20
sep
Seneste opdatering: 20/9-19 kl. 1604
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Afmægtige svenske politikere

Svenske politikere er ved at tabe kampen om virkeligheden. “Multikulturen” er dybt kompromitteret, der mangler kun en offentlig konsensus om, at det er den værste ide nogen politiker har fået i nyere tid. I Sverige blæser den omkuld ved den første efterårsstorm. Der skal ikke andet end en lille dreng til, der  siger: “Jamen, den har jo ikke noget tøj på.”

I aftenens Uppdrag Granskning kunne man se, hvor fuldstændigt indvandret kriminalitet har taget magten fra retsstaten. Her lades alt håbe ude. Den tilstundende lavkonjunktur vil gøre underværker for svenskernes politiske ædruelighed. Det har taget dem årtier at indse, at politikerne er deres fjender, men det kommer.

Mere løgn og repression

Følgelig opruster eliten sine egne kanaler Flera hundra miljoner mer till SVT och SR i statens höstbudget. SR og SVT får i forvejen over det dobbelt af, hvad DR får. Nu skal der mere løgn og repression til, for den underliggende politiske kamp i disse år er, at denne kolossale katastrofe ikke skal koste den samme elite magt og indflydelse. De kunne ødelægge et land på kun én generation, men de har ikke tænkt sig, det skal koste dem magten, og der er heller ikke meget i svensk vælgeradfærd, der tyder på, det gør det. Endnu.

En anden elitetvangstanke er “klimaet.” Europas folk finder ikke klimaet særlig vigtigt, mindst vigtigt finder Skandinaverne det, hvis man ser på Standard Eurobarometer 90 Autumn 2018:

Svensk TV mørklægger om lyver stadig om jødehadet i Sverige

Den er nemlig næsten udelukkende importeret fra Mellemøsten, og svenske medier er “den fri verdens” mest magttro. Man generer ikke den hånd, der fodrer en med milliarder.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Hvad med svenskerhadet? Det stiger voldsomt i Sverige proportionalt med importen af utilpasbare institutionelt kristenhadende muslimer. I øvrigt er de i Greta Thunbergs Sverige bosatte muslimer (såkaldte flygtninge) en enorm klimabelastning for verden – hvert år flyver 100.000’er af dem hjem på ferie til det land, som de flygtede fra. Parasitterne ferierejser sender millioner af tons CO2 ud i atmosfæren. Hvad vil den små Greta Thunberg gøre ved det? Demonstrere i Malmøs og Gøteborgs muslimske ghettoer? På verdensplan må migranternes folkevandringer udgøre en gigantisk klimabelastning. Millioner af dem flyver og vader rundt til rigere lande på asylshopping, hvorved migranterne klimabelaster… Read more »

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Veldig godt og sant innlegg som jeg skal benytte neste miljøGretas
mange show på FB..”hvert år flyver 100 000 er..”..
Den har hun nok ikke forventet..tenkt på..eller våger å gjøre/snakke om.
Hun er et Pr byrås produkt..sammen med sine foreldre..og media..styrt.
Fellesnevner kulturmarxister.
Da holder man helt tyst om dette såklart.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Præcis!

Fria Tider har længe gjort opmærksom på familien Bonniers destruktive indvirkning på Sverige. Man går så langt som til at konkludere, at havde det ikke været for dem og deres imperie af aviser, forlag og hvad man ellers bedriver, så var det aldrig gået så galt i Sverige.

I dag tillader familiedynastiet dissens i den svenske presse, flere og flere indvandrerkritiske stemmer får lov til at pippe. Det skal man dog ikke misforstå som et tegn på velvilje, ingenlunde, men at intet længere kan true projektet.

Sverige er nedlagt. Ligesom Rusland blev det, Tyskland, England og USA.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Joakim Lamottes seneste video 😁

Hur skall vi få stopp på gängvåldet, morden och skjutningarna? Hur skall vi hantera återvändande IS-terrorister?

I Stockholm har man satt sin mest handlingskraftiga politiker för att få bukt med problemen. [ 🙄 ]

Här kommer en presentation av Socialborgarrådet Jan Jönsson från Liberalerna.

Vad tror ni? Kommer han att kunna stoppa gängkriminella och IS-terrorister?

https://www.facebook.com/joakim.lamotte/videos/425695354744175/

Sidelinjen
Sidelinjen
2 years ago

Klimatossens karma:
Get on the- bus.

NINA
NINA
2 years ago

Som altid en fornøjelse at lytte til de to vidende og fornuftige herrer. Alene måden de siger “GRETA” på. 🙂

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x