30
jul
Seneste opdatering: 31/7-19 kl. 1756
53 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ezra Levant taler om den muslimske kvinde, der svinede en prideparade i London til forleden. Ifølge PEW mener 90-95 procent af befolkningen i syv udvalgte muslimske lande, at homoseksualitet bør forbydes efter Allahs forskrifter.

Vi har altså en massiv, politisk import af homo- (og jøde) had til Europa, og homoseksuelle burde være offentligt foruroligede efterhånden som der bliver flere og flere muslimer. En dag vil det uvægerligt være islams regler, der gælder i Vesteuropa. De mest homoleflende partier og politikere, er samtidigt de mest islamimporterende. Snak om ikke at se et fremstormende lyntog.

Politikerne er ikke i god tro

“Det er hate speech” siger Londons politi om muslimaens tirader. Muligvis, men de er ordret ud af islams hellige skrifter, og det man burde forbyde er dem, ikke at folk citerer dem. Men det er det sædvanlige humbugsprog, når politikere ikke vil omtale onder, de selv har skabt, men spreder et begrebsmæssigt røgslør. Politikerne er ikke i god tro på 36. år, flertallet ved, hvor fatalt de skader landet, men det gavner dem personligt ikke at sætte sig op imod EU og FN.

Gavin Boby sagde det på Mosbjerg: Politikere tager ikke så meget fejl hvert år i tre-fire årtier. Det er ikke muligt, når man er heltidsbeskæftiget med at sørge for landets vel. De ved, hvad de gør, derfor er de også personligt ansvarlige for hvad, der måtte gå helt galt.

Se idag Rainbow Muslims at Stockholm Pride, hvor man kan tænke lidt over, at nogle synes de kan være homoseksuelle og samtidigt aktive muslimer. Sveriges herskende klasse har en åbenlys interesse i, at kunne forene ideologierne LBTQ og islam. Det vil nok være op ad bakke de næste tusind år, ligesom det har været med at holde islamiske reformatorer i live med  hovedet på halsen, men i Sverige har utopisterne magten. Forestil dig at Morten Østergaard er statsminister og Uffe Elbæk udenrigsminister. Dette er landets toneangivende lederskab.

Migranter skubber folk ud foran toget

Frankfurt, Duisburg, Nürnberg, Berlin, Wuppertal og  syv eksempler fra Danmark, hvor migranter har forsøgt at skubbe folk i døden foran kørende tog

En række dødelige begivenheder tegner nu et blodigt spor på tyske togstationer. Migranter skubber tyskere ud foran kørende tog – med dødelig udgang. Danske medier afetnificerer forbrydelserne som man spørger sig, om ikke snarere er åbenlyse krigs- og terrorhandlinger. Antallet indikerer det, så mange kan ikke være psykiatriske tilfælde.

Politikere og medieetablissement har påført ikke så helt få uskyldige europæere voldelig død, og nu prøver de at slette deres spor. Naturligvis kan man lede efter “ansvarlige politikere” i vejviseren. Den eritrianske morder har boet i Schweiz siden 2006, han har kone og tre børn. Der var han efterlyst for knivtrusler. Onsdag kommer hans navn frem: Habte Araya.

Mandag morgen bliver en 40-årig mor og hendes 8-årige søn overfaldet af en aggressiv afrikaner. Migranten skubber mor og søn ud foran et højhastighedstog på Frankfurt Hovedbanegård.

Moderen når lige at rulle ud mellem to togspor og slipper med livet i behold. Men sønnen bliver påkørt af toget og dør på stedet. Den morderiske migrant prøver herefter at skubbe endnu en person ud på skinnerne. Det lykkes dog ikke.

Den 40-årige migrant fra Eritrea flygter fra gerningsstedet, men vidner tilbageholder ham på perronen. Der er intet, der peger på, at ofrene og migranten kender hinanden.

Kun få dage før – lørdag 20. juli 2019 – sker præcis det samme i den tyske by Voerde, der ligger nord for Duisburg. Også her skubber en migrant en tysker ud foran et tog.

Den 34-årige mor Anja N står om formiddagen og venter på regionaltoget ved spor 1. Den muslimske serber (med kosovo-albansk baggrund) Jackson B skubber den lyshårede kvinde ud foran et kørende tog. Hun dør på stedet. Den hadske migrant og det kvindelige offer kender ikke hinanden.

Senere på aftenen – på selve dagen for det bestialske drab – skriver offerets ægtemand disse ord på nettet: “Min kone er blevet dræbt i dag. Hun blev skubbet ud foran et tog af en fremmed – uden grund.”

Den ‘fremmede’ er en voldelige muslimsk migrant, som er godt kendt af politiet og byens beboere for sin voldsomme og aggressive adfærd.

Den 34-årige kvinde efterlader sig en 13-årig datter og sin mand, som hun blev gift med i sommeren 2018.

Men der har været flere hadske migranter på spil på de tyske togstationer i år.

Sidst i januar 2019 står fire 16-årige tyske gymnasieelever og venter på toget i Nürnberg. De bliver overfaldet af to migranter på togstationen ved byens fodboldstadion. Tre af drengene bliver skubbet ned på jernbaneskinnerne, da toget ankommer. To af teenagedrengene bliver ramt af toget. De to tyske drenge dør øjeblikkeligt.

Det tyske medie Bild kan som det eneste medie i Tyskland afsløre, at gerningsmændene er migranter fra Tyrkiet og Grækenland. Alle andre store tyske medier kalder de to gerningsmænd for ‘tyskere’ og ‘unge mænd’. Medierne vil gerne skjule de dårlige sider af den omfattende indvandring i Tyskland.

De hadske gerningsmænd indrømmer senere at have skubbet de 16-årige tyske drenge ud foran toget. Men de hævder, at det ikke var for at dræbe dem, for de vidste jo ikke, at der kom et tog. De to udlændinge står til at få meget milde domme i det tyske retsvæsen.

Disse tre ‘hændelser’ står på ingen måde alene. Der er registreret flere angreb gennem årene, hvor migranter skubber personer ud foran toget.

For eksempel døde en 20-årig svensk kvinde i 2016, da en hadsk migrant fra Iran skubbede kvinden ud foran et tog i Berlin. Iraneren havde tidligere været i myndighedernes søgelys for overfald, indbrud og røveri.

Angrebene er blevet så omfattende, at sikkerhedseksperter opfordrer tyske togpassagerer til at “scanne” perronen for mistænkelige personer og eventuelt stå med ryggen mod en mur.

Uwe Max Jensen

(Fotoet viser liget af den 20-årige svenske kvinde, der bæres væk fra togstationen i Berlin)

AfD s Gottfried Curio holder pressekonference om forbrydelserne

Syv eksempler fra Danmark, hvor migranter har forsøgt at skubbe folk i døden foran kørende tog.

En januaraften i år bliver København ramt af en livsfarlig hændelse, der bedst kan beskrives som et drabsforsøg.

Lørdag aften opstår der tumult på togstationen Ryparken i København lige omkring klokken 21.30. En afrikansk udseende mand, der er iført en sort hættetrøje, skubber en 23-årig ung mand ned på togskinnerne, da S-toget ankommer til stationen. Den 23-årige bliver ramt af toget.

Politi og ambulancer ankommer hurtigt til gerningsstedet. Men afrikaneren er forsvundet, mens offeret er i livsfare:

“Han er røget ned på skinnerne, toget er kommet, og han er blevet slæbt mellem toget og perronen,” fortæller en efterforskningsleder fra Københavns Politi.

Offeret er kommet slemt til skade under hændelsen og bliver bragt til hospitalet i kritisk tilstand. Efter flere timer på hospitalet oplyser politiet, at den 23-årige er uden for livsfare.

På mærkværdig vis prøver Københavns Politi at få det til fremstå, som om offeret selv er skyld i situationen:

“Ulykken er sket som følge af egen uforsigtighed,” forklarer politiets repræsentant, der mere end antyder, at det 23-årige offer selv er skyld i, at han ender foran et kørende tog.

Alligevel vælger det politisk korrekte politikorps at efterlyse den afrikanske gerningsmand efter knap to måneder. Afrikaneren bliver beskrevet som mellem 20 og 30 år, mørklødet i huden og almindelig til kraftig af bygning. Han bliver efterlyst for drabsforsøg, og offerets “egen uforsigtighed” bliver ikke nævnt af Københavns Politi.

Den afrikanske mand melder sig selv til politiet i marts 2019.

***

Men den drabelige sag står ikke alene.

I efteråret 2018 samles en flok maskerede migranter på en togstation i udkanten af hovedstadsområdet. Syv indvandrere går amok og skubber to personer ned på togskinnerne. Her bliver ofrene sparket, slået og ‘trampet i hovedet’.

Indvandrerne efterlader deres ofre, da de ser toget ankomme til Taastrup Station i høj hastighed. De to ofre når at fjerne sig fra toget i sidste sekund, og de redder livet. Men et af ofrene får varige mén af drabsforsøget.

Ofre og gerningsmænd kender ikke hinanden. Det hele sker tilfældigt, fordi en af indvandrerne føler, at ofrene har krænket hans ære. En af migranterne truer efterfølgende et vidne i sagen.

Medierne omtaler gerningsmændene som ‘unge mænd’, og de får mellem seks og 10 måneders fængsel – trods det åbenlyse mordforsøg. Flere af migranterne er tidligere straffet for vold.

En af de dømte migranter får et indrejseforbud i seks år, og to af de andre udlændinge bliver idømt betinget udvisning.

***

I sommeren 2015 er den også gal på en dansk togstation. En 43-årig migrant overfalder en 38-årig mand på Hvidovre Station i Hovedstadsområdet.

Udlændingen tildeler sit offer slag og spark i hovedet, og til sidst skubber han sit bevidstløse offer ned på skinnerne.

Migranten flygter, og vidner redder den 38-åriges liv, inden toget kører ind på stationen. Gerningsmanden bliver af politiet beskrevet som mellemøstlig af udseende med kort sort hår og fuldskæg. Den 43-årige migrant, der ikke har dansk pas, bliver dømt til et ophold på et dansk hospital.

Heller ikke i dette tilfælde kender offer og gerningsmand hinanden, og myndighederne karakteriserer angrebet som et helt ‘umotiveret overfald’.

***

Eksemplerne er skræmmende og mange. I juli 2011 skubber den hadske migrant Kassem Mohamad Mohamad en mand ud foran et kørende tog på Langgade Station i København. Kun sekunder før toget ville have ramt offeret, når offeret at bringe sig i sikkerhed.

“Det lykkedes mig at rulle ud til siden, og jeg ser toghjulene køre stille forbi mig,” fortæller offeret i retten

Den 20-årige Kassem Mohamad Mohamad får halvandet års fængsel for det morderiske angreb. Den voldelige migrant er langt fra tilfreds med dommen:

“Jeg burde få mindre. For det var ikke min hensigt at dræbe ham,” siger Kassem Mohamad Mohamad.

***

I sommeren 2012 overfalder tre migranter to sagesløse mænd, der kommer gående på perronen på Københavns Hovedbanegård. Migranterne uddeler slag og spark, og det ene offer bliver skubbet ned på skinnerne. Men manden overlever det livsfarlige angreb. Mindst en af gerningsmændene hører til på det omstridte migrantcenter Sjælsmark i Nordsjælland.

***

Tilbage i 2006 overfalder endnu en hadsk migrant et offer, der står og venter på toget på Københavns Hovedbanegård. Den aggressive 38-årige migrant skubber uden forvarsel sit offer – Lars Bernhard Nielsen – ud på skinnerne. Et par vidner afværger en katastrofal situation og får hevet den danske mand i sikkerhed, inden toget kører ind på stationen. Anklagemyndigheden forlanger otte til 10 måneders fængsel.

***

Senere i sommeren 2006 er det en mørklødet ‘dansker’, der beskrives som “mulat” i de danske medier, der er i fokus. Sammen med en anden mand, som ‘mulatten’ har mødt under en bytur, skubber han en ung dansk mand ud foran et tog på Nørreport Station i København. Ved at sparke det 19-årige offer i ansigtet bliver offeret forhindret i at komme op på perronen og i sikkerhed. Toget, der kommer kørende med 60 kilometer i timen, når at bremse i sidste øjeblik.

Et kvindeligt vidne beskriver den mørklødede mand som den “mest aggressive og voldelige” af de to gerningsmænd. Det hele ender med to års fængsel, men mulatten bliver frikendt for drabsforsøg.

Danske politikere har indført dette voldshelvede, der rammer tilfældige danskere.

Er det ikke på tide at hive i nødbremsen?

Hverdagsterror på danske togstationer? Migranter skubber danskere ud foran toget.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
53 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

I en tid hvor mange medier som Breibart, Fox News og diverse islamkritiske blogs kritiseres for fake news, er det slående at de etablerede medier tilbageholder væsentlige oplysninger, det er måske ikke fake news, for de skriver ikke usandt, men de fordrejer nyhederne så de fremstår usande. Hvem husker ikke de pinlige beskrivelser fra Marokko om skader på halsen, hvem husker ikke terroristen fra Nice der blev forsøgt beskrevet som psykisk uligevægtig og nu er terroristerne fra perronerne pludselig tyskere og ikke migranter. I England får pakistanske voldtægtsforbrydere frit løb i årevis, af skræk for den politiske korrekthed. MSM skriver… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Hver dag sin Trump-sviner og nu også BoJo-sviner. Hver dag sin opstyltede success-historie om den lille Hassan med de skæve ben. Hver dag sin Tesfaya-bortforklaring om den stramme som blev bred. Hver dag sin radigal-begejstringsrus om den arabiske erobring af Danmark, ledsaget af Mellemøstergårds besserwizzer-fjæs på skærmen. Gad vide om der findes en hemmelig anstalt for af- og ensretning af journalister.
Er størstedelen af danske journalister slatne tanketomme papegøjer for Elitens løgnehistorier om “fredens og kærlighedens” religion? Gud bevare Danmark – andre vil ikke!

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Vi kan da godt starte en skubbekonkurrence med migranterne.
Hold Danmark rent – skub en migrant over grænsen til Tyskland.

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Det ville absolut være den sundeste og rigtigste reaktion på de fremmedes forbrydelser. Men desværre synes Stampe sinken og Weiss kællingen det bør være direkte omvendt. Og oven i hatten er der ingen som i et absolut mindretal som indser at skat er det største af vores problemer.

finn baggesen
finn baggesen
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Allahs krigere arbejder med nålestiksoperationer for at skabe angst og utryghed i samfundet. Andre arbejder med ord.Enhver yder sit.Små drenge gør deres arbejde i skolen overfor lærere og elever. Det er en fuldstændig integreret del af at være mandlig muslim, at man skal genere andre, så godt man kan

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

..skub en migrant..
Tar for lang tid..
Foreslår skubb inn flere på store fly..rommer flere..går raskere..tilbake hvor de kom ifra.

Torsten_K
Torsten_K
2 years ago
Reply to  sussebassa

Nu skal det heller ikke gå for hurtigt. Da vi ikke selv kan finde ud af at få sparket de uduelige politikere ud af Christiansborg, er fortsat indvandring vores garanti for, at de nuværende politikeres dage er talte.

Så kan vi altid smide muselmanden ud bagefter. Og mens de uønskede indvandrere arbejder i vores interesse, kan vi sidde i god afstand, gnide os i hænderne og sige; “når man ikke vil høre, må man føle”.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Torsten_K

Rasmus Paludan hadde oppskriften,” de skal ikke integreres..de skal ut”. men ventreslødderet klarte å forhindre han kom inn..mobeliserte..
Håper vel igjennom mere muslimelende i Danmark at flere vil se virkeligheten..desverre.
Egentlig kan vi takke muslimene..de gjør ju selv alt for å bli utsendt..uten at vi trenger løfte en hand..sin egen fiende egentlig.

tjele
tjele
2 years ago
Reply to  sussebassa

Præcis! Give the Muslim enough rope and he’ll hang himself.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Lad os først se, om tyskerne reagerer med en ny krystalnat inden der iværksættes en skubbekonkurrence.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Torsten K

For migranter i Tyskland har ordet “pusher” fået en hel anden betydning end migranternes sædvanlige jobbetegnelse.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Torsten K

Der ville gå lige nøjagtig en halv Richard Perle, og så ville samtlige tyske delstater få krigsmaskinen at føle. Made in the USA.

Ingen, som i INGEN, skal lige vove på at stikke så meget som en kvist i det store hjul.

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Jo længere tid, der gik i går, hvor mainstreammedierne ikke oplyste gerningspersonens etnicitet, des mere åbenlyst blev det, at det nok ikke drejede sig om en hvid sindsforvirret højreekstremist.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Lavdensitet krigen er allerede begyndt. Det vil være op til kommende historikere, at sætte datoen på…

Når – ikke hvis! – retsopgøret kommer vil der jo være rigeligt med beviser mod MSM, før ikke at have givet den objektive og neutrale nyhedsdækning, som de jo får mediestøtte og momsfritagelse for!

Straffene vil gå udover formuekonfiskation!!! 😈

(Selvfølgelig kan man ikke påregne, at der kommer tog på en togstation)

RAMSES 2
RAMSES 2
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Når muslimen bliver dømt (mild dom), kan de sætte Angela Merkel på anklagebænken. HUN ER DEN EGENTLIGE SKYLDIGE.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  RAMSES 2

Springer man i Nilen og bliver ædt af en krokodille, kan den ikke dømmes for noget, idet den blot gør det den er kodet til. Den følger sin natur.

Det samme må vel gøre sig gældende for muselmændene. Disse skabninger følger deres natur og gør ikke andet end det de skal.

Med Merkel er det derimod en helt anden snak…

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  RAMSES 2

Forræder overfor eget folk er hva hun er og skal straffes deretter..håper jeg..som Reinfeldt Løfven er i Sverige.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Lavintensitetskrigen startede i 600 års tallet, men har siden eskaleret fra punktvise militære angreb fra islamsiden – til den permanente demografiske invasion mod den kristne side. I 1400 år har muslimerne forsøgt at overvinde os med militære midler uden held. Nu slår de igennem til sejr med ubevæbnede babyer som stødtropper. Det virker fænomenalt, således at islam står til at vinde religionskrigen ved at overdænge Vesten med babyer i en periode på omkring 70 år. Efter ca. år 2050 er muslimer sandsynligvis mange nok til at kunne true kristenheden med udslettelse – takket være de kristne lederes inkompetente uduelige dårskab.

Steinadler
Steinadler
2 years ago

Medierne vil gerne skjule de dårlige sider af den omfattende indvandring i Tyskland.

Det handler også om å dekke over at hver eneste tilhenger av masseinnvandringen har blod på hendene, i realiteten er om mulig enda dårligere mennesker enn disse som konkret utfører drapene. Politikerne “skrivebordsmordere”, befolkningen som slutter opp om dem “sofakroksmordere”. Mediene reflekterer slik sett tross alt også et flertall av befolkningen som i sin selvsentrerte innbilskhed og historieløse hedonisme slutter opp om en morderisk innvandringspolitikk.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Steinadler

Tyske luderjournalisters korteste artikel nogensinde har overskriften: “De gode sider af den omfattende indvandring i Tyskland”.
De dårlige sider af indvandringen for tyskerne er de gode sider for indvandrerne, som ikke udelukkende er rejst til Tyskland for at takke for nazisternes jødeudryddelser: De er også kommet for sparke tyskerne ud af deres egen rede – kuk kuk, kuk kuk!

Søren Toft
Søren Toft
2 years ago

“….sikkerhedseksperter opfordrer tyske togpassagerer til at “scanne” perronen for mistænkelige personer….”. En joke af rang…. hvordan formulerer en sikkerhedsekspert, hvilke parametre der skal lægges til grund for at afgøre om en person er mistænkelig? Det kan han/hun ganske enkelt ikke uden at at miste jobbet, så det bliver noget med “..at scanne perronen for mænd og unge mænd….” og dermed er værdien af en sikkerhedseksperts ekspertise nul.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Det er jo sådan vælgerne vil ha’ det. Med barnet er det ubærligt. Med de voksne, er der 80-90 procents sandsynlighed for, de selv har stemt for det. Hvorfor stemte tyskerne ikke den heks ad hekkenfeldt til ved seneste valg? Merkels medskyldige, der blev likvideret på sin altan, fik en kugle af en “ekstremist”. Den æder alle råt. Men det er nu engang den samme politiker, der fik kuglen, som bakker fuldt og helt op om importen af disse barnemordere. Hvis hans banemand er ekstremist, så må de officerer, der i desperation forsøgte at stoppe Hitler på samme vis, også… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

Nogle tror tilsyneladende stadig tilværelsen er børnefødelsdage uden ende…

Ikke at jeg tvivler på manden vil kunne forsvare sig.
Men, fra pressens side oplyser man overhovedet ikke, som i IKKE, om arbejdsplads, bopæl, familieforhold eller alder på børn.
http://livsstil.tv2.dk/2019-06-30-elitesoldat-traf-skelsaettende-valg-da-han-stod-over-for-fjenden

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Peter Buch

Nå er flere kommuner i Sverige..bankerott..flere kommer..som skyldes den muslimske innvandringen og flere skal komme..
Hvor skal disse bo..leve av..arbeide når kommunene ikke lengre klarer å ta imot flere.
Som det heller ikke skrives om i PK media.
Løfvens politikk er overordnet virkeligheten..derfor Sverige går lukt til hell.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg har hørt, at Löfven gerne giver plads til 8 – 10 muselmænd i sit eget private hjem.

Det er altså rigtigt!

Santor
Santor
2 years ago

Hvad kan vi lærer af dette?

Hold ALTID ryggen fri!

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Santor

Det vi kan lære er, at der dag for dag kommer flere og flere kommentatorer, men ikke ret meget egentlig handling.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Torsten K

Hvilken handling?

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Filuren

@ Filuren:

Du ved..: Alle taler om vejret, men ingen gør noget ved det.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Torsten K

Præcis. Nu hører jeg så ikke til dem, der slet ikke tror det kan lade sig gøre. Man må bare gøre sig klart, at hvis Projekt Multiblandet skal stoppes, så taler vi som minimum en tofrontskrig once again.

Chancen for at vinde den? Forrygende lille.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Filuren

@ Filuren:

Når man tager muselmændenes manglende organisationssans i betragtning; sædvanligvis kan de jo ikke stikke en pind i en lort uden at ødelægge begge dele, tror jeg godt du kan øge gevinstchancen ganske betragteligt.

Begynder europæerne først at samle sig i fælles modstand, er muslimen ude af verdensdelen inden han overhovedet kan nå at sige ordene internationale konventioner.

Dalatocken.
Dalatocken.
2 years ago
Reply to  Santor

Redan Vikingarna visste detta då de färdades i särkland.

Santor
Santor
2 years ago
Reply to  Dalatocken.

Yup, men der er for få Vikinger tilbage, så det er noget vi er nødt til at genlærer for at overleve.

Det kræver selvfølgelig at situationen bliver taget alvorligt!

Filuren
Filuren
2 years ago

Faldt over en opgørelse i Forbes fra 2019, hvor man ud fra tre parametre har lavet en samlet rangliste over de 25 ‘klogeste’ nationer. 1) Nobelprismodtagere (fortiden) 2) IQ-gennemsnit (nutiden) 3) Skoleresultater (fremtiden) Essensen synes at være, at hvor Europa har fortiden med sig, er Asien det bedste bud på fremtidens hjernekraft. Kina (inklusiv Taiwan, Singapore og Hong Kong), Japan og Sydkorea topper ikke overraskende både IQ- og karakterdelen ganske overbevisende. Eksempelvis scorer kineserne ikke mindre end 7 point højere på intelligensskalaen end de ellers så højtravende briter. Sverige med en glorværdig fortid som landet med femteflest prismodtagere, men nu… Read more »

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Filuren

Takk for den..lest den før..godt med facts.
Sverige er et drittland..
Det eneste de er gode på er å skryte på seg bragder..mens virkeligheten er at de er Bunnskrep..nedover går det, og med en økonomi som også går nedover..fritt fall i kronen.

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
2 years ago

Hvordan kunne det lade sig gøre, at så mange danskere stemte på de samme karriereryttere ved folketingsvalget? Jeg forstår det simpelthen ikke????? Jeg kan ikke se helt bort fra, at der er foregået svindelnumre, feks. med bortskaffelse af stemmer til Stram Kurs. Svindel er der under alle omstændigheder tale om, når pressen beskriver danskerne som det folk – sammen med Sverige – som ser med velvilje på modtagelse af nye flygtninge. Få måneder inden valget fortalte et rundspørge jo netop det modsatte. Så hvor skulle den pludselige velvilje komme fra? Her er noget som ikke stemmer.

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Tenker det samme som deg, og ca 1,8 millioner SDère i Sverige.
Der fusket o valgsystemet/ansatte med å kaste SD valgsedler..noe som ble anmeldt, men..de færreste ble tatt.
Noe verre med det digetale..verre å påvise, men der stoppet også systemet opp..plutselig gikk det ned..for SD.,omtrent 2%..som også Rasmus Paludan manglet..merkelig..hmm..sammen treff.
Så jeg er sikker på at det er blitt trixet med, som jeg er i Danmark.
Min logikk sier meg det..

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Nu du er i sving med at tænke, så overvej evt., hvorfor man ikke hører en lyd til NB, som trods alt blev valgt ind.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Nu kan politikerne jo være bedøvende ligeglade med, at der ryger en del homoer i svinget. Udgør de to procent af befolkningen og dermed vælgerskaren? Bevares. Der møder da mange op til det pridepladder og butikker, virksomheder med mere, flasher sig selv med regnbuer og nejhvorervialletolerante. Men den dag, de for alvor mærker sharias dårlige ånde i nakken, så kan alle disse lakoglæder opstyltede pride-perversioner godt belave sig på at stå temmelig alene på gaden. Og endnu mere alene, når de ryger ud over kanten på Rundetårnet. Måske bekræfter det mig blot i min mistanke om deres mentale tilstand, når… Read more »

Bjarne
Bjarne
2 years ago

Lad os alle gætte på politikernes løsning:

1. Ingenting.
2. Hegn langs perronerne.
3. Dialog/åndsvage flyers.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Bjarne

Når man tænker på, hvor meget skatteyderne betaler i beskyttelsespenge må man da håbe, at politikerne har mere at gøre godt med end ovenstående.

Og har politikerne ikke det, kan man vel med rette opfatte samfundskontrakten som værende opsagt.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago
Reply to  Bjarne

Måske kunne jeg vinde en eller anden åndssvag pris for en ide: sæt gule stænger a la dem i busserne (ståpladserne) – med håndtag – midt på alle perroner, som vi stakkels, forknytte danskere så kan hage os fast i med begge grabber, mens vi venter på toget. 😬 Der skal være nogle i børnehøjde også, og til kørestolsbrugere. Muhammeds lakajer kan nemlig heller ikke lide handicappede.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Dagens gode grin 😂 – i anledning af en vis retssag i Sverige

http://projektsanning.com/2019/07/30/dagens-sverige-157/

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Haha..troverdigheten til åklagerens vitner i et nøtteskall.
En gjeng narko/kriminella muslimer hele gjengen men duverden hvor Expressen roser de oppi skyene.
Samme røkla.
Jeg veldig spent på Trumps utsending..Gissel expertens konklusjon..og hva han bringer tilbake.
Uansett er dette så dårlig reklame for Sverige, men jeg takker ASAP for at han satte verdens lys på det svenske rettssystemet, som holder med muslimer og deres voldtekter, mord rån bilbrenner,..nå vet hele verden.. uansett hvordan Løfven og andre kulturmarxister prøver å skjule det.
ASAP er en helt..vår helt.

River
River
2 years ago

Det egentlige problem er trang til tvang. Homoerne har ikke noget at lade andre høre. Bevares, man kan finde undtagelser.

Filuren
Filuren
2 years ago
sussebassa
sussebassa
2 years ago

OT

President Trump har sendt topp gissel expert til ASAP`s rettsak som begynte idag.
Gissel expert..Expressen.sv.

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Torsten
Torsten
2 years ago
Reply to  Peter Buch

Obama fik Nobels fredspris. Mere er der vist ikke at sige om de priser så.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Torsten

Helt så enkelt er det nok ikke: https://www.spectator.co.uk/2019/07/how-americas-iran-policy-is-shaped-in-riyadh-and-jerusalem/ ‘…The central theme of present-day US policy regarding Iran is deference. Nominally, US policy is made in Washington. Substantively, it is framed in Riyadh and Jerusalem, with the interests of the United States figuring only minimally in determining the result. Trump’s predecessor was the exception who affirmed this rule. The Iran nuclear deal represented Barack Obama’s effort to reclaim a measure of autonomy in the formulation of US policy. Saudi Arabia and Israel fiercely objected to his initiative. Ever so briefly, Obama seemed to prevail. Yet his victory proved more apparent than… Read more »

jack rabbit
jack rabbit
2 years ago

— OPRÅB —-
STOP med , at dele dine DATA . BLOKER FB .
lær at bruge nettet , ALDRIG give data . kaspersky og NO SCRIPT , som mim osv. . I alle idioter har allerede givet jeres data .
BRUG IKKE GOOGLE ffs

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  jack rabbit

Har du glemt at tage din medicin i dag..?

53
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x