12
sep
Seneste opdatering: 14/9-19 kl. 1420
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De fleste katastrofer er selvskabte, og islam udgør vores underliggende behov for kaos

Fred og velstand avler kaos. Det ligger dybt i mennesket. Derfor er krigen normaltilstanden, og verdenshistorien er – trods fremskidt – en lang perlerække af overvejende selvpåførte katastrofer og blodbade.

I 1975 var det svenske sandslot bygget færdigt, det var verdens fredeligste og fjerderigeste land, og der var ikke andet at gøre end at begynde at rive det ned for at undslippe kedsommeligheden. Med usvigelig sikkerhed slog Sverige ned på verdens bedste, sociale opløsningsmiddel – islam. Resultatet er, at tusinder er omkommet af eksperimentet, og at svenske kvinder nu er jaget vildt i deres eget land, “feministstaten.”

 Ubekvemme døde er de mest døde af alle. En meget svensk død.

Det må man lade Olof Palme i 1975, han var en effektiv verdensmand og fantast, ligesom Dag Hammarskjöld, der sandsynligvis også blev myrdet for sin idealisme, der havde sluppet jordforbindelsen. En meget svensk død. Man kan sige, at den også højtbegavede Anna Lindh fik den samme død via serbnationalisten Mijailo Mijailović . De har alle tre forudbestemt Sverige til den samme død, de selv fik: Ofre for en verden, de ikke forstod, men som de troede, deres overlegne moral var nok til at hæve dem over.

Til min sorg vil det store flertal af dem hellere forsvinde ud af historien, end kæmpe for deres eksistens. Det gælder også nordmænd og danskere, men vi er årtier fjernere fra udslettelse, og på den afstand kan man åbenbart ikke forlange af dem, de opfører sig som voksne.

Kostbar tid er gået tabt siden 2001 valget. “Udlændingedebatten” har været enten ren snak, eller Støjbersk teater for masserne. Villy Søvndahls “Gå ad Helvede til” var symbolsk for hele narrespillet, teatret og bedrageriet. I politik er tom retorik tilstrækkeligt for det store flertal, og vi vil helst dø  lykkelige af retorik. Det var nyt for mig, at danskerne var så æstetisk funderede, men man lærer, så længe man lever.

Når det bliver for fredeligt, keder vi os og skaffer os nye katastrofer

Sverige er et billede på hele Vesteuropa, vi bør se os selv i, det er os selv – bare mere. Når det bliver for fredeligt, keder vi os og skaffer os nye katastrofer. EU påstår, de har sikret fred i 70 år, men i virkeligheden har de ihærdigt grundlagt de næste krige, der skal plage os idet opløsningen af nationalstaterne skaffer os en anden type krig, end den vi kender fra WW2, Korea og derefter.

Vi er begyndt i det små ved at gøre kvinder liv til et Helvede – se her og her,men den egentlige katastrofe har knapt nok manifesteret sig endnu. I Sverige har den allerede kostet flere tusinde, fortiede menneskeliv, derfor bør vi skue mod øst, for Sverige er et spejl og et billede af vores fremtid, og fremtiden er overraskende nok “krig”, som altid og som Leonard Cohen sang. Se også Partiet som värnar muslimer: “Vill att islamofobi får en egen brottsrubricering.” Ouverturen til når islam griber den politiske magt i Sverige om højst 20-30 år.

Hur kan Socialdemokraterna fortsätta regera efter det här?

Sosserne solgte Sverige til Det Muslimske Broderskab for stemmer i 1994. Carina Hägg blev smidt ud af partiet for at afsløre den hemmelige aftale.

Om hvordan sosserne har købt sig stemmer via Sveriges Muslimske Råd og det Muslimske Broderskab. Hvis du tror, prostitution er forbudt i Sverige, er du for naiv. Åndelige kræmmere og  luderkarle m/k regerer det land, det snart er lykkedes dem at forære bort til Bumfuckistan.

Stefan Torsell knytter an til, hvad Lars Bern siger nedenfor. Hvis Sverige havde en journaliststand, som ikke var magtens megafoner, ville der være interessante rævekager at grave i her, men det kommer ikke til at ske. Ikke i  svensk, statsstøttet journalistik, glem det!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Nuvel mon ikke det snarere er NATO der har sikret freden de sidste 70 år. Det kan i alle tilfælde ikke være EU, da EU først opstod d. 1. November 1993, EF Startede 25 marts 1957. Kul og Stålunionen d. 25 juli 1952.
EU og EF har i det meste af sin levetid bare været et handelssamarbejde, og det burde det såmænd blive igen.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  steen

Jeg håber ikke at det er en af dine venner!

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  steen

Hvorfor bliver man ikke adviseret pr mail ved replik?

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Æhhh…

Du mener Føderationen opstod 01.01.2001, fordi Danmark 18.05.1993 gav tilladelse til det, ikke? 😮

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

GP/Sifo: Sverigedemokraterna får rekordstöd i ny mätning

SverigeSverigedemokraterna får sitt största väljarstöd någonsin i GP/Sifos nya väljarbarometer och är nu näst största parti. Samtidigt har var fjärde väljare bytt parti sedan valet.

– Det finns uppenbarligen ett missnöje med partierna, säger Toivo Sjörén, opinionschef på Sifo.

https://www.gp.se/nyheter/sverige/gp-sifo-sverigedemokraterna-f%C3%A5r-rekordst%C3%B6d-i-ny-m%C3%A4tning-1.18153099

Anna Ekström
16:59 – 13 sep, 2019

Om det vore val idag skulle 20,2 procent av väljarna lägga sin röst på Sverigedemokraterna. Det visar GP/Sifos väljarbarometer från September. Det rör sig om en signifikant uppgång sedan augusti månads mätning då partiet landade på 18,2 procent.

….

Svenske tilstande
Svenske tilstande
2 years ago

“Om det vore val idag skulle 20,2 procent av väljarna lägga sin röst på Sverigedemokraterna”

20,2 procent må jo betyde, at 79,8 af vælgerne er himmelhenrykte for Sverige som det er …

Svenske tilstande
Svenske tilstande
2 years ago
Reply to  steen

“oprindelige svenskere stemmer i endnu højere grad SD”

Havde nu heller ikke forestillet mig, at SD har ret mange muslimske vælgere. Men 20,2 procent af vælgerne er altså kun 20,2 procent…

britta due andersen
britta due andersen
2 years ago

Jeg har længe tænkt på, at vi opfører os som smukke piger, der skærer, sulter eller på anden måde skader sig selv. Altså ødelægger sandslottet, som du skriver Steen. Vi mennesker kan nok ikke tåle at have det godt, at blive forkælede. Når vi ikke længere skal stræbe hårdt for det daglige brød og ikke kommer udmattede hjem, så skal der laves ulykker……….

John M
John M
2 years ago

HVIS journalister dvs. kultur marxistiske aktivister , som aldrig som I ALDRIG reportere sandheden. Ville vi ikke være på vej mod massiv social uro , IGEN de få kan misinformere flertallet, det er vel bare den menneskelige natur, og en del af historie.
PRØV at gå på “opdagelse ” I alle EU`s organer !!
STUDY ON THE FEASIBILITY OF ESTABLISHING A MECHANISM FOR THE RELOCATION OF BENEFICIARIES OF INTERNATIONAL PROTECTION
https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/e-library/docs/pdf/final_report_relocation_of_refugees_en.pdf

IOM – OECD – ICMPD – Odysseus Network – Eurostat – EASO – Frontex – Europol – FRA osv. osv. ALLE = EU og europas undergang

Svenske tilstande
Svenske tilstande
2 years ago

Der skrives og snakkes rigtig, rigtig meget, men egentlig handling er det lidt småt med.

peerpede
peerpede
2 years ago

Skal ikke citere hverken A Huxley / 1984 eller K Boye / Kallocain her og nu, men er det ikke der vi er?

Margrethe
Margrethe
2 years ago

“Når det bliver for fredeligt, keder vi os og skaffer os nye katastrofer”

Ja det skal jeg love for. “Vi” vil jeg nu ikke have siddende på mig. Tak vores skaber for, der findes menneskelige oaser af fornuft, som Anne Marie Waters. Ellers var der næsten kun tilbage at tjekke ud selv, når skæbnen – og tidens til magt kommet galninge – har tvunget én til at være statist i én lang, never ending, vestlig, horror film, der umuligt kan ende godt:

https://www.youtube.com/watch?v=Klh5QjLfIvc

Margrethe
Margrethe
2 years ago
16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x