7
jul
Seneste opdatering: 8/7-19 kl. 1332
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Markedet lyver aldrig

Dette er virkelig et emne, man kunne ønske belyst. Problemet er, at ingen forsker ville turde tage i det med tang. Det er den sidste forskning etablissementet ønsker sig, bortset fra den om voldægtseksplosionen på 1400 procent. Men hvad, den rammer for det meste underklassens kvinder. Endnu en blev skuddræbt i Sverige i nat, forresten. Klart at de lokale begynder at blive mørkerædde, men de har forholdt sig passive i 40 år. Nu undgår de ikke hele multikulti-pakken, og de vil miste deres land for al fremtid fordi de ikke  ville løfte en finger for det.

Varför väljer allt fler svenskar att bosätta sig i ett annat land? Våren 2017 besökte vi Fastighetsmässan “Flytta Utomlands” och intervjuade ett antal mäklare. Bland de besökare som vi tillfrågade var det väldigt få som var villiga att ställa upp på en intervju framför kameran, men när vi pratade med dem “off-cam” kom det fram att deras planerade utomlandsflytt delvis berodde på ett missnöje med den politik som förs och har förts i Sverige. Vi lyckades till slut få några besökare att ställa upp på intervju. Deras perspektiv bidrar till en mer nyanserad bild än den de intervjuade mäklarna förmedlar i inslaget.

Bruce Bawer: When British Justice Died

Tommy Robinsons eneste trumkort er, at vise til hvilke dybder det engelske etablissement og presse er parate til at synke. Skræmmer det os? Ikke nordisk presse tilsyneladende. Ikke Amnesty, Reporters Witout Borders, PEN og de andre organisationer. Menneskerettigheder er for dem, de kan lide. De andre kan man gøre ved, hvad man vil.

Trial by trial, imprisonment by imprisonment, dishonest news report by dishonest news report, the miserable bastards who make up the British establishment are steadily transforming Tommy Robinson, a working-class husband and father from Leeds, into an imperishable symbol of the quiet determination, indomitable courage, and love of liberty for which Britain used to be known but which that selfsame establishment has labored effortfully to stamp out during these opening chapters of the Islamization of that once-great nation.

Tommy is, if you will, our Nelson Mandela or John Brown, only without blood on his hands; he is our Churchill in the 1930s wilderness, sounding the alarm about a looming menace – except that Winston had a bully pulpit in Westminster, while Tommy appears, once again, to be headed back to jail. Rosa Parks became immortal for refusing to sit in the back of one bus on a single day; Tommy faces worse things than a Montgomery, Alabama, bus driver every day of his life, and doesn’t have an organization with the power and resources of the NAACP behind him. Also, Rosa Parks was the face of a cause of which the mass media of the time fully approved; today’s legacy media view Tommy as an existential threat to the power structures of which they are a part, and treat him, accordingly, with consistent dishonesty and disdain. Bruce Bawer i Frontpage.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Filuren
Filuren
2 years ago

Jyllands-Postens leder stater the obvious (som sædvanlig, fristes man til at skrive), men hvad, det er da meget godt ridset op. Det kan dog undre, at man nødvendigvis vil problematisere den manglende raceblanding – skulle det pludselig være et mål i sig selv, at Anna gifter sig med Ali? Semibrune børn med halvsort hår og store mørke øjne. “…Sådan gik det ikke. Trods trecifrede milliardbeløb kastet ud i såkaldte integrationsprojekter, som ingen kan eller vil kende resultaterne af, så lever vi i hver vores enklave og omgås dem, der ligner os selv. Fra for få år siden at have været… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Filuren

Vi er nu i begyndelsen af den tredje verdenkrig, som er totalt forskellig fra de 2 første. Denne verdenskrigs deltagere er “det Kristne Vesten” kontra “det Muslimske Østen, altså en religionskrig med globalt omfang. Den kristne deltager besidder alt militært isenkram, mens den muslimske bruger demografien som et hovedvåben. Den kristne del lammer sig selv militært, ved ikke at true eller anvende sit isenkram. Vesten har bandlyst al militær indsats efter fiaskoerne i Afghanistan, Irak, Libyen og Iran. Islams verden sender en blanding af selvmordskommandoer (jihad) og hære af ignorante analfabeter direkte ind i vestens kernelande. De islamiske hære virker… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Det er først og fremmest lavadelige pensionerede svenske funktionærer og tjenestemænd med orden i økonomien, der flytter udenlands, men tag ikke fejl.

De flytter ikke for at flytte, men fordi de er ude i en vigtig mission, som går ud på konstant at påpege, hvor og hvordan spaniere, italienere, grækere m.fl. ikke lever og opfører sig som rettroende svenske socialdemokrater.

Den nervøse
Den nervøse
2 years ago
Reply to  steen

Ja måske, men det gav sig i alle tilfælde ikke udslag i stemmeafgivningen ved sidste valg, som trods alt på sin vis er noget der ligner anonymt.

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Tommy Robinson precis som Julian Assange är offer för juridiska trakasserier. De har båda berättat sanningen och de betalar båda ett högt pris för det när myndigheterna vill göra exempel av dem.

Filuren
Filuren
2 years ago

Det som undrer meg er hvorfor ikke flere svensker har forlatt landet, et land der mannsoverskuddet er ca 25%.

Den nervøse
Den nervøse
2 years ago

Betyder det at vi får en ny type flygtninger her i Danmark?

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Med stor undren påhørte jeg, at DR P1 i deres nyheder kl. 13.00 havde en nyhed af dimensioner.
I deres visdom og undersøgende journalistik, havde de erfaret at en svensk politibos havde advaret om, at der var bandeskyderier i Stockholm og begyndende problemer også i Malmö, og at man forudså, at det ville fortsætte endnu i en rum tid.
Det kom noget bag på mig, idet jeg troede at der var fred og ro i folkshemmet?

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Selvfølgelig er der fred og ro i Sverige. At påstå noget andet er fake news.

Den meget nervøse
Den meget nervøse
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Politichefen har ret, det vil stå på en rum tid endnu, lige indtil islam har overtaget Sverige og svenskerne enten er døde, flygtet eller blevet dhimmier, sørgerligt men ikke desto mindre sandt.
Det er virkelig ubegribeligt at et folk kan ødelægge, hvad generationer har bygget op, på bare 30-40 år.
Jeg håber blot at vi danskere forstår at værge for os, men med sidste valg in mente tvivler jeg!

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Tyvärr har du helt rätt att det är obegripligt att folk kan ödelägga det som tidgare generatoner har byggt upp under hundratals år på bara några decennier. Tidigare generationer nordbor har varit i krig och kämpat och dött för att behålla sitt land men nu ger svenskarna bort sitt land helt frivilligt men det är inte bara svenskarna utan det är också många andra européer. Obegripligt.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Det er ikke Mellemøsten, som er Europas baghave. Det Europa, som er Mellemøstens skraldespand, losseplads, baggård, hvilehjem, jagtmark, lokumsspand, ormegård og foderplads.
Europæiske politikere er bare så D-U-M-M-E D-H-I-M-M-I-E-R.

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Glem ikke at Viktor Orban bød europæere af europæisk afstamning,velkommen i Ungarn.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x