7
sep
Seneste opdatering: 9/9-19 kl. 0138
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Av: Hans Rustad

Ved Absalons rytterstatue på Højbro Plads i København, 3.9.2019. Foto © Snaphanen

Alle kan forstå det, men ingen vil tale om det: Erobringen af Danmark udspiller sig for alles øjne: En fremmed kultur vil dominere og dens mænd benytter sig af vold. Befolkningen får ingen hjælp ovenfra og står alene: Den må tilpasse sig og ser den anden vej.

 Vi flygter

Alle kan forstå det, men ingen vil tale om det: Erobringen af Danmark udspiller sig for alles øjne. Sidste sommer sad indhyllede kvinder i grupper langs strandgaden i Aarhus. Det mindede om Libanon. I år var det hele sort langs hele stranden. Man får ondt i hjertet. I parken ved dronningens sommerslot kommer tre kvinder gående gennem parken – i fodside sorte kjortler. Kontrasten mellem det grønne livsfriske og det sorte tøj er som at se Døden komme imod os. Man får bare lyst til at flygte.

Det er det, de fleste af os gør: Vi flygter.

Men en dag er der ingen steder at flygte hen. I mellemtiden anstrenger vi os for at ikke se hvad der foregår.

Næsten en kvart million mennesker har siden 1983 fået tildelt dansk statsborgerskab. Omkring halvdelen af statsborgerskaberne er gået til personer fra muslimske lande. Det viser en oversigt over statsborgerskaber tildelt i årene 1983-2018, som udlændinge- og integrationsministeriet har udarbejdet for folketingets indfødsretsudvalg.

Det er Dansk Folkepartis indfødsretsordfører Marie Krarup, der har bedt om oversigten. Hun kalder tallene for en katastrofe.

“Det her viser, at der skal bremses op. Der gives alt for mange statsborgerskaber. Halvdelen er til personer med islamisk baggrund. De første på listen er i dag bedsteforældre, så der er tale om flere generationer af personer med en helt anden kulturel baggrund. Hvis vi fortsætter med at give så mange statsborgerskaber, som vi gør i dag, holder Danmark op med at være dansk,” siger Marie Krarup. 241.555 har fået statsborgerskab siden 1983. Marie Krarup: Det er en katastrofe

Politikerne forsvarer hverken land eller folk. De tilpasser sig

Danske politikere holder fortsat fast ved de internationale konventioner, der gør erobringen mulig. Lars Løkke drog endog til Marrakesh og undertegnede en migrationspagt, der netop vil gøre strømmen af mennesker sydfra til en jævn vedholdende strøm

Vi så hvad lovene bruges til da EU-domstolen gav et tyrkisk par ret til familiesammenføring i Danmark, ud fra associeringsaftalen mellem EU og Tyrkiet. Danske interesser spiller ingen rolle. 8.000 tyrkere står klar til at benytte samme ret. Politikerne forsvarer hverken land eller folk. De tilpasser sig.

Det forplanter sig nedover. Folk gør det samme. De tilpasser sig, dvs. forsøger at undgå konflikter. Det er i virkeligheden en langsom overtagelse gennem vold. Hvis en befolkning praktiserer eftergivenhed i mødet med en voldskultur, er resultatet givet.

 Langsom overtagelse gennem vold

Historien fra Slagelseegnen forrige fredag, hvor MC-klubben Bifrost fik sine lokaler og cykler smadret, er sigende. TV2Øst bringer et langt indslag, men det handler kun om hvor chokeret befolkningen i den lille landsby er. Der har ikke været nogle problemer med drengene i Bifrost, men de lokale frygter hvad der kan komme: Tre biler med femten maskerede mænd var dukket op og havde smadret det hele. Hvem var de? Det hører vi ikke noget om. De lokale er bange og vil helst smide Bifrost-drengene ud. Politiet er undvigende og kalder det indtrufne for hærværk. Det er en lokal beboer uenig i: Det her drejer sig om noget andet.

En motorcykelklub med relationer til Bandidos fik deres klubhus i Flakkebjerg Stationsby smadret. Nu frygter folk i landsbyen for deres sikkerhed. Mod slutningen af artiklen ofres nogle linjer på de maskerede voldsmænd. Men journalisterne og politiet har ingen anelse om hvem det kan være. De ser alle den anden vej.

Som Kim Møller kommenterede:

Det er her vi er i 2019. Bandidos-relaterede rockerklubber, der i min ungdom ville skabe skræk og rædsel rundt omkring i forstæderne, kan i dag – qua kulturfremmed indvandring, ikke engang beskytte sig selv. Den gennemsnitlige danske lønmodtager er nederst i dominans-hierarkiet, og kan kun håbe at de tilvandrede ikke føler sig provokeret af deres blotte eksistens. Fremtiden bringer kun mere af det samme.

Måske soldaterne hellere skulle have været sendt til Slagelse?

Danmarks Radio melder at regeringen vil sende 500 ekstra soldater på udenlandsopgaver. Alt fra lægehold i Syrien til Mali i Afrika og eskortering på havet udenfor Iran.

Det giver et indtryk af overskud og styrke: Danmark kan stille soldater til rådighed.

Men måske soldaterne hellere skulle have været sendt til Slagelse?

Danmark erobres stykkevis, dag for dag. Af fremmede. Med vold.

Men først må man turde erkende problemet.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
2 years ago

“Alle kan forstå det” er vist stærkt overdrevet, når man ser på hvordan folk (stadig) stemmer. Både muslimerne og vores politikere udnytter det faktum at omtrent 80% af befolkningen i norden er hjernedøde føle-mennesker der ikke kan tænke 5 minutter frem i tiden, fordi vores lærere og medier har hjernevasket os i generationer til at tro at alle kulturer er ens. Man kunne skrive en meget tyk bog om alle de landsforrædere der har en interesse i at muslimerne er her for at få deres stemmer, bruge dem som klienter, billig arbejdskraft, eller kulturelt fortyndelsesmiddel, men jeg nøjes med den… Read more »

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  Poul

Hvis man er i tvivl om niveauet for de fakta-resistente danskere der føler frem for at tænke, så læs debatten under videoen her: https://twitter.com/SGrinderslev/status/1169656539168346112?s=20 De mennesker er farligere for sikkerheden i danmark end islamisk stat, og de udgør flertallet. Danmark er færdigt.

Bjarne
Bjarne
2 years ago
Reply to  Poul

Jesus fucking christ …. Jeg havde helt glemt hvor sindsyge folk er.
Det virker som om at fakta irriterer venstrefløjen grænseløst…

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago
Reply to  Poul

Det var dog en forfærdelig stribe nulboner, der har kommenteret det indslag. Man må da håbe den sindssyge snottøs må blive grundigt kulturberiget.

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Jeg beundrer Søren Grinderslev for hans endeløse tålmodighed. Hvor køber man så afdæmpet et temperament henne? Når jeg ryger ind i den slags diskussioner, står jeg af længe før. Ellers ender jeg som morder.

Så snart man kan høre, deres motor går i tomgang og aldrig kommer i gear – så stop! Tiden er knap og ressourcerne skal kun bruges på dem, hvor man fornemmer en “omvendelse” er mulig…

Bastardo
Bastardo
2 years ago
Reply to  Poul

Poul. Du har fuldstændig ret fsva EU. Blot må vi ikke af den grund glemme den 70 år gamle kræftsvulst, som der var nogen, der synes vi skulle have efter at tyskernes imperiedrømme blev midlertidigt stoppet af efter anden verdenskrig. Jeg taler selvfølgelig om FN, hvis fornemste bidrag i min tid har været bekæmpelse af demokratiske stater og vestlig civilisation, ansvaret for tredobling af verdens population (og så selvfølgelig Lykketofts dobbeltpension). Det er vigtigt, at vi får meldt os ud af FN før EU braser sammen i en centraleuropæisk militærunion.det vil måske give os mulighed for at dæmme op for… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Det er noget besynderligt at høre Morten Østergaard tale om det Danmark han kender, det tolerante land der gør plads til alle og som hjælper folk i nød, han ser mørke skygger og kan ikke genkende sit land. OK det er vi mange der ikke kan, men af helt andre grunde. Morten Østergaard er bannerfører i et gigantisk eksperiment! Han er ved at udskifte befolkningen, han er ved at importerer fascismen i hobetal og måske skulle han finde et spejl frem, for de nye borgere med en fascistisk ideologi som ballast, stemmer i stor stil på ham! Så i stedet… Read more »

Marie Louise
Marie Louise
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

“bliver de næste, som mister deres frihed”

Heldigvis har du løsningen på problemet. Kom så med den!

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Marie Louise

Nye Borgerliges tre ufravigelige krav er et par skridt i den rigtige retning.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Marie Louise

Tja, det tror jeg da at jeg har. Nye Borgerliges forslag, 1.Stands skaden og stop asylbehandling, det er indlysende at der ikke må komme flere fra den muslimske verden. 2. Lad indvandrene forsørge sig selv, luk kassen og luk den helt! De kan allerhøjst få en billet til hjemlandet. Jeg kan ved min død ikke se at der er noget som helst kontroversielt ved at bede udlændinge, som ønsker at opholde sig i Danmark om at forsørge sig selv og tegne de forsikringer, som hjælper dem ved evt. sygdom. Ethvert alternativ ville være at bede danskerne forsørge sig. 3. Kriminelle… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Sorry forsørge dem

Marie Louise
Marie Louise
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

“Tja, det tror jeg da at jeg har”

Så mangler blot at få overbevist vælgerne om, at de skal stemme på Nye Borgerlige.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Marie Louise

Med Rasmus Paludan hadde det gått mye fortere..
Ut med alla muslimer..”de skal ikke integreres de skal hjem”..VSOP.

Marie Louise
Marie Louise
2 years ago
Reply to  sussebassa

“Med Rasmus Paludan hadde det gått mye fortere”

Paludan og Nye Borgerlige appellerer ikke rigtig til alle os, der bor herude i Udkantsdanmark og som aldrig ser skyggen af en muslim.

Og for hver gang regeringen stjæler flere skattepenge for at bruge dem på indvandrere, så ”kompenserer” vi bare. Mere stalddørssalg, flere vennetjenester og flere fisk solgt fra kajen.

Af og til tror myndighederne, at de er smarte og sender kontrollanter, men så ringer styrmanden på færgen bare, og når kontrollanterne går i land foregår alt pludselig så lovligt, at det næsten er pinligt.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Marie Louise

..hmm spiller vel ingen rolle hvor i Danmark man bor når muslimene overtar..det vil nok merkes også på landet og befolkningen der.
Tenk på barn/barnas fremtid..koranskoler..og dyrenes..du vet halalslakt..burka..barnegifte/pedofili.
..Ellers smart dere gjør når myndighetene banker på…lignende gjøres i Norge også..overalt tenker jeg.
Så tenk over “Stram Kurs” ved neste val.
De som styrer nå kjører Danmark lukt til hell.
Samme i Norge Sverige.
Så et drastisk politisk skifte er livsnødvendig om Europa skal overleve innvandringen..”de skal ikke integreres de skal ut”.

Marie Louise
Marie Louise
2 years ago
Reply to  sussebassa

“når muslimene overtar”

Ha, ha, ha. Den bedste jeg længe har hørt… Muslimerne kan jo forsøge at overtage, men når først de står overfor tømreren, smeden, styrmanden og et par af fiskerne, tror jeg de ikke længere er så interesserede i at ville bestemme noget som helst.

Den var ellers god. Ha, ha, ha…

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Marie Louise

Så trist..og så urelistisk tenkt..at det går an..
Når muslimene står ovenfor tømren, smeden styrmanden og et par fiskere..etter de har overtatt Danmark blir de gjort til slaver..hvis de får leve da.
Du må virkelig oppdatere deg om hva det innebærer for et folk å bli underlagt islam..deres metoder for å holde på makten..IS et skrekkex..og her på snaphanen mange artikler..Eller ludderboken som Rasmus Paludan kaller koranen.
Ikke mye haha iallefall.

Marie Louise
Marie Louise
2 years ago
Reply to  sussebassa

“blir de gjort til slaver..hvis de får leve da”

Ha, ha, ha… Ja, den er god… Alene tømreren er 2×2 meter. Jeg ser sådan 4 – 5 små muslimer for mig, som prøver på at gøre en “mur” til slaver. Ha, ha, ha…

Marie Louise
Marie Louise
2 years ago
Reply to  sussebassa

“Ikke mye haha iallefall”

Man hører ellers, at nordmænd og svenskere ikke besidder humor…

Jeg ringede lige til min søster og min svigerinde, og nu er vi tre, som nærmest er opløste af grin. Hundene sidder og glor på mig; de tror måske, at jeg er syg haa, haa, haa, haa…

Jeg ser det for mig: Fem muslimske krigere, som i ramme alvor prøver på at bestemme herude! Ih du godeste, ha, ha, ha…

Nu stopper du altså! Jeg får mavepine af at grine så meget.

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  Marie Louise

@Marie Loise: Og når samfundet bliver kontantløst og alle indtægter skal kunne forklares, hvad gør i så?
I er simpelthen nødt til at vågne op og tingene i et større perspektiv end indersiden af jeres egen tarm, måske endda tænke lidt på de tusindvis af ofre for indvandrerkriminalitet, voldtægter, og drab istedet for jeres penge, men det er nok for meget at forlange. Det er allerede pinligt for jer.

Marie Louise
Marie Louise
2 years ago
Reply to  Poul

“men det er nok for meget at forlange” Det er det nok. Ser du, muslimer har det med at klumpe sig sammen i de større byer, og herude er samfundet i vid udstrækning allerede kontantløst og har altid været det. (Hvorfor tror du vores selvangivelser ser ens ud år efter år..?!) Hvis nu I københavnere får orden i eget hus først, så kan vi altid bagefter tale om, hvad vi stiller op men én eller anden muslim, som får forvildet sig sig herud. Hvis da ikke vedkommende ganske enkelt forsvinder ud i den blå luft, “puf”…(Den slags har man set… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Marie Louise

En dag går der såmænd også muslimske voldsmænd rundt i din by! Selv i Skive er er der store problemer! Så du bliver nok nødt til at overveje NB, Paludan får aldrig opbakning fra mere end de “religiøse” følgere, som er mere interesserede i at få en god fornemmelse i maven, end at opnå resultater.
DF er socialister, der nærmer sig SF i den økonomiske politik, så hvis du gerne vil betale mere i skat så stem bare på dem.

Marie Louise
Marie Louise
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

“En dag går der såmænd også muslimske voldsmænd rundt i din by”

Kommer ikke til at ske. De bliver nemlig stoppet af mandfolk med råstyrke.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Marie Louise

..haha..jeg ihjelskratter meg..sammen med 14 familiemedlemmer og venner
Hørt om våpen.

Marie Louise
Marie Louise
2 years ago
Reply to  sussebassa

.. “Hørt om våpen” ..

Jo da. Det er ikke våben, som mangler herude. Det vil ikke tage mere end 20 minutter at samle en lille hær af forsvarsvillige. (Og naturligvis har vi også beredskabsplaner klar)

Så med mindre muslimerne ankommer i massevis i landgangsfartøjer er vi skam klar til at vise dem, hvor vi køber øllet.

nigger bøsse
nigger bøsse
2 years ago

i ER RADIKALE, det tog mig tid at se.
Der bliver oprettet , nye blogs – KAMP for Danmark.

Kim møller er radikal. Steen er døden nær

Enhver DANER skal være beredt.

Og Til jer der er træt , af at læse deres bla bla. mens I ser jer udskiftet , er der håb.

AKTION , nu er det slut med passivitet.
våben træning , uddannelse af våbenføre mænd.
lovligt !
vi samler OS i enheder overalt i Jylland , og der er penge nok .
jøder er vores venner
EU ikke

Per Riisberg
Per Riisberg
2 years ago

Danmark kunne selv. Ville ikke have med Gud at gøre. Indførte fri pornografi. Danmark gjorde det lovligt at dræbe ufødte BØRN! GANSKE UKRISTELIGT er vi de sidste 50 år fortsat ad den vej.
Nu må vi mærke konsekvensen: Gud har taget en væsentlig del af sin Beskyttelse og Velsignelse bort. Vi må nu “sejle vores egen sø”, hvad enten vi kan lide det eller ej.

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x