17
jul
Seneste opdatering: 17/7-19 kl. 2059
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ezra Levant er hos Glenn Beck. Se også Hvis retssagen mod Tommy Robinson havde fundet sted i Kina eller Tyrkiet, havde man kaldt det en skueproces.


Asle Toje: Det svenska klansamhället

“Vi kan ha fem år på oss att göra det rätta, men beslutet skulle ha fattats för 25 år sedan”

Siger en svensk polis om at redde Gøteborg. Omtrent på det tidspunkt jeg begyndte at advare på tryk, så mine erfaringer med politisk debat har alt i alt ikke været opmuntrende. Nok er det politiske liv en scene, som Shakespeare siger, men det er ikke de store dramaer, der opføres, det er mere revy-genren. Brød, skuespil, sladder. Det ‘mest moderne, progressive land’ var et klansamfund for 1000 år siden. Nu er det ‘progressivt’ at vende tilbage til tiden før 800 tallet.

Sverige har omfattande problem med integrationen av nyanlända invandrare. Samtidigt som utanförskapsområdena blir fler växer sig parallella samhällsstrukturer starkare. Den norske statsvetaren och författaren Asle Toje har besökt Göteborg för att ta reda på vad detta beror på.

Samtidigt som BNP har bromsat in och BNP per capita har varit i princip stillastående i ett decennium har dock mängden samhällsproblem – eller utmaningar, som de kallas när det saknas lösningar – vuxit.

Integrationen är en utmaning, skolan är en utmaning, långtidsarbetslösheten i utsatta grupper är en utmaning, den demografiska utvecklingen med en åldrande befolkning är en utmaning, brinnande bilar i utanförskapsområdena är en utmaning, kommunernas ekonomi är en utmaning, polisbristen är en utmaning, utmattningssyndrom bland socialsekreterare är en utmaning, och så vidare. REPORTAGE Det svenska klansamhället.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
2 years ago

Demografin enligt kommunistisk retorik (problemet är för många pensionärer/äldre) är inget problem. Pensionärer/äldre är ett övergående problem och är löst på typ 25 år. DÄREMOT är ett verkligt långsiktigt stort problem, massinvandringen, och alla problemområden i samhället har en gemensam nämnare – just massinvandringen. T o m den ökande mängden äldre som är pensionärer eller framförallt försörjda med s k “äldreförsörjningsstöd” är ett enormt “demografiskt” problem. Äldreförsörjningsstöd är avsett för invandrare, som skall pensioneras, men numera “förtidspensioneras” dessa i hög grad (i synnerhet kvinnor). Med statistikmanipulationer så döljs sedan vilken enorm ekonomisk börda detta är för framtida svensk ekonomi –… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Hvis Sverige, som mange hævder, virkelig har passeret det berømte point of no return, giver man vel egentlig bedst svensken nådestødet ved fuldstændig at ignorere landet. Lad dem dog fortsætte deres vanvittige færd mod afgrunden uden forsøg på udefrakommende indblanding.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Torsten K

Om så er tilfelle må dere dansker regne med mange svensker som vil søke asyl hos dere..så gled deg. Man hjelper da sine naboer.. Selv flytter vi ifra vår idylliske by i Skåne..men ikke til Danmark men et annet sted i Skåne som styres av SD og M..som også flere bekjente har gjort..flere vil gjøre..det fylles virkelig opp der i byen som er en mindre by. Narko,rån/overfall..spes av eldre..gjerne med rullator.. på lyse dagen har tatt over her..økt.. og utrygghet med å ferdes ute ..fritt kan ikke løses med toppen securitas på hus og biler..bare ting..vi bor nesten i typ… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  sussebassa

@ sussebassa:

Svenskerne skal være velkomne. Som turister! Og turister rejser hjem igen!

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Torsten K

Skåninger, som kan påvise danske aner fra før Europas stormagter forærede Skåne til Sverige, skal modtages med åbne hjerter i deres gamle moderland.
Resten skal gennemføre kurser om Skånes historie før den svenske voldtægt. Deres skoler fortæller i dag aldrig om Skånes historie, før det blev forsvensket med vold og etnisk udrensning.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Hva med normann som kan bevise danske aner..ca 1790..Amtmann i Jylland..holder det..

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  sussebassa

Fjeldaberne og fladlandslusene har altid været ét folk; efter flere hundrede års tætte forbindelser, kulturelt og sprogligt. Tak for Tordenskjold, Ludvig Holberg, Edvard Munch, Rolv Wesenlund, Grieg og kong Håkon 6. som sørgede for, at Margrete 1. blev Nordens dronning.

Poul Larsen
Poul Larsen
2 years ago
Reply to  Torsten K

Hvilken tragedie. Selvfølgelig skal vi tage imod svensken, de vil dels tippe befolkningssammensætningen i nordisk favør her i Danmark. Der vil også kunne opnå politiske mål, da man vel næppe kan forestille sig at der bliver stemt på centrum venstre af vores nye medborgere.

Udover det syntes jeg at det vil være moralsk uforsvarligt, ikke at tage imod en nabo der er i nød.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  steen

Som dansker er det nok mere på sin plads at prøve på at undgå, at den svenske syge spreder sig.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Torsten K

..prøva å unngå..
Med den regjeringen dere har valgt er dere på samme vei som Sverige..saktere, men veien er den samme..utstaket.

ino
ino
2 years ago
Reply to  Torsten K

Selvfølgelig er det på sin plads at prøve at undgå at den svenske syge spreder sig i Danmark. Tidsrammen er kort, ultrakort. Men nuancerne skal også med: Problemerne er størst i de store byer og mindst på landet og i de mindre byer. I rige skånske kommuner som fx Vellinge og Båstad er der ikke større problemer endnu – to overraskende nylige, natlige røverier samme nat i Båstad (under tennisugen Båstad Open) er faktisk et særsyn. Det er sjældent at se fremmede på de kanter, men det ændrer sig måske. Jeg var for et par uger siden i Rungsted Havn,… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  steen

Når du er gået ind til evige fred, så fortæl Sct. Peter ved perleporten, at han har fået ubillig konkurrence af en hr. Muhammad Ibn Abd Allāh IbnAbd al-Muttalib – og at nu må Peter befri os den mands chikanerier.

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Det skapas nya klansamhällen i hela norden och Sverige har kommit längst i sitt klanbyggprojekt. Danmark, Norge och Finland kan välja om de vill fortsätta att gå samma väg som Sverige eller om de är klokare än svenskarna. Det är tragiskt att se hur EU har lyckats förstöra det ena landet efter det andra.
“As my local priest, Papas Yiorgas, says: ‘Greece has been abandoned by God and we Greeks must pray for a revival of the spirit of the War of Independence. Who will lead us to victory against the new Ottomans in Brussels?’”
http://www.defenddemocracy.press/a-greek-tragedy-how-the-eu-is-destroying-a-country/

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
2 years ago

Det var vel bedre, om de tre nordiske lande gik sammen om at få deres tabte lande tilbage. Lidt vildt at forestille sig, at alle skal kunne bo i lille Danmark. Lad os være realistiske.

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Det har vi på sin vis prøvet én gang, men svenskerne kunne ikke lade være med at smadre Kalmarunionen.

Desuden har svenske ledere altid haft både storhedsvanvid og stormagtsfornemmelser.

Gider dem ikke!

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Torsten K

..og glem ikke..
Sosseregjeringen samarbeidet med naziene..før under etter WW2..defacto..og ble søkk rike på vår bekostning.
Det vet alle nordmenn..glemmer det ikke.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x