28
jul
Seneste opdatering: 29/7-19 kl. 0956
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!

NÄr den ene offergruppe angriber den anden, gÄr der kage i socialist-liberalistiske hoveder

En muslimsk kvinde sviner deltagere i Waltham Forest Pride, London til. Det fandt sted igÄr den 27. Hvilken offergruppe vil de islamimporterende socialister og liberalister vÊlge, den dag de bliver tvunget? Og hvornÄr vil homoseksuelle spytte klart ud om den eksistentielle fare politikere har pÄfÞrt dem i 35 Är, og som vil koste menneskeliv ogsÄ i Danmark?

I Sverige har det kostet adskillige homoseksuelle livet, antallet islamiske myrdede er en  statshemmelighed, men bare mellem 1980 og 1994 blev 20 homoseksuelle myrdet. Kun i enkelte tilfÊlde kender vi sandheden, og den er grum og uheldsvanger. Muslimer myrder faktisk homoseksuelle, det er ikke kun noget, der er forskrevet i skrifterne.

Den sandhed er voldsomt ubehagelig for progressive politikere, og de reagerer ubegregneligt, nÄr de konfronteres med den. Hvis de kan slippe vÊk, foretrÊkker de ikke at reagere overhovedet. Ikke tale, ikke se, ikke hÞre.

For svenske politikere er ofrene for deres samfundseksperiment collateral damage, og det er bevis pÄ ens onde sindelag, at sige sandheden om dem. Ser de ikke skriften pÄ vÊggen? Daily Mail har ogsÄ historien, og prÞver at finde et af sine ti ben i sagen.

Det Religiösas Återkomst

I Sydsvenskan skriver tre danskere, at “der findes en del ligheder mellem Pride og religiĂžse ritualer” og der har de en central pointe. Svenskerne blev brutalt hurtigt afkristnet. I stedet fik de en svigefuld, matriarkalsk stat og dens guder – genus, vĂ€rdegrund og jĂ€mtstĂ€lldhet – at tilbede, og Pride at gĂ„ i religiĂžse processioner til. (Se Det Religiösas Återkomst) Mange vil nok have i tilbageblik have foretrukket kristendommen. Katie Hopkins tweeter:

This is Walthamstow Forest in London. 50% ethnic minority (minority?) 22% Muslim. Most common minority nationality – Pakistani Most common minority language – Urdu . Do you see where we are headed yet? Waking up yet?

Lars Hedegaard: Det er demografien, dumme

Som den berÞmte amerikanske Þkonom, Thomas Sowell, engang bemÊrkede, sÄ handler politik ikke om at lÞse samfundets problemer, men om at lÞse politikernes. Deres stÞrste problem er at blive genvalgt, sÄ de kan skrabe mere magt og flere privilegier til sig.

Samtidig er politik en hÄrd branche, hvor grupper af politikere (vi kalder dem partier) slÄs mod andre grupper om at komme til tops, og metoderne er ikke for bÞrn.

PÄ det seneste har nogle grupper af politikere fundet ud af, at det er alt for besvÊrligt at overbevise landets genstridige vÊlgere om netop deres fortrÊffelighed. SÄ de har fundet ud af at importere deres vÊlgerkorps. Ligesom virksomheder, der importerer udenlandsk arbejdskraft, importerer venstreflÞjens politikere vÊlgere. Helst fra lande hvis indbyggere med stor sandsynlighed ikke kan integreres og derfor bliver statens klienter og venstreflÞjens pÄlidelige stÞtter.

PÄ denne mÄde bliver normal politik, som vi kendte den for nogle Ärtier siden, erstattet at demografi. Kalkulen er enkel: Kan vi ikke overbevise vores egen befolkning om netop vores ret til magten, mÄ vi importere nogen, der forstÄr det.

Det underlige er, at de borgerlige partier, der stĂ„r til permanent at miste magten – og allerede har gjort det i de stĂžrre byer – ikke har forstĂ„et det og i hvert fald ikke siger det.

Med vanlig skarphed analyserer Tucker Carlson fra Fox News problemet ud fra en amerikansk synsvinkel (indslag 22. juli), men han kunne lige sÄ godt tale om danske tilstande.

Lars Hedegaard

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

40 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago

Som sÊdvanlig rammer Lars Hedegaard plet. Det er ad helvede til at bivÄne det umÄdelige store svigt 97% af politikerne udviser, selv DF v/René Dyrberg JÞrgensen viser sin dÄrskab i dag pÄ Dokument, skrevet af Max Uwe Jensen, i bekrigelse af Rasmus Paludan.
Jeg FATTER ikke, hvad der gÄr af DF i de senere Är. De mÄ jo vÊre sÄ skrupliderlige efter at blive anerkendt som stuerene hos de politisk korrekte forrÊdere, sÄ det overtrumfer alt andet.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Vi – danerne – kan jo gĂžre prĂŠcis hvad vi vil, men hvis vi ikke laver en “no deal” danxit, blive vi jo bare en muhamedansk bro imellem Sverigstan og Tyrkland!

BÄde remigration og repatriering er NØDVENDIGT!!!

Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago

Det er jo nok et ikke heldigt indblik i den fremtid, vi alle ved vil komme. Det er utroligt, at bĂžsserne ikke vil indse, at de er i overhĂŠngende fare for en flyvetur, nĂ„r fĂžrst muhamedanerne overtager. Skrigeskinken der, er blot lidt tidligt ude! 😀 😀

Morten - - -
Morten - - -
4 years ago

Kan man tale om “borgerlige partier”? Det Konservative Folkeparti er ikke desperat ved tanken om, at Den Inkluderende Skole fuldkommen fortrĂŠnger formidlingen af dansk kultur, historie og kulturhistorie i skolen med henblik pĂ„ at forberede de opvoksende generationer pĂ„ en tilvĂŠrelse i Det Multikulturelle Samfund. Fordi fĂžderalismen sĂ„ ganske har fortrĂŠngt konservatismen i de gamle partier, og de “konservative” opportunister derfor kun alt for godt kan se fordelen ved en rodlĂžs ungdom, nĂ„r vi som folk, afstemning for afstemning “til Danmarks fordel”, skal bondefanges lĂŠngere ind i Det EuropĂŠiske Projekt. Multikulti er ikke lĂŠngere mĂ„let. Multikulti er midlet. Det Nye… Read more »

ino
ino
4 years ago

Lars Hedegaard har selvfĂžlgelig ret: Socialdemokraterne har brug for muslimske stemmer, ligesĂ„ de andre rĂžde partier. Engelske Tony Blair var vist den fĂžrste der indsĂ„ situationen og handlede derefter; sidenhen blev han hovedrig – via mellemĂžstlige kilder.
Den store skillelinje i dansk politik gÄr ikke lÊngere mellem rÞd og blÄ blok, socialister og borgerlige, for de borgerlige ser ikke pÄ religionen, bare pÄ den mulige (og billige) arbejdskraft.
Skillelinjen gÄr nu mellem landsforrÊderne og vi andre, som endnu elsker vores land. De kalder os nationalkonservative, og det er o.k. Vi fÄr nÊppe fÞlgeskab af nogle der kalder sig nationalsocialister forelÞbig.

Den meget NervĂžse
Den meget NervĂžse
4 years ago

Demografi er skĂŠbne, men hvad betyder det reelt? Hvis vi sĂŠtter tallene lavt og siger at der er 300.000 muslimer i Danmark og de sĂ„ har en fĂždselsrate pĂ„ 2,6 sĂ„ vil de 300.000 pĂ„ bare tre generationer vĂŠre blevet til ca. 650.000 og det helt uden yderlige indvandring. Det mĂ„ sĂ„ betyde hĂžjt sat at vi etniske danskere er 5.200.000 og vi er sat til en fĂždselsrate pĂ„ 1,9 vi vil sĂ„ pĂ„ 3 noget lĂŠngere generationer (vi fĂ„r bĂžrn senere end muslimerne) vĂŠre blevet til 4.458.000. FĂždselsraterne er nok snarere 3,5 for muslimerne og sĂ„ ser tallene mere… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

“Kalkulen er enkel: Kan vi ikke overbevise vores egen befolkning om netop vores ret til magten, mĂ„ vi importere nogen, der forstĂ„r det” “Vi” har vistnok forregnet sig. Lige netop muslimerne (=stĂžrste andel importerede) vil og kan ikke forstĂ„ eller acceptere “Vi”s ret til magten. Disse ‘nogen’, som skal erstatte de genstridige europĂŠere, er de vĂŠrst tĂŠnkelige til formĂ„let. Muslimer i stĂžrre mĂŠngder er ikke ‘vĂŠlgerkorps’ – de er robotter programmeret til kun at gĂ„ lige ud, med samtidig nedtrampen af alle forhindringer for deres magtovertagelse. Her ved starten af det andet millenium, har Europa endelig fĂ„et smidt religion pĂ„… Read more »

Torsten K
Torsten K
4 years ago

At det kan gÄ hen og ende som Hedegaard skriver betyder ikke nÞdvendigvis, at han har ret i alle postulater. Eksempelvis importerer politikerne ikke vÊlgere, men udnytter bare tilfÊldighederne og flyder i Þvrigt ellers med som det tynde Þl.

At tillÊgge politikere evner til ligefrem at kÞbe et udenlandsk vÊlgerkorps, er at sÊtte dem op pÄ en piedestal som de overhovedet ikke har format til at befinde sig pÄ.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Torsten K

Joda, det gjĂžr politikere igjennom den politikk De sier de vil gjennomfĂžre.. Stor skilland pĂ„ det ifht de enkelte partiene. VenstreslĂždderet er de som vil ha flest til landet, “kĂžbe et utenlandsk vĂŠlgerkorps” fordi Det gir de stemmer. Siste valg vant LĂžfven pga MalmĂž muslim ghettoen, den han selv har laget over flere Ă„r og fikk dermed ut sin belĂžnning..ble statsminister igjen. Samme i Danmark ved valget nĂŠr venstreslĂždderet der gikk ut og sa til muslimene:” om dere vil ha familiegjenforening, stem pĂ„ venstresiden”..noe de selvsagt gjorde. Derav samme elendet i Danmark. SĂ„ nei ikke pidestal, men virkelighet nĂ„r muslimer… Read more »

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  sussebassa

Politikere, over en bred kam, er parasitter, hvis eneste formĂ„l er at leve hedt og fedt for andre menneskers penge, og man begĂ„r en eklatant fejl ved, generelt, at tillĂŠgge politikere menneskelige egenskaber, sĂ„som eksempelvis selvstĂŠndigt eller i flok at vĂŠre i stand til at importere vĂŠlgere. Dermed ikke vĂŠre sagt, at politikere ikke kan knĂŠkkes, for det kan de prĂŠcis som alle andre, og sĂ„ledes er det enhver borgers hellige pligt, indenfor lovens grĂŠnser, at gĂžre tilvĂŠrelsen sĂ„ utĂ„lelig som muligt for dette lede og infame kryb, at de forhĂ„bentlig til sidst gĂžr en ende pĂ„ deres liv. Ingen… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Torsten K

Du er sÄ fastlÄst i dine meninger teorier at du ikke vil erkjenne fakta om den bet deg i nesen..virkelighetens verden vi andre lever i..og det jeg skrev om hvordan politikere/politiske parier kjÞper velgere..stemmer..det ble gjort..og er gammelt nytt.
Sosserna under WW2 la klart opp til hvordan gjĂžre folk helt avhengig av de ifra vugge til grav..film av SD..defacto WW2..dermed den evige makt over folket..skolen bĂŠrer preg av det idag..kulturmarxistene.
Velkjent for de fleste som har lest WW2 historien..

Torsten_K
Torsten_K
4 years ago
Reply to  sussebassa

Nonsens! Jeg er overhovedet ikke fastlÄst, men lader mig villigt kÞbe af den, som tilbyder mest.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Dagens gode grin / skratt 😂 https://ibb.co/ChpqyMz Baggrunden er, at en svensk kvinde forleden blev gennet af bussen af den muslimske – mĂ„ man formode? – chauffĂžr under pĂ„skud af, at hun var for let pĂ„klĂŠdt ( shorts & en kort top – pga. hedebĂžlgen ) – en regel, han pĂ„stod, busselskabet har, men det er IKKE korrekt! Billedet stammer i virkeligheden fra en lejlighed, hvor de kvindelige ministre i den forrig socialdemokratisk ledede svenske regering ( med stĂžtte af MiljĂžpartiet & VĂ€nsterpartiet) – “Verdens fĂžrste feministiske (!) regering” 😂 – var pĂ„ besĂžg i et islamisk land ( SA… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  steen

Tja, men det er vist kun de unĂŠvnelige uintegrerbare og evigt krĂŠvende “kulturberigere”, der har et reelt problem med den pĂ„klĂŠdning – isĂŠr pĂ„ sĂ„ varm en dag 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Ja, hvis man kender Sverige ret, sĂ„ blivet det her vel det nĂŠste 🙄

https://www.facebook.com/groups/279528999133185/permalink/909457502806995

Torsten K
Torsten K
4 years ago

SelvstÊndige, selvsikre og ligeberettigede vestlige kvindelige politikere har sÊdvanligvis ingen problemer med at tildÊkke sig, nÄr de besÞger muselmanden i hans hjemland.

Det er jo ĂŠgte og stolt kultur, at kvinder dernede er underdanige!

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Ikke hadde min datter fĂ„tt reise med buss/off transport i det antrekket..ikke ville hun selv heller..lite lett tildekking bedre..selv pĂ„ en varm dag..”fluer” tiltrekkes jo av slikt..

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Er det muligt, at der kunne slÊkkes lidt pÄ begrÊnsningerne mht.
antallet af kommentarer inden for et tidsrum, Steen? 😉

Det er rĂŠdsomt irriterende, som det er nu, hvor man kan risikere at skulle vente 30 – 60 minutter med at svare pĂ„ en kommentar efter selv at vĂŠre kommet med et par kommentarer 🙄

black jack
black jack
4 years ago

tror ikke helt i forstĂ„r alvoren , og hvad der kommer om fĂ„ Ă„r……vĂŠr klar

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  black jack

Hvis nu du gÞr dig rigtig umage og mobiliserer hele dit blÊndende intellekt, kan du sikkert godt skrive noget, der er sÄ tilpas letfatteligt, at alle os tumper omsider begriber, hvad det drejer sig om.

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Det Ă€r helt otroligt hur kulturmarxisterna och de politiskt korrekta har lyckats förvandla det ena landet efter det andra inte endast demografiskt utan ocksĂ„ kulturellt. Kristendomen Ă€r inte lĂ€ngre den dominerande religionen utan marxismen har infiltrerat hela vĂ€steuropa och har med hjĂ€lp av islamiseringen och massivandringen splittrat och försvagat hela vĂ€steuropa. Det Ă€r inte endast nationerna och familjerna som splittras utan ocksĂ„ könen mĂ„ste förvirras och förvandlas. I Storbritannien och Ă€ven i Danmark vill kulturmarxisterna att man inte lĂ€ngre pratar om gravida kvinnor eftersom de tycker att det kan vara tranfobiskt och diskriminerande mot “gravida mĂ€n” och dĂ€rför vill de… Read more »

Margrethe
Margrethe
4 years ago

Og sĂ„ mĂ„ danskerne meget snart komme sig over det evindelige, kompromissĂžgende hyggefis. Det her er en kamp med stort K, uden plads til hygge, kompromiser, og vi-skal-jo-alle-vĂŠre-her. Nej det skal “vi alle” ikke. I hvert fald ikke pĂ„ dette lille stykke land med navn pĂ„. De skal ikke andet end ud. Åh hvor jeg kender sangen om, at vi jo ikke bare kan smide alle muslimer ud – Ă„h hvilken umulighed. Åeh hvilken herlig dansk hobby, at klamre sig til kanikke-hatten og lede desperat efter alle tĂŠnkelige og utĂŠnkelige argumenter for, hvorfor det IKKE kan lade sig gĂžre at… Read more »

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Margrethe

Man mÄ sno sig, sagde Älen.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Jeg har lige “udstĂ„et” 3 dage af min 30 dages FĂŠcesbog-frihed.

Jeg kom til at kalde islamisterne for “muhamedanere”, hvilket “man” ikke blev imponeret over! 😂

jack rabbit
jack rabbit
4 years ago
Reply to  Anders Bo

tag dig samme , fuck facebook , hvorfor har du afgivet alle dine data ? . idiot. BLOKER FACEBOOK og ALT fra califronien.

CamelRapistsGoHome
CamelRapistsGoHome
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Du har frivillig gitt Mark Zuckerberg all privat informasjon om deg selv. Og han bruker informasjonen til Ă„ tjene milliarder med dollar. Og du klager over at facebook har utestengt deg?? Du burde vĂŠre veldig glad.

NÄr man frivillig Äpner en konto hos facebook, sÄ kan man ikke klage etterpÄ. Ingen tvinger deg til Ä bruke facebook.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Den berĂžmte franske filolog Ernest Renan skrev i midten af 1800 tallet (se Belfercenter dot org): By the time of his religious initiation, around the age of ten or twelve, the Muslim child, Renan held: … turns suddenly fanatic, full of an inane pride of possessing that which he thinks to be absolute truth … This mad pride is the radical vice of the Muslim. … convinced that God gives fortune and power to those who obey him, irrespective of education or personal merit, the Muslim has the most profound contempt for education, science, and everything that makes up the… Read more »

Vidar
Vidar
4 years ago

Det er svĂŠrt at forestille sig, at en nationalkonservativ, som sĂ„ det som sin opgave at rĂ„be Shame on you eller nogle af de andre mishagsytringer, som kvinden i videoen bruger, til en flok demonstrerende muslimer, ikke ville blive anholdt og underkastet fĂžrst en administrativ afstraffelse i forbindelse med anholdelsen og siden en straf med afsĂŠt i straffelovens regler eller tilsvarende kodeks. Men nĂ„r man er minoritet og klĂŠdt i den hellige klĂŠdedragt, sĂ„ kan man tillade sig alt! Rystende….. og det mest rystende er, at vores politikere og jo desvĂŠrre ogsĂ„ stĂžrstedelen af den danske befolkning synes, at hendes… Read more »

peerpede
peerpede
4 years ago

HBTQ individer skaber ingen bÞrn, de lever i nuet uden tanke pÄ nogen efterverden.
FrastĂždende og voldsomt promiskuĂžse parader ser ud til at vĂŠre hvad som gĂŠlder.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  peerpede

Hvis jeg kravler op pÄ taget, gÄr hen til den ene gavl, lÊner mig op ad parabolen og strÊkker hals, kan jeg af og til lige nÞjagtig fÄ Þje pÄ nabokonen, som i promiskuÞs klÊdedragt tager solbad i sin have.

Voldsomt frastĂždende og krĂŠnkende!

peerpede
peerpede
4 years ago
Reply to  Torsten K

“Vindueskigger”? Hver mand sin lyst.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  peerpede

For nogle fÄ Är siden gik det faktisk sÄ galt, at jeg i min iver efter at blive forarget faldt ned fra taget.

Ikke noget dramatisk, men da jeg passerede tagrenden brÊkkede jeg alligevel fire ribben og var sygemeldt i mÄnedsvis.

Og alt sammen skyldtes den klovn til en nabokone, som ikke kan finde ud af at klÊde sig sÞmmeligt, men nyder at ligge og vride sig vellystigt i sin have nÄr solen bager.

Jeg trÞstede mig med, at det var hendes skattekroner, der gik ubeskÄret til mig som sygedagpenge. SÄ kunne hun lÊre det!

Filuren
Filuren
4 years ago

Island. Hvidhedens sidste bastion. Som spĂŠde snefnug, fri af al sod og skidt.

Little like the colors fade away
Right under
Blind beginning of decay
broad under
Blind beginning of decay

https://www.youtube.com/watch?v=a0Zdd6KHA2E

black jack
black jack
4 years ago
Reply to  Filuren

island er sÄ meget lefty cock, man tror det er lÞgn . de nÊrmest tiggede EU om flere syriske berigere. 100 x vÊrrere end sverigstan

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  black jack

Givetvis. Men tjek pigmenteringen. Noget sÄ lyst og ubesmittet finder du ikke mange andre steder. Dele af Irland og Skotland kan mÄske vÊre med, og en rÊkke engelske slÊgter med disse hersens yderst sjÊldne helt krystalblÄ fantastisk smukke Þjne.

I Danmark finder du snarere nuancer af grÄblÄ, melerede.

peerpede
peerpede
4 years ago

Der findes to slags kommentarer, de der kommenterer artiklen/emnet og de der kommenterer andre kommentarer.

40
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x