19
sep
Seneste opdatering: 19/9-19 kl. 1522
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Apropos EU: Hungarian Foreign Minister Labels EU Border Agency a ‘Travel Agency’ For Migrants Hør også Jalving i ny podcast: Kan de borgerlige kun samles om at være imod?

Julia Hartley-Brewer meets Douglas Murray

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
NINA
NINA
2 years ago

Indtil videre har jeg kun set lidt af videoerne. Støvring vender jeg tilbage til, og hvad Douglas Murray angår, kommer han ind på et emne, som stadig til dels er tabu, hvad han helt tydeligt er klar over. Men som han siger, er der hævn i luften.

Javist er der det.

Åbenbart også fra Facebooks side, og som Niels Henriksen så rigtigt skriver, handler det ikke om Tommy Robinson men om meget mere. I den sag står Facebook som en privat ejet virksomhed sikkert stærkt.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Facebooks mand i Norden: »Hensynet til minoriteters sikkerhed vejer tungere end ytringsfriheden«

Hvis man på Facebook skriver navnet på den højreorienterede aktivist Tommy Robinson, kan man risikere at få sit opslag fjernet. Og det er ikke en fejl, siger Facebooks kommunikationschef i Norden. At beskytte minoriteter er nemlig vigtigere end at beskytte Tommy Robinsons ytringsfrihed, siger han.

https://www.berlingske.dk/globalt/facebooks-mand-i-norden-hensynet-til-minoriteters-sikkerhed-vejer-tungere

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

Jeg tror af størstedelen af jurister, meningsdannere og i befolkningen som sådan vil mene at “hensynet til sikkerhed vejer tungere end ytringsfrihed”. Du behøver slet ikke nævne minoriteter. Belægghet for min opfattelse er at der ikke siden indgreb blev foretaget i den ultimative ytringsfrihed; ytringsfriheden, der som jeg tidligere har fremført og hævdet eksisterede efter Struensees første ytringsfrihedslov; de facto har eksisteret ytringsfrihed.. Trykkefrihedstiden er den periode i Danmarks historie, der går fra Johann Friedrich Struensees første selvstændige lov, reskriptet af 14. september 1770, hvor der herskede fuld trykkefrihed, til genindførelsen af censuren ved reskriptet af 20. oktober 1773 efter… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  Peter Buch

Nu er det jo slet ikke Tommy Robinsons ytringsfrihed, dette drejer sig om, men derimod alle andres – herunder retten til overhovedet at nævne hans navn og diskutere ham – både for og imod hans synspunkter.

Det har på intet tidspunkt været nogle minoriteter, der har været truet af dette – snarere tværtimod! Det er derimod nogle få minoriteter med især visse kulturbaggrunde / religion, som gang på gang truer alle andre, fordi de i deres skæve herrefolksoptik mener sig berettiget til det.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Det er på tide, at Facebook bliver elimineret og erstattet med noget andet.

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

Niels Vi ytrer os forbi hinanden. Mellem linjerne forsøger jeg blot, efter bedste evne og uden at gøre det til til en uendelig række af fler-binds værker, at vise FLERTAL RESPEKTIVT MAGTENS STEMPEL- KONSTANT- siden kilder på områdets første tilsynekomst, (bortset det omtrentlig halvandet år SIDEN STRUENSEEs første lovs vedtagelse), i det daværende enevældige Danmark- ER FOR DIKTATUR med censur. Ytringsfrihedsforkæmpere er magtesløse. Ellers ville der, for at problematikken skal holde argumentatorisk- jo herske ytringsfrihed. Så er der fodnoter, som mere eller mindre af ingen reel ytringsfrihed. Interessant også. Naturligvis Peter Buch Personlig fodnote til Støvring. Åh så social. En… Read more »

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  Peter Buch

Vikingesygens navn er Dupuytrens kontraktur. Fås både på hænder og fødder.
Dupuytren (Napoleons livlæge) konstaterede forekomsten og overrepræsentationen af disse seneknuder hos vikingernes efterkommere i Normandiet. Ellers kun kendt iblandt ægte skandinaver og i det kolde nord.

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  Anders

Vikingesyge-apektet synes jeg blot forstærker min tolkning, af dels givende yderligere belæg for, at der eksisterer dels en i materiel henseende konstaterbar genetisk forskel mennesker imellem, som måske tillige er synkron med forskellen der også giver sig udtryk i mental konstituering, menneskets tilgang til verden- dets prioritering af diverse. Min egen tilgang til forrige besættelse vil den vedholdende læser erindre ord om i flere kommentarer, min tilgang til indvandringsproblematik synes jeg godt illustrerer forskellen på vatpikke og slamfissernes, (nogle postarbejderes verbale karakterisering af politikere- generelt- i 1980ere), havende magten og vikingers tilgang. Farfar: archive.org/details/78_magisternsmisslyckade-serenad-gluntarne-5_kaj-oluf-buch-magistern-frans-anderss_gbia0120423b/MAGISTERNSMISSLYCKADE+SERENAD+Gluntarne+5+-+Kaj+Oluf+Buch.flac Farmors relationer https://da.wikipedia.org/wiki/Mathias_Lüttichau …en af de… Read more »

NINA
NINA
2 years ago

Tilbage hos Støvring. Tidigere på året syntes jeg, at han og Michael Jalving fik malet sig op i et hjørne, hvor de ikke burde have været, men nu er der heldigvis nye toner at glæde sig over. Begge har så gedigne uddannelser og har tumlet så meget med det europæiske kulturgods, at det ville være synd og skam, hvis de var blevet siddende desillusionerede i hjørnet. I så henseende er Fjordman et afskrækkende emsempel, hvor skriverierne aldrig nåede ud over den alt for lange fristil på overspændt teenageniveau med namedropping og udeladelse af alt, der ikke passede ind i skribentens… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  NINA

Udsnit:
…nationalstater med stærk vilje til at forblive suveræne…
Kunne du nævne nogle eksempler på noget sådan?
Her har jeg for kommentering først fjernet NINAS navn og tilhørende email, hvorpå jeg har indsat det jeg bruger når der intet står i de samme rubrikker…
Peter Buch

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  Peter Buch

Kan Peter Buch nævne en suveræn nationalstat, der ikke ønsker at vedblive med at være det?

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  NINA

Man kan vælge at svare på et stillet spørgsmål, eller ej.
Venlig hilsen- Peter Buch
Det kan selvfølgelig være dine ytringer, spørgsmålet just i tråden stillet, er dit svar.
Da vælger jeg en slags gentagelse:
Vi ytrer os forbi hinanden.
Peter Buch

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x