9
aug
Seneste opdatering: 10/8-19 kl. 1534
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Google kalder nu lukningen “en fejltagelse

Ingrid Carlqvist har tidigare berÀttat att hon genom sina kÀllor fÄtt fram att Morgan Johansson, Isabella Lövin, Amanda Lind och eventuellt Àven Anders Ygeman lÄg bakom avstÀngningen av Swebbtv. Hon berÀttar nu att hennes kÀlla fÄtt fram att ocksÄ MSB har varit involverad i avstÀngningen och att Lars Bern med klimatfrÄgan, har blivit fruktad av regeringen.

Det var min fĂžrste indskydelse, da Swebbtv blev lukket – at svenske politikere lĂ„ bag. Nu bekrĂŠfter bĂ„de Michael Wilgert og Ingrid Carlqvists kilder inde i systemet samstemmende forlĂžbet bag lukningen – og hvorfor Swebbtv kom tilbage pĂ„ You Tube, mens IngridochMaria blev lukket i stedet. Svensk MSM nĂŠvner ikke politikernes aborterede censurforsĂžg med Ă©t ord. Naturligvis ikke. Sovjet Googles gummiparagraf er “hate speech”

Hvorfor unge jÞder mÄ forlade MalmÞ

Svenske politikere omgÄr det faktum yderst diskret, at jÞdehadet i Sverige langt overvejende er deres import: Arabiske, jÞdehadende muslimer. Og de kan forblive i MalmÞ og overtage byen, mens jÞderne mÄ absentere sig. Man skulle mene, det burde vÊre omvendt, men da det ikke er det, mÄ man udtrykke det sÄledes: Svenske politikere jager jÞderne ud af MalmÞ og tilsidst af Sverige, hvor de trods alt har boet i 200 Är. Det er derfor, vi ikke skal tale for hÞjt om det, for de har selv opfundet den internationale Holocaustdag, og den mÄ vi ikke distrahere med virkeligheden.

I rapporteringen frÄn frÀmst Public Service samt i kommunikationen frÄn Malmö stad saknas dock en avgörande detalj för att lÀsare och medborgare skall förstÄ vad det Àr för form av antisemitism som drabbar Malmös allt fÀrre judar. Den arabiska. Den arabiska antisemitismen som i Malmös fall kan kopplas direkt till en specifik invandrargrupp. De som brukar gÄ under benÀmningen statslösa palestinier Àven om mÄnga idag har svenska medborgarskap.

Denna form av antisemitism skiljer sig frÄn dagens europeiska som har sina rötter i Sion Vises protokoll med ursprung i Ryssland samt den tyska nazismen. Den form av europeisk antisemitism som Illmar Reepalu, S, gav uttryck för och som Äterfinns i Nordiska MotstÄndsrörelsen. Den antisemitism som idag dominerar Malmö Àr dock nÄgot annat. Det Àr den som har sitt ursprung i arabvÀrlden i allmÀnhet och hos de statslösa palestinierna i synnerhet.

Brottsförebyggande RĂ„dets, BrĂ„, senaste rapport som publicerades 2019 uppvisar personer med bakgrund i Mellanöstern en antisemtisim som enligt forskningen har existerat redan innan staten Israel grundades. Denna antisemitsm och delar av den hatbrottslighet som sker mot judar, sĂ„vĂ€l i Sverige som i andra europe­iska lĂ€nder, hĂ€rrör frĂ„n en nĂ€rmast sanktionerad antisemitism som förekommer i de olika lĂ€nderna i Mellanöstern. Och som skiljer sig frĂ„n den europeiska. Ljusets fiender – dĂ€rför knĂ€cks inte antisemitismen i Malmö

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Magnus Eriksson
Magnus Eriksson
4 years ago

Regeringens hantering av denna frÄga visar hur fullstÀndigt inkompetent och oduglig denna regering Àr.

BĂžrge-Muhammed
BĂžrge-Muhammed
4 years ago

Øhm, man kan skrive under andres navn og se deres email her? BĂ„de navn og email er auto-udfyldt pĂ„ forhĂ„nd sĂ„ jeg gĂŠtter pĂ„ det er fra sidste bruger der kommenterede, men da emailen ikke ligefrem virker som en rigtig mailadresse bruger jeg den lige for at vise hvad jeg mener. Anyway, se pĂ„ hvad koranen skriver om jĂžder og “mysteriet” om hvor jĂždehadet stammer fra pĂ„ de kanter burde vĂŠre opklaret.

BĂžrge-Muhammed
BĂžrge-Muhammed
4 years ago

Har pÄpeget det for flere mÄneder siden. River.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Ny bombe i Kbh. – denne gang pĂ„ NĂžrrebro

https://www.bt.dk/krimi/live-en-eksplosion-rammer-politistation-paa-noerrebro

En eksplosion har ramt en nÊrpolitistation pÄ Hermodsgade pÄ NÞrrebro natten til lÞrdag. Ingen er kommet til skade som fÞlge af eksplosionen, der har forÄrsaget store skader pÄ politistationens facade.

BĂžrge-Muhammed
BĂžrge-Muhammed
4 years ago

Tja, jĂžder har vĂŠret sĂŠrdeles politisk aktive i importen af fremmede til Europa og navligt i Sverige. Nu smager de deres egen medicin. Smukt <3

Bjarne
Bjarne
4 years ago

Du tager fejl!

Den almene jĂžde har ingen interesse i det her. NĂ„r du siger jĂžder mener du enkelte hĂžjtplacerede meningsdannere. Det er ikke retfĂŠrdigt at drage alle jĂžder ind i det her.
Jeg tror de fleste jĂžder der oplever konsekvenserne stemmer imod invandringen. Hvem er interesseret i at ens bĂžrn skal myrdes?

Til Steen: Den er god nok, nÄr man starter en kommentar stÄr der navn og emailadresse fra foregÄende bruger. Ikke sÄ sikkert.
Mit rÄd: Brug en falsk email. Jeg bruger selv den her: radikale@radikale.dk (hehe)

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  Bjarne

Tallene modsiger dig. JĂžder stemmer – sammen med sorte, muslimer, lgbt’er og hvad der ellers er – i nĂŠsten sektlignende enighed for mere og mere indvandring.

De ‘enkelte hĂžjtplacerede meningsdannere’ er ikke sĂ„ fĂ„ endda, og er langtfra kun meningsdannere – de er ypperlige magtmennesker med magtpositioner ad libitum.

Bjarne
Bjarne
4 years ago
Reply to  Filuren

Men det gÞr de fleste danskere jo ogsÄ? Handler det i virkeligheden ikke mere om gruppepres, uvidenhed og selvhad?

De fleste danskerne er jo imod religiĂžs vold, men vi bliver ved med at stemme det ind. Det giver ingen mening.

“De ‘enkelte hĂžjtplacerede meningsdannere’ er ikke sĂ„ fĂ„ endda, og er langtfra kun meningsdannere – de er ypperlige magtmennesker med magtpositioner ad libitum.”
Enig! Det samme gÊlder danske meningsdannere. Men det er ogsÄ nemt at synes nÄr man ikke bliver berÞrt af problemerne.

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  Bjarne

Helt klart, det er selvsagt ikke alle i en given gruppe eller udelukkende ‘jĂžder’ der abonnerer pĂ„ internationalisme. Det er dog ganske evident – baseret pĂ„ tal fra USA hvor der er ligesĂ„ mange jĂžder som i Israel – at jĂždegruppen i overvĂŠldende grad stemmer pro-indvandring, pro-omfordeling. Vi snakker 80-90% procent pĂ„ Demokraterne eller sĂ„kaldt progressive partier som Jill Steins klimaparti. Hvorimod den, indrĂžmmet, noget brogede samlebetegnelse af ‘hvide vĂŠlgere’ er langt mere splittede. Mener det er 60-40 i Republikanernes favĂžr. Samtidig ved vi helt entydigt, at jĂžder har vĂŠret og Ă©r frontlĂžbere i stormlĂžbet pĂ„ de europĂŠisk-konservative fĂŠdrelande. NĂŠvner… Read more »

Per uvgÄrd
Per uvgÄrd
4 years ago

Att göra en stor sak av att en jude community i Malmö skulle kĂ€nna sig förföljd eller trakasserad p.g.a. Sin religiösa tro. Är att göra en höna av en fjĂ€der. Detta Ă€r en bagatell i det stora problemet med folkutbytesagendan, som drivs av etablissemanget. Vad har det för betydelse om ett tusental judar tvingas flytta ifrĂ„n sin boplats i malmö. Vi talar om milioner nĂ€r det gĂ€ller folkombytet som sker just nu i Norden. Detta Ă€r problemet. Varför alltid blanda in judarnas eventuella farhĂ„gor för att kĂ€nna sig förföljda. Är det för att göra kritiken av folkombytespolitiken mer politiskt korrekt.… Read more »

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  Per uvgĂ„rd

HĂžrt!

Filuren
Filuren
4 years ago

“Arabisk antisemitisme”

Åh, mĂ„ jeg bede om mine himmelblĂ„! De er jo for pokker selv semitter.

Just for the record: Det her er min fÞrste kommentar i denne trÄd.

Eva
Eva
4 years ago
Reply to  Filuren

Filuren
“De er jo for pokker selv semitter”.
Och? vad skulle du kalla deras nidbilder av judar som liknar pÄ pricken de som nazisterna publicerade?
F.ö. Àr det en skam att judar ska behöva kÀnna sig osÀkra i ett land som Sverige hur fÄ de Àn Àr som tex i Malmö. Vi vet vilka som ligger bakom det, inga namn behövs.

Filuren
Filuren
4 years ago

Nazityskland 2,0

Torsten K
Torsten K
4 years ago

“96 bomber i Sverige, – plus nogle stykker i KĂžbenhavn” Hvem profiterer mest pĂ„ diverse bomber i eksempelvis MalmĂž og KĂžbenhavn? FĂžlg ”pengestrĂžmmen” som det hedder sig, og man vil hurtigt indse, at bombesprĂŠngninger gavner myndighederne, der pĂ„ sigt vil opnĂ„ undtagelsestilstand, udgangsforbud, udvidede visitationszoner, indskrĂŠnkning af umistelige borgerrettigheder m.m. Lige det diverse hĂžjreradikale typer gĂ„r og sukker efter! Hvis der virkelig var tale om nogle, som for alvor ville udfordre samfundet, havde det heddet 6 – 7 bomber. Dagligt! I ugevis! Og mange forskellige steder i landet! SĂ„ ville man komme til at se myndigheder og politikere lĂžbe rundt… Read more »

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  Torsten K

Man mÄ da i hvert fald sige, at bomberne er timet og tilrettelagt med bravur.

Sommerferien er ovre, og en ny politisk sĂŠson skal skydes i gang.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Filuren

Man kan nÊsten hÞre stroferne ud gennem Christiansborgs vinduer nÄr diverse
politiske ordfÞrere, pÄ tvÊrs af partiskel og pÄ sanddrueligt jy(d)sk, i kor messer:

”Danskerne skal vĂŠre trygge. Vi mĂ„ have mere politi!”

Og samtidig fÄr diverse hÞjrerabiate blogejere, skribenter samt kommentatorer vÄde drÞmme ved tanken om, at militÊret eventuelt ogsÄ kan sÊttes ind.

Bjarne
Bjarne
4 years ago
Reply to  Torsten K

Hvilke hĂžjreradikale?
Det er da vores venstreradikale regeringer der slikker sig om munden.
Der er ingen hĂžjreradikale ved magten og det er fint, men det samme kan ikke siges om venstreekstremister.

Frankrig er i undtagelstilstand. Frankrig er venstreradikal.
England tysser voldtĂŠgtsbander ned, og forfĂžlger islam modstandere. England er venstreradikal.
Sverige … ja sverige er ihvertfald ikke hĂžjreradikal, nu stopper du!

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Bjarne

LÊs nu, hvad der stÄr, klaphat!

Bjarne
Bjarne
4 years ago
Reply to  Torsten K

Jeg forstÄr det ikke? Forklar det, jeg er Äbensindet.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Bjarne

Jeg kender godt strategien. Hold en tilsyneladende modstander beskÊftiget med forklaringer og beviser; sÄ er vedkommende sat ud af spillet for et stykke tid.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x