13
jul
Seneste opdatering: 13/7-19 kl. 1824
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi taler så meget om minoriteter, men det er befriet fra virkeligheden. “Hvide, caucasians” udgør nu kun otte ud af hundrede mennesker i verden, og vi vil kun blive endnu færre med den nuværende indstilling til migration. Vi kommer i minoritet endda i vore egne lande, og det synes netop at være EU og Vesteuropæernes selvpiskende ønske.

Tommy Robinson sendt til Belmarsh – en ‘jihad-træningslejr’

Skabelsen af en ikke-person

Vi lever i groteske tider. Folk får nu en måneds karantæne på Facebook for blot at nævne Tommy Robinsons navn. Uwe Max Jensen er netop blevet udelukket for et tre år gammel foto af ham, iøvrigt taget af mig.

Lars Hedegaard er også i karantæne udelukkende for at have nævnt hans navn og ligeså Hans Rustad og Ingrid Carlqvist. Så er det næsten beroligende, at man selv kun er i karantæne for at have skrevet “svensk presse er syg.” Facebook må nu betragtes som uanvendeligt for enhver, der tager sig selv en lille smule alvorligt. Har man kun kattekillinger på hjernen, kan man roligt forsætte.

Snart vil EU’s ‘uploadfiltre’ kunne forhindre, at Tommy Robinsons navn nævnes på en privat blog som denne. EU og Big Tech begynder at minde om Stalins bortretouchering af Leon Trotsky fra alle fotos. Se Censorship of images in the Soviet Union

Tommy Robinson has reportedly been transferred to Belmarsh prison, a maximum security facility in south London once described in Britain’s mainstream media as “a jihadi training camp”. Tommy Robinson was re-sentenced to nine months in prison this week for non-violent contempt of court offences — after an earlier ten-month sentence passed within hours of his initial arrest was quashed — of which he should have to serve around two-and-a-half months before becoming eligible for automatic release on licence.

In 2016, a former Muslim inmate of Belmarsh told the London Evening Standard that “There were so many would-be jihadists in there I felt like an intruder at a jihadi training camp.” Tommy Robinson Reportedly Transferred to Prison Described as ‘Jihadi Training Camp’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
2 years ago

WoW, De Engelske myndigheder er ikke bange af sig. Det er noget af det mest modbydelige jeg nogensinde har hørt. Det ender helt sikkert galt.

Nu sender jeg en hund til TR, det er desværre det eneste nyttige jeg kan gøre!

Santor
Santor
2 years ago
Reply to  Santor

BTW. Hvis der er andre der er lige så pissed of som mig så kan man hjælpe her : https://www.tr.news/freedom-for-tommy/

Ps. Håber det er i orden med dig Steen?

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Var vi ellers ikke inde på, at censur ingen sinde mere måtte indføres?

Hov. denne tekst er postet af Knud Madsen og ikke Snowflinga. Der sker noget underligt, hvor andres navn og e-mailadresser kommer uretmæssigt frem.

Charles
Charles
2 years ago

Bliver han myrdet, er jeg sikker på at ballonen går op.
Krigens fæle ansigt bliver større og større, jaii ja. det kommer tættere på.
Se også:
https://youtu.be/godspgygiK4 Lars Andersen
Facebooks regler tillader nu direkte trusler imod politiske modstandere

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago
Reply to  Charles

Ja, det burde være løgn, men er altså gældende tilstand i dag.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x