6
jul
Seneste opdatering: 7/7-19 kl. 2130
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Magten, medierne og titusinde ødelagte børneliv

Hvis du udstiller magtens enorme forrædderi mod egen befolkning – af dem importerede, pakistanske muslimers massevoldtægter af hundredetusinder engelske pigebørn og det efterfølgende cover-up – kommer magten efter dig med en forhammer.

Hvad engelske politikere er medskyldige i, er ekstremt alvorligt, og de misbruger derfor  hele magtapparatet for at undslippe deres medskyld i et storstilet attentat på deres egen befolkning. Mange børns liv er ødelagte for altid, men det synes underordnet, at magten selv klarer frisag. Engelske medier er helt indstillet på at hjælpe dem med det som de klakører, de er.

Man skal forstå, de er så determinerede, at de er parate til at gå til yderligheder. De har endvidere skabt en situation, hvor menige borgere nu er begyndt at gå fysisk løs på dem. De er forargede over det, men det var forventeligt. Det er Tommy Robinson sagen med færrest mulige ord, og dette er den sump, den engelske retsstat er sunket ned i. Se også Delingpole: This Tommy Robinson Verdict Is a Travesty of Justice. Han skriver bla.

I never shared his optimism. Two months ago, when Robinson was standing as a candidate in the EU elections, one Establishment insider confidently told me that there wasn’t a chance Robinson would ever take up his place at Brussels, even if he was elected. Decisions had been made at the highest levels that Robinson was an inconvenience and that, if necessary, he would have to be put back behind bars.

Lördagsintervju: Tage Tuvheden om oron för Olof Palmes hälsa

På 33 år har jeg været gennem samtlige teorier om Palme-mordet flere gange. Kun to ting står mig klart. 1) Det var ikke Christer Petterson og 2) Stærke kræfter i det svenske statsapparat vil forhindre en opklaring af sagen til evig tid. Det gjorde de effektivt fra første sekund med Hans Holmér, det var meningen, alt i efterforskningen skulle gå galt.

Denne samtale behandler teorien om, at Palme fra omkring 1982 var HIV-smittet og selv med få nære venner sørgede for at forlade scenen for ikke at blamere Sverige og Socialdemokratiet. Det skal have været Carl Lidbom, hr. og fru Feldt, Harry Schein og Carl Johan Åberg. At Palmes seksualliv var udsvævende, skal man kun kradse lidt i overfladen af glansbilledet, for at konstatere.

Er dette sandt, er Olof Palme formentlig død af AIDS på et af Emma Rotchilds slotte i Frankrig få år efter hans “mord” blev arrangeret i februar 1986. Palme havde en telefonsamtale med hende inden han gik hjemmefra på mordaftenen.

Efter nogen tilvænning synes jeg ikke, den teori er længere ude end alle de andre. Den forklarer tværtimod nogle hidtil uforklarlige ting på mordnatten f.eks. Sven Aners observation af Lisbeth Palmes to forskellige frakker samme nat. Den mørke hun er fotograferet i ved Sabbatsbergs Akuten, og den lyse beige, hun påstås påskudt i. Alt dette kan lyde vildt, men jeg lægger det blot frem som endnu nogle brikker til det uendelige puslespil.

Tuvheden, der via sit venskab med udenrigsminister Sten Andersson var ret tæt på Palme, bekræfter i det store hele Claes Hedlunds teori om ‘mordet.’ Se også Tanken svindlar – blev Olof Palme aldrig mördad?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hertz
Hertz
2 years ago

Palme: Nu er vi vist derude, hvor Elvis lever endnu. Hvordan skulle man kunne “fake” Palmes lig? Hans fysiognomi var jo ret markant, sagt på en pæn måde. Og alt det besvær, bare for at Palme skulle kunne nyde sit AIDS-befængte otium et par år i fred? Nej, den må du altså længere ud på landet med. Hva’ fa’en har du røget, Steen? Han kunne jo bare have trukket sig tilbage, givet hvilken som helt grund, og opnået det samme. Hvad med den enkle forklaring (Occams ragekniv): Palme bliver rent faktisk skuddræbt af Christer et-eller-andet, måske et privat opgør, måske… Read more »

Torsten
Torsten
2 years ago
Reply to  steen

Der var ikke meget AIDS/HIV i starten af 80erne. Lidt i de californiske bøssemiljøer, men i Sverige har sandsynligheden for at blive smittet med gul feber eller malaria været væsentlig større, hvilket vil sige = 0.

Prøv igen!

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
2 years ago

Vild o ofarlig spekulation. Vilken är då den farliga spekulationen som makten vill slippa motbevisa?

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Hvad med den om, at svensk politi skulle overgive sig til russerne…

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Hvad Palme døde af, er sgu da ligegyldigt. Har Sverige og vi andre ikke lidt mere presserende problemer at tage os af, end hvad der gjorde en afdanket, korrupt politiker til regnormefoder? Apropos hønsenes livret: Jeg har ikke været i Sverige i 20 år eller noget i den stil. Nu skal vi over og se på høns. Har heldigvis min “tolk” med. Jeg fatter bare ikke en bjælde af, hvad der kommer ud af munden på dem.(red. svenskerne, ikke hønsene) Her mærker jeg en markant forskel på de, der er vokset op med svensk TV og vi, der er vokset… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x