2
sep
Seneste opdatering: 4/9-19 kl. 0224
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi har 100 00 tals människor som påstår att de ej kan återvända till detta land??? Kan det ha något med bidragen att göra? **Warning** DRAMATIC SCENES IN SYRIA 2019 **Graphic Content** Magnus Dahlberg

Hvem smider hvem ud af Sverige?

Naturligvis er Sveriges demografi efterhånden sådan, at det – når der er tale om tilbagevandring – er et spørgsmål om, hvem der smider hvem ud af landet. Lad os gætte på, det bliver  islam, der smider folk ud ihukommende dens stolte traditioner for folkemord gennem 1400 år.

Hvad der er foregået igennem 40 år, er efter alle FN´s definitioner et folkemord på svenskere. Det er særdeles alvorligt, og de skyldige i det, udsætter sig selv for maksimal gengældelse. Multi-kulti politikere i Europa bliver nu skudt ned. Det burde mane til eftertanke, at ikke  bare Lars Vilks, Kurt Westergaard og Lars Hedegard bliver forsøgt myrdet, men se om det gør det. Vores ledere sover stadig, og de kalkulerer med, ikke at blive draget til ansvar.

Nationaløkonomen Hans Jensevik skønner, at islam griber magten i Sverige 2040- 2050. Like it or not. En rimelig antagelse eftersom det er, hvad islam har gjort i 1400 år: Grebet magten og myrdet og udrenset de vantro. Svenskerne protesterede ikke mens de stadig havde magten og muligheden. Danskere og nordmænd heller ikke, men deres røv er endnu ikke nok på komedie. Det kommer den.

Frågan påverkar mig direkt och jag måste därför, tyvärr och högst motvilligt, engagera mig i den. Jag kom till Sverige som 15-åring den 8 juni 2004 efter att ha överlevt Irakkriget. Nu har jag bott här i halva mitt liv. Och mitt svar till Ivar Arpi är: nej, jag tänker faktiskt inte återvandra. Eller rättare sagt, jag tänker inte åka hem.

När Arpi pratar om återvandring berör det hundratusentals personer här i Sverige med rötter någon annanstans: syrianer, chilenare, bosnier, kurder, somalier eller irakier. Signalerna som skickas till oss är; hur rätt för er ni än gör, är det inte rätt nog. Jag tänker inte åka tillbaka, Arpi! Se også leder: Det är först när svensk medelklass drabbas…

Islamkritikernes fjende nummer ét

Lars Løkke gav op, men nåede at importere migranter i hobetal

I går sagde Venstre farvel til et tvetunget politisk dyr, der har fyldt danskerne med så meget varmt luft, at sommeren synes uden ende.

Lars Løkke Rasmussen spillede på to heste. Løkke Rasmussen ville gerne fremstå hård i filten overfor den ukontrollerede masseindvandring – og de medfølgende problemer med kriminalitet og tag-selv-førtidspension.

Sandheden er dog en anden. For Lars Løkke Rasmussen var politik blot en illusion, der skulle tryllebinde vælgerne. Med den ene hånd fremviste Løkke ghettoforslag blottet for reelt indhold – og med den anden hånd skjult på ryggen – slog han grænsebommen op for vandrende velfærdsmigranter, der skød genvej via motorvejen til kontanthjælpskontorets skranke.

Lars Løkkes ‘magi’

Lars Løkkes ‘magi’ ramte allerede i 1982 den danske sangerinde Hanne Boel og hendes ‘funky band’, da den unge Løkke hyrede sangfuglen til en stor koncert i hjembyen. Men Løkke glemte, at der var en regning, der skulle betales. Løkke løb fra aftalen, og Hanne Boel fik ingen penge af ‘Lille Lars’ fra Græsted.

Danskerne har i årtier delt skæbne med Hanne Boel – beløbet er forskellen. Sangerindens ubetalte regning lød på 40.000 kroner. For få år siden blev danskerne præsenteret for regningen for migranterne i Danmark. Den regning løber op i 33 milliarder kroner hvert år. Og Løkke er igen rendt fra regningen. Den er overladt til de danske skatteydere.

Billedet af mismod hænger som en tyk tåge i 2010, da Lars Løkke – sammen med den udtryksløse PET-agent og den opgivende betjent med hænderne i lommen – besøger en ghetto syd for København. Indvandrerdrengene synes at have set skriften på væggen.

I den forgangne uge sprængte en håndgranat i selv samme ghetto, hvor Lars Løkke ni år før stirrede tomt ud i luften. Allerede dengang var Løkkes tryllestav begyndt at hænge.

Tjek dine lommer og se om, noget mangler

Ghettoens respekt for velfærdsdanmark – og fallerede tryllekunstnere som Løkke – forsvandt som varm luft for årtier siden. Husk blot det hjertelige håndtryk med indvandrermafiaens overhoved fra Daabas-klanen foran den logrende statspresse. Her var det ikke Løkke, der var boss.

Da nye vinde endelig ramte Danmark med friske pust fra Pernille Vermund og Rasmus Paludan, stod Lars Løkke på sin tomme ølkasse og pegede fingre ad de politikere og vælgere, der havde gennemskuet den falmede migrant-magi.

“Jeg vil bekæmpe dem,” råbte magikeren fra Græsted, mens han hængte i med neglene under valgkampen.

Trylleshowet er forbi. Den tomme scene er tilbage.

Tjek dine lommer og se om, noget mangler.

Free Speech Blog Se også Mikael Jalving Venstres krise er kærkommen og Morten Uhrskov: Om så Inger Støjberg blev Venstres formand, ville det ikke gøre nogen forskel – den store udskiftning vil fortsætte en rum tid endnu.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Voldposten
Voldposten
2 years ago

Exit “Lille Lars fra Græsted” – den lille lommeprokurator, der aldrig har haft et ærligt arbejde, men har vrikket sig op gennem det kommunale bureaukrati og partipolitiske hierarki ved hjælp af et vist talent for rævekagebagning og intriger. Med moralbegreber så anløbne som et gennemtæret kloakrør, med pengesager som klares ved bilagsfiflerier, andres kreditkort, nasseri og manglende evne til at skelne mellem sine egne og skatteborgernes penge. Han fløj verden rundt i andres underbukser og på dyreste luksusklasse og spillede klimaprofet på godtroende organisationers bekostning, men opnåede ikke andet end at blive til grin. Omsider blev han – i mangel… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Voldposten

De fleste troede, at Løkkes “straksopbremsning” kun foregik i hans underbukser med tilhørende bremsespor. Manden, der ikke vil “vende ryggen til verden”, gav fuld adgang for alverdens ros og skravl til danskernes fælles pengekasse. I stedet for at vende verden ryggen, blottede han danskernes hals for enhver jihadist lystmorder. Hvis islams erobring af Danmark er fakta, så benægter fantasten Løkke-Lars fakta. Man kan håbe at Støjberg kommer til fadet – hun er det eneste mandfolk i den sløve samling bondeknolde, der udgør det tungnemme og enfoldige Venstre. Jeg skammer mig over at bo i samme land som Løkke-Lars.

Marie Louise
Marie Louise
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

“Man kan håbe at Støjberg kommer til fadet”

Desværre er det før set, hvor hurtigt politikere er i stand til at skifte overbevisning.

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  steen

Hvis jeg har forstået det ret, er Steen den, der på dette sted definerer, hvad der er “noget særligt”, og det er jo hurtigt overset.

Han er endda så opvakt, at han anvender overskriften “islamkritikernes fjende nummer ét” om den person, der på trods af løbende hård kritik udnævnte og fastholdt Inger Støjberg som integrationsminister.

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  steen

Nåh, ham der hele tiden smider bukserne. Ja, du ved jo noget om porno.

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Måske skulle AlfredsModer så finde sig et andet land, for hvis man foragter landets bondestand, foragter man landets historie og kultur.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  NINA

Det er Holbergs skyld det hele. Hvilken dansker elsker ikke Jeppe på bjerget, Erasmus Montanus, Lars Tyndskid og Maren i Kæret. For danskebonden “betyr høv yeels for bedrøwten åelting” og husk at i Danmark findes der 20 millioner svin, hvoraf de 15 millioner er firbenede. At muslimer kan holde ud at bo her, er en uudgrundelig gåde.

EBBA
EBBA
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Ja, men muslimerne har dog intet imod at forsørges af indkomsten fra svineeksporten.

Ole Madsen
Ole Madsen
2 years ago
Reply to  Voldposten

Voldposten og AlFredsModer har sans for humoristisk satire. Det kan man vist ikke sige om Nina.

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  Voldposten

Det undrer mig virkelig, at voksne mennesker kan tro, at vi med Lars Løkke Rasmussen afskaffede demokratiet og indførte et despoti. Uhrskov, Selsing og Jalving, der tilsyneladende alle har udviklet sig til at være skuffede, bitre og midaldrende uden andet end skældsord på lager, har også skrevet patetiske indlæg om den sag og synes at mene, at den nu fhv. statsminister handlede imod “danskernes” ønsker. Jeg har aldrig brudt mig om LLR, men det forekommer mig, at han har opnået meget i mod høje odds, og jeg kan ssgtens forstå, at han fik nok og gik. Efter slidder sladder i… Read more »

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  Voldposten

Voldsposten har pt. 20 likes, og jeg har syv minusser. Dem er jeg stolt over, ligesom jeg er stolt over, at Venstre øjensynligt som det eneste parti er rykket ud for at påpege, hvordan Lars Løkke Rasmussens med fleres udlændingepolitik er ved at gå i opløsning. Mette Frederiksen slår om sig med pengene i værste socialdemokratiske stil, opfinder nye dyre embedsmandsstllinger, belønner de såkaldte fattige og har grusomme planer om at slagte privatejede firmaer ved generationsskifter. Emhedslisten siger ja og Amen, hvis blot de må lægge misundelsesskat på “de rige svins” opsparinger og dele dem ud til Ali, Fatima og… Read more »

Bjarne
Bjarne
2 years ago
Reply to  NINA

Ærligt talt, hvor stor forskel er der på V og S?
Så vidt jeg husker gik de begge ind for retsforbeholdet.
Det virker som den samme lort på forskellig flaske.

Fx. hvad skete der med Løkke’s straksopbremsning? Lidt det samme som Mette’s stramninger …

Anders
Anders
2 years ago

Politikernes kleptokrati vil fortsætte.
Også uden lille Lars.
Stol trygt på det.

En rigtig Dansker
En rigtig Dansker
2 years ago

Og så var der også troen fra venstre folk om, at han kunne få sig et topjob i EU.
https://www.bt.dk/politik/venstre-folk-droemmer-om-topjob-til-loekke
‘Man’ sælger jo gerne ud af ‘sine egne’ for det rette job.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Nya Tider avslöjar: här är invandrarna som åtalas för bilbränderna i Göteborg https://www.nyatider.nu/nya-tider-avslojar-har-ar-invandrarna-som-atalas-for-bilbranderna-i-goteborg Under måndagen lämnade kammaråklagare Mats Ihlbom in stämningsansökan mot de personer som misstänks ha genomfört de uppmärksammade bilbränderna när ett 70-tal bilar förstördes i Frölunda i Göteborg sommaren 2018. Nya Tider kan avslöja vilka de åtalade invandrarna är. Publicerad: 2 september, 2019, 13:20 Följande personer åtalas för grov skadegörelse och våldsamt upplopp: Alan Hussen, 19990407-5737 Nawanan Ninkhom, 20021101-6332 Daniel Sahraei, 19991112-3033 Vidare åtalas dessa personer för medhjälp till grov skadegörelse: Landy Khudhur Sabah Arafah, 19980830-6212 Daryo Ali Ahmed, 20020305-3996 Hristos Goran Stankovic, 20030801-7177 Om de tre som… Read more »

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Han talte med 2 tunger ligesom muslimerne. Godt at han er væk!

Dalatocken.
Dalatocken.
2 years ago

http://www.friatider.se/regeringen-ger-sig-inte-sd-ska-st-ngas-ute Regeringen ger sig inte – SD ska stängas ute Publicerad 2 september 2019 kl. 15:52 Inrikes. Nu vill såväl M, KD, C och L att Sverigedemokraterna ska få vara med i samtal om gängvåldet. Regeringen tänker dock inte ändra sig. På https://data.val.se/val/val2018/slutresultat/R/rike/index.html syns 2018 års valresultat. Om jag räknar rätt så blir M, KD, C, L och Sd 58 % av Sveriges Riksdag. Således torde de nämnda partierna ha möjlighet att avsätta vår svenskfientliga regering. Tiden visar om det som brukligt endast är prat eller om de kommer att handla. Och till Naboerna skriver jag: Hjälp till att få… Read more »

Vänj
Vänj
2 years ago

Ibrahim Afluksltaerfge: “vänj dig vid oss. Vi ska ingenstans”. Ja, de nekter å reise hjem. Verdens verste gjester, de tar seg til rette i vårt hus også nekter de å reise hjem. Så da har vi Skandinaviere ikke noe annet valg enn å gjøre det så ubehagelig for dem her at de flykter hjem. Å venne seg til dem er ikke et alternativ.

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
2 years ago

Steen, jeg kan kun svare/spørge dig her, da Jeg altid har afskyet “Fjæsbog” og det betinger kommentarer på DKA desværre. Udvandringen er allerede i gang. Svenskerne udvandrer, og muslimerne indvandrer. Balancen tipper. Spørgsmålet er, hvad der sker den dag at Jønsson skal understøtte et større og større antal muslimer med gennem stigende skatter, lavere pensioner, forringet sundhedssystem og som pensionist bliver henvist til at leve på gaden som flaskesamler, skal lede i affaldscontainere for at få føde, og uden at have råd til en fast bolig, og må tilbringe natten i undergrundsbanen for at få en smule nattesøvn? Jønsson fataliserer,… Read more »

Marie Louise
Marie Louise
2 years ago

Linket fører til en artikel i et af de såkaldte løgnemedier. Et af de dér medier, som lyver og fortier. Betyder det så, at man ikke kan regne med artiklens indhold?

https://ekstrabladet.dk/opinionen/madskastrup/svensk-avis-til-danmark-tilgiv-at-vold-og-kriminalitet-rammer-jer/7773748

Svenske tilstande
Svenske tilstande
2 years ago
Reply to  Marie Louise

Hold du dig bare til, at Ekstrabladet er en ræverød løgnesprøjte fuld af luderjournalistik. Det er det nemmeste.

Marie Louise
Marie Louise
2 years ago

Og minsæl, om ikke den venstreorienterede og løgnagtige avis skriver, at det er tre mellemøstlige mænd, som har kastet en kvinde ud fra en altan.

Men da vi kender Ekstrabladets lemfældige omgang med sandheden, er det nok også usandt.

https://ekstrabladet.dk/112/tre-maend-sigtet-kastede-knivsaaret-kvinde-ud-fra-altan/7775098

M V Jensen
M V Jensen
2 years ago

Måtte det blive Lars’ hele eftermæle – at stå der i Marrakesh og sælge ud af alt hvad der er danske værdier i håbet om bare et eller andet godt eu job. Føj!

m. v. Jensen
m. v. Jensen
2 years ago
Reply to  M V Jensen

… og så refusionen for smøgerne 🙂 ligesom fætter Løkketofts bilag for elpærerne 🙂 – og så deres salg af TeleDk og Lars’ Løkkefond med Bubber i spidsen – tragikomisk – stakkels mennesker 🙂

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Believe it or not. Verdens militært stærkeste lande har gjort sig selv forsvarsløse på magtelitens bud. Kapitalens credo er “expand or die” ad infinitum. Virkeligheden docerer “expand and die” ad nauseam. Common sense dikterer “don’t expand and do survive” – men som bekendt er “sund fornuft” hadet af de religiøse og afskyet af de griske, således at verden vil “expand until death”. Det bliver en interessant intellektuel oplevelse at gennemleve her i vor tid.-(

Filuren
Filuren
2 years ago

I det mindste er Lars Løkke Rasmussen ikke jøde. Hvis vi nu skal til at have endnu en fra Elle(r)mann-dynastiet som Venstreformand, muligvis kommende statsminister – ak og ve. Det må efterhånden stå klart for de fleste, at ellermændene er fjender af det nationale. Fra et forum af amatørslægtsforskere: ‘…Sara og Hans er Uffe Ellemann-Jensens tipoldeforældre. Hans anetavle blev fremlagt i Slægten nr. 19 i 1999 af Ole Bech Knudsen. Jeg har forsket lidt videre i det, da jeg selv har en del Duch’er i min slægt. Sara blev født 28-4-1832 i Fuglevig Mølle, Vissenbjerg sogn. Hendes forældre var Johan… Read more »

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  Filuren

Uffe Ellemann er bl.a. efterkommer af en af de meget populære spanske soldater, der ophodt sig i Danmark under Napoleonskrigene. Det gør fødsler i årene 1808-9 interessante, og Johan Duch mindre interessant. Der er mange efterkommere af spaniere rundt om i landet og ikke mindst på Fyn. Det er en primitiv uskik at offentliggøre andres slægtsforhold. Jeg kender et eksempel, hvor en villig journalist skrev nogle vanvittige artikler om en adelig dame, som skulle være nedkommet med et kongeligt barn. “Faderen” var på det tidspunkt kun 13 ¨år, og de adelige dame, der efter alt andet at dømme var lesbisk,… Read more »

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x