27
jul
Seneste opdatering: 29/7-19 kl. 0409
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Forundersøgelsen mod ASAP Rocky fylder 552 sider (!)

Den er nu til at læse for de mere systematisk anlagte. GW kalder de 552 sider “det mest utredda brottet av den här digniteten i vår polisiära historia.” Det er svensk bureaukrati med fuldt udtræk, og det lover ikke godt for nogen af de involverede måske lige med undtagelse af den dybt kriminelle afghaner, der er “hjemme på ferie” og ikke møder op i retten. Det såkaldte “offer.”

Der begås omkring 85.000 tilfælde af “misshandel inkl. grov” i Sverige om året. I den kollapsende retsstat kommer de fleste aldrig for retten, men nu skal en amerikansk rapstjerne bære hele vægten af systemets cover-up af deres kontroltab  ved at være en af de meget få, der ryger i fængsel for “misshandel.”

Patrik Engellau har ret, når han kalder den herskende svenske klasse En samling dårar. Jeg havde aldrig troet, jeg kunne føle en sådan medlidenhed med en rapstjerne, men hans trængsler er kun lige begyndt, og han aner ikke hvad der ramte ham.

Malmø-kvinde for let påklædt til at køre i bus. Måtte stå af

Kultursammenstød i den feministiske multikultur. De stærkeste vinder, og det er de koloniserende patriarker. Jøder, bøsser og kvinder er på taberkurs.  Amanda Hansson skriver:

Jag är otroligr arg, och vill bara beklaga mig. Idag så gick jag på buss 3 på södervärn (11.05 EXK 069) i Malmö…

Idag så gick jag på buss 3 på södervärn (11.05 EXK 069) i Malmö. En väldigt varm dag (27 grader) så därför har jag, som vilken annan människa som helst, anpassat kläder efter väder’. Jag har på mig ett par shorts och en topp som har en rosett knuten där framme. Jag går på bussen, skannar min biljett men plötsligt hejdar busschauffören mig. Han säger ”kan jag få prata med dig?” Och jag bara ????? Va? Då säger han ”du kan inte gå klädd så på våra bussar” och jag bara ”vad snackar du om?” Varav han svarar ”du får klä på dig, du visar alldeles för mycket” (redan här KOKAR jag av ilska).

Busschauffören börjar snacka om någon policy som absolut inte existerar. Jag fortsätter ifrågesätta, och han säger att jag inte får åka med om jag inte klär på mig. JAG ÄR RASANDE. Jag går av bussen för oavsett om jag vill stanna kvar i ren protest var jag så arg så jag ville bara skrika och gråta. Jag ifrågasätter vad det är för ”jävla sexistiskt skit” och går ifrån. Jag har ALDRIG i hela mitt liv känt mig såhär förnedrad någonsin, och att det ska ske i offentlig miljö på en buss gjorde mig vansinnig. Jag ringde er på Skånetrafiken och anmälde och hon i växeln beklagade och säger att det jag minst kan få är en ursäkt. Jag vill att den idioten får sparken, annars blir det fan Sydsvenskan och Aftonbladet nästa. Tack och hej mvh arg tjej.  Facebook.   

Amanda fick inte åka buss i Malmö – var för lättklädd og Chauffören har tagits ur tjänst: ”Gjorde fel”. Amanda har lagt op, hvad hun havde på.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Charles
Charles
2 years ago

Det må helt sikkert være en (Slamchauffør), der forviste hende ud af bussen.
Nåe ja: det er jo også den vej Stefan Löfveen ønsker.

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  Charles

Dan Park er ifølge 24nyt punktum de kå fængslet i måneder. Uheldigvis skal man for at kunne læse 24nyt betale én eller to kroner / måned. Velbekomme. Og de takker nok for DhimmiRadioens promovering af deres kammerater i Journalistisk venstreParti afdeling det centrale centralbureau.

sussebassa
sussebassa
2 years ago

ASAP fikk hele verden å måpe ved at han ble satt i fengsel når han forsvarte seg imot velkjente afhganske brottslinger iflg brottsregisteret. De trodde nok han var et lett bytte og med alle hans gullkjeder..perfekt. Det han har gjort for oss vanlige svensker er å vise hvordan svensk rettssystem ikke funker..mm du er muslim. Da slipper du lett unna voldtekter mord, rån bilbrenner..fordi rettssysemet blir styrt av kulturmarxister..”pelikanrapporten”..som ex..men der vant rettvisan tilslutt som jeg inderlig håper for ASAP. At dette blir en skikkelig smekk til Løfven..”rettvisan gjelder for alla”..om du er muslim, annars inte. Verden “storskrattar” til Løfvens… Read more »

Nope
Nope
2 years ago
Reply to  sussebassa

Asap prøvde å stikke fyren i ansiktet med en knust flaske. Flere ganger. Slutt å drit deg ut. Dette er to kjeltringer, de er begge like lite verdt og de burde sperres inne begge to.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Fra hvilket shithole var monstro den sjafut? Da han blev født, kunne han se sin mors kønsdele både indefra og udefra. Alle vi normale lukkede øjnene. De fjolser som ikke lukkede øjnene er endt hysse & frusse – som denne sjafut med samme IQ som et ubeboet batteriløst kukur.

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Grineren. Jo,han burde indkaldes til fornyet kørepræve. Og hvis der var nogen anstændig tanke i ejeren/ejerne af busselskabet,kunne han aldrig igen blive ansat i Mallahmø-busselskabet. De bør skamme sig helt ind bag lokumsdøren.

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Det ville nok hjælpe opklaringen,hvis de to afghaneres genaralieblade blev medtagne ved retsagerne,som nok bliver tilløbsstykker. Max underholdningsværdi og endnu et skoleeksempel på Sverigestans kollektive sindssyge.

Liz H.
Liz H.
2 years ago

Verdens mest humanistiske nation har et svært problem med prioriteringen af medlidenhed for tiden: ‘…det er selvsagt meget synd for de sorte som har lidt så meget under de magtsyge hvide, – men dog ikke hvis de er rige (som ASAP Rocky), så er det kun lidt synd for dem. Afghaneren/iraneren der er uledsaget flygteningebarn, han har meget mere brug for den svenske medlidenhed end den sorte rigmand, så han scorer naturligt nok højere på medlidenhedsskalaen. Det te forstår svenskerne, men kan de få Trump til at forstå logikken i dét?

Filuren
Filuren
2 years ago

»…Der stank infamt af gammel tobaksrøg i stuen med de snavsede puder og halvt udrøgede vandpiber. I et hjørne lå en stor og uformelig kvinde klædt i grønligt tyll, og om panden, i næsen, i ørerne, om halsen, håndled, armene, midjen og anklerne tungt behængt med indfødte smykker. Når hun rørte sig, lød det som larmen med kobbertøj i et køkken. En mager kat mjavede sultent udenfor på balkonen. Kim standsede, forvirret, ved dørens forhæng. “Er det det unge blod, Mahbub?” sagde Huneefa dovent, hun gad næppe flytte vandpibens mundstykke mellem sine læber. “Å, Buktanoos!” – som de fleste af… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Det giver da ingen mening, at den svenske retsstat skulle gå hen og sende rapperen i fængsel. Han er jo neger!

En frihedsstraf vil jo være at karakterisere som hetz mod folkegruppe.

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  Torsten K

Nu kan vi jo håbe på,at Slobodan Jovicic (Mayers advokat) får den vinkling med i sagen.

Bull
Bull
2 years ago

As soon as possible Rocy tried to stab the guy in the face several times with a broken bottle. Tell me more about the ever so innocent American. And one more thing; an african man beat a afgani man. Sweden doesn`t really have anything to do with it. Send them both home. Or lock them in the same room and let them kill each other.

Bull
Bull
2 years ago

Anyone who gives themselfes the name As Soon As Possible Rocky, deserves to spend the rest of their lifes in jail. These f****** wanna-be rappers must be stopped. First they give themselfes ridicolous made up names, then they fart into a microphone and dare to call it music. And then they walk around like they are hot shit. The only good rappers, are dead rappers. F*** them all. I`m just praying for the Swedes to give rocky the death sentence.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x