10
jul
Seneste opdatering: 11/7-19 kl. 1817
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Det er en skandale”

Bill Warner har en phd. i fysik og matematik. Han har studeret islam i 45 år. Rasmus Paludan gennemførte et informeret, timelangt interview med ham. Jeg gad se den danske politiker, der nu er en sikkerhedsrisiko imod os med deres uvidenhed, gøre det samme.

Læs endelig i dag Det er en skandale af Henrik Dahl. Der er ikke mange i Folketinget med integritet nok til at skrive det. Feje nulliteter og karrierister kører vores nations fred og sammenhold i grøften for al fremtid. Artiklen viser, at Henrik Dahl ikke er karrierepolitiker, for der er ikke meget karriere i at have sandheden og samvittigheden som pejlemærke.

En dansk lillestatspolitiker sælger hellere sit land og sine børns fremtid, end han siger nej til de, der  egentlig bestemmer i det såkaldte ‘danske folkestyre’: EU, dvs. de globalistiske pengedrenge, FN og alle dem, der vil udfase de nationale demokratier til fordel for en verdensregering.

Denne generation er ved at sælge alle sine forfædre og alle sine efterkommere ud

Vi er ikke længere herre over vor egen skæbne, og danskerne gjorde end ikke mine til at benytte sine sidste rester af demokrati ved det nys oversåede Folketingsvalg. Formentlig takket være blandt andet DR’s bedøvelse, aner de ikke, hvad der er i færd med at ske.

Men det kan siges kort: Denne generation er ved at sælge alle sine forfædre og alle sine efterkommere ud. Danmark vil blive ligesom de renoverede huse i Landemærket-Åbenrå: Man lod facaden stå og hev al indmaden ud og erstattede den med moderne beton. Det svarer til, at vi nu opløser det danske folk og dets sjæl. Folkeopløsningen tager EU sig af, sjælen blev allerede lagt i syrebad efter 1968.

Neuropa: Når EU’s tusindårsrige braser sammen

EU bliver heller ikke noget tusindårsrige, men når det endelig braser sammen, vil man næppe kunne rekonstruere det Danmark, der en gang var, vi vil stå uden en nation. Det er det forfærdelige ved dagens begivenheder og denne ligeglade generation, som Mikael Jalving beskriver i sin seneste klumme.

Dansken kan lissom ikke befri sine tanker fra de helt nære cirkler, fra forbrug, sex, penge, nydelse, sport, popmusik og dum snakkeradio. Det vil derfor gå ham, som det allerede er gået svenskerne: Det de ikke ville forsvare, vil de miste. Vi er i færd med at gøre vores børn hjemløse.

Ydermere er der endnu ikke noget land i menneskehedens historie, der i længden har overlevet en blodtransfusion med islams folkemorderiske ideologi. Danmark kommer heller ikke til det, når den tid kommer, hvor der er muslimer nok i landet til at fordrive ‘de vantro’.

Dagens (vest) europæere er nu modne til at plukke

Det har islam gjort i 52 lande i 1400 år, og tro ikke, hvis nogen vil bilde dig ind, de har reformeret islam. Dens ideer og instinkter er de samme, som de altid har været: Verdenserobing for Allah. Forskellen er, at idag bistår de kommende erobrede Allah’s hære.

Dagens europæere er nu modne til at plukke for barbarerne, ligesom romerne var i det 4-5 århundrede efter Kristus. Deres vilje og forstand er brudt, og fjenden er allerede indenfor murene. EU-vejsidebombe mod dansk udlændingepolitik: Kan genåbne ‘8.000 afslag på familiesammenføringer’.Om den fjende sagde Marcus Tullius Cicero for 2000 år siden:

“En nation kan overleve sine tåber – og tilmed sine hensynsløse stræbere. Men den kan ikke overleve forræderi indefra. En fjende foran porten er ikke lige så farlig, fordi han er kendt og fører sit flag, synligt for enhver [..]

Forræderen arbejder på at svække nationens sjæl. Han driver sit uvæsen om natten – hemmeligt og anonymt – indtil nationens søjler er undergravet. Han inficerer nationens politiske organer, indtil de taber deres forsvarskraft. Vær ikke bange for en morder. Frygt en forræder. Han er den virkelige pest ! “

Peter Robinson: Why Does Joseph Stalin Matter?

Er man ligesom jeg interesseret, bør man høre samtalen med Kotkin om bind 1.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Rasende
Den Rasende
2 years ago

Jeg må have det ud! Jeg er tindrende rasende! Danmark er dømt ved EU domstolen for selv at ville styrer vores familiesammenføringspolitik! Det åbner for indvandring af op til 8000 flere tyrkere. Hvornår er danskerne blevet spurgt om det var det de ville? Er vi overhovedet et selvstændigt land længere? Er Tyrkiet pludseligt blevet medlem af EU? Har vi nogen sinde stemt for at EU skal blande sig i det. Vi er simpelthen blevet snydt så det driver ned af vægen! Der er en eneste årsag til at vi føjer EU i et og alt, det er at hvis vi… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Den Rasende

@ Den Rasende: Pas nu på blodtrykket… Det har op gennem historien, og alle steder i verden, fra tid til anden set temmelig sort ud for mennesker. I perioder, af og til af flere hundrede års varighed, har det endda set fuldstændig udsigtsløst ud for folk, der levede i de pågældende tidsaldre. Men der er altid opstået en ”game changer”. Altid! Uanset, hvor brutalt et regime har opført sig i forhold til befolkningen, har endnu ingen civilisationer eller styreformer overlevet i det lange løb. En anden ting er imidlertid, at diverse omvæltninger, store eller små, aldrig har medført de helt… Read more »

Den rasende
Den rasende
2 years ago
Reply to  Torsten K

Skulle det være en trøst?
Blodtryk: 230/124

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Den rasende

230/124:

Så er låget vist lettet…

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Den Rasende

Fra den islamofile sprøjte Information: “På dansk siger man f.eks. Hele den tyrkiske musik. Det betyder i virkeligheden alle kønssygdomme.”
Vi ønsker ikke hele den tyrkiske musik herop, spillet af kolde tyrkere på rov i den danske kontantshjælpsjungle. Alle familiesammenføringer skal finansieres 100% privat og familiesammenførte må alene få socialbistand i form af en enkeltbillet tilbage til deres islamiske paradis, fuldt af fred og kærlighed:-)

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Godt, at retsforbeholdet sikrer, at vi ikke behøver at rette os efter EU-“lovgivning”.

Den rasende
Den rasende
2 years ago
Reply to  Torsten K

Ironi?

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Den rasende

Nej da! Naturligvis retter politikerne sig efter folkets røst. Jeg har skam ikke fantasi til at forestille mig andet.

(Se blot, hvordan Merkel ryster for tiden, af skræk for, hvad der venter hende)

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Den Rasende

“…Ved afslutningen af 2. verdenskrig syntes det liberale demokrati igen at stå sejrrigt, i hvert fald udenfor Østblokken. Den politiske liberalisme fik kraftig medvind med dannelsen af FN som en demokratisk institution for løsning af nationale og regionale konflikter og formuleringen af menneskerettighedserklæringen i 1948.”

Hvordan kan du overhovedet blive rasende over en udvikling, der er så rasende forudsigelig? Liberalismen er den selvstændige nations dødsfjende, og har alle dage været det.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
2 years ago

God artikel af Henrik Dahl, der omhandler det som befolkningsudskiftningen virkelig handler om; nemlig den totale, ubehagelige og demokratisk illegitime forandring af dette land.. Man skulle næsten tro at han læser Snaphanen, mr. Dahl. Måske gør han også det – ligesom flere andre folketingsmedlemmer vist også gør. Det er en tanke der varmer. Det arbejde vi/Steen gør herinde er ikke helt uvigtigt, i det store billede..

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Spåkoner, halvstuderede røvere samt andre platugler har til alle tider ment at kunne forudsige udviklingen i samfundet. Mange af sådanne typer kaldes i dag kort og godt eksperter, videnskabsfolk eller forskere, hvoraf en del villigt falbyder deres tjenester til politikeres og andre folkeforføreres af og til temmelig tvivlsomme dagsordener. Og nogle forskere udtaler sig gerne, og ofte mod bedrevidende, om alt mellem himmel og jord; fra klima over invasive plantearter på det sydøstlige Endelave til støjniveauets indvirkning på bestanden af salamandere langs den Østjyske Motorvej. Flere af DMI’s meteorologer, som ikke engang evner at levere en blot nogenlunde pålidelig femdøgnsprognose,… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Globaliseringen och fortsatt massinvandring och deklarationer som Global Compact on Migration kommer fullständigt att förändra Europa. Migrationen från Afrika och mellanöstern kommer att fortsätta och likaså islamiseringen av Europa. Man kan säga att islamiseringen först gjorde sig känd när den indiske-brittiske författaren Salman Rushdie skrev sin beryktade bok Satansverserna. Boken väckte ett ramaskri i den muslimska världen och den iranska andliga ledare Ayatollah Khomeini utfärdade en fatwa mot Salman Rushdie så att han tvingades leva med ständigt beskydd för att inte bli dödad. Man kan tycka att det är konstigt att en religiös ledare i Iran kan utfärda en dödsdom… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Fordi de er muhamedanere!

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Det ser dåligt ut för alla EU-länder som undertecknade Global Compact for migration eftersom migranter från alla världens hörn kommer aldrig att ta slut. Storbritanniens inrikesminister berättade nyligen att Storbritannien kommer att fortsätta ta emot flyktingar från mellanöstern och Afrika i många år framåt.https://twitter.com/ukhomeoffice/status/1140662297863606272 Det är inte bara Global Compact som de europeiska länderna har undertecknat som har Europa i sitt grepp utan också kulturmarxisterna och deras identitetspolitk. En läkare blev avskedad nyligen i Storbritannien när han vägrade kalla en stor karl med skägg för madam.https://www.telegraph.co.uk/news/2019/07/10/christian-doctor-lost-job-government-department-refusing-identify/ I nästa år kommer det att bli en stor kulturkrock mellan kulturmarxisterna och Storbritanniens… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x