28
jul
Seneste opdatering: 29/7-19 kl. 0956
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Når den ene offergruppe angriber den anden, går der kage i socialist-liberalistiske hoveder

En muslimsk kvinde sviner deltagere i Waltham Forest Pride, London til. Det fandt sted igår den 27. Hvilken offergruppe vil de islamimporterende socialister og liberalister vælge, den dag de bliver tvunget? Og hvornår vil homoseksuelle spytte klart ud om den eksistentielle fare politikere har påført dem i 35 år, og som vil koste menneskeliv også i Danmark?

I Sverige har det kostet adskillige homoseksuelle livet, antallet islamiske myrdede er en  statshemmelighed, men bare mellem 1980 og 1994 blev 20 homoseksuelle myrdet. Kun i enkelte tilfælde kender vi sandheden, og den er grum og uheldsvanger. Muslimer myrder faktisk homoseksuelle, det er ikke kun noget, der er forskrevet i skrifterne.

Den sandhed er voldsomt ubehagelig for progressive politikere, og de reagerer ubegregneligt, når de konfronteres med den. Hvis de kan slippe væk, foretrækker de ikke at reagere overhovedet. Ikke tale, ikke se, ikke høre.

For svenske politikere er ofrene for deres samfundseksperiment collateral damage, og det er bevis på ens onde sindelag, at sige sandheden om dem. Ser de ikke skriften på væggen? Daily Mail har også historien, og prøver at finde et af sine ti ben i sagen.

Det Religiösas Återkomst

I Sydsvenskan skriver tre danskere, at “der findes en del ligheder mellem Pride og religiøse ritualer” og der har de en central pointe. Svenskerne blev brutalt hurtigt afkristnet. I stedet fik de en svigefuld, matriarkalsk stat og dens guder – genus, värdegrund og jämtställdhet – at tilbede, og Pride at gå i religiøse processioner til. (Se Det Religiösas Återkomst) Mange vil nok have i tilbageblik have foretrukket kristendommen. Katie Hopkins tweeter:

This is Walthamstow Forest in London. 50% ethnic minority (minority?) 22% Muslim. Most common minority nationality – Pakistani Most common minority language – Urdu . Do you see where we are headed yet? Waking up yet?

Lars Hedegaard: Det er demografien, dumme

Som den berømte amerikanske økonom, Thomas Sowell, engang bemærkede, så handler politik ikke om at løse samfundets problemer, men om at løse politikernes. Deres største problem er at blive genvalgt, så de kan skrabe mere magt og flere privilegier til sig.

Samtidig er politik en hård branche, hvor grupper af politikere (vi kalder dem partier) slås mod andre grupper om at komme til tops, og metoderne er ikke for børn.

På det seneste har nogle grupper af politikere fundet ud af, at det er alt for besværligt at overbevise landets genstridige vælgere om netop deres fortræffelighed. Så de har fundet ud af at importere deres vælgerkorps. Ligesom virksomheder, der importerer udenlandsk arbejdskraft, importerer venstrefløjens politikere vælgere. Helst fra lande hvis indbyggere med stor sandsynlighed ikke kan integreres og derfor bliver statens klienter og venstrefløjens pålidelige støtter.

På denne måde bliver normal politik, som vi kendte den for nogle årtier siden, erstattet at demografi. Kalkulen er enkel: Kan vi ikke overbevise vores egen befolkning om netop vores ret til magten, må vi importere nogen, der forstår det.

Det underlige er, at de borgerlige partier, der står til permanent at miste magten – og allerede har gjort det i de større byer – ikke har forstået det og i hvert fald ikke siger det.

Med vanlig skarphed analyserer Tucker Carlson fra Fox News problemet ud fra en amerikansk synsvinkel (indslag 22. juli), men han kunne lige så godt tale om danske tilstande.

Lars Hedegaard

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
40 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Som sædvanlig rammer Lars Hedegaard plet. Det er ad helvede til at bivåne det umådelige store svigt 97% af politikerne udviser, selv DF v/René Dyrberg Jørgensen viser sin dårskab i dag på Dokument, skrevet af Max Uwe Jensen, i bekrigelse af Rasmus Paludan.
Jeg FATTER ikke, hvad der går af DF i de senere år. De må jo være så skrupliderlige efter at blive anerkendt som stuerene hos de politisk korrekte forrædere, så det overtrumfer alt andet.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Vi – danerne – kan jo gøre præcis hvad vi vil, men hvis vi ikke laver en “no deal” danxit, blive vi jo bare en muhamedansk bro imellem Sverigstan og Tyrkland!

Både remigration og repatriering er NØDVENDIGT!!!

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Det er jo nok et ikke heldigt indblik i den fremtid, vi alle ved vil komme. Det er utroligt, at bøsserne ikke vil indse, at de er i overhængende fare for en flyvetur, når først muhamedanerne overtager. Skrigeskinken der, er blot lidt tidligt ude! 😀 😀

Morten - - -
2 years ago

Kan man tale om “borgerlige partier”? Det Konservative Folkeparti er ikke desperat ved tanken om, at Den Inkluderende Skole fuldkommen fortrænger formidlingen af dansk kultur, historie og kulturhistorie i skolen med henblik på at forberede de opvoksende generationer på en tilværelse i Det Multikulturelle Samfund. Fordi føderalismen så ganske har fortrængt konservatismen i de gamle partier, og de “konservative” opportunister derfor kun alt for godt kan se fordelen ved en rodløs ungdom, når vi som folk, afstemning for afstemning “til Danmarks fordel”, skal bondefanges længere ind i Det Europæiske Projekt. Multikulti er ikke længere målet. Multikulti er midlet. Det Nye… Read more »

ino
ino
2 years ago

Lars Hedegaard har selvfølgelig ret: Socialdemokraterne har brug for muslimske stemmer, ligeså de andre røde partier. Engelske Tony Blair var vist den første der indså situationen og handlede derefter; sidenhen blev han hovedrig – via mellemøstlige kilder.
Den store skillelinje i dansk politik går ikke længere mellem rød og blå blok, socialister og borgerlige, for de borgerlige ser ikke på religionen, bare på den mulige (og billige) arbejdskraft.
Skillelinjen går nu mellem landsforræderne og vi andre, som endnu elsker vores land. De kalder os nationalkonservative, og det er o.k. Vi får næppe følgeskab af nogle der kalder sig nationalsocialister foreløbig.

Den meget Nervøse
Den meget Nervøse
2 years ago

Demografi er skæbne, men hvad betyder det reelt? Hvis vi sætter tallene lavt og siger at der er 300.000 muslimer i Danmark og de så har en fødselsrate på 2,6 så vil de 300.000 på bare tre generationer være blevet til ca. 650.000 og det helt uden yderlige indvandring. Det må så betyde højt sat at vi etniske danskere er 5.200.000 og vi er sat til en fødselsrate på 1,9 vi vil så på 3 noget længere generationer (vi får børn senere end muslimerne) være blevet til 4.458.000. Fødselsraterne er nok snarere 3,5 for muslimerne og så ser tallene mere… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

“Kalkulen er enkel: Kan vi ikke overbevise vores egen befolkning om netop vores ret til magten, må vi importere nogen, der forstår det” “Vi” har vistnok forregnet sig. Lige netop muslimerne (=største andel importerede) vil og kan ikke forstå eller acceptere “Vi”s ret til magten. Disse ‘nogen’, som skal erstatte de genstridige europæere, er de værst tænkelige til formålet. Muslimer i større mængder er ikke ‘vælgerkorps’ – de er robotter programmeret til kun at gå lige ud, med samtidig nedtrampen af alle forhindringer for deres magtovertagelse. Her ved starten af det andet millenium, har Europa endelig fået smidt religion på… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago

At det kan gå hen og ende som Hedegaard skriver betyder ikke nødvendigvis, at han har ret i alle postulater. Eksempelvis importerer politikerne ikke vælgere, men udnytter bare tilfældighederne og flyder i øvrigt ellers med som det tynde øl.

At tillægge politikere evner til ligefrem at købe et udenlandsk vælgerkorps, er at sætte dem op på en piedestal som de overhovedet ikke har format til at befinde sig på.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Torsten K

Joda, det gjør politikere igjennom den politikk De sier de vil gjennomføre.. Stor skilland på det ifht de enkelte partiene. Venstreslødderet er de som vil ha flest til landet, “købe et utenlandsk vælgerkorps” fordi Det gir de stemmer. Siste valg vant Løfven pga Malmø muslim ghettoen, den han selv har laget over flere år og fikk dermed ut sin belønning..ble statsminister igjen. Samme i Danmark ved valget nær venstreslødderet der gikk ut og sa til muslimene:” om dere vil ha familiegjenforening, stem på venstresiden”..noe de selvsagt gjorde. Derav samme elendet i Danmark. Så nei ikke pidestal, men virkelighet når muslimer… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  sussebassa

Politikere, over en bred kam, er parasitter, hvis eneste formål er at leve hedt og fedt for andre menneskers penge, og man begår en eklatant fejl ved, generelt, at tillægge politikere menneskelige egenskaber, såsom eksempelvis selvstændigt eller i flok at være i stand til at importere vælgere. Dermed ikke være sagt, at politikere ikke kan knækkes, for det kan de præcis som alle andre, og således er det enhver borgers hellige pligt, indenfor lovens grænser, at gøre tilværelsen så utålelig som muligt for dette lede og infame kryb, at de forhåbentlig til sidst gør en ende på deres liv. Ingen… Read more »

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Torsten K

Du er så fastlåst i dine meninger teorier at du ikke vil erkjenne fakta om den bet deg i nesen..virkelighetens verden vi andre lever i..og det jeg skrev om hvordan politikere/politiske parier kjøper velgere..stemmer..det ble gjort..og er gammelt nytt.
Sosserna under WW2 la klart opp til hvordan gjøre folk helt avhengig av de ifra vugge til grav..film av SD..defacto WW2..dermed den evige makt over folket..skolen bærer preg av det idag..kulturmarxistene.
Velkjent for de fleste som har lest WW2 historien..

Torsten_K
Torsten_K
2 years ago
Reply to  sussebassa

Nonsens! Jeg er overhovedet ikke fastlåst, men lader mig villigt købe af den, som tilbyder mest.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Dagens gode grin / skratt 😂 https://ibb.co/ChpqyMz Baggrunden er, at en svensk kvinde forleden blev gennet af bussen af den muslimske – må man formode? – chauffør under påskud af, at hun var for let påklædt ( shorts & en kort top – pga. hedebølgen ) – en regel, han påstod, busselskabet har, men det er IKKE korrekt! Billedet stammer i virkeligheden fra en lejlighed, hvor de kvindelige ministre i den forrig socialdemokratisk ledede svenske regering ( med støtte af Miljøpartiet & Vänsterpartiet) – “Verdens første feministiske (!) regering” 😂 – var på besøg i et islamisk land ( SA… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  steen

Tja, men det er vist kun de unævnelige uintegrerbare og evigt krævende “kulturberigere”, der har et reelt problem med den påklædning – især på så varm en dag 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Ja, hvis man kender Sverige ret, så blivet det her vel det næste 🙄

https://www.facebook.com/groups/279528999133185/permalink/909457502806995

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Selvstændige, selvsikre og ligeberettigede vestlige kvindelige politikere har sædvanligvis ingen problemer med at tildække sig, når de besøger muselmanden i hans hjemland.

Det er jo ægte og stolt kultur, at kvinder dernede er underdanige!

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Ikke hadde min datter fått reise med buss/off transport i det antrekket..ikke ville hun selv heller..lite lett tildekking bedre..selv på en varm dag..”fluer” tiltrekkes jo av slikt..

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Er det muligt, at der kunne slækkes lidt på begrænsningerne mht.
antallet af kommentarer inden for et tidsrum, Steen? 😉

Det er rædsomt irriterende, som det er nu, hvor man kan risikere at skulle vente 30 – 60 minutter med at svare på en kommentar efter selv at være kommet med et par kommentarer 🙄

black jack
black jack
2 years ago

tror ikke helt i forstår alvoren , og hvad der kommer om få år……vær klar

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  black jack

Hvis nu du gør dig rigtig umage og mobiliserer hele dit blændende intellekt, kan du sikkert godt skrive noget, der er så tilpas letfatteligt, at alle os tumper omsider begriber, hvad det drejer sig om.

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Det är helt otroligt hur kulturmarxisterna och de politiskt korrekta har lyckats förvandla det ena landet efter det andra inte endast demografiskt utan också kulturellt. Kristendomen är inte längre den dominerande religionen utan marxismen har infiltrerat hela västeuropa och har med hjälp av islamiseringen och massivandringen splittrat och försvagat hela västeuropa. Det är inte endast nationerna och familjerna som splittras utan också könen måste förvirras och förvandlas. I Storbritannien och även i Danmark vill kulturmarxisterna att man inte längre pratar om gravida kvinnor eftersom de tycker att det kan vara tranfobiskt och diskriminerande mot “gravida män” och därför vill de… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Og så må danskerne meget snart komme sig over det evindelige, kompromissøgende hyggefis. Det her er en kamp med stort K, uden plads til hygge, kompromiser, og vi-skal-jo-alle-være-her. Nej det skal “vi alle” ikke. I hvert fald ikke på dette lille stykke land med navn på. De skal ikke andet end ud. Åh hvor jeg kender sangen om, at vi jo ikke bare kan smide alle muslimer ud – åh hvilken umulighed. Åeh hvilken herlig dansk hobby, at klamre sig til kanikke-hatten og lede desperat efter alle tænkelige og utænkelige argumenter for, hvorfor det IKKE kan lade sig gøre at… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Margrethe

Man må sno sig, sagde ålen.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Jeg har lige “udstået” 3 dage af min 30 dages Fæcesbog-frihed.

Jeg kom til at kalde islamisterne for “muhamedanere”, hvilket “man” ikke blev imponeret over! 😂

jack rabbit
jack rabbit
2 years ago
Reply to  Anders Bo

tag dig samme , fuck facebook , hvorfor har du afgivet alle dine data ? . idiot. BLOKER FACEBOOK og ALT fra califronien.

CamelRapistsGoHome
CamelRapistsGoHome
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Du har frivillig gitt Mark Zuckerberg all privat informasjon om deg selv. Og han bruker informasjonen til å tjene milliarder med dollar. Og du klager over at facebook har utestengt deg?? Du burde være veldig glad.

Når man frivillig åpner en konto hos facebook, så kan man ikke klage etterpå. Ingen tvinger deg til å bruke facebook.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Den berømte franske filolog Ernest Renan skrev i midten af 1800 tallet (se Belfercenter dot org): By the time of his religious initiation, around the age of ten or twelve, the Muslim child, Renan held: … turns suddenly fanatic, full of an inane pride of possessing that which he thinks to be absolute truth … This mad pride is the radical vice of the Muslim. … convinced that God gives fortune and power to those who obey him, irrespective of education or personal merit, the Muslim has the most profound contempt for education, science, and everything that makes up the… Read more »

Vidar
Vidar
2 years ago

Det er svært at forestille sig, at en nationalkonservativ, som så det som sin opgave at råbe Shame on you eller nogle af de andre mishagsytringer, som kvinden i videoen bruger, til en flok demonstrerende muslimer, ikke ville blive anholdt og underkastet først en administrativ afstraffelse i forbindelse med anholdelsen og siden en straf med afsæt i straffelovens regler eller tilsvarende kodeks. Men når man er minoritet og klædt i den hellige klædedragt, så kan man tillade sig alt! Rystende….. og det mest rystende er, at vores politikere og jo desværre også størstedelen af den danske befolkning synes, at hendes… Read more »

peerpede
peerpede
2 years ago

HBTQ individer skaber ingen børn, de lever i nuet uden tanke på nogen efterverden.
Frastødende og voldsomt promiskuøse parader ser ud til at være hvad som gælder.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  peerpede

Hvis jeg kravler op på taget, går hen til den ene gavl, læner mig op ad parabolen og strækker hals, kan jeg af og til lige nøjagtig få øje på nabokonen, som i promiskuøs klædedragt tager solbad i sin have.

Voldsomt frastødende og krænkende!

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  Torsten K

“Vindueskigger”? Hver mand sin lyst.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  peerpede

For nogle få år siden gik det faktisk så galt, at jeg i min iver efter at blive forarget faldt ned fra taget.

Ikke noget dramatisk, men da jeg passerede tagrenden brækkede jeg alligevel fire ribben og var sygemeldt i månedsvis.

Og alt sammen skyldtes den klovn til en nabokone, som ikke kan finde ud af at klæde sig sømmeligt, men nyder at ligge og vride sig vellystigt i sin have når solen bager.

Jeg trøstede mig med, at det var hendes skattekroner, der gik ubeskåret til mig som sygedagpenge. Så kunne hun lære det!

Filuren
Filuren
2 years ago

Island. Hvidhedens sidste bastion. Som spæde snefnug, fri af al sod og skidt.

Little like the colors fade away
Right under
Blind beginning of decay
broad under
Blind beginning of decay

https://www.youtube.com/watch?v=a0Zdd6KHA2E

black jack
black jack
2 years ago
Reply to  Filuren

island er så meget lefty cock, man tror det er løgn . de nærmest tiggede EU om flere syriske berigere. 100 x værrere end sverigstan

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  black jack

Givetvis. Men tjek pigmenteringen. Noget så lyst og ubesmittet finder du ikke mange andre steder. Dele af Irland og Skotland kan måske være med, og en række engelske slægter med disse hersens yderst sjældne helt krystalblå fantastisk smukke øjne.

I Danmark finder du snarere nuancer af gråblå, melerede.

peerpede
peerpede
2 years ago

Der findes to slags kommentarer, de der kommenterer artiklen/emnet og de der kommenterer andre kommentarer.

40
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x