16
sep
Seneste opdatering: 16/9-19 kl. 1926
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Opdatering: Nu på engelsk

Efter sin bestseller om indvandringspolitikken, “The Suicide of Europe”, er Douglas Murrays nye bog Massernes Vanvid (The Madness of Crowds) nu udkommet. Dette interview er det bedste, jeg har hørt i temmelig lang tid.. Roland Tichy og Achim Winter fra “Tichy’s Indblik” i et interview med den britiske islamkritiker.

Douglas Murray var i København i november 2018, hvor man kan høre ham her. I 2018 ville ikke andre end Deadline og Kristeligt Dagblad formidle hans besøg. Ikke engang Krasniks Weekendavisen ville møde årets bedst sælgende, politiske forfatter – dette er dansk journalistik.

Han var i Trykkefrihedsselskabet første gang på Vartov i København omkring 2007-2009 takket være Lars Hedegaard og TFS og deres uforlignelige kvalitetssans. Siden er han sejlet op som Vestens antagelig vigtigste, konservative tænker, og han har kun lige rundet 40 år. Murray skrev selv i DM i forgårs: It’s now easier for a teacher to decide your little girl is a little boy than it is to give them aspirin!

Video – Aalborg: Stop den store udskiftning!

Aktion i Aalborg: Stop den store udskiftning! og Ironisk aktion i Aalborgs gader

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
peerpede
peerpede
2 years ago

Flot aktion i Aalborg.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Magthaverne er for så vidt ligeglade med hvem der bliver udskiftet med hvem. Magthavernes pointe med masseinvasionen er at sikre et fremtidigt voksende antal forbrugere. Voksende forbrug betyder flere klejner i de riges pengekasse: Det er bagtanken med alle mellemøsternes invasion af Danmark. De store mængder fattigrøve fra muslimske lande er eksperter i at forbruge de indfødte fattige danskeres indtægter. Statsmagten står for overførslen af de arbejdsfrie indtægter til parasitterne fra de forsvarsløse danskere over til de muslimske bankkonti. Hvis danskerne garanterede et støt voksende antal danske forbrugere, havde vareproducenterne ikke behov for umættelige islamiske forbrugere. Vareproducenterne og deres pengebagmænd… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Douglas Murray-interviewet findes faktisk med engelsk tale her for dem, der foretrækker det 😊

https://youtu.be/5BhhKxXBP84

NINA
NINA
2 years ago

Tak. Jeg bliver altid konfus, når jeg skal mingelere med to sprog udover mit eget. Ikke fordi jeg ikke forstår dem. 🙂 Det er en glimrende intellektuel samtale, der udspiller sig, og hvor jeg tror, at flertallet af os føler os hørt. Jeg vil gerne fremhæve en af Douglas Murray´s afsluttende pointer, der handler om behovet for forståelse af tidens betingelser og nødvendigheden af tilgivelse. Steen Raaschou, du burde overveje rimeligheden af dit seneste indlæg på document.dk, hvor du sviner Lars Løkke Rasmussen til. Dette kan du frit gøre, manden ligger jo allerede ned og kan meget vel have mistet… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  NINA

Egentlig vil jeg også helst tilgive, men oprigtigt talt så er det meget svært! Personligt har min virksomhed haft to indbrud, hvor det beviseligt var indvandredrenge der stod bag, samt en stribe andre hvor gerningsmændene eller kvinderne er ukendte. Min familie var tilfældigt til stede ved et skudopgør mellem indvandrebander og måtte smide sig ned mens kuglerne fløj dem om ørene. Familiemedlemmer er blevet truet med kniv og blevet røvet, en har været udsat for alvorlig trafikchikane, en har fået stjålet et dankort af araberdrenge, hvor koden var blevet afluret og kontoen tømt, endelig har vi mistet PCer og mobiltelefon… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  NINA

måske har du store succeser-
succes substantiv, fælleskøn Bøjning -en eller (uofficielt) -‘en, -er eller (uofficielt) -‘er, -erne eller (uofficielt) -‘erne https://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=succes )-
bag dig og mener dig berettiget til at dømme andre…

Det er godt nok et sært udgangspunkt.
Vil du da afvise, at folk der har været ude for striber af nederlag skulle kunne have en opfattelse af hvad som helst?

Velbekomme.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
2 years ago
Reply to  steen

Det er utroligt at den etniske udskiftning ikke omtales mere i landets medier. Jeg har for nylig ladet mig fortælle at tilstanden i både England, Frankrig og Sverige er nået dertil hvor selv almindelige mennesker anser landets medier for at være en joke. Personligt tror jeg selv at vi når det niveau herhjemme om en fem-seks år. Helt ærligt; hvad faen skal de skrive artikler om inde på Politiken længere? Deres verdensbillede er jo beviseligt styrtet i grus. Nyhederne i fremtidens mainstream-medier kommer i stigende grad til at handle om dræbende spændende emner såsom katte-videoer, studiestart og dette års høst.… Read more »

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  steen

Den nervøse.

Du skyder helt forbi. Det er ikke alt, der handler om muslimer. De kommer blot vrimlende, fordi de kan, og dette skyldes vore vestlige samfunds dekadence og galskab.

Det er denne ulykkelige situation, der er emnet i Douglad Murray´s nye bog, som jeg tillod mig at kommentere. Fordi det er den, tråden handler om. Murray vender kritikken indad mod vore egne.

Steen.

Dit svar taler for sig selv.

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  NINA

“Sviner” Lars Løkke til? Ak ja. Stakkels Hitler. Han har godt nok osse fået mange svinere, og han er da rimelig forhindret i at give et genmæle, takket være hans status som en, der ligger så meget ned – oven i købe temmelig forkullet – som man kan. Han burde sgu også mødes med lid mere tilgivelse. Helt ærlig… Nej. Den form for “tilgivelse” du taler om smager rigtig meget af at komme fra samme skuffe som ” vi skal hjælpe” – en hitsætning på venstrefløjen. Med den kan de nemlig udskamme alle de onde egoister – de højreorienterede –… Read more »

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  Margrethe

Margrethe og andre. Det er Douglas Murray, der taler om tilgivelse, og han og de to tyske herrer, som er helt på linje med ham, ironiseret bidende over sådanne som jer. Det ville I have vidst, hvis I havde taget jer tid til at lytte til videoen, som åbenbart er malplaceret i denne sammenhæng, men det er heller ikke mit ansvar. I øvrigt skønt at høre det engelske sprog talt så smukt og distinkt. Murray´s uddannelse på Eton og Magdalen College, Oxford fornægter sig ikke og får sprog og logik til at gå op i en højere enhed, hvor der… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago

Glimrende interview. Zeitgeist dikterer, at bøssen, kvinden og ikke-hvide er de nye autoriteter. Tichy & Winter som statister. Douglas Murray gentager ordet ‘derange’ (make insane, disturb, move from orderly rows). Meget mere præcist kan det vel ikke siges – eller kan det? Tichy spørger: Hvem står bag alt det her? Hvem driver det frem? Hollywood, musikbranchen og medierne, fortæller Murray. Amerikansk akademia. Harvard University nævnes. Og gode gamle Marx selvfølgelig. Nå, men… Ehm, kunne det ikke udtrykkes enklere? Eller er det kun mig, der kan se mønsteret? 1) Hollywood og Marx giver ligesom sig selv. 2) Musikbranchen opererer med The… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

En let indføring i livets realiteter i lille Danmark: Det er så synd for politikerne. På den ene side (1) skal de adlyde ordrer fra flere herrer: Merkel, Macron, Juncker, Trump, Nato, EU, FN, Carsten Klam, kolde Morten, konfuse Sofie, snu Mette etc.. På den anden side (2) får de deres dagløn ved hjælp af stemmer fra laverestående individer, såsom danske lønmodtagere, danske kontanthjælpsmodtagere, danske pensionister, danske sociale tabere; kort sagt almindelige danske vælgere. De 2 sider har absolut modsatte interesser. Side (1) forlanger ordrer udført, som koster side (2) en regning på 35 milliarder årligt fast, plus 35 milliarder… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Margrethe
Margrethe
2 years ago

Om jeg begriber Murrays heltestatus. Han er overfladisk. Noget af det, han siger, er sikkert rigtig. Men det er ikke raketvidenskab. Mere logik for både høns og den lille dreng i Kejserens nye klæ’r. Han status som de intellektuelles Rockstjerne siger nok mere om, hvor katastrofalt lavt, det åndelige niveau er blevet generelt.

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  Margrethe

Så lidt for Douglas Murray i Margrethes optik. Hun kan glæde sig over, at den passionerede Aia Fog er på vej med en stor hædersbevisning til Tommy boy, der stadig er en af heltene og netop er vendt rask og frisk tilbage fra sit seneste fængselsophold. For mig er Murray derimod et eksempel på, hvordan et skarpt intellekt, der har fået en fornem uddannelse, kan jonglere med det engelske sprogs rige muligheder og få sagt, hvad han har på hjerte. Han er en dygtig observatør, der har forstået at omsætte, hvad han oplevede i ind- og udland, til frugtbare erfaringen,… Read more »

En mø kan også gø
En mø kan også gø
2 years ago
Reply to  Margrethe

Det er et uspecificeret barn i Andersens fortælling. Vi ved ikke, om det er en pige eller en dreng.

“Men han har jo ikke noget på,” sagde et lille barn. “Herregud, hør den uskyldiges røst,” sagde faderen; og den ene hviskede til den anden, hvad barnet sagde.

https://www.andersenstories.com/da/andersen_fortaellinger/kejserens_nye_klaeder

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x