11
jul
Seneste opdatering: 11/7-19 kl. 1720
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

An Orwellian gathering: “You’re standing up for foreign journalists, but what about your own?”

Et pragtfuldt undercover interview om Tommy Robinson med The Committee to Protect Journalists. Juristen Ezra Levant er på den engelske regerings Global Conference for Media Freedom: London 2019. Det er ikke svært at se, af hvem Tommy Robinson har lært at udstille magtens misbrugere og hyklere. Mediefrihedskonferencen ‘beskytter’ også bladtegnere, dog ikke Muhammed tegnere. Dette interview viser om noget, hvorfor alternative medier er vigtige – og hvorfor magten ikke ønsker dem.

Min egen meget mindre sag lurer naturligvis i baghovedet. Endnu ni uger efter at jeg blev raidet af politi, lagt i håndjern, DNA testet, fingerprinted og fotograferet. har jeg ikke modtaget ét ord på skrift fra dem. Jeg har derfor heller ikke kontaktet en advokat, men mit første spørgsmål til ham vil være:

“Skal jeg forsvare mig mod den anklage eller lade være? Dette opfatter jeg som en politisk retssag, – jeg skal gerne begrunde det – og ved at forsvare mig giver jeg den legitimitet. Det ønsker jeg ikke. Giv mig en grund til, at jeg skal forsvare mig. Den eneste grund, jeg kan komme på, er at jeg slipper uden udgifter, hvis jeg bliver frikendt. På et folkepensionsbudget er der ikke mange penge tilovers til retssager og advokater med en timeløn på 1500 kroner.”

Google working towards de-platforming Breitbart

Breitbart er, hvad man mange steder i verden ville kalde et ret upåfaldende, konservativt medie. Set fra danske og nordiske journalisters yderliggående rød-grønne perspektiv, må man naturligvis beskrive Breitbart som “højreeksttremt.”

Afstanden fra to yderlige punkter er dog lige lang, fra hvilket punkt man end starter rejsen. Men så megen selvbetragtelse og relativisering har de ikke. Ligesom med børn, udgør de altid altings centrum. “Det normale, det er mig.” Og ‘de normale’ anser sig for fuldt berettigede til at censurere ‘de ikke normale.’

Denne video vil med stor sandsynlighed blive censureret af Google. Så erstatter jeg den med en anden fra en fri, demokratisk udbyder.

Project Veritas er inviteret til Det Hvide Hus om Google

Facebook stänger av användare som nämner Tommy Robinson vid namn

Facebook fortsætter sine overgreb på ytringsfriheden. Jeg er selv udelukket i tredive dage på grund af ingenting, hvorfor jeg mest hælder til at slette min Facebook konto helt. Det er ganske vist et arbejdsredskab, jeg i nogen grad har brug for, men jeg vil ikke støtte Facebook lumpne forretningsmodel. Fria Tider.

Se også mine norske venner: Facebook svinger pisken over alle som omtaler Tommy – Red. utestengt

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
2 years ago

Det kommer vist ikke til at gå stille for sig…

https://www.youtube.com/watch?v=dY2lNIhZpAE

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Margrethe

Håber virkelig politiet får een på hatten så de aldrig nogensinde glemmer hvorfor.
Der findes jo også ABB´er i England. så det kunne meget nemt føre til noget grimt.
Domstole og politi har da ogsåspillet op til ballade længe.

Charles
Charles
2 years ago

ot
FB er en børnehave, hvor de vil bestemme hvad der skal/å skrives om
https://hodjasblog.one/facebook-vil-goere-tommy-robinson-til-en-ikke-eksisterende-person/

Som sagt før. Hold jer af FB.

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Best å la sovende bjørner sove..
Om de skulle våkne..ta det ifra der..
Klart vi hjelper om..dersom atte…
Vanlig husforsikring vil dekke en del..

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Bliver uretssagen for dyr, må du jo bare lave en indsamling. Principielt bør de ikke have fornøjelsen ved at se dig spilde tid på at møde op til deres kattens leg med musen.

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  steen

OK. Jeg sender dig en et par snoldekroner via mobilpay, nu. Men de er øremærket og SKÁL gemmes til retssagen, om ikke andet til at drukne den omvendtee sejr i tarvelig rødvin….

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x