11
sep
Seneste opdatering: 11/9-19 kl. 1943
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lederen af Alternativ för Sverige taler blandt andet om, hvordan alt i det svenske valgsystem er indrettet på, at de der har magten, skal beholde den. Han er en noget mere poleret version af Rasmus Paludan, kan man sige. Jeg havde lejlighed til at studere ham nærmere i Kastrup i marts i år, og jeg synes, der er megen sund fornuft i ham.

Lur mig, om ikke det han siger her, er svensk politik om fem-ti år. Smerten bestemmer det, og det foregår ikke frivilligt. I dag kan man i Nordeuropas mest politisk korrekte avis læse Marcus Birros DN Åsikt. ”Smutskasta inte oss som beskriver verkligheten.” Sådan en artikel havde ikke fået et ben til jorden for to år siden. DN er reelt presset af virkeligheden, ikke fra Kasselstrand endnu. Laviner starter langsomt, og denne mindst tyve år for sent, men når den kommer….

Peter Springare, polis – Om ett stressat våldsmonopol

lisens verksamhet har kollapsat under tyngden av New Public Managements administrativa och ekonomiska styrsystem. En managementmetod som är mer anpassad för tillverkning av skruvar och strumpor än för polisverksamhet.Stora delar av den offentliga sektorn i allmänhet och polisen i synnerhet, har förslavats under New Public Management, vilket har medfört att den svenska polisen tappat bort sin kärnverksamhet.

I stället sätts allt fokus på att skydda polisens varumärke. Höga polischefer begår brott och laborerar med sanningen. Till sin hjälp har det högre skiktet av polischefer en överdimensionerad kommunikationsavdelning som kan liknas vid en statlig “trollfabrik”.

Ledningen för polismyndigheten prioriterar organisations- och managementkonsulter som i bästa Percy Nilegårdsanda föreläser om värdegrunder, jämställdhet och mångfald, samtidigt som skjutningar, avrättningar och grova våldtäkter lämnas ouppklarade. Polisen levererar helt enkelt inte längre, professionen har helt vattnats ur.

Chefer gömmer sig bakom lögner och kulissbyggen och levererar manipulerad statistik till medborgare och politiker utan att skämmas.Peter Springare, som har arbetat 43 år som polis, avslöjar också tystnadskulturen som cementerats inom polismyndigheten, och hur den som kritiserar eller ifrågasätter organisationen och inkompetenta chefer utsätts för mobbning och repressalier.

En skakande sanning om svensk polis, där korruption och ren kriminalitet frodas – en myndighet vars uppdrag är att skydda demokratin och se till att lagar och förordningar följs. Forlaget Bokus.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Løbet er kørt for Sverige og om 5 år er løbet i særdeleshed kørt. Som lemminger løber svenskerne i stadig højere fart mod afgrunden. Det er trist st se på. Tænk at et velfungerende land kan ødelægges på bare 1 1/2 generation.
Vi kan kun håbe at vi danskere opfører os mere fornuftigt!

Svenske tilstande
Svenske tilstande
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

“Vi kan kun håbe at vi danskere opfører os mere fornuftigt”

Det kan vi håbe, men det ser ud til, at de ansvarshavende politikere og fjolserne, der har valgt dem ikke rigtig bemærker, at udviklingen accelererer. For bare et par år siden havde ingen hørt om dominansvold eller balkonpiger; fænomener som tilsyneladende blot er en tærskel, der af mange muslimer skal overskrides før legen for alvor begynder.

Poul Maden
Poul Maden
2 years ago

1 sommer 2017 der aftalte msm det store skifte. VI har MSM SOM Sverigestan.
Komplet idioter , min nabo blev stukket ned af 5 negere, fuldstændig unden grund .
INGEN politi rapport , ingen MSM INTET

Paul Nilsson
Paul Nilsson
2 years ago

Gustav Kasselstrand är Sveriges klart bästa partiledare.

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  steen

Glem ikke Löfven, han er klar i det feministiske spyttet, ser ud som farmor med akne og går med bøjet ryg overalt.

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  peerpede

“Kuet og kastreret som en svensk”, som man siger det på havnen idag.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  steen

Enig,..men alikevel kom han ikke inn i riksdagen..for kort tid til valgkampanjen og stor motstand ifra de etablerte partier..inkl SD veljere..såklart.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x