29
jul
Seneste opdatering: 30/7-19 kl. 1113
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Politikere er som mafiosoer

(Fotos © Snaphanen, klik for helskærm) – Der er mange vidunderlige ting ved sommeren. Alle de smukke kvinder, snart er det svampesæson og der kan gĂĄ uger imellem, man af vanvare hører en politiker – de har ferie, hvilken lise! Morgon og flødestuvede kantareller, det er det virkelige liv.

En af de fĂĄ, man gider høre pĂĄ, er Henrik Dahl, der i dag er ærlig nok til at skrive Multikulti var en beklagelig misforstĂĄelse. Resten – hold ferie hele ĂĄret! Jeg har ikke TV, jeg kommer ikke til “folkemøde” pĂĄ Bornholm, den største gang konstruerede narrefisse, hvis man ellers undskylder mit sømands- franske.

Jeg går til yderligheder, for at undgå politikere, undtagen hvis jeg bliver inviteret på Christiansborg som fotograf. Min begejstring er mådelig i modsætning til resten af diskoteksfesten hos de poltiske ungdomsforbund og medierne. Jeg tænker, at de måske ikke kan gøre for det, og at de er som mafiaen: Vi laver problemerne, du betaler os for at foregive, at vi kan reparere dem. Inkl. livslang pension.

Jeg er demokrat, jeg afskyr alle politikere  næsten lige meget

 Jeg er i den fase, hvor jeg tæller på knapper om det overhovedet er umagen værd at stemme.  Jeg er demokrat, jeg afskyr alle politikere  næsten lige meget, men med undtagelser som Henrik Dahl.

Jeg betragter i realiteten flertallet af dem som landsforræddere, og hvis andre i Danmarkshistorien – i 1940, i 1864, i 1659 – havde gjort det samme som dem, var de gĂĄet over i historien som selvfølgelige sĂĄdanne. Det var ukontroversielt, men Lars Løkke kunne ikke lide at blive kaldt landsforrædder efter Marrakesh – men han forrĂĄdte os og viste sig som den lakaj for EU og storfinansen, som han er. Det er oprørende at sige det i dag, om tyve ĂĄr er det alment accepteret: Løkke var en af talrige landsforræddere. OgsĂĄ han og hans parti holdt os hen med snak, imens de fortsatte menneskeimporten.

Endeløse krige

Vor tids forræddere lykkes antagelig med at smuksere sig som andet, end hvad de er.  Intellektuelt træge, danske vælgere skal se massive ulykker først, for problemer erkendes først, når de ikke mere kan løses. Se Sverige, hvor det er mange år for sent at fortryde den revolutionsagtige befolkningsudskiftning.

Politik er overvejende ansvarsfrit hærværk. Politikere skaber problemer, de er uden chancer for at løse, og de hæver en pæn gage på at foregive, at de kan. Disse politikere er, stærkt opmuntret af EU og FN, ved at realisere en utopi om en verden uden nationer og kulturer, og deres utopi kommer til at påføre Europa endeløse krige.

“It Hurts, Therefore I Am”

Man ser også mange tatoveringer i varmen, og hver gang tænker jeg på Theodore Dalrymple, der som psykiater har nogle betragtninger på et fænomen, der breder sig uden at nogen egentlig forsøger at forklare det. Jeg har været så svineheldig, at spise frokost med ham på Sankt Annæ Plads over for den svenske ambassade, et gyldent øjeblik fastholdt på nogle fotos.

Jeg har selv sejlet til søs i min mere kosmopolitiske ungdom omkring 1970, og jeg har aldrig følt mig fristet uden at jeg helt gjorde mig klart hvorfor. Skulle det have været, skulle jeg i al fald have været tatoveret af en japansk mester, ikke af en europæisk klamphugger, men det bliver ikke til noget nu.

Det er 49 år siden, jeg var i Japan som sømand. Jeg ville dertil, fordi min mor var født i Nagasaki i 1919. Der var langt til Nagasaki i 1970.

Jeg er ikke ung nok, og jeg tror ikke på magi og symboler. Det er også en ungdommelig ting, at den fysiske positur er så vigtig. Unge mennesker burde holdes fra politik så længe som muligt, med mindre de er genier.

Måske skulle de nøjes med at tatovere sig. Det skader ikke andre. It Hurts, Therefore I Am, Theodore Dalrymple

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torsten K
Torsten K
3 years ago

I min grønne ungdom havde kun to slags mennesker tatoveringer. Søfolk og ludere.

Man præges jo stærkt af den tid man vokser op i, sĂĄ nĂĄr jeg i dag ser en ung kvinde med tatoveringer, kan jeg ikke undgĂĄ at tænke…

River
River
3 years ago

Jeg bemærker en anden detalje. Et blebarn der bader i vand andre kan komme i berøring med. Lidt ligesom unger der har sko på i indkøbsvogne hvor andre lægger deres madvarer. A får qualme.
Derimod har jeg fuld tolerance over at en eller anden skulle ryge i min nærhed.

frank mathiesen
frank mathiesen
3 years ago

M.h.t. tatoveringer blev Joan Collins en gang spurgt hvorfor hun ikke havde nogle tatoveringer…
Hendes modsvar/spørgsmål var om spørgeren nogensinde havde set en Maserati med klistermærker..

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Dagens gode grin / skratt

Löfven:

“Det gĂĄr fantastiskt bra i Sverige – ekonomin blomstrer, och tryggheten är helt i topp …”

https://ibb.co/SJT7GSS

Torsten K
Torsten K
3 years ago

Man må håbe for geniet Löfven, at han har fundet et godt sted at gemme sig. Det kan være, at han får brug for det når muselmanden bliver træt af at lægge gode miner til slet spil.

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
3 years ago

Godt skrevet Steen.
Kunne ikke udtrykke mig bedre selv. Jeg får sgu kvalme hver gang jeg ser bedrevidende og uvidende politiker spirer holde moral prækender for os sagesløse skaffedyr.
De anser os for at være moralsk laverestående, som har en hellig pligt til at forsørge dem. Gud hvor jeg foragter dem.

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
3 years ago

Godt beskrevet Steen, kunne ikke have udtrykt mig bedre selv. Jeg er lige sĂĄ træt som du af forvirrede pigebørn, som bedrevidende stiller sig an og holder moralpræken for gamle “tudser” som du og jeg. De mandlige eksemplarer af slagsen, er ikke en tøddel anderledes. Jeg fĂĄr sgu kvalme i svær grad nĂĄr jeg ser Ă©n af disse idioter tone frem pĂĄ skærmen. Min opfattelse af politikere er efterhĂĄnden, at disse er en hoben opportunister, let job uden ansvar og hvis fejltagelser de aldrig bliver gjort ansvarlige for. Jeg er pensioneret Maskinchef, har sejlet i 47 ĂĄr og har ingen… Read more »

Torsten.K
Torsten.K
3 years ago

47 ĂĄrs sejltid..? Mon dog!

Den Nervøse
Den Nervøse
3 years ago

Landsforrædere? Det er der dom for at man ikke mĂĄ kalde dem! Men det ligner unægteligt! Men der er tale om en hel eller halvanden generation af politikere, som har svigtet og det har befolkningen ogsĂĄ, for de har stemt dem ind! Jeg ved ikke om det er fordi de troede at bare der gik en generation, sĂĄ ville indvandrene blive som os, men enhver ædruelig kan se at det ikke kommer til at ske, ikke i første generation, heller ikke i anden, og efterhĂĄnden gĂĄr det op for os at heller ikke tredie generation integrerer sig endsige assimilerer sig… Read more »

Torsten_K
Torsten_K
3 years ago
Reply to  Den Nervøse

Nu ikke så negativ! Når blot der kommer nok muselmænd hænger disse landsforrædere og dingler fra byens lygtepæle.

Så glem alt om integration og assimilation og betal din skat med glæde, thi fyldte indvandrermaver er vejen frem.

Casper
Casper
3 years ago

Mor med barn skubbet ud foran ICE-tog på Frankfurt Hbf af en afrikaner, drengen blev dræbt:

https://www.bild.de/regional/frankfurt/frankfurt-aktuell/frankfurt-drama-am-hauptbahnhof-mutter-mit-kind-vor-zug-gestossen-63613398.bild.html

Ikke mindre interessant: Avisen giver råd om hvordan man beskytter sig mod det. Det er altså hvad medierne kan “byde ind med” for at forebygge det – i stedet for at stille politikerne til ansvar. Tyskerne er vist klar over at det er den nye normaltilstand. En sikkerhedsekspert og tidligere kickboxer siger: Man bør holde 2 meters afstand til kanten, scanne sine omgivelser og holde ryggen fri.

https://www.bild.de/news/inland/news-inland/voerde-nrw-frau-vor-zug-gestossen-wie-schuetzt-man-sich-am-bahnsteig-63450106.bild.html

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Det, vore medier ikke synes, vi har godt af at fĂĄ at vide.

Det viser sig nu, at gerningsmanden, der skubbede en dreng og hans mor ud foran et tog – og forsøgte at gøre det med yderligere en person -, hvorved drengen blev dræbt, er en afrikaner – sandsynligvis en asylansøger inviteret af Merkel og resten af de naive, uvidende, handlingslammede og groft uansvarlige tyske politikere.

https://youtu.be/tR1fsqWx7Vk

https://ekstrabladet.dk/112/otteaarig-draebt-skubbet-ud-foran-tysk-tog/7729915

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Jeg synes tatoveringer er flotte. Min far havde dem op og ned af begge arme. Det har rigtige sømænd. Inklusiv navnet på det første skib, han fik hyre på efter arbejdet i kryolitminerne i Grønland. Dalrymple er en nar at høre på.

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago
Reply to  Margrethe

Kong Fredriks 9’s overkrop var Ă©n stor tegneserie.

Filuren
Filuren
3 years ago

Løsrevne, tvivlsomme citater fra historiens gamle fædre. Åh, så irriterende.
Men Mark Twains take pĂĄ det dĂ©r nogle kalder for demokrati… Voila, madame!

»If voting made any difference they wouldn’t let us do it«

Morningstar
Morningstar
3 years ago

Det bästa sättet att straffa förrädarna är att inte repatriera alla främlingar. Man kan behålla 2-3 no go-zoner som man inhägnar med stängsel, taggtråd och beväpnade vakter. Sedan får dessa förrädare som har förespråkat mångkultur, själva bo i mångkulturen resten av sina usla liv. Kan tänka mig att det kommer bli ungefär som Flykten från New York. Eller möjligtvis som en blandning av den och Mad Max.

sĂĄdanerdetbare
sĂĄdanerdetbare
3 years ago

Tatoveringer = sex = reproduktion = sædcontainer = spermspreder = out of human control

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
3 years ago

NĂĄ, det blev en gang dobbelt konfekt!
HĂĄber det fremmer forstĂĄelsen!

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
3 years ago

Tatoveringer er Lucifers stempel på sine tro følgere. De vokser i antal disse år. Slå fx “tattoos are satanic” op på youtube. Ondskab og perversion lyser ud af disse menneskers øjne. Mange af dem ligner ikke længere mennesker.

Torsten_K
Torsten_K
3 years ago

Det er faktisk sjovt, at Youtube det ene øjeblik er Satan selv fordi én eller anden småtbegavet højreorienteret tumpe er blevet udelukket, mens samme site få øjeblikke senere med stor fornøjelse anvendes til at validere de mest utrolige påstande.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x