vil noget, nÄr en skÄning kalder sig selv daner. Den dag Sverige kollapser og konverterer til kalifat, mÄ SkÄne vÊlge mellem kalifat eller Danmark.

River
River
4 years ago

Samfundet er ikke pÄ vej til ÞdelÊggelse. Det er allerede Þdelagt. Langt de fleste mennesker er ligeglade med retfÊrdighed da de er programmerede enheder totalt kolde i rÞven med andre.
Senest herhjemme er Paludan dĂžmt for at genere nogen ved at fortĂŠlle sandheden. Alle i folketinget er totalt kolde i rĂžven.

Santor
Santor
4 years ago

MÄ indrÞmme at jeg er forblÞffet. Jeg troede helt alvorligt at der nu kom en dom der var retfÊrdig. NÄr retssystemet tilsyneladende er blevet en del at den politiske debat sÄ kan man selvfÞlgelig ikke regne med retfÊrdighed og derfor er domstolene ikke lÊngere berettiget til at dÞmme folk.

Det ligner blot et skridt mere imod en totalitĂŠr stat hvor folk skal frygte staten og bare holde kĂŠft!

Sovjet much, England?

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Santor

Det nĂŠste bliver, at briterne begynder at sejle straffefanger til fjerntliggende verdensdele.

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Det Ă€r skrĂ€mmande vad som hĂ€nder med Tommy Robinson för att han beskriver den verklighet som förĂ€ndrar hans land till oigenkĂ€nnlighet. Etablissemanget försöker förhindra all kritik och diskussion pĂ„ internet genom att censurera sociala medier sĂ„ att det Ă€r endast de “rĂ€tta Ă„sikterna” som fĂ„r höras och de förföljer oliktĂ€nkare med alla de juridiska medel som de kan hitta pĂ„. Man skall vara tacksam att det finns modiga mĂ€nniskor som Tommy Robinson som vĂ„gar och Ă€r beredd att göra stora uppoffringar för att motarbeta dem.

Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago

Havde jeg set dette for et par Ă„r siden, ville jeg have sagt, at det lĂžgn. SĂ„ lang ville domstolene ikke synke, men det skal jeg da lige love for, at de satans mĂžgdyr hurtigt gjorde. RĂžde sataner alle til hobe.

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Knud Madsen

HĂžrt!

Mere orker jeg ikke at mene om det her…

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
4 years ago

Vi er godt pÄ vej her i Danmark. TÊnk bare pÄ ideen om at hÊve grÊnsen for nye partier til 40.000 valgerklÊringer. SmÄ, bange mennesker, som ryster for at fÄ nye partier ind, som kunne rydde lidt om i redeligheden.

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

MĂ„nga dĂ„liga politiska beslut har lett till att befolkningen i mĂ„nga lĂ€nder har blivit utsatta för konsekvenser som förĂ€ndrat hela deras livssituation. Multikulturalismen Ă€r ett sĂ„dant politiskt beslut som gjort att Storbritannien har förĂ€ndrats till oigenkĂ€nnlighet bĂ„de kulturellt och demografiskt. EngelskmĂ€nnen Ă€r idag en minoritet i London dĂ€r man nu har en muslimsk borgmĂ€stare. Man förutspĂ„r enligt Pew Research Centre att den muslimska befolkningen i Storbritannien kommer att vĂ€xa frĂ„n 3 miljoner Ă„r 2016 till 13 miljoner Ă„r 2050. Det finns mĂ„nga engelskmĂ€n som inte lĂ€ngre kĂ€nner igen sitt land. https://www.telegraph.co.uk/news/2017/11/29/muslim-population-uk-could-triple-13m-following-record-influx/ Tommy Robinson har beskrivit hur hans hemstad har förĂ€ndrats… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Snowflinga

The Organization of Islamic Cooperation (OIC): “terrorism has no religion and no community should be held responsible for the actions of extremists.”
But what if one religion has terrorism and all its adherents are extremists?
And why did you immediately think of islam as such a religion?

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Today the west is threatened not only by external enemies but also by cultural marxists whose goal is to corrode European society from the inside while terrorism and massimmigration attack from the outside. Western society will be destroyed unless this double pronged attack is stopped. MEP Janice Atkinson has written a book “What Women Want” where she explains the nefarious project of those who would destroy Europe. https://voiceofeurope.com/2019/06/mep-janice-atkinson-cultural-marxism-has-to-be-stopped-and-reversed/

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Snowflinga

Basic koran-given preconditions for muslim-Christian coexistence: Christians and Jews can not bear arms — muslims can; Christians and Jews have to get permission to build — muslims do not; Christians and Jews have to pay certain taxes which muslims do not; Christians can not proselytize — muslims can; Christians and Jews have to bow to their muslim masters when they pay their taxes; Christians and Jews have to live under the law set forth in the Koran, not under either their own religious or secular law; These rules come automatic into force, when the muslims become the majority in a… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

A Swedish captain with the UN warned 11 years ago that Sweden is going the same way to catastrophy as Lebanon and he was right as everyone can see what is happening in Sweden today. There is a great danger that the whole of Europe will go the same way as the middle east where Christianty is being ruthlessly purged. Europe has fought off armed Muslim invasions before. This time the invasion is not armed but is at the invitation of Europe’s political leaders. It will not end well.
Lebanonhttps://www.aftonbladet.se/debatt/a/VRgLO1/sveriges-vag-mot-katastrof
https://www.varldenidag.se/nyheter/forfoljelsen-av-kristna-varre-an-nagonsin/repsan!tqBKlXnfujBC0mw1iK0pKQ/
https://www.pewforum.org/2017/11/29/europes-growing-muslim-population/

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

A Swedish captain with the UN warned 11 years ago that Sweden is going the same way to catastrophy as Lebanon and he was right as everyone can see what is happening in Sweden today. There is a great danger that the whole of Europe will go the same way as the middle east where Christianty is being ruthlessly purged. Europe has fought off armed Muslim invasions before. This time the invasion is not armed but is at the invitation of Europe’s political leaders. It will not end well.
Lebanonhttps://www.aftonbladet.se/debatt/a/VRgLO1/sveriges-vag-mot-katastrof

David
David
4 years ago

Jeg ved godt at det her er ÞnsketÊnkning, og nok kunne sammenlignes med en der havde indtaget 10 pints Guinness, og gjorde et desperat forsÞg pÄ at sige bare et fornuftigt ord.

TÊnk hvis dommeren viser sig at tage rÞven pÄ eliten, ved nÄr strafudmÄlingen kommer, sÄ at sige,- Time served You are a free man.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x