1
sep
Seneste opdatering: 1/9-19 kl. 1718
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Malmö & Samhällskontraktet: Vad händer när förtroendet faller?

Henrik Jönsson sparker mere røv i dag end nogensinde før. Han er malmøbo – snart var – og han ved noget om de fortvivlende tilstande. Journalister i København bør lytte med, for det er på høje tid vi fatter, hvor alvorligt det er  20 kilometer fra Rådhuspladsen, og hvis man tror, at svenske politikere kan eller vil rette skuden op, så er man født i går.

Hvis man tror, at disse forbrydere vil forhindre resten af Sverige i at ryge samme vej, så er man uhjælpelig ønsketænker. Man forstår godt, Henrik Jönsson er vred. Hvis den svenske befolkning var lige så vred, ville de skyldige politikere ikke befinde sig langt fra en lynchning. De har altså en egeninteresse i, at tage sig satans meget sammen nu – hvis det ikke er for sent, hvad det formentligt er.

De første jeg kendte, forlod Malmø for 25 år siden. I disse dage har de sidste en chance for at vågne af deres koma. Så ødelæggende er multikulturen – det ville også være på sin plads, hvis danske politikere efterhånden opdagede det inden de har lavet dele af Danmark om til Malmø. Den er flere århundrederes værste ide, og dens skader er i vidt omfang uoprettelige.

Mere tamme, “anstændige” borgerlige begynder nu at lyde sådan her. Tiden for nøl er ved at løbe ud

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Hærgende bander sætter Sveriges regering under pres: »Vi må gøre de kriminelles liv til et helvede«

Et antal skudepisoder og en voksende bandekriminalitet i Sverige har skabt debat om, hvordan man kan bekæmpe de kriminelle.

https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE11587740/haergende-bander-saetter-sveriges-regering-under-pres-vi-maa-goere-de-kriminelles-liv-til-et-helvede/

01.09.2019 KL. 11:57 OPDATERET 01.09.2019 KL. 12:20

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  steen

Indtil videre holdes det dog primært indenfor egne rækker, lader det til. De to seneste kvindemord var på en sort gangsterfrue og en mellemøstlig læge, ikke sandt?

Morten/Realisten
Morten/Realisten
2 years ago
Reply to  Filuren

Det er ikke mordene på de to kvinder der er det største problem. Det er bare sådan at lige præcis de to mord har fået den største medieomtale. Det største problem er den evindelige utryghed; de mange overfald og voldtægter; hele gader, stræder og områder der nu er domineret af arabere i sådan en grad så svenskere ikke længer føler sig hjemme i eget land. Jeg husker selv at jeg besøgte en ven i Malmø i 2016 og byen var forandret for altid. Og jo, det kommer til København på et tidspunkt. Det er blot et spørgsmål om tid. Det… Read more »

Svenske tilstande
Svenske tilstande
2 years ago

Når det er så slemt i Sverige, hvorfor så endnu ingen modreaktion?

Og mht. Danmark, er det vel bedre at forebygge end at helbrede. Hvad dælen nøler I efter?!

Filuren
Filuren
2 years ago

Som bosiddende i København igennem mange år kan jeg bevidne de samme tendenser. Fra Nørrebro spreder uvæsenet sig til ydre Østerbro og Frederiksberg og ind mod indre by. Dronning Louises Bro som skillelinje.

Man ser det i bybilledet. Hvor der før lå delikatesseforretninger åbnes fupkiosker, netcaféer og candy stores. Pølse Peter blev til Shawarma House, bageren til rockertrone med dertilhørende afpresningsring.

Det er efterhånden svært at finde ud af, hvad man skal begræde mest: Multikulturens snigende dunst eller betondyngen af LIDL-like BOXEN-byggerier der knaldes op på ethvert gadehjørne.

Sandmider! Sortbørsgrosserer! Fedtblærer!

Brandmand
Brandmand
2 years ago

Måske får vi et bolig boom i Fuglebjerg, så Tinglev og Feldsted før Kronen vil styrtdykke?

Margrethe
Margrethe
2 years ago
9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x