7
jul
Seneste opdatering: 7/7-19 kl. 0258
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Anden uge i november, når alle kommuner er fallit, chrasher den svenske krone”

“Snart har Sverige så store problemer, at de ikke går at fornægte. Almedalen 2019 er som at sidde ved et politisk systems dødsleje og høre dets rallen.” En god tusmørkesamtale ved midsommer i Visby mellem Aron Flam og Henrik Jönsson. Swedish Krona, Worst Major Currency This Year.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Dagens gode grin / skratt 😂

https://ibb.co/pRYVjpS

https://ibb.co/ZK0DfHy

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Ebba Busch Thor (KD): Mångkulturalism som politiskt projekt måste vara död https://www.dn.se/nyheter/politik/ebba-busch-thor-kd-mangkulturalism-som-politiskt-projekt-maste-vara-dod/ { NB Betalingsmur } … Busch Thor: ”Mångkultur måste stoppas som politiskt projekt” ALMEDALEN 2019 Publicerad 6 jul 2019 kl 10.05 https://www.expressen.se/nyheter/almedalen/busch-thor-mangkultur-maste-stoppas-som-politiskt-projekt/ Ebba Busch dödförklarar mångkulturen som ”politiskt projekt”. Med det tar KD-ledaren ett aktivt steg närmre SD-ledaren Jimmie Åkesson. Samtidigt höjs flera röster om internt missnöje inom KD efter mötet mellan de två partiledarna.[!!!] … Samtidigt uppger Ebba Busch Thor att hon är beredd att förhandla och söka stöd hos Sverigedemokrater framöver. – Jag är beredd att ta stöd av Sverigedemokraterna, jag är beredd att sitta ner… Read more »

Torsten K
Torsten K
3 years ago

Ebba bliver nok snart udelukket fra Facebook…

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Kommentarer på Ebba Busch Thors tal i Almedalen 190706 1

https://youtu.be/FhQCsrtaisI

Torsten K
Torsten K
3 years ago

Spekulerer på, om ikke det skulle være muligt for de alternative onlinemedier at puste lidt mere til ilden i Sverige end de allerede gør. Jo før svenskerne og deres land går helt ned med flaget des større er muligheden for, at resten af europæerne vågner op.

Så kan vi rigtig skutte os af velvære og betragte svenskerne som ”collateral damage”.

Det kunne være, at vi kunne blive enige om, at næste sommer skal være deadline for Sveriges totale sammenbrud.

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Torsten K

Og nej. Skåne skal ikke være dansk igen. Dertil er det for ødelagt af 300 – 400 års svensk besættelse og forsvenskning.

Den Nervøse
Den Nervøse
3 years ago
Reply to  Torsten K

Uha nej Skåne er fyldt med arabere og socialdemokrater! Der som i resten sf Sverige og de andre gamle danske områder er løbet kørt! Hvis Danmark ikke passer morderligt på vi også passerer the point og no return i løbet af 10-20 år. Demografi er skæbne 100 danskere med en fødselsrate på 1,5 vil blive til 42 på tre generationer, mens 100 f.eks Somalier med en fødselsrate på 3,5 vil blive til 542 på tre kortere generationer (de får børn i en yngre alder end danskere)Skræmmende ikke?

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Den Nervøse

Jamen, så gør dog noget!

Den nervøse
Den nervøse
3 years ago
Reply to  Torsten K

Hvad? Mange her stemmer på Paludan! Men så længe Hr. Og Fru Danmark ser ham som en ubehagelig brøleabe vil han aldrig komme op på over 10% og som bekendt skal man op på over 50% for at få rigtig indflydelse. Nej Borgerlige bør samle sig om Nye Borgerlige og socialdemokrater bør samle sig om DF. Paludans udfald har gjort det vanskeligt at diskuterer indvandring, fordi man straks bliver associeret med Paludan, og så kører den igen, det bliver tonen der diskuteres ikke substansen. Paludan er stærkt medvirkende til at vi nu har en rød regeringsimpelthen fordi ingen havde lyst… Read more »

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Den nervøse

Du tager vist fejl. Paludan er allerede glemt af de fleste. Desuden er DF ikke til at stole på over en dørtærskel, og NB har som bekendt kun et aktiv (én eller anden udtrykte det noget i retning af; hvad der kunne komme ind i munden snarere end hvad der kom ud af munden…).

Den nervøse
Den nervøse
3 years ago
Reply to  Torsten K

Efter deres afklapsning tror jeg DF vil være mere troværdige og din bemærkning om Nye Borgerlige er vist ikke værd at komenteter på.

River
River
3 years ago

Super interview. Kigger på Aron Flam, virker interessant.

britta due andersen
britta due andersen
3 years ago

En kvindelig DF politiker har sendt billeder fra Almedalen på FB, der var TOMT. Jeg spurgte, om hun ikke kunne sende et billede af en normal situation med mennesker. Hun svarede, at billederne gav den virkelighed, hun oplevede. Så at ugen snart lukkes ned, som de to herrer snakker om, synes muligt.

Brandmand
Brandmand
3 years ago

Måske vil folk flest virkelig leve i den 3. verden! MÅske er det en trang for de fleste at få bandekriminalitet, pengetrykkeri, bankkrak, og politisk kammerateri? Måske er det bare os på Snaphanen, der er tvangspræget personlighedsforstyrede. fordi vi fortvivlet klamper os til forældede idealer fra et svundet patriarkalsk samfund?

nobody
nobody
3 years ago

Of course! It exists.

“Björn Rosenström – Korv med Bröd”: https://www.youtube.com/watch?v=0-TZe_UAI3I

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x