16
sep
Seneste opdatering: 17/9-19 kl. 1242
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tommy Robinson får Trykkefrihedsselskabets 2019 Sappho pris.Han er helt intakt, det er værd at høre. Pas på med at nævne hans navn på autoritære Facebook. Michael Pihl kom til at nævne Robinson ved navn, det skulle han ikke have gjort: Facebook udøver trusler og censur mod Trykkefrihedsselskabet.

Det svenske fanatiker-gen

Hvordan Sverige aktivt byder “nazismen” velkommen tilbage

Det er nemlig rigtigt, hvad Engellau skriver: Man skal kende det diskrete, fanatiker-gen i Sverige (f.eks. jødehadet som en næsten umærkelig undertone jo mere desto højere man kommer socialt. Helt uvant for en dansk), for at fortstå klangbunden og faktorerne, der er på spil idag. Sverige er kun “lagom” på overfladen. Og værre endnu – “multikulturen” er den fedeste kompostjord, fanatismen kan spire i.

De der bekæmper fanatismen, kunne ikke have hjulpet den mere effektivt på vej. Derfor må vi frygte den fremtid, én generation har cementeret demografisk. Der er ikke én konflikt i verden, der ikke vil eksplodere i den muld, “tolerante, multikulturelle” har skabt. Vi er som glarmestre, der smadrer vinduer for at få arbejde, og vi vil få mere arbejde, end vi aner.

“Slutsatsen är att nazisterna inte har en chans om politikerna gör sitt jobb. Ska jag säga det tydligare kanske? Min dystra föraning är att svenska folket, som en gång det tyska, kommer att välkomna nazisterna, eller någon liknande våldsrörelse, till makten om de nuvarande makthavarna fortsätter att stoppa huvudena i sanden.” PATRIK ENGELLAU: NAZISM OCH HÖGEREXTREMISM

Magtmennesket Lars Løkke friserer eftermælet i isceneat teater

Lars Løkke er besat af at være i kontrol. Erhvervsskade af et helt liv i politik

Det er halvperverst, som indavlet,dansk journalistik interesserer sig for det her. Når halvdelen af det er sort snak for mig, skyldes det nok, at Venstre rager mig en hatfuld, og at jeg ønsker dem hen hvor pebberet gror. Bare hør, hvordan Løkke får lov af DR at skøjte hen over Marrakesh. DR og Løkke er gode, gamle buddies. DR er som en sparringspartne i en boksering, man invaliderer ikke hinanden, for afhængigheden er indbyrdes. TV2 og DR kom i audiens hos Løkke.

På en måde et det som at læse Se & Hør hos frisøren, men vi forventes at tage det gravalvorligt, og nu får vi så “Jakob,” som er mere af det samme. Giuseppe Tomasi di Lampedusa skriver i Leoparden:

»Alt må forandres, for at alt kan forblive det samme, Alt dette burde ikke kunne vare ved; men det vil blive ved, evigt; evigt efter menneskelig målestok, naturligvis: hundrede år, to hundrede år; og derefter bliver det anderledes, men værre. Vi var leoparderne, løverne; det bliver sjakalerne, hyænerne, der kommer i stedet for os; og alle til hobe, leoparder, sjakaler og får, vil fremdeles tro, at de er jordens salt.«

Og Løkke er bare endnu en hyæne, der viger pladsen for en anden, men han er det interessanteste, DR kan komme i tanker om mellem ghettopakke 28 og 29, og mens Sverige er i færd med at begå selvmord af ideer, hans eget parti hylder. Når jeg ikke kaster op, er det fordi det er længe siden, jeg har spist.

Se også Pittelkow Løkke lavede skønmaleri i sine TV-interviews – sådan ser sandheden ud om det Venstre, som Jakob Ellemann får overdraget.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Filuren
Filuren
2 years ago

Hvis I forbyder omskæringer af drengebørn i jeres eget land, så smadrer vi jeres økonomi og omdømme: https://www.friatider.se/amerikanska-judar-varnar-island

“…Den amerikanska judenhetens intresseorganisation ADL hotar Island med finansiell ödeläggelse om landet inte skrotar ett lagförslag om att förbjuda omskärelse av nyfödda pojkar. Planen är att lansera en kampanj mot landet med hjälp av “obefogade” nazistanklagelser, skriver ADL i ett varningsbrev.”

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago
Reply to  Filuren

Islændingene har tidligere vist de selv er i stand til at begå økonomisk selvmord og overleve.
Som en artikel fra 2015 skriver:
Ganske vist har Grækenland en statsgæld på størrelse med 175 % af landets årlige bruttonational- produkt. Men i sammenligning med Island er det peanuts! Den islandske stat havde i 2008 en gældsbyrde, der var 10 gange så stor.

Brugte her T. Snorrasons alias da jeg er træt af andre kan se min.
Peter Buch

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Lars Løkke var en katastrofe for Danmark. Har intet godt at sige om ham.

PickOne
PickOne
2 years ago

Denne latterlige nazist / islam diskusjonen begynner å bli gammel. Nazistene drepte 6 millioner mennesker på 1940-tallet. Islam har drept flere hundre millioner de siste 1500 årene, og de holder fortsatt på. Hver eneste dag blir folk drept av islam. Jeg husker ikke sist jeg hørte om noen som ble drept av en nazist. Så fortell meg, hvem er verst? islam eller nazisme? 6 millioner eller noen hundre millioner?

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  PickOne

Hvor mange kz-fanger døde under krigen, som følge af de allieredes massive bombardementer af den tyske civilbefolkning og Tysklands infrastruktur? Især hen mod slutningen af krigen.
Jeg gætter på at det var rigtig mange.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Anders

Fuldstændig rigtigt, Anders. I det ganske omfattende forord i den engelske udgave af Alfred Rosenbergs (en af Det Tredje Riges chefideologer) The Myth of the 20th Century lister Peter Peel (en britisk veteran fra 2. verdenskrig) en langlang række eksempler op, på hvordan de allierede styrker begik mindst ligeså mange uhyrligheder som tyskerne – terrorbombardementer af civile, hele byer der blev brandbombet, store planer om massive giftgasangreb, invasioner af Island med flere. Peel beskriver, hvordan retsopgøret efterfølgende var en farce, hvor man i regi af nyskabelsen den såkaldte Internationale Krigsforbryderdomstol opfandt helt nye tvivlsomme forbrydelser såsom ‘konspirationer for at føre… Read more »

PickOne
PickOne
2 years ago

Når man tvinges til å velge mellom muhammedanere og nazister, så velger man nazister. Og det er slik det har blitt, våre politikere tvinger oss til å velge side. Hvis du ikke liker muhammedanere så er du en ekkel nazist. Jeg vil mye heller se nazister marsjere i våre gater enn muhammedanere. Fordi nazistene hadde jobbet for å bevare Skandinavia. Og muhammedanere hadde jobbet for å voldta hele Skandinavia i ræva. Ja, nazisme er ille men ikke så ille som islam.

Bosse J
Bosse J
2 years ago

Du oroar dig väldigt ofta för den lilla folkgruppen judar, man kan undra om de för dig är viktigare än Danmark och danskarna. Hur många judar finns det i Danmark? 2 procent kanske?
Är du själv kanske jude?

RasistiskaDanskar
RasistiskaDanskar
2 years ago

Dumma rasistiska danskar. Han ni ennu inte förstått att ni måste gå ned på knä og suga muslimkuk? Ni måste ge era pengar, dötrar og rövhål til muslimerna. Gör ni inte det, så är ni nazistiska rasister. Og det er mycket värre att vara en nazistisk rasist enn att ge bort dina pengar, dötrar og rövhål til muslimer. Mycket värre. För det har Löfven sagt. Bara se på oss svenner, vi suger kuk hela dagen lang og ger bort alt vi äger. Då är vi säkra på at vi inte er nazister.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Fra internettet: “Oprindelig betegnede ‘ghetto’ særlige jødiske bydele i en række europæiske byer fra senmiddelalderen og frem. Selve ordet “ghetto” kommer således fra navnet på det jødiske område i Venedig…”

Det er følgelig rystende islamofobisk at anvende ordet ‘Ghetto’ om de byområder, som er befolket af det nye herrefolk. For at ikke muslimerne skal tage skade på deres fromme sjæle, vil jeg foreslå, at ordet ‘Ghetto’ fremover erstattes af ‘Mellemøstergård’: Til evigt minde om troens sande forsvarer, Morten Mellemøstergård.

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Definitionen kommer fra Wikipedia – og er forkert ifgl. “The Thirteenth Tribe” af Arthur Koestler, 1976, en glimrende bog, som er værd at læse. Den handler om Khazarerne, et mægtigt rytterfolk som herskede over Krim og omliggende. De besluttede sig til at tage den jødiske religion som statsreligion, da de blev presset fra både kristen og muslimsk side. Koestlers ideer er i dag anerkendt af israelske historikere,og forklarer forskellen på øst- og vestjøder. I bogen beskrives ordet ghetto, som et midlertidigt pæleomkranset fæstningsværk, benyttet af rytterfolket når det var på de årlige plyndringstogter på ukrainske og omkringliggende stepper. (ganske som… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  T. Snorrason

Fra hjemmesiden “beescover.com”: “…The word ghetto, so widespread in all languages, derives its origin from here, from the Venetian word “geto”. In ancient times, in the early Middle Ages, in this side of the town there was an old foundry (a “Geto” in Venetian) which was used to forge the mortars, small cannons of Venetian ships. When, for political reasons, in 1516 the Serenissima Republic established by law that all Jews should live and reside here, the population came mostly from Europe and Central and due to their pronunciation, the Venetian term “Geto” , it was crippled in “gheto” (read… Read more »

Voldposten
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Det er korrekt, at “ghetto” stammer fra den bydel i Venezia hvor man støbte kanoner og morterer. Et spøjst eksempel herpå er “Gjethuset” i Frederiksværk, der som bekendt støbte (‘gydede’) kanoner til det danske forsvar.

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago
Reply to  Voldposten

Det er højst tvivlsomt, om ghetto kommer fra det italienske geto, idet geto udtales med blødt g og ghetto med hårdt g. Også jødiske forskere er stærkt tvivlsomme, oprindelsen til ordet skalsnarere findes mod øst, hvor man havde store enklaver af jøder – med tilhørende progromer, hvorfor et område med mur eller stakit om var en klar fordel.
Men læs “The Thirteenth Tribe” af Arthur Koestler, som prøver at give en forklaring på, hvorfor øst- og vestjøder ikke ser ens ud

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  T. Snorrason

“Også jødiske forskere er stærkt tvivlsomme”

Nogle af dem skal nok være fulde af løgn men at påstå, at jødiske forskere i almindelighed er stærkt tvivlsomme, er en voldsom antisemitisk påstand. Bl.a. har mange af dem jo erhvervet en Nobel pris.

Det er forståeligt, at Peter Buch vælger at poste den slags stupiditeter under sit alias T. Snorrason.

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago
Reply to  NINA

Underlig kommentar!
Måske min post havde mere forståelig for Dig, hvis jeg havde benyttet ordet tvivlende i stedet for tvivlsomme.
At Haaretz skulle være voldsomt antisemitisk vil nok overraske
bladet.
https://www.haaretz.com/jewish/.premium-the-mysterious-origin-of-the-word-ghetto-1.5397856

Nina, måske du skulle prøve at sætte Dig ind i emnet,i stedet for at kommentere dumt

Hvad glæde Peter Buch har ud af at poste under mit navn, aner jeg ikke,men ham om det.

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det er åbenbart for meget forlangt, at Peter Buch sætter sig ind i, hvad det meget almindelige danske ord tvivlsom betyder. Det kan den danske ordbog ellers meget nemt hjælpe ham med.

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  NINA

NINA

Jeg har ikke underskrevet kommentaren med ordet tvivlsom.
Peter Buch

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  T. Snorrason

Her bruger jeg- Peter Buch- alias NINA med den dertil hørende e-mail da det er det der står når jeg vil kommentere. Som i kommentaren der begyndte med Islændinge… (Islændingene har tidligere vist de selv er i stand til at begå økonomisk selvmord og overleve. Som en artikel fra 2015 skriver: Ganske vist har Grækenland en statsgæld på størrelse med 175 % af landets årlige bruttonational- produkt. Men i sammenligning med Island er det peanuts! Den islandske stat havde i 2008 en gældsbyrde, der var 10 gange så stor. Brugte her T. Snorrasons alias da jeg er træt af andre… Read more »

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  T. Snorrason

Nina er nok underlig selv.
Se venligst nedennævnte eller ovennævnte kommentar om hvorfor jeg bruger andres alias’er.
Jeg lagrer ikke andres emails.

Håber min adfærd i forsøget på at få hjemmesidens teknik tilpasset moderne tider er i orden.

Peter Buch

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x