7
sep
Seneste opdatering: 9/9-19 kl. 0138
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Av: Hans Rustad

Ved Absalons rytterstatue pÄ HÞjbro Plads i KÞbenhavn, 3.9.2019. Foto © Snaphanen

Alle kan forstÄ det, men ingen vil tale om det: Erobringen af Danmark udspiller sig for alles Þjne: En fremmed kultur vil dominere og dens mÊnd benytter sig af vold. Befolkningen fÄr ingen hjÊlp ovenfra og stÄr alene: Den mÄ tilpasse sig og ser den anden vej.

 Vi flygter

Alle kan forstĂ„ det, men ingen vil tale om det: Erobringen af Danmark udspiller sig for alles Ăžjne. Sidste sommer sad indhyllede kvinder i grupper langs strandgaden i Aarhus. Det mindede om Libanon. I Ă„r var det hele sort langs hele stranden. Man fĂ„r ondt i hjertet. I parken ved dronningens sommerslot kommer tre kvinder gĂ„ende gennem parken – i fodside sorte kjortler. Kontrasten mellem det grĂžnne livsfriske og det sorte tĂžj er som at se DĂžden komme imod os. Man fĂ„r bare lyst til at flygte.

Det er det, de fleste af os gĂžr: Vi flygter.

Men en dag er der ingen steder at flygte hen. I mellemtiden anstrenger vi os for at ikke se hvad der foregÄr.

NÊsten en kvart million mennesker har siden 1983 fÄet tildelt dansk statsborgerskab. Omkring halvdelen af statsborgerskaberne er gÄet til personer fra muslimske lande. Det viser en oversigt over statsborgerskaber tildelt i Ärene 1983-2018, som udlÊndinge- og integrationsministeriet har udarbejdet for folketingets indfÞdsretsudvalg.

Det er Dansk Folkepartis indfĂždsretsordfĂžrer Marie Krarup, der har bedt om oversigten. Hun kalder tallene for en katastrofe.

“Det her viser, at der skal bremses op. Der gives alt for mange statsborgerskaber. Halvdelen er til personer med islamisk baggrund. De fĂžrste pĂ„ listen er i dag bedsteforĂŠldre, sĂ„ der er tale om flere generationer af personer med en helt anden kulturel baggrund. Hvis vi fortsĂŠtter med at give sĂ„ mange statsborgerskaber, som vi gĂžr i dag, holder Danmark op med at vĂŠre dansk,” siger Marie Krarup. 241.555 har fĂ„et statsborgerskab siden 1983. Marie Krarup: Det er en katastrofe

Politikerne forsvarer hverken land eller folk. De tilpasser sig

Danske politikere holder fortsat fast ved de internationale konventioner, der gĂžr erobringen mulig. Lars LĂžkke drog endog til Marrakesh og undertegnede en migrationspagt, der netop vil gĂžre strĂžmmen af mennesker sydfra til en jĂŠvn vedholdende strĂžm

Vi sÄ hvad lovene bruges til da EU-domstolen gav et tyrkisk par ret til familiesammenfÞring i Danmark, ud fra associeringsaftalen mellem EU og Tyrkiet. Danske interesser spiller ingen rolle. 8.000 tyrkere stÄr klar til at benytte samme ret. Politikerne forsvarer hverken land eller folk. De tilpasser sig.

Det forplanter sig nedover. Folk gÞr det samme. De tilpasser sig, dvs. forsÞger at undgÄ konflikter. Det er i virkeligheden en langsom overtagelse gennem vold. Hvis en befolkning praktiserer eftergivenhed i mÞdet med en voldskultur, er resultatet givet.

 Langsom overtagelse gennem vold

Historien fra Slagelseegnen forrige fredag, hvor MC-klubben Bifrost fik sine lokaler og cykler smadret, er sigende. TV2Øst bringer et langt indslag, men det handler kun om hvor chokeret befolkningen i den lille landsby er. Der har ikke vÊret nogle problemer med drengene i Bifrost, men de lokale frygter hvad der kan komme: Tre biler med femten maskerede mÊnd var dukket op og havde smadret det hele. Hvem var de? Det hÞrer vi ikke noget om. De lokale er bange og vil helst smide Bifrost-drengene ud. Politiet er undvigende og kalder det indtrufne for hÊrvÊrk. Det er en lokal beboer uenig i: Det her drejer sig om noget andet.

En motorcykelklub med relationer til Bandidos fik deres klubhus i Flakkebjerg Stationsby smadret. Nu frygter folk i landsbyen for deres sikkerhed. Mod slutningen af artiklen ofres nogle linjer pÄ de maskerede voldsmÊnd. Men journalisterne og politiet har ingen anelse om hvem det kan vÊre. De ser alle den anden vej.

Som Kim MĂžller kommenterede:

Det er her vi er i 2019. Bandidos-relaterede rockerklubber, der i min ungdom ville skabe skrĂŠk og rĂŠdsel rundt omkring i forstĂŠderne, kan i dag – qua kulturfremmed indvandring, ikke engang beskytte sig selv. Den gennemsnitlige danske lĂžnmodtager er nederst i dominans-hierarkiet, og kan kun hĂ„be at de tilvandrede ikke fĂžler sig provokeret af deres blotte eksistens. Fremtiden bringer kun mere af det samme.

MĂ„ske soldaterne hellere skulle have vĂŠret sendt til Slagelse?

Danmarks Radio melder at regeringen vil sende 500 ekstra soldater pÄ udenlandsopgaver. Alt fra lÊgehold i Syrien til Mali i Afrika og eskortering pÄ havet udenfor Iran.

Det giver et indtryk af overskud og styrke: Danmark kan stille soldater til rÄdighed.

Men mÄske soldaterne hellere skulle have vÊret sendt til Slagelse?

Danmark erobres stykkevis, dag for dag. Af fremmede. Med vold.

Men fÞrst mÄ man turde erkende problemet.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
4 years ago

“Alle kan forstĂ„ det” er vist stĂŠrkt overdrevet, nĂ„r man ser pĂ„ hvordan folk (stadig) stemmer. BĂ„de muslimerne og vores politikere udnytter det faktum at omtrent 80% af befolkningen i norden er hjernedĂžde fĂžle-mennesker der ikke kan tĂŠnke 5 minutter frem i tiden, fordi vores lĂŠrere og medier har hjernevasket os i generationer til at tro at alle kulturer er ens. Man kunne skrive en meget tyk bog om alle de landsforrĂŠdere der har en interesse i at muslimerne er her for at fĂ„ deres stemmer, bruge dem som klienter, billig arbejdskraft, eller kulturelt fortyndelsesmiddel, men jeg nĂžjes med den… Read more »

Poul
Poul
4 years ago
Reply to  Poul

Hvis man er i tvivl om niveauet for de fakta-resistente danskere der fÞler frem for at tÊnke, sÄ lÊs debatten under videoen her: https://twitter.com/SGrinderslev/status/1169656539168346112?s=20 De mennesker er farligere for sikkerheden i danmark end islamisk stat, og de udgÞr flertallet. Danmark er fÊrdigt.

Bjarne
Bjarne
4 years ago
Reply to  Poul

Jesus fucking christ …. Jeg havde helt glemt hvor sindsyge folk er.
Det virker som om at fakta irriterer venstreflĂžjen grĂŠnselĂžst…

Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago
Reply to  Poul

Det var dog en forfÊrdelig stribe nulboner, der har kommenteret det indslag. Man mÄ da hÄbe den sindssyge snottÞs mÄ blive grundigt kulturberiget.

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Knud Madsen

Jeg beundrer SÞren Grinderslev for hans endelÞse tÄlmodighed. Hvor kÞber man sÄ afdÊmpet et temperament henne? NÄr jeg ryger ind i den slags diskussioner, stÄr jeg af lÊnge fÞr. Ellers ender jeg som morder.

SĂ„ snart man kan hĂžre, deres motor gĂ„r i tomgang og aldrig kommer i gear – sĂ„ stop! Tiden er knap og ressourcerne skal kun bruges pĂ„ dem, hvor man fornemmer en “omvendelse” er mulig…

Bastardo
Bastardo
4 years ago
Reply to  Poul

Poul. Du har fuldstĂŠndig ret fsva EU. Blot mĂ„ vi ikke af den grund glemme den 70 Ă„r gamle krĂŠftsvulst, som der var nogen, der synes vi skulle have efter at tyskernes imperiedrĂžmme blev midlertidigt stoppet af efter anden verdenskrig. Jeg taler selvfĂžlgelig om FN, hvis fornemste bidrag i min tid har vĂŠret bekĂŠmpelse af demokratiske stater og vestlig civilisation, ansvaret for tredobling af verdens population (og sĂ„ selvfĂžlgelig Lykketofts dobbeltpension). Det er vigtigt, at vi fĂ„r meldt os ud af FN fĂžr EU braser sammen i en centraleuropĂŠisk militĂŠrunion.det vil mĂ„ske give os mulighed for at dĂŠmme op for… Read more »

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago

Det er noget besynderligt at hĂžre Morten Østergaard tale om det Danmark han kender, det tolerante land der gĂžr plads til alle og som hjĂŠlper folk i nĂžd, han ser mĂžrke skygger og kan ikke genkende sit land. OK det er vi mange der ikke kan, men af helt andre grunde. Morten Østergaard er bannerfĂžrer i et gigantisk eksperiment! Han er ved at udskifte befolkningen, han er ved at importerer fascismen i hobetal og mĂ„ske skulle han finde et spejl frem, for de nye borgere med en fascistisk ideologi som ballast, stemmer i stor stil pĂ„ ham! SĂ„ i stedet… Read more »

Marie Louise
Marie Louise
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

“bliver de nĂŠste, som mister deres frihed”

Heldigvis har du lÞsningen pÄ problemet. Kom sÄ med den!

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Marie Louise

Nye Borgerliges tre ufravigelige krav er et par skridt i den rigtige retning.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago
Reply to  Marie Louise

Tja, det tror jeg da at jeg har. Nye Borgerliges forslag, 1.Stands skaden og stop asylbehandling, det er indlysende at der ikke mĂ„ komme flere fra den muslimske verden. 2. Lad indvandrene forsĂžrge sig selv, luk kassen og luk den helt! De kan allerhĂžjst fĂ„ en billet til hjemlandet. Jeg kan ved min dĂžd ikke se at der er noget som helst kontroversielt ved at bede udlĂŠndinge, som Ăžnsker at opholde sig i Danmark om at forsĂžrge sig selv og tegne de forsikringer, som hjĂŠlper dem ved evt. sygdom. Ethvert alternativ ville vĂŠre at bede danskerne forsĂžrge sig. 3. Kriminelle… Read more »

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Sorry forsĂžrge dem

Marie Louise
Marie Louise
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

“Tja, det tror jeg da at jeg har”

SÄ mangler blot at fÄ overbevist vÊlgerne om, at de skal stemme pÄ Nye Borgerlige.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Marie Louise

Med Rasmus Paludan hadde det gÄtt mye fortere..
Ut med alla muslimer..”de skal ikke integreres de skal hjem”..VSOP.

Marie Louise
Marie Louise
4 years ago
Reply to  sussebassa

“Med Rasmus Paludan hadde det gĂ„tt mye fortere”

Paludan og Nye Borgerlige appellerer ikke rigtig til alle os, der bor herude i Udkantsdanmark og som aldrig ser skyggen af en muslim.

Og for hver gang regeringen stjĂŠler flere skattepenge for at bruge dem pĂ„ indvandrere, sĂ„ ”kompenserer” vi bare. Mere stalddĂžrssalg, flere vennetjenester og flere fisk solgt fra kajen.

Af og til tror myndighederne, at de er smarte og sender kontrollanter, men sÄ ringer styrmanden pÄ fÊrgen bare, og nÄr kontrollanterne gÄr i land foregÄr alt pludselig sÄ lovligt, at det nÊsten er pinligt.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Marie Louise

..hmm spiller vel ingen rolle hvor i Danmark man bor nÄr muslimene overtar..det vil nok merkes ogsÄ pÄ landet og befolkningen der.
Tenk pÄ barn/barnas fremtid..koranskoler..og dyrenes..du vet halalslakt..burka..barnegifte/pedofili.
..Ellers smart dere gjĂžr nĂ„r myndighetene banker pĂ„…lignende gjĂžres i Norge ogsĂ„..overalt tenker jeg.
SĂ„ tenk over “Stram Kurs” ved neste val.
De som styrer nÄ kjÞrer Danmark lukt til hell.
Samme i Norge Sverige.
SĂ„ et drastisk politisk skifte er livsnĂždvendig om Europa skal overleve innvandringen..”de skal ikke integreres de skal ut”.

Marie Louise
Marie Louise
4 years ago
Reply to  sussebassa

“nĂ„r muslimene overtar”

Ha, ha, ha. Den bedste jeg lĂŠnge har hĂžrt… Muslimerne kan jo forsĂžge at overtage, men nĂ„r fĂžrst de stĂ„r overfor tĂžmreren, smeden, styrmanden og et par af fiskerne, tror jeg de ikke lĂŠngere er sĂ„ interesserede i at ville bestemme noget som helst.

Den var ellers god. Ha, ha, ha…

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Marie Louise

SÄ trist..og sÄ urelistisk tenkt..at det gÄr an..
NÄr muslimene stÄr ovenfor tÞmren, smeden styrmanden og et par fiskere..etter de har overtatt Danmark blir de gjort til slaver..hvis de fÄr leve da.
Du mÄ virkelig oppdatere deg om hva det innebÊrer for et folk Ä bli underlagt islam..deres metoder for Ä holde pÄ makten..IS et skrekkex..og her pÄ snaphanen mange artikler..Eller ludderboken som Rasmus Paludan kaller koranen.
Ikke mye haha iallefall.

Marie Louise
Marie Louise
4 years ago
Reply to  sussebassa

“blir de gjort til slaver..hvis de fĂ„r leve da”

Ha, ha, ha… Ja, den er god… Alene tĂžmreren er 2×2 meter. Jeg ser sĂ„dan 4 – 5 smĂ„ muslimer for mig, som prĂžver pĂ„ at gĂžre en “mur” til slaver. Ha, ha, ha…

Marie Louise
Marie Louise
4 years ago
Reply to  sussebassa

“Ikke mye haha iallefall”

Man hĂžrer ellers, at nordmĂŠnd og svenskere ikke besidder humor…

Jeg ringede lige til min sĂžster og min svigerinde, og nu er vi tre, som nĂŠrmest er oplĂžste af grin. Hundene sidder og glor pĂ„ mig; de tror mĂ„ske, at jeg er syg haa, haa, haa, haa…

Jeg ser det for mig: Fem muslimske krigere, som i ramme alvor prĂžver pĂ„ at bestemme herude! Ih du godeste, ha, ha, ha…

Nu stopper du altsÄ! Jeg fÄr mavepine af at grine sÄ meget.

Poul
Poul
4 years ago
Reply to  Marie Louise

@Marie Loise: Og nÄr samfundet bliver kontantlÞst og alle indtÊgter skal kunne forklares, hvad gÞr i sÄ?
I er simpelthen nÞdt til at vÄgne op og tingene i et stÞrre perspektiv end indersiden af jeres egen tarm, mÄske endda tÊnke lidt pÄ de tusindvis af ofre for indvandrerkriminalitet, voldtÊgter, og drab istedet for jeres penge, men det er nok for meget at forlange. Det er allerede pinligt for jer.

Marie Louise
Marie Louise
4 years ago
Reply to  Poul

“men det er nok for meget at forlange” Det er det nok. Ser du, muslimer har det med at klumpe sig sammen i de stĂžrre byer, og herude er samfundet i vid udstrĂŠkning allerede kontantlĂžst og har altid vĂŠret det. (Hvorfor tror du vores selvangivelser ser ens ud Ă„r efter Ă„r..?!) Hvis nu I kĂžbenhavnere fĂ„r orden i eget hus fĂžrst, sĂ„ kan vi altid bagefter tale om, hvad vi stiller op men Ă©n eller anden muslim, som fĂ„r forvildet sig sig herud. Hvis da ikke vedkommende ganske enkelt forsvinder ud i den blĂ„ luft, “puf”…(Den slags har man set… Read more »

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago
Reply to  Marie Louise

En dag gĂ„r der sĂ„mĂŠnd ogsĂ„ muslimske voldsmĂŠnd rundt i din by! Selv i Skive er er der store problemer! SĂ„ du bliver nok nĂždt til at overveje NB, Paludan fĂ„r aldrig opbakning fra mere end de “religiĂžse” fĂžlgere, som er mere interesserede i at fĂ„ en god fornemmelse i maven, end at opnĂ„ resultater.
DF er socialister, der nÊrmer sig SF i den Þkonomiske politik, sÄ hvis du gerne vil betale mere i skat sÄ stem bare pÄ dem.

Marie Louise
Marie Louise
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

“En dag gĂ„r der sĂ„mĂŠnd ogsĂ„ muslimske voldsmĂŠnd rundt i din by”

Kommer ikke til at ske. De bliver nemlig stoppet af mandfolk med rÄstyrke.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Marie Louise

..haha..jeg ihjelskratter meg..sammen med 14 familiemedlemmer og venner
HÞrt om vÄpen.

Marie Louise
Marie Louise
4 years ago
Reply to  sussebassa

.. “HĂžrt om vĂ„pen” ..

Jo da. Det er ikke vÄben, som mangler herude. Det vil ikke tage mere end 20 minutter at samle en lille hÊr af forsvarsvillige. (Og naturligvis har vi ogsÄ beredskabsplaner klar)

SĂ„ med mindre muslimerne ankommer i massevis i landgangsfartĂžjer er vi skam klar til at vise dem, hvor vi kĂžber Ăžllet.

nigger bĂžsse
nigger bĂžsse
4 years ago

i ER RADIKALE, det tog mig tid at se.
Der bliver oprettet , nye blogs – KAMP for Danmark.

Kim mĂžller er radikal. Steen er dĂžden nĂŠr

Enhver DANER skal vĂŠre beredt.

Og Til jer der er trÊt , af at lÊse deres bla bla. mens I ser jer udskiftet , er der hÄb.

AKTION , nu er det slut med passivitet.
vÄben trÊning , uddannelse af vÄbenfÞre mÊnd.
lovligt !
vi samler OS i enheder overalt i Jylland , og der er penge nok .
jĂžder er vores venner
EU ikke

Per Riisberg
Per Riisberg
4 years ago

Danmark kunne selv. Ville ikke have med Gud at gÞre. IndfÞrte fri pornografi. Danmark gjorde det lovligt at drÊbe ufÞdte BØRN! GANSKE UKRISTELIGT er vi de sidste 50 Är fortsat ad den vej.
Nu mĂ„ vi mĂŠrke konsekvensen: Gud har taget en vĂŠsentlig del af sin Beskyttelse og Velsignelse bort. Vi mĂ„ nu “sejle vores egen sĂž”, hvad enten vi kan lide det eller ej.

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x