20
sep
Seneste opdatering: 20/9-19 kl. 1604
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

AfmĂŠgtige svenske politikere

Svenske politikere er ved at tabe kampen om virkeligheden. “Multikulturen” er dybt kompromitteret, der mangler kun en offentlig konsensus om, at det er den vĂŠrste ide nogen politiker har fĂ„et i nyere tid. I Sverige blĂŠser den omkuld ved den fĂžrste efterĂ„rsstorm. Der skal ikke andet end en lille dreng til, der  siger: “Jamen, den har jo ikke noget tĂžj pĂ„.”

I aftenens Uppdrag Granskning kunne man se, hvor fuldstÊndigt indvandret kriminalitet har taget magten fra retsstaten. Her lades alt hÄbe ude. Den tilstundende lavkonjunktur vil gÞre undervÊrker for svenskernes politiske Êdruelighed. Det har taget dem Ärtier at indse, at politikerne er deres fjender, men det kommer.

Mere lĂžgn og repression

FÞlgelig opruster eliten sine egne kanaler Flera hundra miljoner mer till SVT och SR i statens höstbudget. SR og SVT fÄr i forvejen over det dobbelt af, hvad DR fÄr. Nu skal der mere lÞgn og repression til, for den underliggende politiske kamp i disse Är er, at denne kolossale katastrofe ikke skal koste den samme elite magt og indflydelse. De kunne ÞdelÊgge et land pÄ kun én generation, men de har ikke tÊnkt sig, det skal koste dem magten, og der er heller ikke meget i svensk vÊlgeradfÊrd, der tyder pÄ, det gÞr det. Endnu.

En anden elitetvangstanke er “klimaet.” Europas folk finder ikke klimaet sĂŠrlig vigtigt, mindst vigtigt finder Skandinaverne det, hvis man ser pĂ„ Standard Eurobarometer 90 Autumn 2018:

Svensk TV mĂžrklĂŠgger om lyver stadig om jĂždehadet i Sverige

Den er nemlig nĂŠsten udelukkende importeret fra MellemĂžsten, og svenske medier er “den fri verdens” mest magttro. Man generer ikke den hĂ„nd, der fodrer en med milliarder.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Hvad med svenskerhadet? Det stiger voldsomt i Sverige proportionalt med importen af utilpasbare institutionelt kristenhadende muslimer. I Ăžvrigt er de i Greta Thunbergs Sverige bosatte muslimer (sĂ„kaldte flygtninge) en enorm klimabelastning for verden – hvert Ă„r flyver 100.000’er af dem hjem pĂ„ ferie til det land, som de flygtede fra. Parasitterne ferierejser sender millioner af tons CO2 ud i atmosfĂŠren. Hvad vil den smĂ„ Greta Thunberg gĂžre ved det? Demonstrere i MalmĂžs og GĂžteborgs muslimske ghettoer? PĂ„ verdensplan mĂ„ migranternes folkevandringer udgĂžre en gigantisk klimabelastning. Millioner af dem flyver og vader rundt til rigere lande pĂ„ asylshopping, hvorved migranterne klimabelaster… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Veldig godt og sant innlegg som jeg skal benytte neste miljĂžGretas
mange show pĂ„ FB..”hvert Ă„r flyver 100 000 er..”..
Den har hun nok ikke forventet..tenkt pÄ..eller vÄger Ä gjÞre/snakke om.
Hun er et Pr byrÄs produkt..sammen med sine foreldre..og media..styrt.
Fellesnevner kulturmarxister.
Da holder man helt tyst om dette sÄklart.

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

PrĂŠcis!

Fria Tider har lÊnge gjort opmÊrksom pÄ familien Bonniers destruktive indvirkning pÄ Sverige. Man gÄr sÄ langt som til at konkludere, at havde det ikke vÊret for dem og deres imperie af aviser, forlag og hvad man ellers bedriver, sÄ var det aldrig gÄet sÄ galt i Sverige.

I dag tillader familiedynastiet dissens i den svenske presse, flere og flere indvandrerkritiske stemmer fÄr lov til at pippe. Det skal man dog ikke misforstÄ som et tegn pÄ velvilje, ingenlunde, men at intet lÊngere kan true projektet.

Sverige er nedlagt. Ligesom Rusland blev det, Tyskland, England og USA.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Joakim Lamottes seneste video 😁

Hur skall vi fÄ stopp pÄ gÀngvÄldet, morden och skjutningarna? Hur skall vi hantera ÄtervÀndande IS-terrorister?

I Stockholm har man satt sin mest handlingskraftiga politiker för att fĂ„ bukt med problemen. [ 🙄 ]

HÀr kommer en presentation av SocialborgarrÄdet Jan Jönsson frÄn Liberalerna.

Vad tror ni? Kommer han att kunna stoppa gÀngkriminella och IS-terrorister?

https://www.facebook.com/joakim.lamotte/videos/425695354744175/

Sidelinjen
Sidelinjen
4 years ago

Klimatossens karma:
Get on the- bus.

NINA
NINA
4 years ago

Som altid en fornĂžjelse at lytte til de to vidende og fornuftige herrer. Alene mĂ„den de siger “GRETA” pĂ„. 🙂

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x