29
jul
Seneste opdatering: 29/7-19 kl. 1634
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

This episode of The Candace Owens Show is all about Big Tech censorship. Candace sits down with YouTube personality Paul Joseph Watson, who was banned from Facebook, on why bias by social media platforms is the greatest threat to the freedom of speech today.

Det er tidens helt store tema og flere og flere rammes af det. Jeg er udelukket fra Facebook i en måned, for at have skrevet “at svensk presse er syg.” Dette betyder blandt andet, at jeg ikke kan kommentere på nogen medier, som anvender Facebook i kommentarfunktionen.

Jeg kan ikke svare på en enkelt lille chatbesked. Det er alt for meget indflydelse at give efterhånden venstreradikale Facebook. Min egen lille bojkot af politisk Big Tech indebærer blandt andet, at jeg har erstattet Chrome med browseren Brave (der iøvrigt er meget bedre, hurtigere og med bedre privatlivsbeskyttelse) og stillet den til at bruge politisk neutrale søgemaskine Duckduckgo. Facebook vil jeg ikke poste på længere, men jeg behøver den desværre som arbejdsværktøj lidt endnu.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
sussebassa
sussebassa
2 years ago

Samme her..igjen..1 mnd for å skrive at de muslimer som ikke lengre har skyddbehov..burde reise hjem.. Da var jag Hotful overfor dessa sa FB..og det var iflg deres politikk inte laglig.. Sanningen er at uansett hva man kommenterer som er imot muslimers adferd..tenker her på voldtekter, mord rån bilbrenner..som de er ansvarlige for..brottsregisteret.. som bevis..velger FB å kalle hot..”rør ikke våre muslimer” de er totalfredet. Samarbeide med pk media og politikerne..EU FN..kulturmarxistene..og venstrevridne FB. Så ikke er bare den svenske pressen syk. Det er statsminister Løfven også, som har mistet kontrollen over sine alle ministre..og dermed landet Sverige..den ene vet… Read more »

peerpede
peerpede
2 years ago

Det begynder at gå langt med censuren efterhånden, den er ligesom overalt. Hvad værre er at skribenter og lignende langsomt indfører selvcensur i sine tekster Man ser allerede at nogle formulerer sig lidt i stil med de skribenter i gamle østbloken. Man ser allerede tendenser bland vestlige skribenter i retning af den måde dissidenter i den gamle østblok formulerede sig på, det reelle budskab fins mellem linjerne, af de til synes harmløse tekster. Det er en farlig udvikling der pågår nu og noget må der gøres. Personlig ved jeg ikke hvilke midler der skal anvendes, dog har jeg hverken FB,… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  steen

Nu er det jo ikke ligefrem første gang i historien, at magthavere har iværksat totalovervågning af borgerne. Men endnu har overvågerne aldrig vundet. Folket har altid fundet på udveje!

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Torsten K

“De” vender vel også snart dørtelefonerne om?

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Jeg fik 30 dage sidste uge, for at svare: “muhamedanerne forhåbentlig IKKE inkluderet!” I et svar til: “alle danskere skulle have tilladelse til at bære våben i det offentlige rum”

Og “genbehandlingen” tog 3 – TRE – minutter!!!

Begge “behandlinger” er sandsynligvis uberørt af menneskeheden?

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Sendt kl 13.25!!!

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Se Grundlovens §77

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Udelukkelse fra sociale medier er nu ikke så svær at omgå. Den bannede profil Peter Petersen skifter blot til Peter_Petersen i en nyoprettet profil og kan fortsætte med at kommentere overalt.

Træt
Træt
2 years ago
Reply to  Torsten K

Du skal lige have en ny mailadresse, som ikke må være fra en junkmailudbyder, eller et nyt mobilnummer, som det snart er umuligt at få anonymt, og helt umuligt i f.eks Polen.
Som regel bruger de bare shadowban, så kun Du selv kan se hvad du har skrevet

Søren Ferling
Søren Ferling
2 years ago

“Chrome med browseren Brave (der iøvrigt er meget bedre, hurtigere og med bedre privatlivsbeskyttelse) og stillet den til at bruge politisk neutrale søgemaskine Duckduckgo. Facebook vil jeg ikke poste på længere, men jeg behøver den desværre som arbejdsværktøj lidt endnu.”

Kan også anbefale – https://www.startpage.com/ – der er en metasøgemaskine, som bl.a henter fra Google, men uden at man registreres nogen steder.

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Vend hele diskussionen om og vær glad for muselmændene. Når der bliver tilpas mange af dem, er de nemlig vores garanti for at slippe af med uduelige vestlige parlamentarikere.

Set fra den side af bordet, ser fremtiden ualmindelig lys ud!

Ved næste valg vil jeg bestemt stemme på Det Radikale Venstre for at få skruet tempoet lidt op.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x