2
sep
Seneste opdatering: 3/9-19 kl. 2032
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det svenske magtmatriarkat fører psykologisk krig mod drengebørn

Normalt foretrækker jeg at betragte den statslige, svenske kønskrig på behørig afstand, men jeg blev fanget ind af denne korte dokumentar. Den starter i den kønsneutrale børnehave Egalia i Stockholm (dens principper er pålagt alle svenske børnehaver), men jeg vil især anbefale interviewet med eks-feministen til sidst og psykiateren David Eberhardt.

Under påskud af “ligestilling” fører det svenske magtmatriarkat psykologisk krig mod drengebørn i et ganske vellykket forsøg på at afmaskulinisere dem. Hvordan de skal klare sig i den borgerkrig, de samme matriarker har plantet i landet, det må guderne virkelig vide.

Hvordan skal Europas bløddyrs-drengebørn klare sig overfor de importerede, mellemøstlige patriarker? Skidt, de dør af det, og de egentlige mordere, er deres forældre, der har stemt landsforræddere og fantaster til magten. Henrik Jönsson sagde det samme i Agenda i forgårs. Det er 30-40 år for sent.

Man bliver grim af at være prostitueret, og Løkke ligner lort

Lars Løkke kunne ikke lide at blive kaldt “landsforrædder,” men i hans mørke sjæl vidste han, at det var sandheden om ham. Han er ikke dum. Han har solgt sig til djævelen, som en anden Faust, og han ved det naturligvis efter at have ødelagt sig selv i over tredive år i politik. “Politik gør folk grimme” siger en præst jeg kender, og Løkke ligner lort, og det gør han, fordi han har solgt sin sjæl til magten og højst bydende. Man bliver grim af at være prostitueret.

Faye Weldon har stillet samme spørgsmål i England. Den endnu levende Mads Holger kom med på fotografiet fra 2013. Jeg havde kendt ham, hans mor og hans onkel fra han var pattebarn, men han lod som ingenting når vi en sjælden gang mødtes. Det gjorde jeg så også. “Manden er stilen” siger man, og Mads Holgers stil viste, der var noget seriøst galt med ham. Man kan ikke skrive som en guvernanteroman, og forvente at blive taget alvorligt af andre end muligvis Berlingske Tidende.

Sverige døde af en overdosis kvindelighed og  ideologi

Måske bliver de hypervoldelige som børn, der ikke som andre pattedyrs afkom får lov at slås, tumle og øve sig, og som vokser op til ikke at kunne docere vold. Måske flygter de bare, når nogen siger “bøh.”

Hvis Sverige ikke overlever som nation, ville jeg kortest udlægge det: Det døde af en overdosis kvindelighed og (kommunistisk og liberalistisk) ideologi. Alt er giftigt i for store mængder, når politik får et religiøst anstrøg, ender det altid i katastrofe. Døde Sverige? Alt tyder på det, men mange vil se liget først. De stoler ikke på deres egne øjne.

Se eventuelt dokumentaren om svensk kønsløshed Raised Without Gender. Mere om kvinder, der kunne have været svenske, og sikkert er feminister: Quebec Youth Adopt Islamic Customs in ‘Solidarity’ with Muslims.

The Ayatollah of Climate Change: Greta Thunberg

Psykiateren Theodore Dalrymple får brugt alle sine færdigheder – også de lægelige – i denne karakteristik af fænomenet Greta Thunberg.

Is our age the first of the geriatric adolescent or that of the adolescent geriatric?

Poor Greta Thunberg! She is to self-righteousness and self-satisfaction what Mozart was to music, namely an astonishing youthful prodigy.

Unlike Mozart, however, she is a very unattractive child, her unattractiveness arising not from her natural physical endowment but from the sheer grimness of her humourless puritanism which is inscribed on her face for all to see. She has succeeded in adding a new vision of hell to the many that I already have, namely being preached at by her for all eternity without intermission.

It is said that she suffers from a psychiatric condition, but whether or not this is so, her awfulness (of which, of course, she is blithely unaware) is not really her fault. Her transformation into a celebrity is the work of adults. It is they who have turned her into the Ayatollah Thunberg, the Khomeini of climate change.

Of course, little Greta’s humourlessness (possibly a symptom of her alleged psychiatric condition) is far from a handicap, indeed it is a great asset in the modern world, for when earnestness is mistaken for seriousness and gaiety for frivolity, as increasingly they are, a sense of humour is not only unlikely to flourish, indeed is more likely to be reprehended.

Of course, the world will chew her up one day and spit her out. She is, after all, a bore, and bores, however correct their doxa, soon lose their attractiveness to a world eager for new phenomena. Few prodigies remain prodigious in any way to retain the short attention span of the world. I sincerely hope that little Greta takes her fall from fame in good part. The Ayatollah of Climate Change: Greta Thunberg

En anden langlæser, jeg anbefaler: DOUGLAS MURRAY: How did the world lose its marbles? A new dogma has turned beliefs that once seemed common sense into hate crimes.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
100percentMacho
100percentMacho
2 years ago

Avmaskuliniseringen av små gutter har pågått i 40 år. Jeg vokste opp med kvinner som gjorde alt for å få små gutter til å gråte og vise følesler. Og du kunne ikke være macho, det var det verste som fantes. Du skulle være myk og snill og prate om følelsene dine. Og aldri slå noen, du måtte aldri bruke vold. Hvis noen slo deg, så forventet kvinnene at du skulle gå unna og ikke forsvare deg selv. Hvis du forsvarte deg selv, så var det feil. Slik lager man flere generasjoner med totalt udugelige liksom-menn som må ha hjelp til… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Først nedlagde Sverige Forsvaret.

Nu afskaffer Sverigstan etniske svenske mænd.

Der skal installeres en dansk kontrolleret klap i Bron, så ikke kalifatet får sneget sig over.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Ja, fast i förra veckan aviserade regeringen betydande anslagshöjningar till försvarsmakten, med ökningar om 5 miljarder kr varje år i flera års följd. Det kommer upp i NATO-tröskelnivån 2% av BNP. Det ska finansieras med “bankskatt” (som givetvis kommer att rullas över på ett eller annat sätt på medborgarna i form av sämre räntevillkor och/eller nya eller höjda avgifter för banktjänster). Få se om Sverige lever länge nog för att se förslaget genomföras, eller om detta var ett utspel bland andra.

Så länge politikerklassen har mer pengar att skinna medborgarna på, eller skuldsätta dem med, så är de tillfälligtvis nöjda.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Der er gået en klap ned for de danske politikere, som ikke forstår en klap af den muslimske “stealth invasion”. At lægge en klap i Øresundsbroen forstår jeg ikke et klap af. Islam skal bare have en afklapsning så passer klaphatten.

Marie Louise
Marie Louise
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Vatpikke snakker. Mænd handler.

Femisvin
Femisvin
2 years ago

Det er kun èn ting jeg liker med maskulin-hatende feminster. Usikkerheten og frykten i øynene deres når jeg kommer inn i et rom. 🙂 Jeg er mye høyere enn dem, jeg er mye større enn dem, jeg er mye sterkere enn dem og jeg bryr meg ikke èn milimeter om hva de mener eller sier. Jeg er deres verste mareritt; en mann som ikke gjør som de sier. Sug kuk i helvete, feministsvin.

Brandmand
Brandmand
2 years ago
Reply to  Femisvin

Civil ulydighed er bare at være sig selv som mand

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

OT
Vor mand i Tyskland kommenterer valgresultaterne fra Sachsen og Brandenburg:

https://www.youtube.com/watch?v=GSB8QpidwxY
https://www.youtube.com/watch?v=8vbAAt-2ErY

En absolut anbefalelsesværdig youtuber, der også lavede en fantastisk video om Ursula von der Leyen. (Ring any bells?)

https://www.youtube.com/watch?v=sJQeFBXXiAo

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Det könslösa samhället, massinvandringen och klimathysterin är kulturmarxisternas strategi att splittra och förstöra väst och tyvärr ser det ut som strategin fungerar.

Bastardo
Bastardo
2 years ago

Giv Tunfisken Nobels fredspris. Bare hun giver os fred.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Jeg har frygtelig ondt at Greta. Den opmærksomhed og omsorg, hun aldrig fik af sine forældre, har hun fundet et surrogat for i mediernes varme, omsorgsfulde lys. For en stund. Hun er ikke gammel nok til at forudse og forstå, at det får en brat ende. Så står hun der igen. Lige så forladt som i udgangspunktet. Mange af filmindustriens barnestjerner kan sammenlignes med hende. De er ofte endt i druk og stoffer og en al for tidlige død. De forlornee præmisser for denne spontane interresse og “omsorg” for deres person, og en lige så hurtig forsvinden af samme, kan… Read more »

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x