5
jul
Seneste opdatering: 6/7-19 kl. 0239
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Retsvæsnet opfandt simpelthen nye anklager til lejligheden

Tommy Robinson kendt skyldig, risikerer to års fængsel. Strafudmålingen kommer senere. Engelske medier er medsammensvorne i svinestregen, her kan man bruge Russia Today, der er de eneste, der giver et modbillede af det stadig mere totalitære England, og en politisk presse, der er blevet en del af magten og nægter at granske en korrupt, politisk elite. Den nægter endda at leve op til journalistiske principper, når det drejer sig om en figur, samme presse ikke kan lide.

I bunden af det hele ligger selvfølgelig ønsket om at beholde magten og kontrollen trods den demokratisk, deligitimerende multikultur, der burde have fået hele magten smidt på porten for længst. For ikke at blive det, vil de afmontere akkurat så meget af demokratiet, som behøves.

De er gennemsigtige som glas, og Tommy Robinson er  intelligent nok til at forstå det store billede. Han kender formentlig deres tanker og bevæggrunde bedre end de selv gør. for de er næppe modige og hæderlige nok til at formulere dem for sig selv. For en mere detaljeret rapportering, se juristen Ezra Levant. Den hæderlige Gerard Batten tweeter:

Tommy Robinson has been found guilty of contempt of court for doing what the so-called MSM do every day of the week. If it had been a jury trial he might have got justice. The Establishment have got what they want & the MSM will crow about it. A very sad & sinister day.

Avi Yemini jages væk, kun plads til engelsk fake news media

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
David
David
2 years ago

Jeg ved næsten ikke hvad jeg skal sige, det er jo en skændsel hvad der foregår.
Jeg forstår ikke at politikerne kan se igennem, og direkte ønske det her. Selv de danske politikere burde jo råbe op om det her, det er et naboland som handler helt uhæmmet for at knægte ytringsfriheden.

Som de råber i videoen – shame on you. Og den gælder også for de danske politikere.

Føj

Skåning
Skåning
2 years ago
Reply to  David

Jag vet inte vad jag ska säga. Det är så chockerande att en formell demokrati kan förfalla till en polisstat så snabbt. Det här är ju inget annat än Sovjetiska metoder. I en normal värld hade detta varit uppe i FN, EU och USA:s president hade protesterat. Nu försvinner en fruktansvärt modig man i tystnad, under ropet om “fascism”. Orwell…

Skåning
Skåning
2 years ago
Reply to  Skåning

För tusen år sedan hade vi daner kunnat samla en flotta under Knud den Store för att sätta dessa korrupta lågdjur på plats. Icke så i dagens läge. Mest för att vi inte är bättre själva.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  Skåning

Ja, vi må vist skynde os at plante en masse egetræer i en fart 😉

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Skåning

Skåning er mere præcist østdansker. Det er da en national manifestation som vil noget, når en skåning kalder sig selv daner. Den dag Sverige kollapser og konverterer til kalifat, må Skåne vælge mellem kalifat eller Danmark.

River
River
2 years ago

Samfundet er ikke på vej til ødelæggelse. Det er allerede ødelagt. Langt de fleste mennesker er ligeglade med retfærdighed da de er programmerede enheder totalt kolde i røven med andre.
Senest herhjemme er Paludan dømt for at genere nogen ved at fortælle sandheden. Alle i folketinget er totalt kolde i røven.

Santor
Santor
2 years ago

Må indrømme at jeg er forbløffet. Jeg troede helt alvorligt at der nu kom en dom der var retfærdig. Når retssystemet tilsyneladende er blevet en del at den politiske debat så kan man selvfølgelig ikke regne med retfærdighed og derfor er domstolene ikke længere berettiget til at dømme folk.

Det ligner blot et skridt mere imod en totalitær stat hvor folk skal frygte staten og bare holde kæft!

Sovjet much, England?

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Santor

Det næste bliver, at briterne begynder at sejle straffefanger til fjerntliggende verdensdele.

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Det är skrämmande vad som händer med Tommy Robinson för att han beskriver den verklighet som förändrar hans land till oigenkännlighet. Etablissemanget försöker förhindra all kritik och diskussion på internet genom att censurera sociala medier så att det är endast de “rätta åsikterna” som får höras och de förföljer oliktänkare med alla de juridiska medel som de kan hitta på. Man skall vara tacksam att det finns modiga människor som Tommy Robinson som vågar och är beredd att göra stora uppoffringar för att motarbeta dem.

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Havde jeg set dette for et par år siden, ville jeg have sagt, at det løgn. Så lang ville domstolene ikke synke, men det skal jeg da lige love for, at de satans møgdyr hurtigt gjorde. Røde sataner alle til hobe.

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Hørt!

Mere orker jeg ikke at mene om det her…

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
2 years ago

Vi er godt på vej her i Danmark. Tænk bare på ideen om at hæve grænsen for nye partier til 40.000 valgerklæringer. Små, bange mennesker, som ryster for at få nye partier ind, som kunne rydde lidt om i redeligheden.

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Många dåliga politiska beslut har lett till att befolkningen i många länder har blivit utsatta för konsekvenser som förändrat hela deras livssituation. Multikulturalismen är ett sådant politiskt beslut som gjort att Storbritannien har förändrats till oigenkännlighet både kulturellt och demografiskt. Engelskmännen är idag en minoritet i London där man nu har en muslimsk borgmästare. Man förutspår enligt Pew Research Centre att den muslimska befolkningen i Storbritannien kommer att växa från 3 miljoner år 2016 till 13 miljoner år 2050. Det finns många engelskmän som inte längre känner igen sitt land. https://www.telegraph.co.uk/news/2017/11/29/muslim-population-uk-could-triple-13m-following-record-influx/ Tommy Robinson har beskrivit hur hans hemstad har förändrats… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Snowflinga

The Organization of Islamic Cooperation (OIC): “terrorism has no religion and no community should be held responsible for the actions of extremists.”
But what if one religion has terrorism and all its adherents are extremists?
And why did you immediately think of islam as such a religion?

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Today the west is threatened not only by external enemies but also by cultural marxists whose goal is to corrode European society from the inside while terrorism and massimmigration attack from the outside. Western society will be destroyed unless this double pronged attack is stopped. MEP Janice Atkinson has written a book “What Women Want” where she explains the nefarious project of those who would destroy Europe. https://voiceofeurope.com/2019/06/mep-janice-atkinson-cultural-marxism-has-to-be-stopped-and-reversed/

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Snowflinga

Basic koran-given preconditions for muslim-Christian coexistence: Christians and Jews can not bear arms — muslims can; Christians and Jews have to get permission to build — muslims do not; Christians and Jews have to pay certain taxes which muslims do not; Christians can not proselytize — muslims can; Christians and Jews have to bow to their muslim masters when they pay their taxes; Christians and Jews have to live under the law set forth in the Koran, not under either their own religious or secular law; These rules come automatic into force, when the muslims become the majority in a… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

A Swedish captain with the UN warned 11 years ago that Sweden is going the same way to catastrophy as Lebanon and he was right as everyone can see what is happening in Sweden today. There is a great danger that the whole of Europe will go the same way as the middle east where Christianty is being ruthlessly purged. Europe has fought off armed Muslim invasions before. This time the invasion is not armed but is at the invitation of Europe’s political leaders. It will not end well.
Lebanonhttps://www.aftonbladet.se/debatt/a/VRgLO1/sveriges-vag-mot-katastrof
https://www.varldenidag.se/nyheter/forfoljelsen-av-kristna-varre-an-nagonsin/repsan!tqBKlXnfujBC0mw1iK0pKQ/
https://www.pewforum.org/2017/11/29/europes-growing-muslim-population/

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

A Swedish captain with the UN warned 11 years ago that Sweden is going the same way to catastrophy as Lebanon and he was right as everyone can see what is happening in Sweden today. There is a great danger that the whole of Europe will go the same way as the middle east where Christianty is being ruthlessly purged. Europe has fought off armed Muslim invasions before. This time the invasion is not armed but is at the invitation of Europe’s political leaders. It will not end well.
Lebanonhttps://www.aftonbladet.se/debatt/a/VRgLO1/sveriges-vag-mot-katastrof

David
David
2 years ago

Jeg ved godt at det her er ønsketænkning, og nok kunne sammenlignes med en der havde indtaget 10 pints Guinness, og gjorde et desperat forsøg på at sige bare et fornuftigt ord.

Tænk hvis dommeren viser sig at tage røven på eliten, ved når strafudmålingen kommer, så at sige,- Time served You are a free man.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x