16
sep
Seneste opdatering: 17/9-19 kl. 1242
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tommy Robinson fÄr Trykkefrihedsselskabets 2019 Sappho pris.Han er helt intakt, det er vÊrd at hÞre. Pas pÄ med at nÊvne hans navn pÄ autoritÊre Facebook. Michael Pihl kom til at nÊvne Robinson ved navn, det skulle han ikke have gjort: Facebook udÞver trusler og censur mod Trykkefrihedsselskabet.

Det svenske fanatiker-gen

Hvordan Sverige aktivt byder “nazismen” velkommen tilbage

Det er nemlig rigtigt, hvad Engellau skriver: Man skal kende det diskrete, fanatiker-gen i Sverige (f.eks. jĂždehadet som en nĂŠsten umĂŠrkelig undertone jo mere desto hĂžjere man kommer socialt. Helt uvant for en dansk), for at fortstĂ„ klangbunden og faktorerne, der er pĂ„ spil idag. Sverige er kun “lagom” pĂ„ overfladen. Og vĂŠrre endnu – “multikulturen” er den fedeste kompostjord, fanatismen kan spire i.

De der bekĂŠmper fanatismen, kunne ikke have hjulpet den mere effektivt pĂ„ vej. Derfor mĂ„ vi frygte den fremtid, Ă©n generation har cementeret demografisk. Der er ikke Ă©n konflikt i verden, der ikke vil eksplodere i den muld, “tolerante, multikulturelle” har skabt. Vi er som glarmestre, der smadrer vinduer for at fĂ„ arbejde, og vi vil fĂ„ mere arbejde, end vi aner.

“Slutsatsen Ă€r att nazisterna inte har en chans om politikerna gör sitt jobb. Ska jag sĂ€ga det tydligare kanske? Min dystra föraning Ă€r att svenska folket, som en gĂ„ng det tyska, kommer att vĂ€lkomna nazisterna, eller nĂ„gon liknande vĂ„ldsrörelse, till makten om de nuvarande makthavarna fortsĂ€tter att stoppa huvudena i sanden.” PATRIK ENGELLAU: NAZISM OCH HÖGEREXTREMISM

Magtmennesket Lars LĂžkke friserer eftermĂŠlet i isceneat teater

Lars LĂžkke er besat af at vĂŠre i kontrol. Erhvervsskade af et helt liv i politik

Det er halvperverst, som indavlet,dansk journalistik interesserer sig for det her. NÄr halvdelen af det er sort snak for mig, skyldes det nok, at Venstre rager mig en hatfuld, og at jeg Þnsker dem hen hvor pebberet gror. Bare hÞr, hvordan LÞkke fÄr lov af DR at skÞjte hen over Marrakesh. DR og LÞkke er gode, gamle buddies. DR er som en sparringspartne i en boksering, man invaliderer ikke hinanden, for afhÊngigheden er indbyrdes. TV2 og DR kom i audiens hos LÞkke.

PĂ„ en mĂ„de et det som at lĂŠse Se & HĂžr hos frisĂžren, men vi forventes at tage det gravalvorligt, og nu fĂ„r vi sĂ„ “Jakob,” som er mere af det samme. Giuseppe Tomasi di Lampedusa skriver i Leoparden:

»Alt mÄ forandres, for at alt kan forblive det samme, Alt dette burde ikke kunne vare ved; men det vil blive ved, evigt; evigt efter menneskelig mÄlestok, naturligvis: hundrede Är, to hundrede Är; og derefter bliver det anderledes, men vÊrre. Vi var leoparderne, lÞverne; det bliver sjakalerne, hyÊnerne, der kommer i stedet for os; og alle til hobe, leoparder, sjakaler og fÄr, vil fremdeles tro, at de er jordens salt.«

Og LÞkke er bare endnu en hyÊne, der viger pladsen for en anden, men han er det interessanteste, DR kan komme i tanker om mellem ghettopakke 28 og 29, og mens Sverige er i fÊrd med at begÄ selvmord af ideer, hans eget parti hylder. NÄr jeg ikke kaster op, er det fordi det er lÊnge siden, jeg har spist.

Se ogsĂ„ Pittelkow LĂžkke lavede skĂžnmaleri i sine TV-interviews – sĂ„dan ser sandheden ud om det Venstre, som Jakob Ellemann fĂ„r overdraget.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Filuren
Filuren
4 years ago

Hvis I forbyder omskÊringer af drengebÞrn i jeres eget land, sÄ smadrer vi jeres Þkonomi og omdÞmme: https://www.friatider.se/amerikanska-judar-varnar-island

“…Den amerikanska judenhetens intresseorganisation ADL hotar Island med finansiell ödelĂ€ggelse om landet inte skrotar ett lagförslag om att förbjuda omskĂ€relse av nyfödda pojkar. Planen Ă€r att lansera en kampanj mot landet med hjĂ€lp av “obefogade” nazistanklagelser, skriver ADL i ett varningsbrev.”

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  Filuren

IslÊndingene har tidligere vist de selv er i stand til at begÄ Þkonomisk selvmord og overleve.
Som en artikel fra 2015 skriver:
Ganske vist har GrÊkenland en statsgÊld pÄ stÞrrelse med 175 % af landets Ärlige bruttonational- produkt. Men i sammenligning med Island er det peanuts! Den islandske stat havde i 2008 en gÊldsbyrde, der var 10 gange sÄ stor.

Brugte her T. Snorrasons alias da jeg er trĂŠt af andre kan se min.
Peter Buch

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

Lars LĂžkke var en katastrofe for Danmark. Har intet godt at sige om ham.

PickOne
PickOne
4 years ago

Denne latterlige nazist / islam diskusjonen begynner Ä bli gammel. Nazistene drepte 6 millioner mennesker pÄ 1940-tallet. Islam har drept flere hundre millioner de siste 1500 Ärene, og de holder fortsatt pÄ. Hver eneste dag blir folk drept av islam. Jeg husker ikke sist jeg hÞrte om noen som ble drept av en nazist. SÄ fortell meg, hvem er verst? islam eller nazisme? 6 millioner eller noen hundre millioner?

Anders
Anders
4 years ago
Reply to  PickOne

Hvor mange kz-fanger dĂžde under krigen, som fĂžlge af de allieredes massive bombardementer af den tyske civilbefolkning og Tysklands infrastruktur? IsĂŠr hen mod slutningen af krigen.
Jeg gÊtter pÄ at det var rigtig mange.

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  Anders

FuldstĂŠndig rigtigt, Anders. I det ganske omfattende forord i den engelske udgave af Alfred Rosenbergs (en af Det Tredje Riges chefideologer) The Myth of the 20th Century lister Peter Peel (en britisk veteran fra 2. verdenskrig) en langlang rĂŠkke eksempler op, pĂ„ hvordan de allierede styrker begik mindst ligesĂ„ mange uhyrligheder som tyskerne – terrorbombardementer af civile, hele byer der blev brandbombet, store planer om massive giftgasangreb, invasioner af Island med flere. Peel beskriver, hvordan retsopgĂžret efterfĂžlgende var en farce, hvor man i regi af nyskabelsen den sĂ„kaldte Internationale Krigsforbryderdomstol opfandt helt nye tvivlsomme forbrydelser sĂ„som ‘konspirationer for at fĂžre… Read more »

PickOne
PickOne
4 years ago

NÄr man tvinges til Ä velge mellom muhammedanere og nazister, sÄ velger man nazister. Og det er slik det har blitt, vÄre politikere tvinger oss til Ä velge side. Hvis du ikke liker muhammedanere sÄ er du en ekkel nazist. Jeg vil mye heller se nazister marsjere i vÄre gater enn muhammedanere. Fordi nazistene hadde jobbet for Ä bevare Skandinavia. Og muhammedanere hadde jobbet for Ä voldta hele Skandinavia i rÊva. Ja, nazisme er ille men ikke sÄ ille som islam.

Bosse J
Bosse J
4 years ago

Du oroar dig vÀldigt ofta för den lilla folkgruppen judar, man kan undra om de för dig Àr viktigare Àn Danmark och danskarna. Hur mÄnga judar finns det i Danmark? 2 procent kanske?
Är du sjĂ€lv kanske jude?

RasistiskaDanskar
RasistiskaDanskar
4 years ago

Dumma rasistiska danskar. Han ni ennu inte förstÄtt att ni mÄste gÄ ned pÄ knÀ og suga muslimkuk? Ni mÄste ge era pengar, dötrar og rövhÄl til muslimerna. Gör ni inte det, sÄ Àr ni nazistiska rasister. Og det er mycket vÀrre att vara en nazistisk rasist enn att ge bort dina pengar, dötrar og rövhÄl til muslimer. Mycket vÀrre. För det har Löfven sagt. Bara se pÄ oss svenner, vi suger kuk hela dagen lang og ger bort alt vi Àger. DÄ Àr vi sÀkra pÄ at vi inte er nazister.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Fra internettet: “Oprindelig betegnede ‘ghetto’ sĂŠrlige jĂždiske bydele i en rĂŠkke europĂŠiske byer fra senmiddelalderen og frem. Selve ordet “ghetto” kommer sĂ„ledes fra navnet pĂ„ det jĂždiske omrĂ„de i Venedig…”

Det er fĂžlgelig rystende islamofobisk at anvende ordet ‘Ghetto’ om de byomrĂ„der, som er befolket af det nye herrefolk. For at ikke muslimerne skal tage skade pĂ„ deres fromme sjĂŠle, vil jeg foreslĂ„, at ordet ‘Ghetto’ fremover erstattes af ‘MellemĂžstergĂ„rd’: Til evigt minde om troens sande forsvarer, Morten MellemĂžstergĂ„rd.

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Definitionen kommer fra Wikipedia – og er forkert ifgl. “The Thirteenth Tribe” af Arthur Koestler, 1976, en glimrende bog, som er vĂŠrd at lĂŠse. Den handler om Khazarerne, et mĂŠgtigt rytterfolk som herskede over Krim og omliggende. De besluttede sig til at tage den jĂždiske religion som statsreligion, da de blev presset fra bĂ„de kristen og muslimsk side. Koestlers ideer er i dag anerkendt af israelske historikere,og forklarer forskellen pĂ„ Ăžst- og vestjĂžder. I bogen beskrives ordet ghetto, som et midlertidigt pĂŠleomkranset fĂŠstningsvĂŠrk, benyttet af rytterfolket nĂ„r det var pĂ„ de Ă„rlige plyndringstogter pĂ„ ukrainske og omkringliggende stepper. (ganske som… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Fra hjemmesiden “beescover.com”: “…The word ghetto, so widespread in all languages, derives its origin from here, from the Venetian word “geto”. In ancient times, in the early Middle Ages, in this side of the town there was an old foundry (a “Geto” in Venetian) which was used to forge the mortars, small cannons of Venetian ships. When, for political reasons, in 1516 the Serenissima Republic established by law that all Jews should live and reside here, the population came mostly from Europe and Central and due to their pronunciation, the Venetian term “Geto” , it was crippled in “gheto” (read… Read more »

Voldposten
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Det er korrekt, at “ghetto” stammer fra den bydel i Venezia hvor man stĂžbte kanoner og morterer. Et spĂžjst eksempel herpĂ„ er “Gjethuset” i FrederiksvĂŠrk, der som bekendt stĂžbte (‘gydede’) kanoner til det danske forsvar.

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  Voldposten

Det er hĂžjst tvivlsomt, om ghetto kommer fra det italienske geto, idet geto udtales med blĂždt g og ghetto med hĂ„rdt g. OgsĂ„ jĂždiske forskere er stĂŠrkt tvivlsomme, oprindelsen til ordet skalsnarere findes mod Ăžst, hvor man havde store enklaver af jĂžder – med tilhĂžrende progromer, hvorfor et omrĂ„de med mur eller stakit om var en klar fordel.
Men lĂŠs “The Thirteenth Tribe” af Arthur Koestler, som prĂžver at give en forklaring pĂ„, hvorfor Ăžst- og vestjĂžder ikke ser ens ud

NINA
NINA
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

“OgsĂ„ jĂždiske forskere er stĂŠrkt tvivlsomme”

Nogle af dem skal nok vÊre fulde af lÞgn men at pÄstÄ, at jÞdiske forskere i almindelighed er stÊrkt tvivlsomme, er en voldsom antisemitisk pÄstand. Bl.a. har mange af dem jo erhvervet en Nobel pris.

Det er forstÄeligt, at Peter Buch vÊlger at poste den slags stupiditeter under sit alias T. Snorrason.

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  NINA

Underlig kommentar!
MÄske min post havde mere forstÄelig for Dig, hvis jeg havde benyttet ordet tvivlende i stedet for tvivlsomme.
At Haaretz skulle vĂŠre voldsomt antisemitisk vil nok overraske
bladet.
https://www.haaretz.com/jewish/.premium-the-mysterious-origin-of-the-word-ghetto-1.5397856

Nina, mÄske du skulle prÞve at sÊtte Dig ind i emnet,i stedet for at kommentere dumt

Hvad glĂŠde Peter Buch har ud af at poste under mit navn, aner jeg ikke,men ham om det.

NINA
NINA
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det er Ă„benbart for meget forlangt, at Peter Buch sĂŠtter sig ind i, hvad det meget almindelige danske ord tvivlsom betyder. Det kan den danske ordbog ellers meget nemt hjĂŠlpe ham med.

NINA
NINA
4 years ago
Reply to  NINA

NINA

Jeg har ikke underskrevet kommentaren med ordet tvivlsom.
Peter Buch

NINA
NINA
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Her bruger jeg- Peter Buch- alias NINA med den dertil hĂžrende e-mail da det er det der stĂ„r nĂ„r jeg vil kommentere. Som i kommentaren der begyndte med IslĂŠndinge… (IslĂŠndingene har tidligere vist de selv er i stand til at begĂ„ Ăžkonomisk selvmord og overleve. Som en artikel fra 2015 skriver: Ganske vist har GrĂŠkenland en statsgĂŠld pĂ„ stĂžrrelse med 175 % af landets Ă„rlige bruttonational- produkt. Men i sammenligning med Island er det peanuts! Den islandske stat havde i 2008 en gĂŠldsbyrde, der var 10 gange sĂ„ stor. Brugte her T. Snorrasons alias da jeg er trĂŠt af andre… Read more »

NINA
NINA
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Nina er nok underlig selv.
Se venligst nedennĂŠvnte eller ovennĂŠvnte kommentar om hvorfor jeg bruger andres alias’er.
Jeg lagrer ikke andres emails.

HÄber min adfÊrd i forsÞget pÄ at fÄ hjemmesidens teknik tilpasset moderne tider er i orden.

Peter Buch

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x