8
sep
Seneste opdatering: 10/9-19 kl. 0934
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Angrebet på amerikanske turister i Amsterdam for et år siden var hævn for at “grisen Geert Wilders” havde fornærmet islam

Jawed S., the 20-year-old Afghan man who stabbed two American tourists at Amsterdam Central Station last year, came to the Netherlands to “kill unfair and cruel people.” “That was the intention with which I came to the Netherlands to protect my prophet. You gave the pig the space to express himself like that”, S. said.

With “pig” S. referred to PVV leader Geert Wilders, was clarified after some discussion.”I don’t respect him. You can assume that every time I say pig, I mean him”, S. said. The ‘you’ that gave Wilders the space to express himself, according to S., is the Dutch State. Suspect in Amsterdam CS attack wanted to kill “cruel, unfair people” for insulting islam.

Hollandske medier mener, “der er tvivl om attentatmandens psykiske sundhed” Man mener også, at profeten Muhammed var sindssyg hen imod slutningen af sit liv, og han er “det perfekte forebillede,” så Jawed S kan også bare være en god muslim.

Første danske “balkongflicka? Venligbo, der ser racister overalt”

I Sverige er dusinvis af kvinder lemlæstet og myrdet ved at blive kastet ud fra altaner, det nøjagtige tal kendes ikke, men man skønner at hvert 10 mord i landet er et æresdrab. Det vil sige 12-18 langt overvejende muslimske kvindemord om året. Danmark er altså langt bagud efter statsfeminismen i øst, men erfaringen på andre områder viser, at vi kun er nogle årtier bagud. Altanpigen er angivelig “et islamisk knivoffer er en venligbo, der ser racister overalt.” Uwe Max Jensen har gravet i mordforsøget fra Kolding:

Danmarks første ‘altanpige’?

Muslimer smider knivstukket etnisk dansk kvinde ud fra altanen. En 26-årig etnisk dansk kvinde bliver knivstukket og kastet ud fra sin altan af tre muslimske mænd på Skovvejen i Kolding. Ligger der et religiøst motiv bag det morderiske angreb? Det viser sig nu, at det danske offer for islamisk æresvold er troende kristen og aktiv i baptistkirken.

Den 26-årige mor er muligvis den første ‘altanpige’ i Danmark. Udtrykket ‘altanpige’ stammer fra de svenske myndigheder, der har brugt betegnelsen om ofre for islamisk æresvold, der bliver kastet ud fra en altan.

Voldsofferet er mor til en toårig dreng, som hun får med en 11 år ældre afghansk mand i oktober 2017.

Sent mandag eftermiddag opsøger den 37-årige afghanske eksmand den danske kvinde i hendes treværelsers lejlighed i Kolding.

Den 37-årige migrant fra Afghanistan har medbragt sin 29-årige bror samt en 26-årig udlænding. De tre muslimer har et regnskab at gøre op med den kristne kvinde.

Den unge danske kvinde bliver angrebet og stukket med en kniv af de tre muslimer. Den 26-årige mor bliver ramt med alvorlige stik i halsen, nakken, ryggen og maven. Hun bløder kraftigt og er livsfarligt såret, da de tre gerningsmænd efterfølgende smider deres lyshårede offer ud fra altanen.

Den 26-årige kvinde rammer de hårde fliser foran bebyggelsen, men overlever på yderste mandat.

Den toårige dreng, der er til stede i lejligheden under knivangrebet, bliver overgivet til de sociale myndigheder.

Den mellemøstlige æresvold har ramt Danmark, og det kristne knivoffer kan meget vel være den første ‘altanpige’ i Danmark.

Den 26-årige bliver døbt som baptist i marts 2015, og hun er aktiv kristen i den lokale baptistkirke i Kolding. Den unge kristne kvinde beskriver sin kirke som “et varmt fællesskab for alle”.

I december 2018 udfordrer den 26-årige kristne kvinde nogle muslimske Facebookbrugere, fordi de ikke holder jul. Et af svarene kommer fra en muslimsk mand, der fortæller den unge kvinde, at julen er “vantro”.

Det ligger fast, at den kristne kvinde får en dreng med en 11 år ældre mand fra det muslimske Afghanistan i 2017. Den nu drabssigtede 37-årige afghaner skriver “Født muslim – dør muslim” på sin Facebookprofil.

Mandag var den kristne 26-årige kvinde meget tæt på at dø af de knivstik, hun blev udsat for af sin religiøse eksmand og to andre voldelige migranter.

Islams aggressioner udfolder sig dagligt i Danmark. Denne gang måtte en ung dansk kvinde mærke det på egen krop.

(Uriasposten fortæller mere om kvindens drabssigtede eksmand her Tidligere kollega (37-årig afghaner) sigtet for drabsforsøg på ekskæreste: ‘Født muslim dør muslim”)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
NINA
NINA
2 years ago

Desværre. Jeg tror ikke, at dette var Danmarks første “balkonflicka”. Der har over en lang årrække været flere mystiske fald fra altaner og vinduer med døden til følge.

Det er nok nærmere politiet, der er gået så stille med dørene, som det lod sig gøre, og medierne der har været tilbageholdende. Fordi tanken om at smide kvinder ud ad vinduet etc. er så forfærdende primitiv og brutal.

DET RUNGER af EN ENØJET STUPIDITET og en KULTUR PÅ NEANDERTHALERNIVEAU.

Santor
Santor
2 years ago
Reply to  Steen

I den forbindelse kommer jeg til at tænke på alle de “personpåkørsler” der har været i den her sommer. Det er sgu ikke helt normalt!

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  NINA

Vi har rigeligt med “mistænkelige dødsfald” herhjemme.
Sager som henlægges uopklarede, eller med skylden placeret hos afdøde. Nemt og bekvemt. Multikulti-møllen maler videre og politikerne er ellevilde.
“fald-ulykker” er effektive og som regel vanskelige at opklare.
“drukne-ulykker” ligeså.

Les
Les
2 years ago
Reply to  NINA

Vær glad hver eneste gang du leser om en balkonflicka som gikk på hodet i bakken fra 5. etasje. Flertallet av dem er Skandinaviske kvinner og de fikk som fortjent. Hvis de skal leke med arabere så må de betale prisen også. Rett skal være rett.

En mø kan også gø
En mø kan også gø
2 years ago
Reply to  Les

Les og andre Det er en katastrofe, at et stigende antal skandinaviske mænd reagerer med skadefryd (!) på, at deres egne kvinder angribes og dræbes. Bliver det normen, er der ingen chance for kulturens overlevelse. Den følelsesmæssige reaktion er forklarlig i lyset af den aggressive feminisme, der har stukket mænd i ryggen i årtier og påført flere generationer af kvinder en selvmorderisk adfærd. Det er fortvivlende at være vidne til. Men i en krisesituation må man lægge sine sårede følelser i lommen og gøre det, der skal gøres: forsvare kulturen og frem for alt kvinderne. Uanset omstændighederne! Ellers er alt… Read more »

NINA
NINA
2 years ago

Tja, det er en sær umoden skadefryd og uundgåeligt dagligt stof i kloakken på Uriasposten. Afsenderne synes at være tabermænd, der har fortrængt, at det først er i de senere år, at kvinder er begyndt at præge det politiske liv, og at ulykkerne blev grundlagt og støbt i armeret cement af mænd som DR’s røde lejesvende, Auken og Nyrup med løjtanter, Poul Nielson og Lasse Budzh, Lars Barfoed, Naser Khader, Jens Rhode, Aksel Larsen, Uffe Østergaard, Olaf Olsen samt mange flere og mindre fisk såsom marxisterne Frank Aaen og Lars Hedegaard Jensen med venner plus alle de mænd, der i… Read more »

Træt
Træt
2 years ago

Det var jo en feltmadras med bondeanger det gik ud over. I første omgang havde hun forrådt den danske stamme ved at være gratisluder for en perker.

Ole Madsen
Ole Madsen
2 years ago
Reply to  NINA

Det er synd for Neanderthalerne at sammenligne dem vor tids muslimske terrorister.

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  Ole Madsen

Det er muligvis ikke retfærdigt mod neanderthalerne.

Læg mærke til, hvor hyppigt det er, at muslimer med fremgang går efter lyshårede danske kvinder. Er de mon farvelade-racister? Som eksempek kan nævnes de tre første mandlige muslimer i Folketinget.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Hvem er hun, og fra Hvad konverterede hun?

Men når man plejer seksuel omgang med, og får børn med muhamedanere, ligger man, som man har redt – på fortovet!

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Under 2’den verdenskrig lagde en del danske og norske kvinder sig på ryggen for tyske soldater. Nogle kvinder lægger sig på ryggen for massemordere, psykopater og muslimer. Man må konstatere, at både mænd og kvinder stort det opfører sig som Darwinistiske bavianer. En dyb biologisk drift byder kvinderne at lade sig bolle af de stærkeste og mest dominerende hanner – mændene boller helst med den mest attraktive og villige hun, eller tiltvinger sig parring hvor muligt. Kvinder søger den bedst egnede sæddonor – mænd spreder gerne deres gener hvor som helst de kan finde afsætning. Mekanismen hedder “survival of the… Read more »

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Ja. sådan er det. Der er dybe urinstinkter på spil, og det er både ondt og godt, at krybdyrhjernen stadig har meget at skulle have sagt. Jeg vil også fremhæve et gennemgående træk hos kvinder i vestlige kulturer, der gennemgående er mere urealistiske end fx afrikanske og mellemøstlige kvinder. Vi udvikler os meget hyppigt til at være “de små hjælpere” og er derfor predestineret til at kaste os ud i håbløse projekter, der er destruktive både for os selv og for andre. Jeg sidder netop med sådan en sag fra det danske sundhedsvæsen, hvor nogle kvinder har forbrudt sig mod… Read more »

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

“Survival of the least fit”, er hvad vi praktiserer i vores land.
Hvordan skulle man ellers kunne undergrave vores samfund?
Darwin har dog en pointe, hvad angår naturens love. Men de love rammer kke nødvendigvis nutidens idiotiske curling-børn, metroseksuelle stakler og andet u-levedygtigt LGBT-skravl.
Godhedsindustrien er afhængig af importen af, ikke blot “svage”, men decideret fjendtligt indstillede ignoranter, for selv at kunne fortsætte med at tisse i civil-samfundets bukser. Dertil producerer vi som nation, endnu ikke den ønskede mængde af hjælpeløse stakler. Men det er tæt på.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Anders

Nu er “survival of the fittest” helt generel. Det angår ikke kun den fysisk/biologiske del af individerne. Menneskeheden har kun klaret sig godt i konkurrencen med langt stærkere dyrearter ved hjælp af sin højt udviklede hjerne. Klogskab er åbenbart en langt vigtigere faktor end råstyrke. Moral og etik er også faktorer, dog af ukendt betydning når det drejer sig om fysisk overlevelse for dyrearten. Religion er ganske bestemt uden betydning for “survival of the fittest”. Ingen bestemt religions tilhængere synes at være bedre egnede til overlevelse for ‘mennesket’ end andre. Specielt er religioner, der forbyder fødselskontrol, direkte skadelige for dyrearten… Read more »

Anders
Anders
2 years ago

Det er desværre sådan at mange kvinder vil have det idag. De er helt skøre med den multikultur.
Det viser de gang på gang, når den særligt flotte moral skal luftes – i stemmeboksen eller over middagsbordet.

Svenske tilstande
Svenske tilstande
2 years ago
Reply to  Anders

“Det er desværre sådan at mange kvinder vil have det idag”

De eneste, der ikke forstår hvorfor, er kvinderne selv.

NINA
NINA
2 years ago

Nå, så røg vi igen ned på Uriaspostens kloakniveau, hvor kvinder pr. definition er idioter og bør fratages deres stemmeret. Den slags afslører tabermænd, eller at der er tale om sabotage.

Svenske tilstande
Svenske tilstande
2 years ago
Reply to  NINA

“så røg vi igen ned på Uriaspostens kloakniveau”

Sandheden er som bekendt altid ilde hørt.

Ungarn
Ungarn
2 years ago

Ja nå er det jaggu moro å bo i Skandinavia. En million arabiske menn kom plutselig hit og skandinaviske kvinner elsker dem. De legger seg på ryggen med engang, tar ikke betalt engang. Det kom vel ca. 17 arabiske kvinner hit til Skandinavia og de hater hvite menn. Jeg har møtt dem, de behandler oss hvite menn som om vi var hunder med rabies. I vårt eget land. Og de er allerede gift med slektingene sine. Så nå er det flott å være kvinne i Skandinavia gitt, de har aldri hatt det bedre. Men vi menn er så godt som… Read more »

JævlaTisper
JævlaTisper
2 years ago

Det er veldig synd at den danske kvinnen overlevde. En 26-årig etnisk dansk kvinne legger seg på ryggen for en voldsape fra afghanistan og føder barn for ham, i Danmark… Da får man ingen sympati. Denne kvinnen er en forræder, et svin, en tispe, et krek, en kvalmende sekk med verdiløs dritt. Man ser dette hele tiden i hele Skandinavia, skandinaviske kvinner klarer ikke å legge seg fort nok på ryggen når araberene dukker opp. Også våger de å klage når de får juling og nesten blir drept. Hvor frekk og gal er det mulig å bli? Bare se på… Read more »

Svenske tilstande
Svenske tilstande
2 years ago

Feltmadrassens korte flyvetur.

Les
Les
2 years ago

Hva slags menneske knuller en afghaner og setter barna hans til verden, i Danmark? Jeg krysser fingrene og håper afghaneren kommer tilbake og avliver henne. Det fortjener hun.

Jacob
Jacob
2 years ago

Sjovt, som MSM ikke dykker mere ned i sagen. Forestil jer pressedækningen, hvis konstellationen bare var en smule anderledes.

Ole Iversen
Ole Iversen
2 years ago

Der er ingen baptistkirke i Kolding.

Guest
Guest
2 years ago
Reply to  Ole Iversen

En “lokal-baptist-møde/hygge-gruppe (10-15 stk)” som hører under Odense, oprettet på FB af ofret…

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x