22
jul
Seneste opdatering: 22/7-19 kl. 1539
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi fik ny kammerat overleder. Det såkaldte parlament skulle godkende hende ved at stemme. Der var kun ét navn på stemmesedlen ligesom når kammerat Stalin og Saddam blev valgt. En væsentlig forskel er selvfølgelig, at EU parlamentsmedlemmer der stemte blankt, ikke blev ført udenfor og skudt med det samme.

Danskerne er komplet ligeglade med, at deres politikere har foræret 150 års folkestyret til et ikke-valgt bureaukrati. De havde ikke noget at bruge det til, og danske folketingsmedlemmer vil også hellere beskæftige sig med, om huse med centralvarme på eje en brændeovn frem for at have rigtigt ansvar. Alt er i den skønneste orden for vælgere og politikere. Vælgerne leger demokrati en gang hvert 4. år, og politikerne får mere i løn en dengang de havde indflydelse, og begge slipper for ansvaret for deres egne liv og nationer. Man skal ikke tvivle på, at Ursula von der Leyen vil fortsætte med at tømme Danmark, en af verdens ældste nationer, for indhold.

The Fourth Reich picks a new Führer

No sane person could have witnessed the coronation this week of the new grand poobah of the European Union without recognizing just how utterly undemocratic – and dangerous – this institution is.

Her name is Ursula von der Leyen, a name that instantly communicates two important facts: (1) she is German; (2) she is a member of a hereditary elite.

To be sure, the “von” is courtesy of her husband, who belongs to an aristocratic family. But her own blood also runs blue. In addition to having a tony Teutonic lineage – she was born into the patrician Albrecht clan – she’s descended from a couple of the biggest slave traders in the American South. Her grandfather, Carl Albrecht, was a psychologist famous for his studies of “mystical consciousness.” Her father, Ernst Albrecht, was one of the very first bureaucrats to tread the corridors of power in what would later become the European Union.

And von der Leyen won. It was a close vote, but she still won. Consequently, as the EU continues its long metamorphosis from a coal and steel community into a hyperstate, the closest thing it has to a president is a woman who has said that she looks forward to a United States of Europe and is eager to build an EU military. DEUTSCHLAND ÜBER ALLES. The Fourth Reich picks a new Führer.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Rather Ursula vorn und hinter der Leyen, new grand poobitch of Deutschland unter Allah.

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Danskerne er ikke komplet ligeglade, vi har ved et par lejligheder taget kritisk stilling og er gået imod strømmen. Det skal tales op, det er positivt og stærkt. Det er det samme mod og selvtillid, der præger f.eks. Ungarn, Polen, der før har kæmpet for frihed.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  sussebassa

Steen..noen har hacket min avatar..dette har ikke jeg skrevet.

john dd
john dd
2 years ago

det er så sørgeligt, men vold er nødvendig. Vær klar

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  john dd

Cykelpumpen er på plads i bryggerset!

Filuren
Filuren
2 years ago

Prøv at google (dammit!) billeder fra henholdsvis Bundestag og EU-parlamentet. Lighederne er slående. Okay, den ikoniske ørn har man dog droppet nede i EU.

Sammenlign derefter den nye rådsbygning i Bruxelles (‘den glødende lanterne’) med den lysende glaskuppel over Reichstag. Jo jo, man skjuler det da ikke.

Prydplanten Ursula kan effektivt bruges som prygelknabe for alskens angelsaksere, og det er så det. Blåt blod er kun et plus, tyske aner plusplus. Femifokus et klart minus, USE minusminusminus.

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Nej, danskerne er ikke komplet ligeglade. Danskerne kan bare ikke rigtig få øje på, hvad de skal gøre for at ændre på tingenes tilstand.

Og hvad betyder det så..?

Det betyder, at skribenter på de alternative onlinemedier simpelthen er for dårlige til at formidle budskabet og til at nå ud til folket.

Journalisterne på MSM har årtiers erfaringer at trække på. Onlinemediernes ejere er lallende amatører!

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  steen

Formoder de alle har al for meget information at skulle processere til at have tid til at forholde sig til virkeligheden

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  steen

Hvilke medier har ikke jubeldækning af EU? Det er meget længe siden, jeg holdt op med at læse MSM aviser, lige bortset fra debatindlæg og kronikker fra mennesker, der ligefrem ved noget. Artiklerne læser jeg aldrig, da det jo blot er journalisternes egne “debatindlæg”, forklædt som journalistik. Modsat de ægte debatindlæg, bygger journalisternes på nul viden og 100 procent fordomme om kulturberigere, RV, den offentlige sektor, og så videre. Hvorfor spilde tid på at læse sig dummere? TV har jeg aldrig kunne holde til at se på i mange minutter. Men alt i alt mener jeg ikke, man bliver dummere… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago
Reply to  steen

Den vurdering falder fint i tråd med mine egne oplevelser. Det er yderst sjældent, at jeg møder noget menneske, som overhovedet aner noget bare nogenlunde tilbundsgående om den politiske virkelighed. Efter nogle få pip ser man bare ind i et par tomme øjne, og så skal vi helst skifte emne. Desværre gælder det også veluddannede folk, selvstændige eller folk i gode stillinger. Det er virkelig sørgeligt, og det er min formening, at det er årsag til at de satans rødgardister og politisk korrekte røvhuller, har så meget vind i sejlene.

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Torsten K

Jeg glæder mig iøvrigt til at læse dit alternavtive onlinemedie, Torsten. Jeg kan se, du ved alt om, hvordan den ged skal barberes, så MiddelMadsen og frue lader sig trække til truget og glaeligt drikker løs.

Eller er vi ovre i samme kategori, som sofaeksperterne udi fodbold, der liiige ved, hvordan den bold burde være blevet spillet, så sejren havde været i hus…

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Margrethe

@ Margrethe:

Det forstås af din kommentar, at kritik af den rette lære ikke er velset. Men det ser man jo også så mange andre steder…

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Torsten K

Jeg tror ikke, du forstår forskellen på konstruktiv kritik og så den kritik, der vist mest handler om at vise, man findes.
Så jeg venter stadig med spænding på dit bedre alternativ…

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Du har et par enkelte fejl i brødteksten 🙂

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  Nielsen

Folkestyret > folkestyre
På > må

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Ingen elsker Ursus! 😄

X&Y
X&Y
2 years ago

Wir haben das gehört – “Ein Volk, ein Reich, ein Führer”: https://www.youtube.com/watch?v=lCqg9pVJGlU

And as people we will not stand for this again!

Politician who try to get us step by step into the abyss again will not foal us again! Politician who once more will bring our nations down will only experiance nurümberg 2.0 – https://www.youtube.com/watch?v=lC5o33RrmDI

Bruno E. Larsen
Bruno E. Larsen
2 years ago

“Danskerne er komplet ligeglade med, at deres politikere har foræret 150 års folkestyre til et ikke-valgt bureaukrati.”
Bestemt form:”Danskerne” er ikke korrekt sprogbrug, jeg er f.eks ikke ligeglad!

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

En belastet person, hr. Morten Mellemøstergård, er blevet udnævnt til æresmuhamedansker i Mekka. Hvis det står til troende, udtalte æresmuhamedanskeren spontant: “jeg føler mig helt stenet over æren”.

Ursula von der Leyen
Ursula von der Leyen
2 years ago

Jeg skal nok få jer til at slå hinanden ihjel,hvad enten i vil det eller ej.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Strategi udformet af Europas Politbureau i EuroKremlin: Europas befolkning er geriatriske affældigheder, som snart slipper håndtaget. Når de er krasset af, står EU med en masse overskud på budgetterne, som egentlig burde returneres til skatteyderne. Det er dog smartere for Eliten, for at fortsætte ‘produktion-forbrug-profit’ kæden, at invitere primitive stammefolk til EU. Rejse og ophold betalt med de døde oldinges pension. De nye uvidende kan ikke gennemskue, hvorfor de er inviteret. Netop fordi de er nemme at narre, så længe de må beholde deres primitive religion. Politbureauet kan til gengæld ikke få garanti for de nydende tilflytteres loyalitet mod Eliten.… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Tror du overser, at når den sidste europæer er steget af, er der i sagens natur heller ikke længere nogen europæisk elite.

Xcon
Xcon
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Hørt. Det er sku svært at finde motivationen til hårdt arbejde for velfærdsstaten. Især når man ser sine forældres ofre sig, for så bare at blive bedt om at punge ud til alle andre en dem vi kender som Danskere. :/

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x