10
sep
Seneste opdatering: 11/9-19 kl. 0759
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvordan reagerer europæerne på verdenshistoriens største befolkningseksplosion? Inkompetent og slet ikke

Mark Steyn kommenterer de nye demografiske fremskriveninger, jeg nævnte for tre dage siden og dagen før.  Jeg anbefaler også Kasper Støvring: Husk at vi har fjender i dag.

In this brand new SteynPost, Mark considers the latest attempt to discuss the demographic transformation of Europe without getting damned as a racist white supremacist, etc, and the crude arithmetic of the latest UN population statistics.

Izabella Jarvandi: Ska vi inte prata om befolkningsutbytet?

Man kan høre mere af Izabella her: Izabella är 15 åringen som organiserar torgmöten mot globalism og Lördagsintervju 44 – Izabella 15 år, om livet som tonåring och nationalist.

Se også Stockholm: Fem voldtægter anmeldes hver dag

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Jeg har igen og igen forsøgt at dreje debatten hen mod demografi, Mark Steyn gør det godt. Det er vores tid vigtigste emne, hvis ikke vi tager debatten og påtvinger vores politikere debatten og handler derefter, vil vores civilisation forsvinde, som den bærende civilisation i verden, den vil endda muligvis forsvinde helt. Som jeg fortvivlende har forsøgt at sige, så går det kun i mindre grad ud over vores generation. Vores børn vil få alvorlige problemer og jeg er rigtig nervøse for vores børnebørn. Generationerne derefter tær jeg slet ikke tænke på! Demografien hår stærkt, meget stærkt og Danmarks Statestik… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Ja der jo mange grunde til, at jeg har set Life of Brian sådan cirkus 70 gange. Begavet og profestik på alle planer. Dén med kvinder iført kunstig skæg for at se fodbold/stening – ja hvis det hele ikke var så tragisk, så var der sgu rigtig, rigtig meget at grine af i disse rablende tider. Det kan ligefrem være livsnødvendigt, hvis man vil overleve med bare lidt af forstanden i behold:

https://jyllands-posten.dk/premium/indblik/International/ECE11560140/iranske-kvinder-faengslet-for-deres-kaerlighed-til-fodbold/

Svenske tilstande
Svenske tilstande
2 years ago
Reply to  Margrethe

“Dén med kvinder iført kunstig skæg for at se fodbold/stening – ja hvis det hele ikke var så tragisk”

Man kan kun undre sig over, at vestlige feminister ikke demonstrerer 24/7 foran mellemøstlige ambassader.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Det kan jeg nu ikke undre mig over. “feminisme” handler lige så lidt om kvinders ve og vel, som kommunisme handller om arbejderens. Hvis man vil rage magt til sig, og skabe et system, hvor man kan omgive sig med ligesindede, der kan sikré, man beholder sine tilragede privilegier, så er det altid godt at dække sig ind under – tilsyneladende – plusord som at kæmpe for “kvinders/arbejderens/børns/dyrs – you name it, sag.( – og “flygtninge”, var jeg lige ved at glemme) Kigger man dem nærmere efter i sømmene, opdager man, at de offergrupper, de påstår at kæmpe på vegne… Read more »

Bjarne
Bjarne
2 years ago
Reply to  Margrethe

Der ramte du hovedet på sømmet Margrethe, det er velformuleret og sandt!

Svenske tilstande
Svenske tilstande
2 years ago
Reply to  Margrethe

“der kan sikré, man beholder sine tilragede privilegier”

Netop derfor kan det i høj grad undre, at vestlige feminister ikke er på barrikaderne. De står jo om nogen til at miste deres tilragede privilegier, hvis muslimerne nogensinde får noget at skulle have sagt.

Poul
Poul
2 years ago

Vestlige feminister er oftest medlem af venstreorienterede partier som lever af at holde muslimer fast i en offerrolle, så de kan udnytte dem som stemmekvæg. Så går det ikke rigtigt at begynde at pege fingre af dem eller deres kultur, uanset hvor mange kvinder, homoseksuelle, jøder, eller alle mulige andre det går ud over. Hvis du syntes det lyder kynisk har du helt ret.

Svenske tilstande
Svenske tilstande
2 years ago
Reply to  Poul

“som lever af at holde muslimer fast i en offerrolle”

Er skam helt med, men den fremgangsmåde kan vise sig, ikke at være langtidsholdbar, og så mister feministerne i sidste ende alt.

Svenske tilstande
Svenske tilstande
2 years ago

“Inkompetent og slet ikke”

For som mange ynder at udtrykke det; “til den tid er jeg her alligevel ikke længere”.

Erling Marthinsen
Erling Marthinsen
2 years ago

Jeg skrev om Stephen Smith for snart et år tilbake, i den norske nettavisen Resett. Den er på norsk, men dansker burde vel forstå det meste: https://resett.no/2018/10/10/afrika-ekspert-europa-ma-regne-med-150-200-millioner-afrikanske-migranter-de-neste-30-ar/

Poul
Poul
2 years ago

Til snaphanen: Jeg kiggede lige på din twitter profil, og undrede mig over at du ikke bruger hashtags? Du ville få dine opslag ud til langt flere hvis du feks brugte #dkpol på opslag der handler om dansk politik, og ellers bare tilføjede tags som er relevante ifht emnet, feks navnet på personen/partiet/gruppen/sagen artiklen handler om.

nigger
nigger
2 years ago

IDIOTER,
de er alle PRO islam EUSSR

kun for at samle jeres data.

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
tavsen
tavsen
2 years ago

Invasionen af Vesteuropa er payback for de gamle kolonimagter.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  steen

Ja, så enig..EU er roten til alt dette elende, derfor burde hele Europa gå Ut av EU.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  sussebassa

Det er muligvis Fanden, der har skabt EU; men det er Allahs proselytter, der holder hele svineriet kørende – hele vejen ned til Dantes helvede. Det kan ikke undre, at Dante i digtet “Den Guddommelige Komedie” behandler Muhammed, som han gør i Helv., 28. sang. Her er islams stifter sammen med sin svigersøn Alí placeret i ottende kreds’ niende grav, hvor der udøves straf mod dem, der “har sået splid og ufred”, enten ved at stifte kætterske sekter inden for religionen eller ved skabe splittelse i det sociale og politiske liv, blandt venner og i familien. Muhammed er udførligt beskrevet.… Read more »

tavsen
tavsen
2 years ago
Reply to  steen

Kvantitet overtrumfer altid kvalitet, vel derfor verden skal overbefolkes

Hvorfor får alle indlæg hæftet 2 hours ago på?

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  tavsen

De gamle kolonimagter bemægtigede sig næsten tomme lande, f.eks var indbyggertallet i Kenya ca. 2-3 mio, mod dagens 40 mio.
Man kan ikke ligefrem sige at nutidens Europa er tomt.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x